lauantai 6. toukokuuta 2023

Kuninkaan kruunajaiset ja valkoinen käsine


Charles III:n kruunajaisissa nähtiin tänään valtava määrä symboliikkaa. Niistä ehdottomasti mielenkiintoisin liittyy Charlesille annettuun valkoiseen käsineeseen.


Charles sai kruunajaisrituaalissa oikeaan käteensä valkoisen käsineen


Virallinen, eli eksoteerinen, selitys kruunajaiskäsineelle (Coronation glove) kuuluu seuraavasti:

"The glove has been part of the coronation ceremony since that of Richard II in 1377. A single white glove is worn on the right hand only. It is presented and worn after the monarch puts on the Sovereign's Ring, symbolising a marriage-like commitment to the kingdom. The gloved hand holds the Sceptre with Cross during the crowning. The glove remains in place while the monarch moves to the throne, to receive the homage from bishops and peers of the realm. The glove is removed before the first homage, that of the Archbishop of Canterbury, is paid. The clergyman and historian Thomas Fuller, writing in 1655, stated that the white colour of the glove is a symbol of purity and integrity and intended to recall the virtues of Anglo-Saxon king Edward the Confessor." (Wikipedia)


Puhtauden ja rehellisyyden symboli? Puhutaanko nyt tosiaan siitä samasta Charlesista, jonka ympärillä pyörii jatkuvasti pedofiileja? Charles oli hyvä ystävä pedofiili Jimmy Savilen kanssa, ja Charlesin veli Andrew on ollut jo pitkään pedofiilikohun keskellä.


Jimmy Savile: "Muista Charles - puhtaus ja rehellisyys!"


Todellisuudessa valkoisen käsineen esoteerinen selitys viittaa johonkin aivan muuhun. Moni katsoja varmasti ihmetteli, miksi käsineitä oli vain yksi. Tälle on hyvä selitys. Symboliikalla viitataan Mooseksen "lumivalkoiseen käteen".

Herra sanoi hänelle vielä: "Työnnä kätesi poveesi." Mooses työnsi käden poveensa, ja kun hän veti sen takaisin, se oli spitaalista lumivalkoinen. Sitten Herra sanoi: "Pane kätesi uudelleen poveesi." Mooses pani kätensä taas poveensa, ja kun hän veti sen esiin, sen iho oli kuin hänen muu ihonsa. Herra sanoi: "Elleivät he usko sinua ja ellei ensimmäinen merkki heille riitä, niin toista merkkiä he kyllä uskovat." - (2 Moos. 4:6-8)


Mooses ja "lumivalkoinen käsi"


Tämän blogin aktiivilukijat varmasti ymmärtävät hyvin, miksi kruunajaisrituaaliin sisältyy viittaus Moosekseen. Juutalaismytologia on onnistunut taitavasti peittämään Mooseksen todellisen identiteetin. Todellisuudessa hän oli faarao Akhenaton, joka karkotettiin seuraajineen Egyptistä. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Hyksos-kuninkaat.

Akhenaton on atonistiselle "Eliitille" tärkeä ideologinen (ja mahdollisesti jopa biologinen) kantaisä, joka tunnetaan monoteismin luojana. Se, että kruunajaisrituaaliin kuuluu kohta, jossa Charles laittaa käteensä yhden valkoisen käsineen, tarkoittaa Charlesin olevan "uusi Akhenaton" - eli "Eliitin" sisäisen valtahierarkian johtaja. Valitettavan moni totuusliikkeeseen kuuluva uskoo vieläkin, että pankkiirit (tai juutalaiset) johtavat "Eliittiä" - ymmärtämättä sitä tosiasiaa, että pankkiirit ovat vain juoksupoikia kuninkaallisille (ja Vatikaanille), joiden intressejä kaikki "Eliitin" valtahierarkiaan kuuluvat palvelevat. Aihe on valtavan laaja ja monimutkainen, mutta se voi aueta paremmin tutustumalla kirjoitussarjaan Aton-kultti.


Mooseksen todellinen identiteetti on faarao Akhenaton


Myös vapaamuurarien "käsi piilossa" -käsimerkki viittaa Mooseksen käden poveen laittamiseen. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Käsi lumivalkoinen.


Vapaamuurarien "käsi piilossa" tulee Mooseksen käden poveen laittamisesta


Kuten todettu, kruunajaisissa nähtiin valtavasti erilaista symboliikkaa. Tämä lista voi auttaa symboliikan tulkitsemisessa:


2 kommenttia:

  1. Mietinkin, että varmaan tulee blogiin kirjoitus näistä kruunajaisista, sen verran erikoinen tapahtuma ja edellisestä kerrasta on 70 vuotta jo. Katselin itsekkin tapahtumaa ja mietin tätä valkoista hanskaa. Onneksi on kaltaisesi tietäjä selventämässä asioita! Kiitos siitä.

    VastaaPoista
  2. Charles matkusti myös perinteisillä kultaisilla hevosvaunuilla, joiden yksituyiskohtien kerrotaan sisältävän runsaasti symboliikkaa:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Gold_State_Coach

    VastaaPoista