maanantai 16. syyskuuta 2024

2024 - syyskuu


Kirjoitin vuoden alussa "uudenvuoden puheen", jossa kävin läpi asetelmia tulevaan vuoteen. Ennustin vuodesta 2024 poikkeuksellisen hullua muun muassa sen takia, että Yhdysvalloissa on vaalivuosi, ja demokraattien leiri on valmis tekemään mitä tahansa pysyäkseen vallassa. 

Kyseisessä kirjoituksessa totesin olevani Tucker Carlsonin kanssa samaa mieltä siitä, että Donald Trumpia vastustavat voimat tulevat yrittämään hänen salamurhaa. Nyt ollaan syyskuussa, ja Trump on selviytynyt jo kahdesta salamurhayrityksestä.


https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010699166.html


Kirjoitukseni 1.1.2024


Yhdysvaltojen poliittinen tilanne on nyt erittäin mielenkiintoinen. Demokraattien leiri totesi jo hyvissä ajoin kesällä, että Joe Bidenilla ei tule olemaan minkäänlaisia mahdollisuuksia Trumpia vastaan, joten hänet työnnettiin bussin alle. Järjestettiin poikkeuksellisen aikaisessa vaiheessa vaaliväittely, jonka tarkoitus oli selkeästi tuoda Bidenin heikko kunto sillä tavalla esiin, että sitkeimpienkin Biden-fanien olisi pakko myöntää hänen olevan täysin seniili höpöukko - tosiasia jonka täysjärkiset ihmiset näkivät jo vuoden 2020 vaaleissa. Sen jälkeen vasemmistomedia ja demokraattileiri teki sen mikä oli jo ennalta nähtävissä, ja he alkoivat painostaa Bidenia luopumaan ehdokkuudestaan. Lopulta Biden saatiin kammettua ulos kampanjasta, ja tilalle asetettiin ilman vaaleja Kamala Harris

Tämä demokraattileirissä tapahtunut vallankaappaus on siinä mielessä melko huvittava, että nyt kaikki vähänkään järjelliseen ajatteluun kykenevät ihmiset pystyvät näkemään, että puolueen toiminnalla ei ole enää mitään tekemistä demokratian kanssa. Kukaan ei äänestänyt Harrisia demokraattien ehdokkaaksi, mutta niin vain hänestä sellainen onnistuttiin leipomaan. Huvittavasti Harris on ollut omiensa joukossa viime vuosina poikkeuksellisen epäsuosittu poliitikko, mutta nyt demokraattien NPC-kannattajista onkin tullut käden käänteessä suuria Harris-faneja. Koko tämä näytelmä on irvokkudessaan jotain täysin poikkeuksellista. 


https://www.hs.fi/maailma/art-2000010611359.html


Vaaleihin on vielä vajaat kaksi kuukautta aikaa. Tilanne on se, että Trumpin suosio on edelleen hyvin vahvaa, ja se kasvaa koko ajan. Harris kykenee esiintyessään tuottamaan vain latteaa poliittista jargonia, hänellä ei ole mitään uskottavaa poliittista ohjelmaa, ihmiset ovat huolissaan demokraattien luomasta hallitsemattomasta haittamaahanmuutosta, ja Bidenin hallinnon aikana syntynyt voimakas inflaatio on pistänyt monet ahtaalle. Harrisin koko kampanja perustuu periaatteessa vain Trumpin vastustamiseen, eikä se strategiana enää oikein toimi kuin pahiten aivopestyihin demokraattikannattajiin, jotka vieläkin uskovat "very fine people" -valheeseen tai "Trump aikoo kieltää abortin" -valheeseen. Demokraatit ovat hyvin ilmeisellä tavalla todella epätoivoisessa tilanteessa, ja heitä ohjaava "Eliitti" on valmis tekemään mitä vain päästäkseen eroon Trumpista. En olisi yllättynyt, jos näemme vielä kolmannenkin salamurhayrityksen. 

Rehellisissä vaaleissa valtavaa kansansuosiota nauttiva Trump tulisi voittamaan vaalit helposti, mutta jokainen amerikkalaista menoa yhtään seuraava ymmärtää, että vaalit eivät tule olemaan rehelliset. Demokraatit tulevat varmasti yrittämään jonkinlaista vilppia. Se saattaa onnistua, tai olla onnistumatta. Mutta oli vaalien lopputulos vaalipäivänä mikä tahansa, homma tuskin tulee menemään maaliin nätisti ja sujuvasti. Taistelu vallasta tulee todennäköisesti jatkumaan muodossa tai toisessa vielä viikkoja vaalien jälkeen. Kaaosta tulee, mutta nähtäväksi jää millaisissa mittasuhteissa. 

Näissä kaaosvaaleissa on vielä sellainenkin erikoinen piirre, että jakolinjat Trumpin ja Harrisin välille eivät noudata enää perinteisiä puoluerajoja. Trumpin kannattajiin kuuluu aiemmin demokraattileiriin kuuluneita henkilöitä kuten Robert Kennedy jr, Tulsi Gabbard ja Elon Musk. Vastaavasti Harrisia tukevat monet establishment-republikaanit kuten Dick Cheney. Varsinkin tämä Cheneyn asettuminen Harrisin tukijoukkoihin on miehen historian huomioon ottaen melkoisen irvokasta.


