keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Stubb ja 5-5-5


Valtiovarainministeri Alexander Stubb twiittasi tänään:
"5-5-5. Viisi vaikeaa vuotta. Viisi sekavaa kuukautta. Viisi kiinnostavaa päivää. Ratkaisun on löydyttävä sunnuntaina. Tavalla tai toisella. #Greece (Kreikka)." 


Alexander Stubb ja vapaamuurarien "leijonan tassu"

Vapaamuurarisymboliikkaa: 5-5-5 ruumisarkussa


Kolme kertaa viisi on mm. vapaamuurarien käyttämä esoteerinen koodi, joka tunnetaan suuren yleisön keskuudessa parhaiten Hollywoodin elokuvista, joissa puhelinnumerot alkavat hyvin usein numeroilla 555. Toki lukua käytetään monessa muussakin yhteydessä. Kyse on esoteerisesta numerologiasta, jonka "Eliitti" on perinyt (ryöstänyt) Muinaisilta viisailta.

Luvun viisi symboliikasta kirjoituksessa Quintessence.

Luvun kolme symboliikasta kirjoituksissa Druidismi ja luku kolme ja Kolmio ja luku kolme.5-5-5 (kolme viisisakaraista pentagrammia) ja Washingtonin District of Columbian lippu
(Vatikaanin ja Lontoon Cityn kaltainen kaupunkivaltio Washington DC:n ytimessä)

555 ja Washington-obeliski

555 ja Pyhän Paavalin katedraali Lontoon Cityssä

555 ja Starbucksin logo

5:55 ja Simpsonit

555 ja Haamujengi

555 ja Fight Club


555 on kirjoitusasussaan hyvin lähellä kirjainyhdistelmää SSS. Tämä on vapaamuurarien vanha kirjeissä käytetty tervehdyslyhenne. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Kolmen S:n hallitus.

Toinen taso luvun symboliikalle on sen yhteys roomalaisiin numeroihin ja heprealaiseen aakkostoon. Numero 5 on roomalaisena lukuna V. Heprealaisissa aakkosissa V on aakkosten kuudes kirjain "vav". Näin ollen luvulla 555 on yhteys lukuun 666. Tämä usein väärinymmärretty luku ei suinkaan ole mikään saatanallinen luku, vaan Muinaisten viisaiden astronomista/astrologista viisautta kuvaava luku. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Pedon luku.
Vav-merkki edustaa myös kirjainta W, joka puolestaan vastaa numerologiassa lukua viisi. Jännä juttu, että suurin osa web-osoitteista alkaa muodossa WWW.
Kolmas taso liittyy mahdollisesti muinaiseen Ala-Egyptiin, jota "Eliitin" esi-isät, Hyksos-kuninkaat, hallitsivat tuhansia vuosia sitten. Ala-Egyptin Gizassa on kolme ikonista pyramidia, jotka Muinaiset viisaat rakensivat. Pyramidi on tietyssä mielessä myös quintessence-symboli. Siinä on pohjassa neljä kulmaa ja keskellä ylhäällä yksi - yhteensä viisi. Kolme kuuluisaa Gizan pyramidia: 5-5-5.


5-5-5


Neljäs taso liittyy astrologiaan ja eläinrataan. Eläinratakiekolle voi muodostaa ristin kolmella eri tavalla - kiinteillä merkeillä (Härkä, Leijona, Vesimies, Skorpioni), kardinaalimerkeillä (Oinas, Rapu, Vaaka, Kauris) ja muuttuvilla merkeillä (Kaksoset, Neitsyt, Jousimies, Kalat). Jokaisessa neljän merkin ryhmässä on edustettuna neljä elementtiä maa, ilma, vesi ja tuli.

Kolme ristiä - kolme quintessence kuviota.


11 kommenttia:

 1. Kirjain "W" on numerologisesti 5. Ihmemaa Ozissa oli "Wicked Witch of the West" - myös WWW.

  VastaaPoista
 2. Päivitetty 29.10.2015: Lisätty kuva vapaamuurarien ruumisarkusta.

  VastaaPoista
 3. "Stubbin puhe eduskunnassa, ministeriaitiosta, ei ollutkaan lapsus ja virhe, vaan törkeää valehtelua.

  Vähemmästäkin Suomessa on ministeri vaihtunut. Vaikkapa tyhmistä tekstiviesteistä vetyperoksidiblondille.

  Ja nyt ei ole kyse yksittäisestä lipsahduksesta.

  Stubb on jatkuvasti puolustellut hallintarekisteriä valheellisilla väitteillä. Ei, mikään EU:n lainsäädäntö ei vaadi Suomea hyväksymään hallintarekisterijärjestelmää. Ei, Suomen nykyinen järjestelmä ei mahdollista ainoastaan yhden belgialaisen yrityksen monopolia - kuka tahansa voi halutessaan tulla Suomen arvopaperimarkkinoille. Ja ei, kuka tahansa ei voi jo nyt laittaa osakeomistuksiaan hallintarekisterin taakse - tai toki voi, mutta se on oikeusministeriönkin mukaan laitonta."

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112820745174_uu.shtml

  VastaaPoista
 4. "Virkamiesten ei pitäisi pyrkiä vaikuttamaan poliittisiin asiakysymyksiin, arvioi Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä. Toiminnalla pitäisi hänen mukaansa olla valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) siunaus.

  – Jos asiantuntijamateriaalista lakaistaan maton alle osa, joka ei sovi virkamiesten tavoitteisiin, silloin ollaan edustuksellisen demokratian kannalta epäilyttävässä ja arveluttavassa tilanteessa, Jokisipilä sanoo.

  Muistion mukaan ministeriön tavoitteena oli vaihtaa keskustelun näkökulma omistusten julkisuudesta kilpailun avautumiseen. Lisäksi muistiossa listattiin toimittajia, joita kutsutaan tekemään hallintarekisteriin liittyviä haastatteluita tai tarjotaan taustamateriaalia. Muistiossa mainitaan yksi toimittaja Kauppalehdestä, Yleltä ja Helsingin Sanomista."

  http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/ministerio-yritti-vaihtaa-hallintarekisteriuutisoinnin-suunnan/2183669?pwbi=ff299550da730ebebb21e8dac0fcff4a

  VastaaPoista
 5. "- Jos kokoomus olisi yksin hallitusvastuussa, veisikö se Suomen Natoon? Kyllä veisi, Stubb kysyi ja vastasi."

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016051421561050_uu.shtml

  Naton logosta ja nimestä:
  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/12/se-on-vain-sattumaa-osa-1-nato.html

  Natotuksesta:
  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/04/ei-otsikkoa.html

  VastaaPoista
 6. Päivitys: Lisätty Washingtonin District of Columbia -lippu.

  VastaaPoista
 7. http://polkeutumaton.blogspot.fi/2018/01/linja-555.html

  VastaaPoista
 8. tähän mitenkään liittymättä, thaimaalaiset kirjottaa usein viesteihin 555, koska se lausutaan HAH, eli hahaha, eli lol. tuli vaa mieleen. kiva blogi btw.

  VastaaPoista