sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Aton-kultti - osa 13: Baphomet ja Cernunnos


"Eliitin" symboliikkaa ja okkultistista puolta käsittelevässä materiaalissa törmää valitettavan usein kovin pintapuoliseen tietämykseen sarvien ja sarvipäisten jumalhahmojen taustasta. Aikanaan Kirkon lanseeraama paholaismyytti on uponnut ihmisten mieliin niin syvälle, että tämä puhtaan propagandistinen satu sarvipäisestä persoonallisesta pahuudesta sumentaa edelleen monen mielen. Teema herättää niin suuria tunteita, että aiheesta näkee hyvin harvoin neutraaleja ja historialliset faktat huomioon ottavia analyyseja.

Saatanan, persoonallisen pahan, yhdistäminen sarvipäiseen hahmoon ei perustu Raamattuun. Saatanalle kasvoi sarvet vasta paljon myöhemmin. Pahuuden henkilöitymän kuvaaminen sarvipäisenä hahmona juontaa juurensa hyvin todennäköisesti "Eliitin" sisäiseen valtataisteluun 1200- ja 1300-luvuilla, jolloin Vatikaani ja temppeliritarit ajautuivat konfliktiin.

Temppeliritarien salaisissa rituaaleissa kunnioitettiin Baphomet-jumalaa, jolla oli sarvet päässä. Kirkko sai tästä hyvän lyömäaseen temppeliritarien maineen tahraamiseksi. Luomalla kuvaa saatanasta, jolla on sarvet ja sorkat, saatiin näppärästi perusteet syyttää temppeliritareita saatananpalvonnasta. Toki voi olla, että temppeliritarien rituaaleissa oli satanistisia piirteitä, mutta sillä ei varsinaisesti ollut mitään tekemistä Baphometin tai minkään muunkaan sarvipäisen jumalhahmon kanssa.


Baphomet


Oikeastaan termin satanismi tilalla kannattaisi ehkä käyttää mielummin termejä pimeä rituaali tai musta magia, koska ne ovat paljon kuvaavampia termejä. Siinä todellisessa satanismissa ei ole kyse sarvipäisestä pahuuden jumalan palvomisesta. Kyse on uskomuksesta, että tietyillä okkultistisilla rituaaleilla voidaan saavuttaa joku haluttu tavoite tai päämäärä, jonka taustalla on joku materialistinen, vallanhimoinen tai toisia ihmisiä vahingoittava motiivi. Kansankielellä voisi puhua pahasta taikuudesta.

Uskomukseen kuuluu myös se, että rituaalissa kommunikoidaan toisessa ulottuvuudessa olevien pimeiden entiteettien kanssa, joita täytyy "ruokkia", jotta haluttu tavoite tai päämäärä voidaan saavuttaa. Kansankielellä voisi puhua pahoista hengistä. Kristillisessä perinteessä käytetään sanaa demoni. Gnostilaisissa kirjoituksissa käytetään termiä archons.

Tavallisen ihmisen korvaan tämä kuullostaa tietenkin hullulta, mutta "Eliitti" ei koostu "tavallisista" ihmisistä. He uskovat, että heidän valtansa tulee näiltä pimeiltä entiteeteiltä, jotka vaativat vastapalvelukseksi uskomattoman kuvottavia rituaaleja. Tämä selittää hyvin pitkälti sen miksi "Eliitin" ympärillä pyörii jatkuvasti niin paljon pedofiliakohuja. Nämä rituaalit ovat sitä todellista satanismia, mutta Baphometilla ei ole sen kanssa varsinaisesti mitään tekemistä.

"Julkisella" satanismilla, kuten satanistikirkolla, ei ole mitään tekemistä sen esoteerisen satanismin kanssa, jota "Eliitti" harjoittaa. Se on pelkkää eksoteerista höpöhöpö-showta, jonka tarkoitus on vain antaa sellaiset kasvot satanismille, joka kääntää huomion pois siitä todellisesta "Eliitin" satanismista. Kyse on tarkoituksellisesta väärän mielikuvan luomisesta.


