keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Muinaiset viisaat - osa 1: Piri Reisin kartta


Tämän sivuston aiemmissa kirjoituksissa on usein puhuttu muinaisista viisaista. Olen tarkoituksella käyttänyt heidän kohdallaan tätä laveaa ja epämääräistä termiä, koska heitä on melko vaikea laittaa mihinkään lokeroon. Heidän historiaa ja vaikutusta sivilisaatioiden kehityksessä on pyritty häivyttämään ja piilottamaan "Eliitin" hallitsemassa historiankirjoituksessa mahdollisimman paljon. Suurelle yleisölle nämä huikean korkeata tietoisuutta edustaneet oppineet ovat jääneet täysin tuntemattomiksi.

Jos joku rohkea tutkija tiedeyhteisöstä uskaltaa nostaa muinaisiin viisaisiin liittyvää aineistoa esille, hänet teilataan välittömästi mielenvikaiseksi hulluksi, jota voi surutta mustamaalata ja pilkata. Tällaisia vastavirtaan uivia tutkijoita ei tarvitse ottaa vakavasti, koska "ne nyt on sellasia kaheleita." Totuus on alistettu huutoäänestykselle. Kenellä on eniten ääntä ja kannatusta saa määrittää totuuden. Todistusaineisto ja faktat ovat täysin toissijaisija. "Kiistanalaiset" väitteet torpedoidaan kehäpäätelmillä: "Ei voi pitää paikkaansa, koska se on yleisesti hyväksyttyjen käsitysten vastainen. Asiaa ei tarvitse tutkia enempää." Yksittäisten tutkijoiden on lähes mahdotonta taistella järjestelmää vastaan - kuten esimerkiksi Galileo hyvin tietää.


"Galileo hei... Kaikkihan sen tietää, että Aurinko kiertää Maata!"


"Eliitin" rahoittama ja kontrolloima tiedeyhteisö käyttää termiä "pseudotiede" kaikesta sellaisesta, joka ei sovi ylhäältä määrättyyn agendaan ja "viralliseen versioon" historiasta. Virallisen historiankirjoituksen tarkoitus on varmistaa, että historiankirjoihin ei päädy mitään sellaista, mikä on uhka "Eliitille". Jos ihmiset saisivat lukea ihmiskunnan historian koko tarinan, sieltä paljastuisi niin valtavat määrät "Eliitille" vahingollista materiaalia, että "Eliitin" olisi mahdotonta jatkaa nykyisen valtakoneistonsa ylläpitämistä. Muinaisten viisaiden tarinan julki tuleminen olisi "Eliitille" katastrofaalisen vahingollista.

Keitä nämä muinaiset viisaat sitten olivat? Missä he vaikuttuvat ja mistä he tulivat? Näihin kysymyksiin vastaaminen ei ole ihan pieni tehtävä. Aihe on niin valtavan laaja, että siitä kirjoittaminen vaati oman kirjoitussarjansa.

Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi tietyt symbolit tarkoittavat samaa asiaa niin monessa eri kulttuurissa, vaikka niillä ei pitäisi maantieteellisesti olla mitään mahdollisuutta kulttuurilliseen vuorovaikutukseen? Miksi esimerkiksi aurinkoristi tunnettiin alkuperäisväestön keskuudessa ympäri maailman, kuten Mesopotamiassa, Pohjois-Euroopassa, Brittein saarilla ja Pohjois-Amerikassa? Voisiko olla mahdollista, että näillä kaikilla kulttuureilla on ollut joku yhdistävä tekijä? Eikö se ole vähän outoa, että ympäri maailman, tuhansien kilometrien ja valtamerien erottamat kansat ovat käyttäneet samaa symbolia samassa tarkoituksessa? Eikä aurinkoristi ole ainoa symboli, joka yhdistää eri kulttuurit eri puolilla maailmaa.


Kelttiläinen aurinkoristi

Zia-intiaanien aurinkoristi

Saamelainen rumpu, jonka keskellä aurinkoristi

Mesopotamialainen Shamash-aurinkojumala ja aurinkoristi.


