tiistai 12. toukokuuta 2015

Aton-kultti - osa 24: Skull and Bones


Muokattu 18.7.2015

Yksi "Eliitin" merkittävimpiin salaseuroihin kuuluva organisaatio on Skull and Bones, joka tunnetaan myös nimellä Brotherhood of Death. Kyse on veljeskunnasta, joka muistuttaa hyvin paljon vapaamuurareita ja on osa Illuminati-verkostoa. Skull and Bones pitää päämajaansa Yalen yliopistossa, jossa se rekrytoi joka vuosi "Eliitin" nuoremman sukupolven jäseniä. Jäseneksi ei pääse pyrkimällä tai hakemalla - jäseneksi valitaan. Valinnat kohdistuvat tietenkin vain merkittävistä suvuista tuleviin henkilöihin.


Skull and Bones -logo


Skull and Bones nousi tapetille vuonna 2004 USA:n presidentinvaaleissa. Vastakkain olleet Bush ja Kerry olivat molemmat Skull and Bones -jäseniä. Molemmat ovat sukua Iso-Britannian ja Euroopan kuninkaallisille - atonistien aatelissuvuille. Miehet ovat keskenään etäisiä serkuksia. Kerry on suora jälkeläinen kolmannen ristiretken tehneelle Rikhard Leijonamielelle. Bush on puolestaan sukua Kuningatar Elizabeth II:lle.

Skull and Bones perustettiin 1832 William Russellin ja Alphonso Taftin toimesta. Veljeskunnasta tehtiin yhtiö vuonna 1856, joka kantaa nimeä Russell Trust. Tämä yhtiö on Skull and Bonesin toiminimi yritysmaailmassa. Yhtiöittämisen taustalla toimi myös herra nimeltä Daniel Coit Gilman.

Russell Trust on haara Tudor-suvun 1600-luvun alussa perustamasta East India Companysta. Samaan korporaatioperheeseen kuuluvat Hudson Bay Company, Virginia Company ja Massachusets Bay Company. Monet Yhdysvaltain perustajaisät (founding fathers) työskentelivät näille brittimonarkkien yrityksille - ja tietenkin rikastuivat.

Miksi USA:n lipussa on punavalkoisia raitoja? Mistähän perustajaisät keksivät ottaa mallia?


Grand Union Flag - USA:n ensimmäinen lippu

East India Companyn lippu vuosina 1707 - 1801


Skull and Bones -salaseuran yhteys atonistien aatelissukuihin näkyy myös sen käyttämässä symboliikassa. Kallo ja reisiluut on vanha temppeliritarien käyttämä symboli, jonka juuret ovat druidismissa. Symboliikkaa voi nähdä ritarikuntien ja vapaamuurarien tunnuksissa.


Maltanristi, "In Hoc Signo Vinces" ja Skull and Bones

Knights of Columbus ja Skull and Bones

Vapaamuurarisormus kallolla

Skull and Bones vapaamuuraritunnusten joukossa


Kallosymboliikka tunnetaan viihdemaailmassa erittäin hyvin. "Eliitti" merkkaa omaisuutensa omilla tunnuksillaan.


Rihanna ja Skull and Bones -mekko

Rihannan Skull and Bones -tatuointi

Katy Perry kallopaidassa

Beyonce ja Skull and Bones

Eminem ja kallo

Natalie Portman ja kallo

Madonna ja kallo

Slash ja kallotatuointi

Chris Brown ja kallotatuointi

Kelly Osbourne ja Skull and Bones tatuoinnit

Johnny Depp ja Skull and Bones -tatuointi

Miley Cyrus ja kallotatuointi


Jännä sattuma, että niin moni viihdeteollisuuden julkisuuteen nostama on niin viehättynyt kuolemasymboliikasta.

Kallon ja reisiluun symboliikka tunnetaan myös natseista ja husaareista. Julkisesti johtavat natsit vastustivat "Eliitin" salaseuroja, kuten vapaamuurareita, mutta se oli vain kulissia. Todellisuudessa he kuuluivat itse noihin salaisiin atonistien veljeskuntiin. Toisen maailmansodan oikeat syyt ovat jotain aivan muuta kuin mitä historiankirjoissa kerrotaan.


SS-upseerin hattu ja skull and bones

Marsalkka August von Mackensen husaariasussa vuonna 1915

Kuningas Edvard VIII ja Adolf Hitler - vihollisuus oli pelkkää kulissia


Kuningatar Elizabeth 1930-luvulla harjoittelemassa natsitervehdystä enonsa kanssa:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/6548665/Their-Royal-Heilnesses.html#ooid=hxNHY5djorIpEKecVtPWvNre22QrfdJK

Natseilla ja Skull and Bones -seuralla on muutakin yhteistä kuin pelkkä symboliikka. Skull and Bonesia rahoittaa Ordo Templi Orientis (OTO) - vanha saksasa syntynyt salaseura. Tämän Illuminatiin kuuluvan veljeskunnan juuret ovat Thule-seurassa - natsien taustalla vaikuttaneessa atonistien esoteerisessa veljeskunnassa. Juuri Thule-seuraa saamme kiittää hakaristin ja termin arjalainen maineen pilaamisesta. Ikivanhat druidismin tunnukset yhdistyvät nykyään suuren yleisön mielessä johonkin aivan muuhun kuin mitä ne alun perin edustivat.


