keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Aton-kultti - osa 29.1: Historiallinen Maria Magdalena


Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi joissain eurooppalaisissa kirkoissa on ns. Musta Maria -patsaita (Black Mary, Black Virgin, Black Madonna), joissa tummaihoinen Maria kannattelee tummaihsoita Jeesusta?


Notre Dame de Bon Secours, Guingamp, Ranska

Montserrat, Espanja

Chartres, Ranska

St. Cäcilia, Düsseldorf, Saksa

"Euroopassa on noin 450–500 Mustaa madonnaa, riippuen luokittelusta. Ranskassa on ainakin 180 Vierges Noiresia, sekä satoja ei-keskiaikaisia kopioita." [Wikipedia]

Nämä mustat patsaat ovat herättäneet paljon ihmettelyä. Miksi ihmeessä Maria ja Jeesus kuvataan tummaihoisina?

Kuten moni tämän blogin aktiivilukija tietää, patsaisiin piilotettu symboliikka ei ole kovinkaan harvinainen ilmiö. Tässäkin tapauksessa selitys löytyy tutkimalla symboliikkaa.

Nämä mustat patsaat kuvataan lähes poikkeuksetta niin, että sekä Jeesuksella että Marialla on päässään kruunut. Tämä ei ole sattumaa, koska tumma väri liittyy nimenomaan näihin kruunuihin. Kruunut ja tumma ihonväri ovat osa sitä koodattua esoteerista tietoa, joka temppeliritareilla (ja Siionin veljeskunnalla) oli (ja on edelleen) hallussaan. Tämä koodaus viittaa Jeesuksen todelliseen historialliseen taustaan, joka on kovin erilainen Raamatun evankeliumeihin verrattuna. Jos et ole vielä lukenut kirjoituksia Historiallinen Jeesus ja Kuningas Arthur, kannattaa lukea ne ennen kuin jatkaa pidemmälle.


Kirja joka kertoo historiallisen Jeesuksen tarinan


Kuten edellä mainituissa kirjoituksissa on todettu, historiallinen Jeesus oli ihan konkreettisesti kuningas. Hän, eli Jesus of Gamala tai King Izas of Adiabene, kuului Edessan kuninkaalliseen sukuun. Historiallinen Jeesus oli kaikkea muuta kuin köyhä kulkurisaarnaaja. Hän oli Lähi-Idän alueen rikkaimman kuninkaallisen perheen poika, joka johti juutalaiskapinaa Roomaa vastaan 60-luvulla. Tutkija Ralph Ellis on kirjoittanut aiheesta useita kirjoja, joista löytyy valtava määrä aiheeseen liittyvää todistusaineistoa. Teoria on niin hyvin perusteltu, että se kestää erittäin hyvin kriittisen tarkastelun.

Historiallisen Jeesus oli Edessan kuningas. Hänellä, aivan kuten hänen isällään Abgaruksella, oli titteli au Kama. Hänen nimensä oli siis Izas au Kama. Tämä titteli viittaisi egypto-aramealaiseen sanaan kam, joka tarkoittaa mustaa. Tämä ei kuitenkaan viittaa millään tavalla tämän perheen ihonväriin, vaan heidän kuninkaalliseen taustaansa.

Izasin perheen sukujuuret tulivat Egyptistä. Hänen isoäitinsä oli Thea Musa Ourania, joka oli Cleopatran ja Julius Caesarin tytär. Noihin aikoihin Egypti tunnettiin nimellä Kem, joka tarkoittaa mustaa. Egypti oli kuuluisa sen hedelmällisestä maaperästä ja mustasta mullasta.

Näin ollen nimi Izas au Kama oli yhtä kuin Izas Musta, eli vapaasti suomennettuna Izas Egyptiläinen. Ja tietenkin hänen äitinsä Queen Helena of Adiabene oli myös tätä samaa egyptiläistä kuninkaallista sukua, mikä selittää patsaiden värin ja kruunut.

Näitä mustia Maria ja Jeesus -patsaita löytyy erityisen paljon Ranskasta. Tämän taustalla on sellainen historiallinen erikoisuus, joka liittyy historiallisen Maria Magdalenan tarinaan.

Kuuluisassa Da Vinci -koodi kirjassa on sen verran toden perää, että historiallinen Maria Magdalena oli todellakin historiallisen Jeesuksen vaimo. Mutta kyseinen kirja ei kerro sitä tosiasiaa, että Maria Magdalena oli Jeesuksen sisar-vaimo.