Muinaiset viisaat olivat liikkuvaa väkeä. Tästä liikkuvaisuudesta löytyy runsaasti todistusaineistoa, jota tullaan käymään tarkemmin läpi tulevissa kirjoituksissa. "Virallinen historiankirjoitus" ylläpitää edelleen naurettavaa myyttiä siitä, että ihmiskunta oppi purjehtimaan mannerten välillä vasta Columbuksen ja kumppaneiden aikoihin. Paras esimerkki tämän väitteen uskomattomasta typeryydestä on kuuluisa Piri Reisin kartta.

Piri Reis oli Osmaanien valtakunnassa 1500-luvun taitteessa elänyt amiraali ja kartantekijä. Hänen vuonna 1513 tekemästä kartasta on säilynyt yksi kulma, jossa näkyy uskomattomalla tarkkuudella Pohjois-Afrikan ja Etelä-Amerikan rannikot. Kartta on "Eliitille" erityisen kiusallinen, koska se paljastaa niin selkeästi nykyisen "virallisen historiankirjoituksen" satuilut.


Piri Reis

Piri Reisin kartta


Kun karttaa katsoo ensimmäisen kerran, se näyttää kaikkea muuta kuin tarkalta. Etelä-Amerikan rannikon linjahan näyttää menevän oudosti mutkalle. Juuri tällä argumentilla kartan merkitystä ja tarkkuutta yleensä vähätelläänkin. "Hahaha, katsokaan nyt miten päin honkia tuo rannikon linja menee! Kuka hullu nyt tuota voi tarkaksi kartaksi väittää?!"

Kartta näyttää meidän silmissä vääristyneeltä, koska olemme niin tottuneita katsomaan toisenlaista karttavääristymää. Maapallon pyöreyden takia kaikki kaksiulotteiset kartat ovat tavalla tai toisella vääristyneitä. Meille tutuin karttavääristymän muoto on sellainen, jossa maapallon kartta venytetään lieriöksi. Tässä vääristymässä pohjoisimmat ja eteläisimmät alueet venyvät suhteessa päiväntasaajalla oleviin alueisiin liian suuriksi.


Pallosta lieriöksi vääristää mittasuhteitä venyttäen pohjoisia ja eteläisiä alueita.

Piri Reisin kartta käyttää toisenlaista projektiota. Hänen käyttämänsä malli on ns. atsimutaalinen projektio, jossa maapallolta valitaan eräänlainen ankkuripiste, jonka mukaan kartta "kalibroidaan". Kaikki etäisyydet lasketaan tämän pisteen mukaan. Kun karttaa katsotaan tämän projektion kautta, voidaan havaita, että mittasuhteet ja etäisyydet ovat hämmästyttävän tarkkoja. Karttaa tutkineiden arviot virhemarginaaleista ovat noin yhden asteen luokkaa, mikä on uskomaton suoritus käsin piirretylle kartalle.


Atsimutaalinen projektio


Piri Reisin kartta on hyvin konkreettinen todiste siitä, että Columbuksen ja muiden löytöretkeilijöiden matkat valtamerien yli eivät olleet todellakaan mikään uusi asia ihmiskunnan historiassa. Mutta miten Piri Reis sitten osasi tehdä tällaisen kartan? Eihän ottomaanit olleet löytöretkeilijöitä?

Hän itse kertoo karttaan kirjoittamassaan selitteessä, että kartan tekemiseen on käytetty lähdemateriaalina 20 karttaa, joista vanhimmat ovat tuhansia vuosia vanhoja. Vihje kartan mahdollisesta alkuperästä löytyy kartassa käytetyn kiintopisteen sijainnista. Onkohan sattumaa, että kartta on kalibroitu pisteen mukaan, joka sijaitsee Egyptissä?

Kartaan liittyvän "Eliitille" kiusallisen todistusaineiston määrä vain lisääntyy, kun katsotaan sen alaosaa. Kartalla näkyy Etelämanner, joka virallisen historiankirjoituksen mukaan löydettiin vasta 1800-luvun alussa - 300 vuotta Piri Reisin kartan jälkeen. Ja kun karttaan piirrettyä Etelämannerta katsoo tarkemmin, nähdään miten siinä on tarkasti kuvattuna rannikon reuna, joka on ollut viimeiset 6000 vuotta jään alla. Jos Etelämantereen rannikko on edellisen kerran ollut sulana 6000 vuotta sitten, lähdemateriaalina käytetyn kartan täytyy olla vähintään sen ikäinen - olettaen, että lähdekartan tekijöillä ei ole ollut apunaan lentokoneita ja infrapunamittalaitteita.