Lähde: AP


Oikeastaan näissä vaaleissa on tavallaan kyse vain yhdestä henkilöstä: Donald Trumpista. Ihmiset äänestävät sen mukaan tukevatko vai vastustavatko he Trumpia. Eihän Harrisia kukaan oikeasti kannata. Hänet on vain istutettu sellaiseen rooliin, jossa hän saa Trumpia vastustavien äänet.

Loppuvuosi tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen. Mielestäni näiden vaalien olennaisin asia ei ole niinkään se, kuka voittaa vaalit. Enemmänkin olennaista on se, että tämä vaalitaisto tuo todella hyvin esiin kaikenlaista korruptiota, valheellisuutta ja mädännäisyyttä yhteiskunnan monilta eri alueilta. Varsinkin valtamedian ja oikeusjärjestelmän epärehellinen toiminta tulee jatkuvasti paremmin ja paremmin esiin. Se herättää lisää horkkaunisia ihmisiä samalla tavalla kuin koronaplandemia ja muut vastaavat tapahtumasarjat. Hyvä niin.

tiistai 10. syyskuuta 2024

Kolovrat ja kaksoisstandardit


Valtamediassa on viime päivinä oltu huolissaan venäläisistä uusnatseista, jotka ryhtyvät valvomaan Suomen ja Venäjän välistä rajaa. Uutisesta on saatu otsikoita, joilla pyritään luomaan pelkoa Suomea uhkaavista natseista. 


https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/venajan-uusnatsitaustaiset-joukot-partioivat-suomen-rajan-lahella-tasta-on-kyse/9004872


Kyse on natsismiin kallellaan olevasta Rusitsh-rymästä, joka käyttää logossaan kahdeksansakaraista kolovrat-hakaristiä. Kyseinen hakaristiversio on tunnettu natsisymboli sekä Venäjällä että Ukrainassa.


https://fi.wikipedia.org/wiki/Rusit%C5%A1-ryhm%C3%A4


https://reportingradicalism.org/en/hate-symbols/movements/modern-racist-symbols/kolovrat


Samainen kolovrat-symboli tuli tunnetuksi myös vuosi sitten syksyllä, kun Iltalehti teki sympatiakirjoituksen Ukrainassa haavoittuneesta suomalaistaistelijasta. Jutussa julkaistiin kuva, jossa Ukrainan puolella sodassa taisteleva suomalaissotilas käyttää rinnassaan uusnatsien kolovrat-hakaristiä.



Näin se kaksoisstandardien päälle rakennettu propaganda toimii. Kun Venäjän puolella on natseja, niistä kirjoitetaan paheksuvasti, ja luodaan uhkakuvia. Kun Ukrainan puolella on natseja, heistä kirjoitetaan ylistäviä sankaritarinoita. Näin voidaan toimia, koska suurin osa suomalaisista on saatu uskomaan valheeseen, että Ukrainassa ei ole natseja, ja että väitteet niistä ovat vain Venäjän valheellista propagandaa. 


Toimittaja Jussi Nurminen Ylellä 25.9.2023.


"Ei siellä mitään natseja ole! Venäjän propagandaa!"


Mutta osataan tämä kaksoisstandardien käyttö siellä Venäjälläkin. Onhan se Venäjän valtiojohdon kannalta melkoisen tekopyhää arvostella Ukrainaa sen natsiliikkeestä, ja samaan aikaan tehdä itse yhteistyötä venäläisten uusnatsien kanssa. Mutta näinhän se vallanhimoisten poliitikkojen peleissä aina menee - pata kattilaa soimaa.


"Ei sympatiaa natseille! Paitsi niille meidän kannalta hyödyllisille natseille."
https://tass.com/politics/1747095


Lue myös:

tiistai 3. syyskuuta 2024

Pöllö ja DNA


DNA:n uusi mainos: 


 

Pöllö on atonistinen symboli, joka on erityisen tuttu Illuminatin symboliikasta. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Ateena ja Athene. Lisää lukuisia esimerkkejä pöllösymboliikan käytöstä löytyy aihetunnisteella Pöllö.


"On 1 May 1776 Weishaupt and four students formed the Perfectibilists, 
taking the Owl of Minerva as their symbol." - Wikipedia


Vapaamuurarisymboliikkaa: Pöllö


Huomatkaa miten mainoksen pöllöllä on toinen silmä kiinni. Tällä viitataan vapaamuurarien yhden silmän symboliikkaan, jota myös Illuminati käyttää. Mainoksessa on hyvin pitkälti sama idea kuin vanhassa MTV3:n logossa, jossa on pöllön silmä. Näin saadaan tuplaviittaus Illuminatiin.


MTV:n logo: pöllön silmä


Vapaamuurari/Illuminati-symboliikkaa: kaikennäkevä silmä


Mainokseen on saatu vielä kolmaskin veljeskuntaviittaus. Pöllön "käsi" tekee vapaamuurarien Mark Master -merkin.


Mark Master -käsimerkki