Böö! Katsokaa miten pelottava satanisti minä olen! Katsokaa miten kohtalokkaasti osaan katsoa!


Miksi temppeliritarit sitten kunnioittivat Baphometia? Miksi kristilliselle pohjalle syntynyt ritarikunta kunnioitti pakanallista jumalaa?

Temppeliritareilla oli hallussaan sellaista tietoa, jolla oli yhteys kristinuskonkin taustalla olevien muinaisten viisaiden esoteerisiin oppeihin. Yhden varteenotettavan teorian mukaan tuo tieto olisi päätynyt temppeliritarien haltuun Jerusalemin temppelivuoren aarteen kautta. Tuo "aarre" on ollut mahdollisesti dokumenttikirjasto, johon oli tallennettu muinaisten viisaiden tietoutta. Toinen vaihtoehto on, että temppeliritareiden tuntemat muinaisten viisaiden esoteeriset opit olivat peräisin temppeliritareihin kuuluneiden atonististen eliittisukujen perimätiedosta.

Joka tapauksessa temppeliritarit tiesivät paljon muinaisista viisaista ja druidismista. He kokivat olevansa druidismin ja ikivanhan Tähdistö-kultin salaistiedon perillisiä ja tiesivät varsin hyvin Kirkon ja Raamatun todelliset, vähemmän kristilliset, taustat. Ulkoisesti temppeliritarit näyttivät kristityiltä, mutta kulissien takana he olivat käytännössä druidismiin pohjautuvien esoteeristen oppien veljeskunta.

Baphomet oli temppeliritarien versio druidien muinaisirlantilaisesta jumalasta Cernunnos.


Cernunnos


Cernunnos oli druidismin jumala, joka oli prototyyppi kaikille myöhemmin syntyneille sarvipäisille jumaluuksille. Toki jumalien sarvien symboliikalle löytyy erilaisia tasoja (esimerkiksi astrologia), mutta kaiken sarvisymboliikan pohjalla on se alkuperäinen "sarvekas jumala" Cernunnos.


"Proto-Shiva" Pakistanista - lähes identtinen Cernunnoksen kanssa.


Peurat olivat druideille erittäin pyhiä eläimiä. Sarvista ja sarvipäisistä jumalista tuli monessa maailman kolkassa muinaisiin viisaisiin yhdistetty teema. Sarvien ja jumaluuksien yhteydestä kertoo esimerkiksi englanninkielinen sana, god, jumala. Se tulee foinikialaisesta termistä got tai gott, jolla tarkoitettiin vuohta. Foinikialaisten kuninkaiden valtaistuimessa oli vuohi. Myöhemmin yhtä foinikialaista alkuperää olevaa kansaa alettiin kutsua nimellä Goths, gootit.


Vuohi valtaistuimessa

Sarvipäinen mies ja vuohi  Helsingin vapaamuuraritemppelistä.

Elokuvassa "Lumikki ja metsästäjä" on kohtaus, jossa Lumikki "kohtaa jumalan" - valkoisen peuran. Kohtaus on täynnä druidismiin viittaavaa symboliikkaa.


Toki Baphometissa on muidenkin Cernunnokseen pohjautuvien jumaluuksien piirteitä. Cernunnokseen pohjautui toinen käytännössä saman arkkityypin peurahahmossa kuvattu sarvipäinen irlantilaisjumala Herne. Lieneekö tämä suomalaisen sanan herne taustalla? Avattu herneenpalko kun muistuttaa kovasti sarvia.


Sarvet? Ehkä.


Kreikkalaiseen jumaltarustoon Herne muuttui muotoon Hermes. Sarvien tilalle tuli siivet kypärässä ja käteensä hän sai muinaisten viisaiden tunnuksen käärmesauva caduceuksen.


Hermes / Merkurius


Egyptiläisessä jumaltarustossa samaa arkkityyppiä edusti Thoth.