Eikä tässä vielä kaikki. Piri Reisin kartassa näkyy, että Etelä-Amerikan ja Etelämantereen välillä on maasilta. Nykyäänhän tätä maasiltaa ei enää ole, mutta oli aiemmin: noin 11 000 vuotta sitten. Tämän perusteella voidaan todeta, että Piri Reisillä on ollut lähdemateriaalia, jossa on ollut vähintään 11 000 vuotta vanhaa tietoa.


Maasilta


Meillä on näin konkreettista todistusaineistoa siitä, että maapallolla on asunut tuhansia vuosia sitten ihmisiä, jotka ovat osanneet purjehtia ympäri maailman ja tehdä kartoittamistaan alueista tarkkoja karttoja. Meillä on kiistattomia todisteita siitä, että eri mantereilla asuvilla alkuperiäiskansoilla on paljon kulttuurisia yhtymäkohtia, joissa samoilla symboleilla on sama merkitys. Siitäkin huolimatta kouluissa opetetaan edelleen aivan käsittämätöntä höpönlöpöä Columbuksesta ja muista löytöretkeilijöistä, jotka "kartoittivat ensimmäisinä tuntemattomia alueita". 

Faktat ovat kiistattomia, mutta Piri Reisin karttaa pidetään edelleen "kiistanalaisena" - vain sen takia, että se ei istu "virallisen historiankirjoituksen" ajamaan agendaan, jossa muinaisia viisaita ei ollut olemassakaan.


14 kommenttia:

 1. http://pakanat.blogspot.fi/2009/12/suomalaisten-atlantin-ylitykset.html

  VastaaPoista
 2. We Are Being Lied To About Our History

  http://www.maltanow.com.mt/?p=3693

  VastaaPoista
 3. Kenellä tätä muinaisten viisaiden tietoa voisi sitten olla? Suomessahan ei todellista eliittiä oikeastaan edes löydy, enkä usko, että tarkoitat aina "eliitillä" vain korkea-arvoisia poliitikkoja. Siis, mitä nimeä kannattaa googlailla?

  VastaaPoista
 4. Eliitillä kaiketi tarkoitetaan ennen kaikkea heitä:

  http://humansarefree.com/2014/10/exposing-shadow-forces-behind-nwo.html

  Ja Bilderbergin osallistujien nimilistaa voi katsoa, jos haluaa ihan konkreettisia nimiä ketkä toimivat yhdessä eliitin kanssa.

  Ei se eliitti ole näkymätön haamu, että kyllä niillä tyypeillä on kasvot ja nimet...toki aika isoja nimiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli hyvin sanottu: "toimivat yhdessä eliitin kanssa".

   Bilderbergistä olisi hyvä todeta sen verran, että siihen liittyy yksi melko yleinen virhekäsitys. Monet näkevät Bilderbergin ja siellä käyvät henkilöt jonkinlaisena vallan huippuna. Ikään kuin Bilderberg olisi se maailman varjohallitus, joka hallitsee kaikkea.

   Toki Bilderbergillä on merkittävä rooli "Eliitin" valtapyramidissa, mutta ei se mikään huippu ole. Eikä siellä käyvät henkilöt ole muuta kuin juoksupoikia, jotka käyvät vastaanottamassa valtaapitävien ohjeita. Se on kuin iso firman keskijohdon palaveri, jossa käydään läpi ylimmän johdon antamaa ohjeistusta.

   Ihan hyvä että Bilderbergistä puhutaan ja siihen kiinnitetään huomiota, mutta välillä toivoisi keskusteluun vähän laajempaa perspektiiviä ja suhteellisuudentajua. Iso kuva on paljon, PALJON, isompi kuin pelkkä Bilderberg.

   Poista
  2. BB on jakautunut kolmeen eri piiriin. Uloimalla on turistit, keskimäisessä hyödylliset hölmöt (Ollila on kai vieläkin tässä vaiheessa) ja sitten on ydin joka on vuosikymmeniä siellä ja ohjaa tuota projektia.
   On myös huomioitava että hyvin moni BB hahmo on myös muissa kerhoissa jäseninä, Commitee of 300, RIIA,CFR, Club of Rome jne jne

   Uteliaisuudesta kysyn että ketkä ovat mielestäsi pyramidin huipulla?

