keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Astro-teologia - osa 5: Pedon luku


Jos on Lucifer ymmärretty terminä väärin, niin on myös luku 666.

Tämä pahamainen "pedon luku" mainitaan Raamatun Ilmestyskirjassa. Nykyinen käännös on hieman harhaanjohtava, joten käytän lainauksena vuoden 1938 käännöstä:
"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi." (Ilm. 13:18)
Jolla on ymmärrys. Niinpä. Kirjoittaja oikein alleviivaa sitä, että nyt puhutaan esoteerisesta tiedosta, jota ei ole tarkoitettu kaikille.

Luvun 666 maine on tarkoituksella mustamaalattu "Eliitin" hallitseman Kirkon toimesta. Ihmisiä pelotellaan tällä luvulla, jotta he pysyisivät siitä kaukana. Se liitetään paholaiseen ja satanismiin, mikä on tietenkin vain kristillistä propagandaa. Motiivi tälle on yksinkertaisuudessaan se, että Kirkko haluaa peitellä mahdollisimman paljon sen suhdetta astrologiaan. Jos kristyt saisivat tietää miten laajasti koko kristinuskon teologia on rakennettu vanhojen astrologisten teemojen päälle, he hylkäisivät Kirkon.


Iik ja Hui! Miten pelottavaa!


666 on astrologinen ja numerologinen termi, jolla on todella monta eri tasoa. Siinä ei itsessään ole mitään saatanallista tai pahaa. 

Käydään läpi joitakin näistä eri tasoista.

Muinaisten viisaiden suuri oivallus tähtien tarkkailussa oli prekessio, eli maan akselin hidas kääntyminen. Alkuperäinen Pyhä kolminaisuus tarkoitti kolmea sykliä: Maan kierto auringon ympäri, Maan kierto akselinsa ympäri ja prekessio. Päivien tai vuosien syklit saattoi kuka tahansa havaita, mutta prekession ymmärtämiseen tarvittiin jo suurempaa viisautta. Prekessiosta tuli tietyssä mielessä astrologisen viisauden symboli.


Prekessio


Kokonainen prekessiosykli kestää 25 920 vuotta. Tätä kutsutaan nimillä Suuri vuosi, Platoninen vuosi tai Kosminen vuosi. Kun tämä sykli jaetaan 12 astrologiseen aikakauteen, yhden aikakauden pituudeksi tulee 2160 vuotta. Numerologiassa lukujen lopussa olevat nollat edustavat suuruusluokkaa tai skaalaa. Luvun 2160 "juuri" on 216, joka sattuu olemaan sama kuin 6 x 6 x 6.

Luku 666 on astrologisessa mielessä pyhä luku, johon on piilotettu "prekession salaisuus", tai "aikakausien salaisuus". Kirkko ei tietenkään halua tavallisten ihmisten tietävän tätä, joten se on demonisoitu pahan sarvipäisen mielikuvitusolennon luvuksi. Jos joku tutkii tätä lukua ja sen taustaa, hänet on helppo tuomita "paholaisen riivaamaksi" tai vastaavaksi.

"Mitä?! Olet tutkinut paholaisen lukua?! Mitä oletkaan mennyt tekemään! Nyt Saatana on saanut sinusta otteen!!!"

Yritä siinä sitten käydä järjellistä keskustelua.

Mutta luvulle 666 on muitakin tasoja. Ilmestyskirjassa puhutaan pedon luvusta, joka on myös ihmisen luku. "Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku."

Hyvä on, lasketaanpa sitten "ihmisen luku".

 • Ihminen saa alkunsa hedelmöityksestä, jonka jälkeen vietetään 9 kk kohdussa. 9 kk = 270 päivää.
 • Kun ihminen syntyy, hän syntyy tiettyyn kohtaa astrologista eläinrataa, mikä määrittää hänen elämänsä astrologiset lähtökohdat. Eläinrata on 360 astetta.
 • Eläinradan keskellä on ihmiselle elämän mahdollistava tärkein taivaankappale, aurinko, jonka yksi numerologinen luku on 36. (Auringon "taikaneliö" =  36 ruutua)

270  + 360 + 36 = 666

Ihmisen luku.
"Ihmisen luku" tarkoittaa ihmisen syntymää astrologiselle kartalle


Luku 666 löytyy myös äsken mainitusta ns. "auringon taikaneliöstä". Neliössä on luvut 1 - 36. Kun nämä lasketaan yhteen, saadaan 666.


Auringon taikaneliö


Sitten on vielä pari mielenkiintoista "sattumaa", jotka liittyvät lukuun 666. Paavin kolmitiarassa lukee (tai ainakin joskus luki) Vicarius Filii Dei (Representative of the Son of God), "Jumalan pojan edustaja". Tämän paaviin liitetyn termin luvuksi saadaan 666.