Da Vincin Viimeinen ehtoollinen ei ole ainoa versio, jossa Jeesuksen vieressä istuu nainen (Maria Magdalena). Tämä taulu on Turun tuomiokirkosta. Esoteerisissa veljeskunnissa Maria Magdalenan rooli Jeesuksen vaimona on tunnettu pitkään.


Historiallisen Jeesuksen perhe noudatti egyptiläistä perinnettä, jossa kuninkaalliset menevät naimisiin sisariensa kanssa. Maria Magdalena oli Jeesuksen sisko, ja kuului myös tähän superrikkaaseen hallitsijaperheeseen.

Jeesuksen aloittamassa juutalaiskapinassa oli kyse paljon suuremmista asioista kuin yleisesti historiankirjat kertovat. Koska Jeesus oli Julius Caesarin suora jälkeläinen, hän oli yksi monista keisarin asemaa tavoittelevista sotapäälliköistä, joita ilmaantui Neron kuoleman jälkeen useita. Tämän takia Jeesus oli keisariksi nousseelle Vespasianukselle suuri uhka.

Jerusalemin piirityksen jälkeen Jeesus ristiinnaulittiin, otettiin elävänä pois ristiltä, ja lähetettiin roomalaiseen vankilaan, jossa hän vietti lopun elämäänsä. Koska Rooman valtakunta oli patriarkaalinen yhteiskunta, Edessan kuninkaallisen perheen naisjäsenet eivät olleet Roomalle mikään uhka. Suurin osa Jeesuksen perheen valtavasta omaisuudesta takavarikoitiin, mutta Jeesuksen sisar ja vaimo Maria Magdalena sai (tai oikeastaan hänet pakotettiin) poistua maasta.

Tästä pääsemme siihen legendaan, jonka mukaan Maria Magdalena saapui Jeesuksen ristiinnaulitsemisen jälkeen eteläiseen Ranskaan.

Ranskassa on kerrottu suullisena perimätietona Maria Magdalenan Provenceen saapumisen legendaa satoja vuosia. Varsinkin eteläisessä Ranksassa tarina tunnetaan erittäin hyvin. Ralph Ellisin giganttisen laaja tutkimus aiheeseen on kerännyt yhteen niin paljon todistusaineistoa, että vaikuttaa erittäin todennäköiseltä, että legenda perustuu pitkälti historiallisiin tosiasioihin.

Tarinasta ei löydy aikalaiskirjoituksia, mutta esimerkiksi 800-luvulla piispa Rabanus Maurus kirjoitti asiasta näin:

"Accompanied by Mary Magdalene, the glorious friend of Christ, and St Martha, her sister, the sainted bishop Maximin abandoned himself to the tides of the sea; along with St Permenas and other leaders of the Christian militia. Blown by the winds they left Asia, travelled down the sea of Tyr, passing Italy on the right and fortunately came to land in the province of Vienne ruled by the Gauls, where the Rhone empties into the sea."

Toinen kuuluisa kirja, jossa kerrotaan enemmänkin Maria Magdalenan saapumisesta Ranskaan, on 1200-luvulla Genoan arkkipiispa Jacobus de Voraginen teos The Golden Legend. Teoksessa on mm. kohta:

"After the ascension of our Lord, when the disciples were departed, she [Martha] with her brother Lazarus and her sister Mary, also St. Maximin which baptized them, and to whom they were committed of the Holy Ghost, and many others, were put into a ship without sail, oars, or rudder governail, of the paynims, which by the conduct of our Lord they came all to Marseilles, and after came to the territory of Aquense or Aix, and there converted the people to the faith."

Kuten kirjoituksessa Kuningas Atrhur todettiin, temppeliritarit tunsivat historiallisen Jeesuksen tarinan. Mutta he tunsivat myös historiallisen Maria Magdalenan tarinan. He tiesivät, että Maria saapui Provenceen, ja että Marian mukana oli hänen ja Jeesuksen lapsi. Tästä pääsemme siihen Maria Magdalenan tarinan osaan, joka koskee Merovingi-kuningassukua.