Thoth ja käärmesauvat


Baphometissa on piirteitä myös muista sarvipäisistä jumaluuksista. Baphometin otsalla on pentagrammi (quintessence, viides elementti), joka sarvien ja sorkkien yhdistelmänä viittaa kreikkalaiseen jumalaan Pan. Toisaalta Baphomet-kuvissa näkee usein kuun, joka yhdistetään myös sarviin.


Pan ja pan-huilu. Panilla oli sarvet ja sorkat. Pan = pente = viisi.

Kuun jumalatar Isis ja sarvet


"Eliitin" käyttämä sarvi- ja Baphomet-symboliikka ei siis ole automaattisesti satanistista. Vapaamuurarit ovat temppeliritarien suoria perillisiä, joten Baphometilla on luonnollisesti tärkeä rooli myös vapaamuurarisymboliikassa. Symbolit ovat aina neutraaleja - vain käyttötarkoitus voi olla positiivinen tai negatiivinen.


Vapaamuurari Obama ja "pirunsarvet"

Vapaamuurari George Bush ja "pirunsarvet"

George Washington Baphometina

Madonnan esityksissä on nähty useasti sarvia.

Eminem ja sarvet

Rihanna ja sarvet

Lady Gaga ja sarvet

Katy Perry ja Hermeen siivet15 kommenttia:

 1. Eikös siinä alkuperäisessä Nightmare on Elm Street -leffassa ollut myös vuohiteema jossain kohtaa? Oletko vilkaissut sitä leffaa? Mistä muuten näen oletko joskus vastannut näihin kommentteihin? En muista mihin juttuihin olen jotain kirjoittanut... ??

  VastaaPoista
 2. Vastattu:

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/12/vastakohdat.html
  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/01/psyyken-tasapaino.html

  En osaa tuosta elokuvasta sanoa.

  VastaaPoista
 3. Sarvet Sveitsin tunnelin avajaisseremoniassa.

  https://www.youtube.com/watch?v=JVw_mPvYcDM

  VastaaPoista
 4. Näin kotimaisen uutisen tuosta tunnelista ja jäin jo silloin miettimään, että tässä on jotain outoa. Tunneli-uutisen kuvituksessa oli jotain sellaista, joka laittoi miettimään symboliikkaa. Tietysti kyseisen kaivosyhtiön logokin on aika erikoinen. Mutta vasta jälkeenpäin luin tämän: http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/opening-ceremony-worlds-largest-tunnel-bizarre-occult-ritual/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä aika creepy rituaali.

   Siellä on myös tarot-symboliikkaa. Esityksistä voi bongata todella monta ison arkanan korttia. Esimerkiksi tuossa Vigilant Citizenin jutussakin näkyy neljän kortin suora: Kolme "hirtettyä" (12. Hirtetty) miestä "kuolee" (13. Kuolema) --> tilalle nousee kolme "enkelihahmoa" (14. Kohtuus) --> lavalle astuu sarvipäinen "paholainen" (15. Paholainen)

   Samassa näytöksessä on myös selvä Kohtalonpyörä (videolla pyörii kahdeksanpuolainen junanpyörä) ja Tuomio (lopussa hahmot nostaa kädet taivasta kohti ja ympärillä on torvia).

   Siinä aiemmassa näytöksessä on myös useamman kortin suora kun lavalle ajaa autoja, joiden kyydistä vilkuttaa viisi hahmoa. Ensimmäisessä on "taikuri" (1. Taikuri), toisessa pikkutyttö, eli "viaton neitsyt" --> Isis (2. Ylipapitar), kolmannessa on valkoisissa käsineissä kuningatarmaisesti yleisölle vilkuttava nainen (3. Hallitsijatar), neljännessä vanha mies vieressään maskuliinisen saturnusmaisesti (auktoriteetti) puettu nainen (4. Hallitsija), viidennessä paavi (Hierofantti).

   Samassa näytöksessä on myös selkeä Narri (koominen jodlaaja joka kulkee valaistua polkua pitkin [path of the fool] ja puhuu näkymättömälle koiralle) ja Rakastavaiset (enkelihahmo eroottisesti toisiaan koskettelevien mies-nais-parien keskellä). Esitys alkaa hevosvaljakoiden lavan läpi ajolla --> Sotavaunut.

