maanantai 29. joulukuuta 2014

Aton-kultti - osa 8: Lucifer


Muokattu 11.4.2016.

Jostain syystä uskonnollisessa keskustelussa elää sitkeästi väärinkäsitys termistä Lucifer. Moni kyllä ymmärtää mitä se tarkoittaa, mutta toisaalta moni sotkee sen edelleen johonkin sellaiseen mitä Lucifer ei ole. Kun puhutaan Luciferista, puurot ja vellit menevät todella helposti sekaisin.

Esimerkiksi Saatana-wikipediasivulla Lucifer yhdistetään virheellisesti Paholaiseen. Lucifer, "valon tuoja" ei ole yhtä kuin Paholainen tai Saatana. Tämä sekaannus on hyvin todennäköisesti "Eliitin" itsensä luoma, jotta sen harjoittama "oikea" satanismi jäisi paremmin piiloon. Satanismi tai saatananpalvonta tarkoittaa jotain ihan muuta kuin luciferismi tai luciferinpalvonta.


Kointähti


Suomenkielisen Raamatun painoksessa ei mainita kertaakaan sanaa Lucifer. Sana kointähti, joka viittaa Luciferiin, kyllä esiintyy Raamatussa muutaman kerran.
"Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne" - 2. Piet. 1:19
"Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." - Ilm.  22:16
Kointähti, kuten Pietarin kirjeessä sanotaan, on tähti joka nousee aamulla päivän valjetessa. Jeesus puhuu itsestään kointähtenä. Kyse ei ole mistään saatanallisesta pahasta, vaan ihan yksinkertaisesti auringosta. Aurinko nousee aamulla päivän valjetessa.

Kointähdestä puhutaan myös Kalevalassa. Elias Lönnrot on kaikesta päätellen ollut korkean tason vapaamuurari. (Ihan kenelle tahansa ei pystytetä pyramidimaista muistopatsasta.) Kalevalaan on piilotettu esoteerisia totuuksia, kuten se että kointähti tarkoittaa aurinkoa, ja että aurinkoa pidetään jumalana. Väinämöisen ja Antero Vipusen kohtaaminen on teemana Lönnrotin patsaassa. Tuo kohtaaminen pitää sisällään tällaiset sanat:
"Lähe nyt, liika, liikkumahan,
Ennen päivän nousemista,
Koi-jumalan koittamista,
Auringon ylenemistä,
Kukon äänen kuulumista!" 
Kirkollisessa perinteessä vietetään Lucian päivää. Lucia, lux, valo, tulee Luciferista. Lucia-neito on valkoisiin puettu nuori nainen, jolla on kynttilöitä päässään. Eräs suomennos Luciasta on Valotar.


Lucia-neito laskeutumssa Helsingin tuomiokirkon portaita. 


Alkuperäinen Lucifer tarkoitti neitsyen merkissä syntynyttä aurinkoa, jota käsiteltiin tarkemmin kirjoituksessa Neitsyestä syntynyt.

Kaikki atonismin eri muodot, kristinusko, juutalaisuus, islam, mormonit, jehovantodistajat ja niin edelleen, ovat luciferistisia uskontoja. Kaikissa niissä palvotaan Luciferia, aamun tähteä, aurinkoa, vaikka sitä ei "uskoville" kerrotakaan suoraan. Mutta kun katsoo kaikkien näiden uskontojen symboliikkaa tai lukee niiden pyhiä kirjoja, auringonpalvonnasta ei jää mitään epäselvyyttä. Kaikkien monoteististen uskontojen taustalla on Aton-kultti.

Atonisimi ja luciferismi ovat sama asia.

"Eliitin" esoteerista tietoa hallussaan pitävät tietävät tarkalleen mitä Lucifer taroittaa. Vapaamuurareiksi hyväksytään niin kristityt, juutalaiset kuin muslimitkin, koska vapaamuurarien johto tietää niiden olevan saman kultin eri muotoja. Vaatimus on ainoastaan se, että jäsenet tunnustavat jotain uskontoa tai uskomusjärjestelmää, jossa tunnustetaan Yksi kaikkivaltias.