Maria Magdalena on yksi tärkeimmistä henkilöhahmoista temppeliritareille. Voisi sanoa, että Maria on heille on jopa Jeesusta tärkeämpi hahmo. Ranskan Provence oli temppeliritarien valtakeskus, joten ei ihme, että alueelle syntyi suuri Maria Magdalenan kultti 1100-luvulla. On myös hyvä muistaa, että temppeliritarit olivat gnostilaista - aivan kuten historiallisen Jeesuksen johtama nazarealainen lahko (Essenes).

Syy tähän Maria Magdalenan erityisasemaan liittyy siihen, että Merovingit uskoivat (tai todennäköisemmin tiesivät), että he ovat historiallisen Maria Magdalenan jälkeläisiä. Ja koska kaikki merkittävät temppeliritarisuvut olivat tavalla tai toisella Merovingien jälkeläisiä, Maria Magdalenasta tuli temppeliritareille erityisen tärkeä hahmo. Se oli Maria, joka toi gnostilaisuuden Ranskaan - ei Jeesus.


Chartresin katedraaliin on kuvattu Maria Magdalenan tarina.
Maria saapuu veneellä Ranskaan kuvan vasemmassa yläkulmassa.


Merovingi-hallitsijoilla oli uskomus, että heidän kuninkailla piti olla pitkät hiukset. Heitä kutsuttiinkin "pitkähiuksisiksi kuninkaiksi". Tämä uskomus liittyy nimenomaan Maria Magdalenaan, joka Raamatustakin löytyvän tarinan mukaan voiteli Jeesuksen (kuninkaaksi). Tarinaan liittyy Marian pitkät hiukset, joilla hän kuivasi Jeesuksen jalat. Marian tunnusomaisena piirteenä taiteessa onkin usein hänen pitkät punaiset hiukset.


Merovingi-kuningas ja pitkät punaiset hiukset

Tyypillinen kuvas Maria Magdalenasta: punaiset pitkät hiukset

Merovingien valtakunta suurimmillaan


Kun viimeinen Merovingi-kuningas Childeric III syöstiin vallasta, hänen valtansa riisumisen merkiksi häneltä leikattiin hiukset.


Childeric III ja pitkien punaisten hiusten leikkaus


Tämä tarina Maria Magdalenasta ja Merovingeistä on siksi tärkeä, että sillä on oma vaikutuksensa tämän päivän maailmaan. Kaikki "Eliitin" kuningassuvut ovat Merovingien jälkeläisiä. Joten jos - tai hyvin todennäköisesti kun - tarina Maria Magdalenasta Merovingi-suvun kantaäitinä pitää paikkaansa, tämän päivän kuninkaalliset ovat Marian ja historiallisen Jeesuksen jälkeläisiä. Ja jos tämä pitää paikkaansa, tämän päivän kuninkaalliset ovat myös Cleopatran ja Julius Caesarin jälkeläisiä. Tämä selittäsi hyvin sen miksi nämä kaksi hahmoa esiintyvät aina vain uudestaan ja uudestaan elokuvissa, sarjoissa ja kirjoissa.

Jos katsotaan esimerkiksi kuningatar Elizabeth II:n sukupuuta, hän on suora Merovingien jälkeläinen ainakin tätä polkua pitkin:

Merovech (Merovingien kantaisä) - Childeric I - Clovis I - Chlothar I - Chilperic I - Chlothar II -Dagobert I - Clovis II - Theuderic III - Robert I, Count of Hesbaye - Thuringbert, Count of Hesbaye - Robert II, Count of Hesbaye - Robert III of Worms - Robert the Strong - Robert I of France - Hugh the Great - Theodoric I, Duke of Upper Lorraine - Frederick II, Duke of Upper Lorraine - Sophie, Countess of Bar - Theodoric I, Count of Montbéliard - Reginald I, Count of Bar - Reginald II, Count of Bar - Theobald I, Count of Bar - Agnes (the daughter of Theobald I) - Matthias II, Duke of Lorraine - Frederick III, Duke of Lorraine - Theobald II, Duke of Lorraine - Frederick IV, Duke of Lorraine - Rudolph, Duke of Lorraine - John I, Duke of Lorraine - Charles II, Duke of Lorraine - Isabella, Duchess of Lorraine - Yolande, Duchess of Lorraine - René II, Duke of Lorraine - Claude, Duke of Guise - Mary of Guise - Mary, Queen of Scots - Elizabeth Stuart, Queen of Bohemia - Sophia of Hanover - George I of Great Britain - George II of Great Britain - Frederick, Prince of Wales - George III of the United Kingdom - Prince Edward, Duke of Kent and Strathearn - Queen Victoria - Edward VII - George V - George VI - Elizabeth II