Vicarius Filii Dei paavin kolmitiarassa

Vicarius Filii Dei ja 666


Katoliseen kirkkoon liitetään myös termi The Holy Crown. Termi liitetään myös monarkiaan. Pyhän kruunun symbolina on risti ja kruunu. Usein tämän symbolin ympärillä on teksti In Hoc Signo Vinces ("By this sign thou shalt conquer").

The Holy Crown on melko yleinen vapaamuurarien symboli. Hepreaksi se on nezer ha-kodesch, jonka numerologinen summa on 666.


The Holy Crown - 666

Holy Crown ja vapaamuurarien logo


In Hoc Signo Vinces juontaa juurensa Konstantinus Suureen, ensimmäiseen kristittyyn Rooman keisariin. Tarinan mukaan hän näki ennen taistelua näyn, jossa hän näki kirjaimet X ja P ja äänen sanovan In Hoc Signo Vinces. Tämä on Chi Rho -symbolin syntytarina.Chi Rho Konstantinus Suuren Ritarikunnan kunniamerkissä.
Tähän ritarikuntaan kuuluvat mm. Sauli Niinistö, Raimo Ilaskivi ja poliisiylijohtaja Mikko Paatero.
Tarkat silmät löytävät tästä kunniamerkistä kolme kertaa luvun 6.


"Eliitti" käyttää lukua 666 melko yleisesti monessakin yhteydessä. Kun joku julkisuuden henkilö näyttää käsimerkin 666, sitä kauhistellaan usein satanistisena merkkinä. Tietyissä "Eliitin" piireissä kyllä harjoitetaan satanismia, mutta tämä käsimerkki ei liity siihen millään tavalla.


Kevin Spacey ja 666-käsimerkki

Lady Gaga ja 666-käsimerkki


Luku 666 löytyy myös joistain logoista.


Walt Disney ja 666

Google Chromen logo ja 666. Ympyrä, jonka sisällä on piste tunnetaan myös auringon symbolina.

Monster ja 666

AMA ja 66610 kommenttia:

 1. Hiiliatomi 6 Protonia 6 Neutronia 6 Elektronia
  Blogisi on erinomainen

  VastaaPoista
 2. Tähän prekessio-asiaan liittyy toinenkin asia. Maapallon sanotaan olevan kallistunut 23,4 astetta. Jos lainataan vaikka joltain vapaamuurarilta 90-asteen suorakulma ja siitä napsastaan 23,4 astetta pois niin mitä jää jäljelle? Niin... Maapallon akseli on 66,6 astetta "horisontista". Lisää kutosia: http://www.secretsinplainsight.com/2014/08/16/sixes/

  VastaaPoista
 3. En tiedä onko tämä linkki tässä oikeassa paikassa, mutta kohdassa 1.30 tämä "pedon luku" tuli vastaan ja vielä jännässä asiayhteydessä.

  https://www.youtube.com/watch?v=gUYthyOvkgo

  Tässä haastattelussa oli parikin outoa kohtaa.

  Toisaalta, kyllähän minä ymmärrän, ettei Applen kaltaista yritystä oikein voi rakentaa ilman eliitin hyväksyntää, vaikka toisin toivoisinkin.

  Hyvä blogi ja hyvää duunia!

  VastaaPoista
 4. https://pasteboard.co/J0gjY5s.png

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Corona

   Aurinko ja astrologia.

   Poista
  2. Liian monta Kruunuchakraa aukeamassa. Maailman väkirikkaimpien maiden viralliset kuolinluvut eivät varmasti tyydytä projektin johtoa.

   https://pasteboard.co/J0h7Oj3.jpg

   https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/situation-reports/20200321-sitrep-61-covid-19.pdf?sfvrsn=f201f85c_2&fbclid=IwAR0IssL6NUQrLzp0jsoQbR0N1LH9mrqzIIciUsPO1OeorVpixPFoct0v2zM

   https://coronavirus.jhu.edu/map.html?fbclid=IwAR1esL-ubV7RUNyW-knpHtGDCJK7YbqX0Kwg3lvrq5cULpXJqaEcTGoiM38

   Poista
 5. Kuhmossa otettiin käyttöön rajuja rajoituksia. Kuuset koristaa vaakunaa iltalehden etusivulla.

  https://pasteboard.co/JoKNGEY.png

  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/484be2b6-64c6-41c5-bc68-f0a658d74394

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä tietysti... Mustapohjainen kolmekuusinen vaakuna ja tämän hetken ihmiskunnan pahin vihollinen, koronaviruspöpöt sattuneet valikoitumaan jutun pääkuvaan.

   Poista
  2. https://flytrippers.com/travelers-will-have-to-pay-2000-for-3-days-in-a-quarantine-hotel-and-6-other-measures/

   Kanadassa kun joutuu karanteeni hotellin, niin pitää maksaa 2000 dollaria / 3 päivästä. Paljonkos siitä tulee per päivä, 666 dollaria. Sattumaako? En usko.

   Poista
 6. "Kivasti laitettu kolme kuutosta peräkkäin... Melko pirullista..."

  https://twitter.com/Joki_Lampi/status/1471918213281812489

  VastaaPoista