Thule-seura

Aleister Crowley - kuuluisa OTO:n "ylipappi"


Kallo ja reisiluut on ikivanha muinaisten viisaiden kuoleman symboli. Esoteerisessa symboliikassa kuolema ei kuitenkaan ole "kaiken loppu" - päinvaistoin. Kallo ja kuolema ovat uudestisyntymisen symboleja, jotka liittyvät druidismin ja alkuperäisen kolmiasteisen vapaamuurariuden korkeimman vihkimysasteen rituaaliin. (Aiheesta enemmän: Väinämöisen veneenveisto) Täytyy muistaa, että druidismi perustui maailmankuvaan, jossa elämä kulkee sykleissä ja sielu syntyy aina uudelleen.

Kallosymboliikalla on yhteys egyptiläiseen jumalattareen Neftys. Isisin kaksoissisko (toinen olemuspuoli), Neftys, oli kuoleman jumalatar. Isis auttoi sielua syntymässä - Neftys kuolemassa. Sama parivaljakko kopioitiin atonistien toimesta kristilliseen symboliikkaan. Jeesuksen äiti Maria on Isis - Magdalan Maria on Neftys. Kaksi Mariaa - kaksoset.


Maria ja Jeesus

Isis ja Horus

Magdalan Maria kuvataan kristillisessä taiteessa usein kallon kanssa

Neftys, kuoleman jumalatar - päässään torni


Kallo edustaa myös tiedon siirtymistä. (Aiheesta enemmän: Ghostbusters - Kirjastokohtaus) Päänsä menettänyt Johannes Kastaja oli temppeliritareille tärkeä hahmo. Johannes Kastajan irtileikattu pää näkyy edelleen Itä-Eurooppalaisessa herladiikassa, jonne se periytyi temppeliritarien kautta.


Wroclawin kaupungin vaakuna ja Johannes Kastajan pää


Tarotin kolmastoista kortti Kuolema edustaa eläinradan merkkiä Skorpioni. Skorpionin merkin aiempi tunnus oli Kotka. Missä yhdistyvät kotka ja atonistien tunnusluku 13?


USA:n vaakuna - kotka ja 13 nuolta, oliivia, oliivinlehteä, tähteä, raitaa kilvessä...  jne.

13. kortti, Kuolema - taustalla "nouseva Aurinko" (uudestisyntyminen)


Skull and Bones -salaseuran logossa on mystinen luku 322. Luvun esoteerinen symboliikka liittyy kevätpäiväntasaukseen, joka on maaliskuun 20. tai 21. päivä. Luku 322 tarkoittaa "maaliskuun 22. päivä". Kevätpäiväntasauksen jälkeen Aurinko nousee Oinaan merkissä. Tuo 22.3. on symbolinen "ensimmäinen Oinaan merkin päivä". Oinaan merkki on atonisteille merkityksellinen, koska Aton-kultti syntyi Oinaan aikakaudella.

Luvun 322 voi nähdä vilahtavan mainoksissa ja elokuvissa.


Niken mainos ja 322


Kohtaus elokuvasta Dr. No. Luku 322 mainitaan kohdassa 2:29.

23 kommenttia:

 1. Elokuvasta Up in the Air: “Last year I spent 322 days on the road, which means that I had to spend 43 miserable days at home.”

  Muutenkin täynnä 7-viittauksia: http://kummajuttu.fi/2010/11/27/up-in-the-air/

  VastaaPoista
 2. Yritin löytää infoa Spielbergin leffasta 1941, mutta törmäsinkin tällaseen:
  https://www.youtube.com/watch?v=QWfTTuQtMIU

  aika suorat viittaukset, jotka bongasin itsekin ilman jeesiä...

  VastaaPoista
 3. Jännä kohu kellosta: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1438575428689.html

  VastaaPoista
 4. 99% ihmisistä todella luulee, että tässä maailmassa olisi viimeiseen ~kolmeen tuhanteen vuoteen tapahtunut mitään merkittävää ilman juutalaisen pseudo-eliitin lupaa. Hitler oli ihan pommin varmasti itsekin siionisti ja osa pseudo-eliittiä ja kuului varmasti moneenkin eri ”orderiin”. Onhan tuosta jotain polemiikkia ollut, että Hitler olisi oikeasti Rothschild, eli ihan täysin illuminati-sukulinjaa. Prescott Bush myöskin todistetusti teki yhteistyötä natsien ja Hitlerin kanssa (Maanpetturi ja rikollinen, niinkuin kaikki Bushit). Itse näkisin, että toinen maailmansota ja holokausti oli ihan täysin harkittu ja tarkkaan suunniteltu peliliike, että saadaan juutalaiselle eliitille ikäänkuin suoja, ja kaikki jotka uskaltavat alkaa kyseenalaistamaan tai tutkimaan Israelin ja juutalaisen eliitin toimia, leimataan samantien rasisteiksi/anti-semitisteiksi. ”Mutta pitäähän heillä nyt olla oma valtio ja paljon valtaa, koska joutuivat kokemaan niin hirveitä asioita toisessa maailmansodassa”. Jep. Sodassa jonka itse orkestroivat, niinkuin kaikki muutkin sodat ja oikeastaan kaiken paskan mitä maailmassa on viimeisen muutaman tuhannen vuoden aikana tapahtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvin kapea näkökulma. Vaihda termi "juutalainen" termiin "atonisti", niin pääset lähemmäs totuuta.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/p/blog-page_2.html