   Jostain syystä kortit eivät tulleet järjestyksessä. Toisaalta se voi olla tarkoituksenmukaisesti luotua "epäharmoniaa". Mene ja tiedä.

   Voi olla, että sieltä löytyy koko iso arkana enkä vain huomannut kaikkia kortteja. Jos joku on kiinnostunut tutkimaan tarkemmin, esitykset löytyvät kokonaisuudessaan tältä videolta:

   https://www.youtube.com/watch?v=I4NU0Tok1T4

   Ensimmäinen näytös alkaa kohdasta 1:58, toinen näytös kohdasta 5:58.

   Poista
 5. Lover Of The Light

  https://www.youtube.com/watch?v=nMJUbZrNnA8

  VastaaPoista
 6. Vaikka ikävä aihe, niin nuorella verellä on todettu tieteellisestikin olevan nuorentavia vaikutuksia. Täten eliitti todennäköisesti adrenalisoi veren tekemällä sairaita asioita uhreilleen jotta heidän verellään olisi mahdollisimman tehokas vaikutus. Kyllä, elämme sairaassa maailmassa.

  VastaaPoista
 7. J.K Rowling otti uuden hienon tatuoinnin.
  http://www.hogwartsprofessor.com/rowling-sports-alchemical-tattoo/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JK on siis alkemisti. Mitäs nyt tehdään?

   Poista
  2. Linkillä viittasin vain kuvaan käden tatuoinnista, samat sanathan löytyy myös baphometin käsistä..ja eri yhteydessä JK on kyllä myös myöntänyt käyttäneensä vapaamuurari symboliikkaa. Lapset rakastaa Potterin magiaa. JK äskettäin hieman kyllä yllätti transfobisilla twiiteillään.

   Poista
  3. Niin kuin kaikessa asioita voidaan käyttää hyviin tai pahoihin tarkoitusperiin. Yksi maailman valtauskonnoista = Raha, on hyvä esimerkki tästä.
   Rappareitakin on monenlaisia. Esim Yhdysvaltain perustuslain luoneet rapparit olivat ns. valkoista koulukuntaa.

   Poista
  4. Valkoista koulukuntaa?

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/03/aton-kultti-osa-19-founding-fathers.html

   http://www.michaeltsarion.com/constitution-con.html

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/05/aton-kultti-osa-24-skull-and-bones.html

   Naivius lähtee lukemalla.

   Poista
 8. mitä mieltä pitäisi olla capitolin valtauksen yhteydessä tuon sarvipäisen shamaanin poseeraamisesta "kaikkein pyhimmässä" eli kongressin puhemiehen paikalla. aikamoista symboliikkaa päivänä jolloin demokraatit saavuttivat USA:n täyden hallinnan.

  tällä sivustolla on jossain kuva obamasta puhujapöntössä ja kuva on otettu niin että pääntakana on jokin kuva sarvista, jotka kuvakulman valinnan kautta saadaan näyttämään niin kuin ne kasvaisivat obaman päästä.

  mielestäni tällaista sarvisymboliikkaa ei nähty trumpin kaudella ja nyt se alkaa heti samalla hetkellä kun valta vaihtuu taas demokraateille.

  olisiko se viesti maailmalle, kuka taas on vallassa.

  VastaaPoista
 9. Gates ja Soros ovat ostaneet Mologic nimisen yrityksen.

  https://www.thetimes.co.uk/article/bill-gates-and-george-soros-buy-out-uk-covid-test-company-mologic-70c3r736b

  Tuon yrityksen logo on mielenkiintoinen, vertaa vaikka Chromen logoon. Nimi Mologic tulee mieleen Molok.

  https://mologic.co.uk

  VastaaPoista
 10. The Earth Chronicles Ep 16: The Satanic Agenda Exposed: SRA Survivor Speaks Out

  https://rumble.com/v2e8vd2-the-earth-chronicles-ep-16-the-satanic-agenda-exposed-sra-survivor-speaks-o.html

  VastaaPoista