maanantai 29. joulukuuta 2014

Aton-kultti - osa 8: Lucifer


Muokattu 11.4.2016.

Jostain syystä uskonnollisessa keskustelussa elää sitkeästi väärinkäsitys termistä Lucifer. Moni kyllä ymmärtää mitä se tarkoittaa, mutta toisaalta moni sotkee sen edelleen johonkin sellaiseen mitä Lucifer ei ole. Kun puhutaan Luciferista, puurot ja vellit menevät todella helposti sekaisin.

Esimerkiksi Saatana-wikipediasivulla Lucifer yhdistetään virheellisesti Paholaiseen. Lucifer, "valon tuoja" ei ole yhtä kuin Paholainen tai Saatana. Tämä sekaannus on hyvin todennäköisesti "Eliitin" itsensä luoma, jotta sen harjoittama "oikea" satanismi jäisi paremmin piiloon. Satanismi tai saatananpalvonta tarkoittaa jotain ihan muuta kuin luciferismi tai luciferinpalvonta.


Kointähti


Suomenkielisen Raamatun painoksessa ei mainita kertaakaan sanaa Lucifer. Sana kointähti, joka viittaa Luciferiin, kyllä esiintyy Raamatussa muutaman kerran.
"Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne" - 2. Piet. 1:19
"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." - Ilm.  22:16
Kointähti, kuten Pietarin kirjeessä sanotaan, on tähti joka nousee aamulla päivän valjetessa. Jeesus puhuu itsestään kointähtenä. Kyse ei ole mistään saatanallisesta pahasta, vaan ihan yksinkertaisesti auringosta. Aurinko nousee aamulla päivän valjetessa.

Kointähdestä puhutaan myös Kalevalassa. Elias Lönnrot on kaikesta päätellen ollut korkean tason vapaamuurari. (Ihan kenelle tahansa ei pystytetä pyramidimaista muistopatsasta.) Kalevalaan on piilotettu esoteerisia totuuksia, kuten se että kointähti tarkoittaa aurinkoa, ja että aurinkoa pidetään jumalana. Väinämöisen ja Antero Vipusen kohtaaminen on teemana Lönnrotin patsaassa. Tuo kohtaaminen pitää sisällään tällaiset sanat:
"Lähe nyt, liika, liikkumahan,
Ennen päivän nousemista,
Koi-jumalan koittamista,
Auringon ylenemistä,
Kukon äänen kuulumista!" 
Kirkollisessa perinteessä vietetään Lucian päivää. Lucia, lux, valo, tulee Luciferista. Lucia-neito on valkoisiin puettu nuori nainen, jolla on kynttilöitä päässään. Eräs suomennos Luciasta on Valotar.


Lucia-neito laskeutumssa Helsingin tuomiokirkon portaita. 


Alkuperäinen Lucifer tarkoitti neitsyen merkissä syntynyttä aurinkoa, jota käsiteltiin tarkemmin kirjoituksessa Neitsyestä syntynyt.

Kaikki atonismin eri muodot, kristinusko, juutalaisuus, islam, mormonit, jehovantodistajat ja niin edelleen, ovat luciferistisia uskontoja. Kaikissa niissä palvotaan Luciferia, aamun tähteä, aurinkoa, vaikka sitä ei "uskoville" kerrotakaan suoraan. Mutta kun katsoo kaikkien näiden uskontojen symboliikkaa tai lukee niiden pyhiä kirjoja, auringonpalvonnasta ei jää mitään epäselvyyttä. Kaikkien monoteististen uskontojen taustalla on Aton-kultti.

Atonisimi ja luciferismi ovat sama asia.

"Eliitin" esoteerista tietoa hallussaan pitävät tietävät tarkalleen mitä Lucifer taroittaa. Vapaamuurareiksi hyväksytään niin kristityt, juutalaiset kuin muslimitkin, koska vapaamuurarien johto tietää niiden olevan saman kultin eri muotoja. Vaatimus on ainoastaan se, että jäsenet tunnustavat jotain uskontoa tai uskomusjärjestelmää, jossa tunnustetaan Yksi kaikkivaltias.

"Those writers and investigators who have accused Adam Weishaupt, Albert Pike, Giuseppe Mazzini, Adriano Lemmi, and other Illuminati grand masters of being "Luciferians" would do well to acknowledge the ancient roots of this ideology so beloved of the cultists they expose. The origin of Luciferianism is Atonism. And the master masons of the world would much prefer it if this fact was never openly revealed. They prefer people to connect their god Lucifer with the horned devils and tempting demons of Christian lore. That kind of distracting error serves to obscure the complexion and nature of their bizarre doctrine. The initiated insider is the one to whom Lucifer's true nature is revealed. He is the one to be exalted by knowledge. After his blindfold is removed before the altar, it is he who will be illumined and enlightened by the radiance of Lucifer, or more correctly, of Aton." (Michael Tsarion, Irish origins of civilization)

Kristityt vannovat valansa käsi Raamatun päällä, juutalaiset käsi Tooran päällä ja muslimit käsi Koraanin päällä. Looseissa käytetään neutraalia termiä Suuri Arkkitehti, joka tarkoittaa Jumalaa, Jahvea ja Allahia. Tämä "Suuri Arkkitehti" on toiselta nimeltään Aton.