   Poista
  2. Ei kai "eliitti" ole niin umpityperää porukkaa että laittaisivat kaikki yhden kortin varaan. Jos täällä on hämmennetty muutamia tuhansia vuosia, eiköhän näitä veijareita löydy kaikista merkittävistä ryhmistä. Sanoisin että yli 90% kaikista "heränneistä" uskoo juutalaisten olevan kaiken pahan alku ja juuri, keitäköhän tämä hyödyttää?
   Luultavasti koko "juutalainen salaliitto" on vain yksi tarina muiden joukossa jotka meille on syötetty.
   Aatun roolia olen joskus itsekin pohtinut, jos kaverilta ei tippuneet intiaanit kanootista vaan sössi loppupeleissä ihan tahallaan, päämääränä tuskin oli juutalaisten suojeleminen vaan ks ideologian demonisointi, kyseinen aate kun jättää liian vähän pelivaraa kaikenlaisille sotkijoille.

   Poista
 5. Biden "ottaa rokotteen" kello 322
  https://www.youtube.com/watch?v=299hglW4Pis&ab_channel=GematriaEffectNews

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se aikamoinen rokote kun näköjään tuo kevätpäiväntasauksen = auringon = valon = kesän = elämän vuodenajan tullessaan.

   Poista
 6. Siinä taas yksi "sattuma". Meille tavallaan kerrotaan mistä on kyse.

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoinen: https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008490235.html

  "OLKILUOTO 3:N reaktori on käynnistetty, kertoo Teollisuuden Voima (TVO). Säteilyturvakeskus (STUK) antoi viime viikolla luvan käynnistää Olkiluodon uuden ydinreaktorin. Reaktori käynnistettiin tiistaina aamuyöstä kello 3.22.

  VastaaPoista
 8. Mark Dice: Another Conspiracy FACT

  https://www.youtube.com/watch?v=J0-8ez5exeM

  VastaaPoista
 9. Skull and Bones -jäsen George Bush taas vauhdissa:

  ”Yhden miehen päätöksellä on käynnistetty täysin oikeudeton ja brutaali hyökkäys Irakiin, tarkoitan siis Ukrainaan”, Bush sanoi.

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008828170.html

  Jännä miten yleisiä nämä freudilaiset lipsahdukset nykyään ovat.

  VastaaPoista
 10. Antony Sutton - How The Order of Skull & Bones Controls Education

  https://www.youtube.com/watch?v=l645kIcJ_nc

  Haastattelu vuodelta 1984.

  VastaaPoista
 11. "0–100 km/h 2,1 sekuntia, huippunopeus 322 km/h – pian näitä Tesloja saadaan Suomeenkin"

  https://www.talouselama.fi/uutiset/te/e251c212-edc2-46a7-9a2d-81054a63bfdc

  Tietenkin 322, mites muutenkaan.

  VastaaPoista
 12. Open Secrets: America's Secret Establishment the Order of Skull & Bones

  https://www.youtube.com/watch?v=Y8V7oAZs3vM

  VastaaPoista
 13. "Distributed denial of secrets - hajautettu salaisuuksien kieltäminen...

  ... on Britanniasta toimiva voittoa tavoittelematon journalistinen organisaatio, joka on mm. tutkinut miten WHO:n johtaja Tedros on sittenkin puhdas kuin pulmunen!

  Jännä logo ja nimi."

  https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1749093868870435086

  (kuva)

  VastaaPoista
 14. Mielenkiintoista, että juuri tänään, 20.3.2024 päädyin sattumalta lukemaan tätä tekstiä, kun olin etsimässä sivustolta ihan muita juttuja.

  VastaaPoista
 15. Moskovassa tehty terrori-isku. Kuolleita lähemmäs sata. Päivämäärä 322.

  Miten yllättävää.

  Nämä on okkultistien orkestroimia rituaaleja. Mark Passio on puhunut kevätpäiväntasauksen ympärillä olevasta "Season of sacrifice" -jaksosta jo vuosia:

  https://rumble.com/v16bv9r-41-days-of-the-season-of-sacrifice-march-22-to-may-1.html

  "Occultists kill a lot of people during that time perioid."

  VastaaPoista
 16. Asiantuntija Moskovan terrori-iskun ajankohdasta: ”Mielenkiintoisia yhtäläisyyksiä” https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010316792.html

  "Oli otollinen hetki"😂

  VastaaPoista