perjantai 6. helmikuuta 2015

Muinaiset viisaat - osa 3: Alkuperäiset arjalaiset


Päivitetty 4.9.2016.

Edellisen kirjoituksen teemana ollu hakaristi on nykypäivän maailmassa tietynlainen tabu. Symboli herättää voimakkaita negatiivisia mielikuvia, vaikka sen tuhansia vuosia vanha alkuperä oli kaikkea muuta kuin negatiivinen. Samalainen tabu on syntynyt termin "arjalainen" ympärille. Kiitos natsien järjettömän herrarotuteorian, arjalaisista puhuminen sen alkuperäisessä merkityksessä on nykään erittäin vaikeaa ilman negatiivisia mielikuvia.

Muinaiset viisaat, arkadialaiset, tunnettiin aikanaan monessa maailman kolkassa nimellä arjalaiset (aryan). Arjalaisuus ei kuitenkaan tarkoittanut kansaa tai etnistä ryhmää. Natsien lanseeraama ajatus arjalaisesta herrarodusta tai kansasta on naurettavaa propagandaa, jolla ei ole mitään tekemistä alkuperäisen arjalaisuuden kanssa.

Arjalaisilla tarkoitettiin muinaisia viisaita, jotka edustivat huikean korkeata viisautta ja tietoisuutta, jota he levittivät ja opettivat ympäri maailman. He olivat mestarillisia arkkitehtejä, astronomeja, astrologeja, purjehtijoita ja henkisyyden opettajia. He olivat ehdottoman pasifistisia ja kunniottivat kaikkea elämää. Heidän ideologinen taustansa oli niin kaukana natsien ajatusmaailman rotuhygieniasta tai totalitaarisesta vallankäytöstä kuin vain ikinä voi olla.

Vaikka muinaisilla viisailla olikin tietynlainen "kotimaa" Irlannissa, he eivät muodostaneet identiteettiään minkään kansallisuuden tai etnisen ryhmittymän mukaan. Kun he opettivat viisauttaan perustamissaan mysteerikouluissa, heidän oppilaansa vihittiin arjalaiseen koulukuntaan, jolloin oppilaista tuli myös arjalaisia. Se, mistä etnisestä kansasta oppilas oli kotoisin, oli muinaisille viisaille täysin yhdentekevää. He ymmärsivät, että kansat ja etniset ryhmät ovat vain ihmisen luomia keinotekoisia lokeroita, joilla ei ole ihmisenä kehittymisen kannalta mitään merkitystä.

Niinpä arjalaisuuden tutkiminen etnisestä näkökulmasta on täysin mahdotonta. Kuvitelkaa miten typerältä se kuullostaisi, jos joskus tulevaisuudessa tutkijat kirjoittaisivat kirjoja myyttisestä "teekkarien kansasta" etnisenä ryhmänä. Arjalaisten väittäminen etniseksi kansaksi on aivan yhtä järjetöntä. Se on "Eliitin" luomaa propagandaa, jonka tarkoitus on vain peitellä totuutta.

Nykyään arjalaisuus yhdistetään enemmän kieliryhmään. Tämä on yksi näkökulma arjalaisuuteen, mutta kovin kapea. Arjalaisten vaikutus ei rajoittunut vain kielten kehittymiseen.

Termi arjalanen, aryan, juontaa juurensa Irlantiin. Irlannin vanhoja nimiä ovat Eire, Erin, Erainn, Eri ja Ari. Arya tarkoittaa siis "Arin maata", Aryia-land, Eri-land, Ari-land, Ire-land. Vaikka arjalaisten nimi viittaakin tiettyyn maantieteellisen paikkaan, se ei siitäkään huolimatta tarkoittanut kansallisuutta. Siinä mielessä heitä ei voi kutsua irlantilaisiksi - ei ainakaan samalla tavalla kuin miten tuota sanaa nykyään käytetään. Irlannissa heitä kutsuttiin nimellä druidit tai druthin, "viisas totuuden palvelija". Tietyssä mielessä arkadialaiset, druidit, arjalaiset ja muinaiset viisaat ovat synonyymeja.

"The Druids were Aryans. This word has been deliberately misinterpreted to signify members of a race. However, the term truly refers to spiritual caste. It is also the true name of Ireland, correctly rendered Ariland or "Land of the Arya." The term can be correctly rendered Eri, signifying the earth goddess of the ancient Druids. Etymologically, ari and eri are found as roots in terms and names such as area, terra, Tara, Mary, Hera, Benares, Armenia, Aramaic, and aristocracy, etc." - Michael Tsarion (Irish origins of civilization)

"The Irish are one of the most ancient nations that I know of at this end of the world, and are from as mighty a race as the world ever brought forth" - Edward Spenser (writer, and British Government official in Ireland, AD 1596)

"The traditions of the Irish people are the oldest of any race in Europe north and west of the Alps, and they themselves are the longest settled on their own soil" - Edmund Curtis (A History of Ireland: From Earliest Times to 1922)


Stonehenge oli druidien pyhä paikka. Valitettavasti modernilla druidismilla ei ole oikeastaan mitään tekemistä alkuperäisten druidien kanssa.