Suuri Arkkitehti ja auringonsäteet


Vapaamuurarien "guru" Albert Pike kirjoittaa Luciferista näin:
"LUCIFER, the Light-bearer! Strange and mysterious name to give to the Spirit of Darkness! Lucifer, the Son of the Morning! Is it he who bears the Light, and with its splendors intolerable blinds feeble, sensual, or selfish Souls? Doubt it not!" (Albert Pike, Morals and Dogma)
"That which we say to the crowd is ‘we worship God’…The religion should be, by all us initiates of the high degrees, maintained in the purity of the Lucifer doctrine…Yes! Lucifer is God." (Albert Pike, Letter to the Palladian Councils, July 14 1889)

"Lucifer on Jumala." Voiko sitä enää suoremmin sanoa.


Albert Pike


Toki Lucifer-konseptia voi katsoa myös hieman toiselta kantilta. Jos asiaa tarkastellaan dualismin näkökulmasta, Lucifer voidaan nähdä ei niinkään "koko aurinkona", vaan auringon "pimeänä puolena". Vanhoissa kulteissa ja mytologioissa arkkityypeillä oli tyypillisesti kaksi puolta. Hyvänä esimerkkinä tästä on antiikin Kreikan Apollo ja Dionysos. Siinä missä Apollo oli puhtoinen ja sankarillinen auringonjumala, Dionysos oli tämän vastakohta - auringon "pimeä puoli". Tästä näkökulmasta Dionysos ja Lucifer edustavat samaa asiaa.

"The Judeo-Christian doctrine is an Atonist doctrine. This means that it involves the veneration of what may be described as the dark side of the sun." (Michael Tsarion, Irish origins of civilization)

Dionysos / Bacchus juovuksissa (Walter Runeberg)


Todennäköisesti juuri tämä vanha dualistinen näkökulma on syynä siihen, että Lucifer mielletään Saatanaksi tai Paholaiseksi. Joissain vanhoissa traditioissa Saturnus, Saatana (Saturn -> Satan), "auringon vastustaja" oli musta aurinko.

"No mutta mitä se satanismi sitten on?"

Se on oma pitkä tarinansa. Mutta sanottakoon siitä sen verran, että se ei ole tätä:

Nämä julkiset "satanistit" ja heidän rituaalinsa ovat vain eksoteerista showta, joka on luotu peittämään "Eliitin" valtapyramidin korkeimmilla asteilla harjoitettava esoteerinen satanismi. Todelliset satanistit ovat korkean profiilin henkilöitä, joiden julkisuuskuva on yleensä täysin moitteeton. He harjoittavat niin brutaaleja salaisia rituaaleja, että suuri yleisö ei edes kykenisi uskomaan sellaisen olevan mahdollista.17 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiintoista teoriaa. Mielestäni on kuitenkin selvää, että luciferilla (valontuoja) tarkoitetaan venusta, joka ikäänkuin tuo auringon taivaalle aamulla.

  Tarkistin vähän noita Albert Piken sanomisia ja sain vähän erisuuntaista käsitystä niistä, koska olet irrottanut lauseita asiayhteydestään.
  esim. Morals and Dogma teksti menee näin:
  The Apocalypse is, to those who receive the nineteenth Degree, the Apothesis of that Sublime Faith which
  aspires to God alone, and despises all the pomps and wor
  ks of Lucifer. LUCIFER, the Light-bearer! Strange and mysterious name to give to the Spirit of Darknesss! Lucifer, the Son of the Morning! Is it he who bears the Light, and with its splendors intolera
  ble blinds feeble, sensual or selfish Souls ? Doubt it not! for traditions are full of Divine Revelations and Inspirations: and In spiration is not of one Age nor of one Creed. Plato and Philo, also, were inspired.
  The Apocalypse, indeed, is a book as obscure as the Sohar. It is written hieroglyphica lly with numbers and images; and the Apostle often appeals to the intelligence of the Initiated. "Let him who hath knowledge, understand!
  let him who under-
  stands, calculate !" he often says, after an allegory or the mention of a number. Saint John, the favorite Apostle, and the Depositary of all the Secrets of the Saviour, therefore did not write to be undertood by the multitude.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucifer on maskuliini, "Son of the Morning". Aurinko on maskuliini - Venus on feminiini.