   Poista
  3. http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/04/aton-kultti-osa-21-jesuiitat.html

   Poista
 5. Tervehdys Antero V Nyt juttu liippasi niin läheltä tätä videota ja aihetta "Eliitti" joten laitan liitteeksi.. todella hyvä ilmaus tuo jo kuittaamasi "toimivat yhdessä eliitin kanssa" ja ko henkilöitä ei ole vaikea huomata tämän päivän politikkojen kärjestä =) Don ja muut viimeienen keksintö S2 uusi sairaaloiden kiinteistöjen
  hallitsija, jolle "luovutetaan" kiinteistöt jotka "vuokraa" edelleen näin käsitin asian, voinen olla väärässäkin asian suhteen, ähkä en, no se elin kuitenkin täydentää itse hallituksensa =) Muistanette vielä P2 ja Italian koneiston ja Berlusconin ja tv ym median hallinnan ym..., että tällaista täällä koti kehdossammekin... videoon https://www.youtube.com/watch?v=ErF-A_4EftI&feature=youtu.be Hetkiä videon parissa ja Hyviä vointeja.. kuulisin mielelläni kommentteja ko videosta ja sen sisällöstä..

  VastaaPoista
 6. Tervehdys Antero V.. Onko sinulla tai jollain tietoa GE Kincaidin tekemästä Gran Ganyonin, Colorado joelta, Arizonasta, luolalöydöstä 1909. Joskus näin valokuvia asiasta, jossain, ja sieltä löytyi niin Buddhan kuin Egyptin hieroglyyfejä tehtynä seinille ja paljon muuta kaikkea historiallista, palvontapaikkoineen ja luolistoinee, saleineen. Jos jollain olisi Tietoa ko löydöksestä olisi mukava kuulla. Aikanaan ja ehkä vieläkin se jolle tutkija Kincaid teki töitä,Smithsonian Institute, kiisti aikanaan edes hänen työskennelleen heille. Niissä kuvissa oli paljon puisia laatikoita joihin löytöjä pakattiin ja kuljetettiin ko instituutin tiloihin.. Löytänet paremmin tietoa koska englanti sinulla hallussa paremmin =) Tai jos sinulla antaa hyvä lunkki josta saisi aidompaa tietoa. Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en ole perehtynyt tähän tapaukseen.

   Poista
 7. Olen aina luullut että mafia on etelä-italiassa syntynyt rikollisjärjestä, mutta ei. M.A.F.I.A on yhtäkuin Mazzini, Autorizza, Furti, Incendi ja Avormenamenti, joka on jo 1300 luvulta saakka toiminut pohjois-italialainen klaani toimien terroristijärjestönä ja jonka toimeksiantaja oli "Musta Nobilito".

  Mikä tämä Musta Nobility oikein on? Entä millaista symboliikka se käyttää? Itse satuin eilen siitä lukemaan täältä:

  http://m.beforeitsnews.com/terrorism/2017/06/wave-of-english-terror-explained-who-and-why-2459848.html

  Tämä "Nobility" nimi sinänsä huvittaa itseäni, kun olin nuorena poikana sen nimisessä mainostoimistossa töissä. "Tehdä tunnetuksi" tai jotain sinnepäin muistaakseni oli suomenkielinen merkitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on termi Aton-kultin sisällä vaikuttaneesta aatelissukujen ryhmittymästä, joiden valtakeskuksena oli Venetsia. Nimi tulee siitä, että heidän tapansa toimia oli erityisen julmaa, säälimätöntä ja vallanhimoista. Monet nykypäivän aateliset ja kuninkaalliset ovat heidän jälkeläisiään. Esimerkiksi Hannover-suvun historia juontaa juurensa Venetsiaan ja Black Nobilityyn.

   Poista
 8. https://www.youtube.com/watch?v=qMeoy6aQX1U

  VastaaPoista
 9. Mahdottomat muinaiset kartat

  https://www.youtube.com/watch?v=j4vm8P7HcE0

  VastaaPoista