Intialaisten Veda-teksteissä sana arjalainen (aryan) määrillään näin:
"Aryan - a follower of Vedic culture. A person whose goal is spiritual advancement. He truly knows the value of life and has a civilization based on spiritual realization." - The Srimad Bhagavatam (Glossary)

"The word Arya refers to those who are advancing spiritually…The Aryan family is distributed all over the world and is known as Indo-Aryan. In prehistoric days all of the members of the Aryan family followed the Vedic principles, and therefore they became spiritually advanced…The glorification of the Supreme Lord can be very much appreciated by the Aryan family. Although there is no bar for others, the members of the Aryan family very quickly catch the essence of spiritual life." - Srimad Bhagavatam (SB 4.20.26 Purport)

"An Aryan civilization is a civilization advanced in spiritual knowledge." - The Srimad- Bhagavatam (SB 7.2.60, Purport)

"The difference between the Aryan and non-Aryan, the sura and asura, is in their standards of spiritual advancement." - The Srimad Bhagavatam (SB 3.29.18, Purport)

"Aryans do not kill even a small plant unnecessarily, not to speak of cutting trees for sense gratification…Aryans do not distinguish between lower and higher grades of life. All life should be protected. All living beings have a right to live, even the trees and plants. This is the basic principle of an Aryan civilization." - (SB 6.16.43, Purport)

Ja natsit kehtasivat kutsua itseään arjalaisiksi?


Srimad Bhagavatam


Muinaisia kansoja tutkinut professori Laurence Austine Waddell kirjoitaa arjalaisista näin:
The title Arya, Englished into "Aryan" is...literally means in both the Indian Sanskrit, the old classic language of India, and in the Ancient Persian language "the exalted or noble one;" and it is derived as I have shown from the Sumerian Ar, Ara "exalt, lofty, shining, glory;" which is also disclosed as the remote Sumerian root of our modern word "Aristocrat" or "noblest or most excellent governor" - L. A, Waddell (Makers of Civilization in Race and History, 1929)

Vaikka muinaiset viisaat eivät olleetkaan identiteetiltään minkään maan tai valtion kansalaisia, heitä (tai osaa heistä) voi tavallaan alkuperänsä perusteella kutsua irlantilaisiksi - siis jos sitä ei ajattele kansallisena tai etnisenä määritelmänä. Irlantiin syntyi heidän myötävaikutuksella korkeakulttuuri, jota leimasi todella rikas mytologinen jumaltarusto ja suullinen perimätieto. Haluan korostaa, että näiden jumaltarustojen alkuperä ei ole kelttiläinen, kuten "virallinen historiankirjoitus" yleensä antaa ymmärtää. Keltit tulivat Irlantiin paljon myöhemmin ja perivät jumaltarustonsa Irlannin alkuperäisväestöltä, jotka tunnettiin muun muassa nimellä Hibernians.

Jos lähtee tutkimaan muinaisirlantilaista mytologiaa ja druidismia, huomaa hyvin pian yhtäläisyyksiä monien muiden kulttuurien mytologioihin. Esimerkiksi egyptiläinen ja kreikkalainen mytologia ovat täynnä lainauksia irlantilaisista taruista. Todella monet tarinat ovat vain muunneltuja kopioita irlantilaisesta mytologiasta. Sama pätee juutalaiseen ja kristilliseen perinteeseen. Raamatun tarinoista löytyy useampikin alkuperältään irlantilainen tarina. Eikä irlantilaiseen mytologiaan tarvitse kovin pitkään perehtyä, kun huomaa yhtäläisyydet Kalevalaan ja suomalaiseen kansanperinteeseen. Monen suomalaisen sanan alkuperä on irlantilaisessa mytologiassa.

"Niinpä siis kaikki muinaisajan uskonnolliset monumentit, missä maassa tai ilmastossa ovatkin, ovat ilmauksia samoista, keskenään samanlaisista aatteista, ja esoteerisessa opissa on näiden avain. Turhaa olisi yrittää tätä oppia tutkimatta ratkaista salaisuuksia, joita Egyptin ja Assyran, Keski-Amerikan, Brittiläisen Kolumbian ja Kambodzan Angkon-Watin temppelit ja rauniot ovat vuosisatojen ajan pitäneet kätköissään. Mikäli kukin näistä on eri kansakunnan rakentama ja mikäli millään näistä kansakunnista ei ollut ollut pitkään aikaan yhteyttä toisiin, on myöskin varmaa, että ne kaikki suunniteltiin ja rakennettiin pappien välittömässä valvonnassa. Ja kunkin kansakunnan papisto, vaikka harjoittikin riittejä ja seremonioita, jotka olivat ulkoisesti erilaisia, oli vihitty samoihin, perinteellisiin mysteereihin, joita opetettiin kaikkialla maailmassa." - H.P. Blavatsky (Hunnuton Isis)

"The evidence revealing the presence of the Arya in Eastern Europe, Egypt, Asia and the Americas has been suppressed. The powers-that-be do not want the true origins of civilization to be widely known. They have seen to it that questions concerning the West to East migration of the elements of civilization are never broached by academics. Instead of the truth we are forced to ingest irrefutable errors. However, many perceptive researchers, not willing to fall into lockstep with the official consensus on history, have seen through the smokescreens and disinformation. Their discoveries provide us with insight into all that has been hidden from view when it comes to prehistoric emigrations and the connections between ancient peoples." - Michael Tsarion (Irish origins of civilization)

Esimerkki arjalaisista Egyptissä:
"The name Osiris is not a correct rendering. The god's name is Asir, Asar or Asari.
Even more correctly, he is As Ari - Lord of the Arya or Pure Ones." (Michael Tsarion)


4 kommenttia:

 1. Päivitetty 10.2.2016. (Blavatsky-lainaus)

  VastaaPoista
 2. Kirkkonummen kirkon takapihalta löytyy mielenkiintoinen stonehenge ja muistolehdon alttarikin muistuttaa jonkinlaista uhrausalttaria.

  VastaaPoista
 3. Ancient Humans Were a Global Civilization: Ancient Connections & Lost Technology: Textbooks Debunked

  https://www.youtube.com/watch?v=1gRYRJvH4wc

  VastaaPoista