Kuningatar Elizabeth II - Merovingien jälkeläinen


Varmasti löytyy myös monia muita polkuja Elizabethin ja Merovingi-kuninkaiden väliin. Kuninkaalliset ovat aina olleet sisäsiittoista väkeä. Ja toisaalta samanlainen polku Merovingeihin voidaan varmasti rakentaa kenelle tahansa nykypäivän kuninkaalliselle. Esimerkiksi Bilderberg-taustavaikuttaja Hollannin kuningatar Beatrixin ketju näyttää tältä:

Merovech (Merovingien kantaisä) - Childeric I - Clovis I - Chlothar I - Chilperic I - Chlothar II -Dagobert I - Clovis II - Theuderic III - Robert I, Count of Hesbaye - Thuringbert, Count of Hesbaye - Robert II, Count of Hesbaye - Robert III of Worms - Robert the Strong - Robert I of France - Hugh the Great - Theodoric I, Duke of Upper Lorraine - Frederick II, Duke of Upper Lorraine - Sophie, Countess of Bar - Theodoric I, Count of Montbéliard - Reginald I, Count of Bar - Reginald II, Count of Bar - Theobald I, Count of Bar - Agnes (the daughter of Theobald I) - Matthias II, Duke of Lorraine - Frederick III, Duke of Lorraine - Theobald II, Duke of Lorraine - Frederick IV, Duke of Lorraine - Rudolph, Duke of Lorraine - John I, Duke of Lorraine - Charles II, Duke of Lorraine - Isabella, Duchess of Lorraine - Yolande, Duchess of Lorraine - René II, Duke of Lorraine - Claude, Duke of Guise - Mary of Guise - Mary, Queen of Scots - Elizabeth Stuart, Queen of Bohemia - Sophia of Hanover - George I of Great Britain - George II of Great Britain - Anne, Princess Royal and Princess of Orange - William V, Prince of Orange - William I of the Netherlands - William II of the Netherlands - William III of the Netherlands - Wilhelmina of the Netherlands - Juliana of the Netherlands - Beatrix of the Netherlands


Kuningatar Beatrix (nykyään "eläkkeellä")


Kuningatar Beatrix kuuluu Orangen sukuun. (Tämän sukutaustan takia Hollannissa oranssi väri on eräänlainen kansallisväri.) Käytännössä kaikkien tämän päivän kuninkaallissukujen sukupuusta löytyy sukulaisia Orangen sukuhaarasta, joka kuuluu myös Merovingien jälkeläisiin. Mutta suvun alkuperä ei ole niinkään hollantilainen vaan ranskalainen. Suvun nimi tulee Orangen kaupungista, joka sijaitsee - yllätys yllätys - Provencen maakunnassa eteläisessä Ranskassa.

Tutkija Ralph Ellis uskoo, että historiallinen Maria Magdalena ja hänen jälkeläisensä asettuivat nimenomaan Orangen kaupunkiin. Kaupungin nimessä on parikin viittausta Mariaan. Toisaalta oranssi ("orange") väri liittyy Marian hiuksiin, mutta mielenkiintoisempi yhtymäkohta on kaupungin alkuperäinen nimi Aurenja. Historiallisen Maria Magdalenan isoäidin nimi oli Thea Musa Ourania. On hyvin todennäköistä, että myös Maria käytti Ourania-nimeä, joka viittaa Thea Musan hallitsemaan Edessan kuningaskuntaan (Kingdom of Ourania), joka aikanaan perustettiin Rooman ja Parthian väliseksi puskurivyöhykkeeksi.