   Täytyy ymmärtää konteksti, joka on Piken tapauksessa atonistinen konteksti.

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/12/astro-teologia-osa-1-neitsyesta-syntynyt.html?showComment=1447104204692#c7496489414073827459

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/p/blog-page_2.html

   Poista
 2. Miksi niin monet puhuvat Luciferista Venuksena? Linkeissäsi on erittäin hyviä pätkiä, mutta uskon Icken ja Maxwellin olevan kontrolloitua oppositiota. Maxwell esimerkiksi keskittyy urakalla Saturnukseen, mutta sivuuttaa Luciferin ja kertoo sen olevan vain Venus, ei muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yleinen sekaannus, joka käsittääkseni johtuu termistä "morning star". Atonistisessa (kristillisessä) kontekstissa se tarkoittaa Luciferia, eli aurinkoa. Tuhansia vuosia sitten druidistisissa jumalatartraditioissa "morning star" puolestaan viittasi Venukseen. Kyse on siis terminologisesta sekaannuksesta, jossa sama termi viittaa kontekstista riippuen kahteen eri taivaankappaleeseen.

   Vähän samankaltainen sekannus liittyy kuunsirppiin. Nykyään se tunnetaan kuun symbolina, mutta ilmeisesti se oli alunperin enemmän Venuksen symboli.

   On hyvä ymmärtää, että symboleilla, nimillä ja termeillä on aina monia eri tasoja, joiden merkitys riippuu aina kontekstista.

   Poista
 3. Seinäjoella saatiin taannoin valmiiksi kävelysilta, jonka nimi on "Lakeuden aamunkoi"... Talven ja kevään aikana tuon ali tulin ajaneeksi muutaman kerran, mutta vasta lehtikuvia katsellessa hoksottimet pelasi, tuohan on "aurinko horisontissa"?

  https://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/lakeuden-aamunkoi-avataan-t%C3%A4n%C3%A4%C3%A4n-1.2333729

  VastaaPoista
 4. Löytyykö satanismia käsittelevää kirjoitusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa reunassa on hakukenttä. Kokeile sanaa "satanismi".

   Ja jos osaat lukea rivien väleistä, katso nämä:

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2016/11/kapteeninmuistikko.html

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/01/topelius-ja-lapset.html

   Poista
  2. Erittäin hyvät kirjoitukset asiasta jota suurinosa totuuden etsijöistä ei tunnu ymmärtävän.

   Hyvä video youtubesta aiheeseen liittyen https://www.youtube.com/watch?v=cRuKmxQSPSw

   Poista
 5. Martti Haavion Suomalainen mytologia kirjassa Ruotsin Lucia on Lilith, joka oli Aatamin ensimmäinen vaimo. Wikipedian mukaan Lilith oli sittemmin naimisiin mennyt itse Saatanan kanssa. Lilithin sanotaan olevan kaikkien kärsimyksien äiti, mutta Haavion kirjassa Lilithiin liittyvä kärsimys on eritoten kiven tekemä ruhje. Kiven tekemän ruhjeen voi parantaa toisella kivellä, mutta etelässä Lilithin kivi paransi muitakin Lilithin aiheuttamia tauteja tai säikähdystiloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilithistä enemmän tässä 8 tunnin luennossa:
   https://www.youtube.com/watch?v=5YaFMKIFFFE

   Poista
  2. Taitaa olla yhden sortin orjuutus, jos pitää ostaa 12 dollarin jäsenyys videon katsoakseen. Spekulaatio on parasta ilmaisena.

   Poista
  3. Orjuutus?

   Wau... Tuo on kyllä typerintä mitä olen kuullut vähään aikaan.

   Jos joku tekee järkyttävän määrän työtä ja myy työnsä tuotoksia, millä logiikalla se on orjuutusta? Onko elokuvantekijät orjuuttajia, kun he myyvät elokuvalippuja? Onko kirjailijat orjuuttajia, kun he myyvät kirjoja? Oletko sinä orjuuttaja kun perit tekemästäsi työstä palkkaa?

   Ironista tuossa sinun aivopierussa on se että Unslaved.comin premium-jäsenyydestä on tällä hetkellä 15 päivän ilmainen kokeilutarjous. Tuon kyseisen luennon katsominen ei maksa sinulle yhtään mitään.

   Michael Tsarion on yksi aikamme merkittävimmistä tutkijoista. Ilman häntä tätä blogia ei olisi olemassa.

   Mutta mitäpä siat helmistä.

   Poista
 6. Jotenkin tästä kaksijakoisuudesta tulee mieleen myös ikoni: Christ Pantocrator Sinai.

  VastaaPoista