perjantai 13. maaliskuuta 2015

Aton-kultti - osa 18: Tuplaristi ja kala


Edellisessä kirjoituksessa mainittu Lorrainen monarkiasuku on symboliikan tutkijalle erityisen mielenkiinnon kohde sen tunnuksen, tuplaristin, takia.


Esimerkkejä tuplarististä. Tunnetaan myös nimillä Lorrainen risti (Cross of Lorraine) ja Lothringenin risti.


Tuplaristi on peritty suoraan temppeliritareilta. Alkuperäisessä temppeliritarien tunnuksessa on yhden hevosen selässä kaksi ratsastajaa, joilla on molemmilla valkoinen kilpi punaisella ristillä. Kaksi ratsastajaa yhden hevosen selässä kuvaa hyvin todennäköisesti tuhansia vuosia vanhaa sopimusta atonismin syntyajoilta - skyyttien ja Hyksos-kuninkaiden liittoa. Ainakaan se ei kuvaa kahta sotilasta taistelussa, koska kahden sotilaan olisi täysin mahdotonta mennä tällä tavalla taisteluun.


Kaksi ristiä temppeliritarien tunnuksessa

Tuplaristi temppeliritarien tunnuksessa


Tämä symboli ei ole viihdeteollisuudelle aivan tuntematon käsite. Monissa elokuvissa annetaan pieniä hienovaraisia vihjeitä todellisuudesta symboliikan kautta. Mielenkiintoinen "sattuma", että elokuvissa V niin kuin verikosto ja Diktaattori käytettiin tuplaristiä autoritääristen valtakoneistojen tunnuksena.

Jos tietää millaisessa roolissa Lorrainen suku oli pahamaineisen Illuminatin syntyprosessissa, ja millaista Uuden Maailmanjärjestyksen (NWO) agendaa tämä organisaatio pyrkii toteuttamaan, voi hyvin ymmärtää, miksi näissä elokuvissa käytettiin tuplaristiä.


V niin kuin verikosto ja tuplaristi

Diktaattori ja tuplaristi


Tuplaristiä näkee jonkun verran myös yritysten ja brändien tunnuksissa. Ei ole vaikea arvata mikä suku näiden yritysten taustalla vaikuttaa.


Öljy-yhtiö ExxonMobil ja tuplaristi. Tunnetaan Suomessa brändinimellä Esso.

"Ruuankaltaisten" tuotteiden valmistaja Nabisco ja tuplaristi

Kameratuotemerkki Maxxum ja tuplaristi

Neo-Tech ja tuplaristi


Tuplaristi heraldiikassa:


Unkarin vaakuna ja tuplaristi

Slovakian vaakuna ja tuplaristi

Liettuan vaakuna ja tuplaristi

New York Cityn vaakuna ja tuplaristi


Lorrainen suku on Merovingien jälkeläisiä ja Merovingit olivat milesialaisten jälkeläisiä. Merovingit olivat keskiajalla se atonistisen "Eliitin" kaikkein vaikutusvaltaisin suku, jolla oli temppeliritarien syntyyn erittäin suuri vaikutus.

Nimen Merovingi juurisana on ranskankielinen sana mer, meri (latinaksi mare). Juurisanan yhteys mereen ilmenee myös vanhemmissa kulttuureissa. Esimerkiksi babylonialainen meren jumala oli nimeltään Merodach (Marduk). Merovingi-dynastian kuuluisa kuningas Dagobert nimettiin mesopotamialaisen meren jumalan Dagonin mukaan. Yksi Merovingien symboleista on kala, joka on tärkeässä roolissa myös kristinuskossa. Enemmän kristinuskon kalasymboliikasta kirjoituksessa Aikakausien symbolit.

Espanjaksi kala on luce, joka tarkoittaa myös valoa. Luce on etymologisesti sukua sanelle lucifer (=Aton). Lucifer-termistä enemmän kirjoituksessa Lucifer.


Dagon - puoliksi kala, puoliksi mies

Paavin hiippa muistuttaa Dagonin pappien kalapäähinettä

Merovingi-kuningas Childeric I ja leijona-päähine auringonsäteillä


Egyptissä sana mer viittasi Gizan Kheopsin pyramidiin ja "sen salaisuuksien säilyttäjiin". Nämä "salaisuuksien säilyttäjät" olivat egyptiläisen Tähdistö-kultin muinaisia viisaita tai heidän henkisiä jälkeläisiä. Giza on Ala-Egyptissä, jota Merovingien esi-isät, Hyksos-kuninkaat, hallitsivat atonismin alkuaikoina.

Atonistista merovingisävytteistä kalasymboliikkaa näkyy Helsingin Esplanadin puistossa ja sen ympäristössä. Viktor Janssonin (Tove Janssonin isä) patsaita:


Hei vaan / Ilmaiskyyti

Leikki 2

Merenneito


Lorrainen ja Merovingin symboliikkaa tutkiessa tulee mieleen kaksi englanninkielistä kielikuvaa: to double-cross (pettää, puukottaa selkään) ja something fishy (epäilyttävää, jotain mätää).

Mistähän lie tuollaiset sanonnat syntyneet?4 kommenttia:

 1. Tällasta taas: http://kummajuttu.fi/2015/04/18/temppeliritarit-synkkailee/

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleen noista Ranskan 13.11. (perjantai) tapahtumista taas temppeliritarit. Ja oliko muuten sattumaa, että kirjoitit tämän postauksen perjantaina 13. päivä? ;)

  VastaaPoista
 3. Blisskielessä sodan symboli on kaksi ristiä vastakkain. Tuplaristi ei ole enää yhtenäinen, vaan risteille on tullut riitaa. Liekö sattumaa?
  https://www.symbols.com/symbol/war

  VastaaPoista
 4. Tsarionin uusin:

  http://www.femaleilluminati.com/article-7.html

  Kannattaa lukea. Paljon asiaa symboliikasta.

  VastaaPoista