"…if Jesus and Mary were redheads, then there is yet another cultural and genetic pathway through which this ginger genome entered the royal houses of northern Europe. It was further argued in Mary Magdalene, Princess of Orange, that Mary Magdalene settled in the city of Orange in southern France. But the princes of Orange in France were eventually exiled from their small city-state, and became the Dutch Princes of Orange instead. But the Dutch royalty has long been noted for its ginger haired phenotype: all the way from Guillaume de Gellone-Orange in the late 8th century, down to the present Prince Willem-Alexander of Orange" – Ralph Ellis (Jesus: King of Edessa)

Hollannin kuninkaalliset ja punaiset hiukset


Jos verrataan Edessan kreivikunnan vaakunaa ja Orangen kaupungin vaakunaa, yhteys on melko ilmeinen:


Edessan kreivikunnan vaaakuna



Palataan vielä siihen mistä aloitettiin - historiallisen Jeesuksen (ja Maria Magdalenan) äitiin Mariaan. (Hänen oikea nimensä oli Queen Helena of Adiabene.) Yksi Marian symboleista on usein maalauksissa hänen päänsä ympärille kuvattu "tähtikruunu", jossa on kaksitoista tähteä. Tämäkin viittaa Thea Musa Ouraniaan. Nimi Ourania on suomeksi "taivas" tai oikeastaan tarkemmin "tähtitaivas". Kingdom of Ourania voidaan siis kääntää muotoon Kingdom of Heaven - Taivasten valtakunta. Kuullostaako tutulta?

"It has already been noted that the EU flag was deliberately designed to denote the stars around the head of the Virgin Mary, mother of Jesus. Of course the original image is purely pagan or Egyptian. But when we realize that Mary was in fact Queen Helena, it all comes together, and the matriarchal symbolism makes perfect sense. Queen Thea Muse's surname Ourania, means "heavens." Her name translates as "Queen of the Stars" or "Queen of Heaven."" - Michael Tsarion

Neitsyt Maria ja tähtikruunu


Kuten Micheal Tsarion edellisessä lainauksessa toteaa, EU:n lipun tähtikruunu viittaa historialliseen Mariaan, eli "Eliitin" kantaäiti Helenaan.


EU:n lippu ja Marian tähtikruunu


Historiallisesta Maria Magdalenasta enemmän alla olevalla videolla:




8 kommenttia:

  1. https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2020/01/NINTCHDBPICT000552382393.jpg?strip=all&w=960

    Onkohan Hanksit Merovengien jälkeläisiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/03/chet-hanks-ja-symboliikka.html

      Poista
  2. Juutalaistutkijat Messod ja Roger Sabbah väittävät kirjassaan: Secrets of the exodus, että koska vanha testamentti oli kirjoitettu silloin kun juutalaiset olivat maanpaossa Babeloniassa, he joutuivat piillottaa raamatun sankarien Egyptiläiset identiteetit (Egypti oli silloin Babelonian vihollinen) ja antaa heille piilonimet. Näin Akhnatonista on tullut: Avram (hepreaksi Av=isä ja Ram=korkea), Nefertitista tuli Sara (hepreaksi Sara=johtajatar), Tutankhamonista tuli Iisakki, jne. Egyptiläiset nimet piilotettiin ja muutettiin hepreänkieliseksi.
    Kun taas seuraa Vanhan ja uuden testamentin verilinjat (esim.Mooseksen 1.kirja, luku 4-5, tai Matteus luku 1), niin huomaa että raamatun mukaan, Jeesus on Akhnatonin ja Nefertitin (Avram ja Sara) suora jälkeläinen.
    Jeesus tulikin Aasin päälle ratsastaen. Aasi hepreaksi on Aton... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti jo tarkistaa, että eikös aasi ole chamor hepreaksi, mutta NAISpuolinen aasi on aton. Erittäin mielenkiintoista, kiitos!

      Poista
  3. Jesus Married His Sister? | Ralph Ellis

    https://www.youtube.com/watch?v=Kx3R34lqYkE

    VastaaPoista
  4. Elizabetti oletettavasti potkasi tyhjää. Lukekaapa vasitella näitä kommentteja kun ihmiset suree tätä avoimesti "tavallisia" ihmisiä alas polkevaa evil incarnatea. https://www.youtube.com/post/Ugkx4TG_0DsfLYAcySOBQT2TV1e8kM9vDatw

    Good riddance sanon minä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo youtuben videon tarkistus botti menny kyllä tarkaksi. Koitettiin kuvata sellainen memory "tribute" video kuningattarelle jossa soi AC/DC:n Highway to hell taustalla, niin youtube kyllä latasi video, mutta se ei näy kenelläkään muulla kuin itsellä. Alkaa olemaan kyllä melkoinen nuitten algorytmien tekoäly.

      Poista
  5. Päivitys: Lisätty Edessan ja Orangen vaakunat.

    VastaaPoista