"Those writers and investigators who have accused Adam Weishaupt, Albert Pike, Giuseppe Mazzini, Adriano Lemmi, and other Illuminati grand masters of being "Luciferians" would do well to acknowledge the ancient roots of this ideology so beloved of the cultists they expose. The origin of Luciferianism is Atonism. And the master masons of the world would much prefer it if this fact was never openly revealed. They prefer people to connect their god Lucifer with the horned devils and tempting demons of Christian lore. That kind of distracting error serves to obscure the complexion and nature of their bizarre doctrine. The initiated insider is the one to whom Lucifer's true nature is revealed. He is the one to be exalted by knowledge. After his blindfold is removed before the altar, it is he who will be illumined and enlightened by the radiance of Lucifer, or more correctly, of Aton." (Michael Tsarion, Irish origins of civilization)

Kristityt vannovat valansa käsi Raamatun päällä, juutalaiset käsi Tooran päällä ja muslimit käsi Koraanin päällä. Looseissa käytetään neutraalia termiä Suuri Arkkitehti, joka tarkoittaa Jumalaa, Jahvea ja Allahia. Tämä "Suuri Arkkitehti" on toiselta nimeltään Aton.


Suuri Arkkitehti ja auringonsäteet


Vapaamuurarien "guru" Albert Pike kirjoittaa Luciferista näin:
"LUCIFER, the Light-bearer! Strange and mysterious name to give to the Spirit of Darkness! Lucifer, the Son of the Morning! Is it he who bears the Light, and with its splendors intolerable blinds feeble, sensual, or selfish Souls? Doubt it not!" (Albert Pike, Morals and Dogma)
"That which we say to the crowd is ‘we worship God’…The religion should be, by all us initiates of the high degrees, maintained in the purity of the Lucifer doctrine…Yes! Lucifer is God." (Albert Pike, Letter to the Palladian Councils, July 14 1889)

"Lucifer on Jumala." Voiko sitä enää suoremmin sanoa.


Albert Pike


Toki Lucifer-konseptia voi katsoa myös hieman toiselta kantilta. Jos asiaa tarkastellaan dualismin näkökulmasta, Lucifer voidaan nähdä ei niinkään "koko aurinkona", vaan auringon "pimeänä puolena". Vanhoissa kulteissa ja mytologioissa arkkityypeillä oli tyypillisesti kaksi puolta. Hyvänä esimerkkinä tästä on antiikin Kreikan Apollo ja Dionysos. Siinä missä Apollo oli puhtoinen ja sankarillinen auringonjumala, Dionysos oli tämän vastakohta - auringon "pimeä puoli". Tästä näkökulmasta Dionysos ja Lucifer edustavat samaa asiaa.

"The Judeo-Christian doctrine is an Atonist doctrine. This means that it involves the veneration of what may be described as the dark side of the sun." (Michael Tsarion, Irish origins of civilization)

Dionysos / Bacchus juovuksissa (Walter Runeberg)


Todennäköisesti juuri tämä vanha dualistinen näkökulma on syynä siihen, että Lucifer mielletään Saatanaksi tai Paholaiseksi. Joissain vanhoissa traditioissa Saturnus, Saatana (Saturn -> Satan), "auringon vastustaja" oli musta aurinko.

"No mutta mitä se satanismi sitten on?"

Se on oma pitkä tarinansa. Mutta sanottakoon siitä sen verran, että se on jotain aivan muuta kuin julkisesti annetaan ymmärtää.

Nämä julkiset "satanistit" ja heidän rituaalinsa ovat vain eksoteerista showta, joka on luotu peittämään "Eliitin" valtapyramidin korkeimmilla asteilla harjoitettava esoteerinen satanismi. Todelliset satanistit ovat korkean profiilin henkilöitä, joiden julkisuuskuva on yleensä täysin moitteeton. He harjoittavat niin brutaaleja salaisia rituaaleja, että suuri yleisö ei edes kykenisi uskomaan sellaisen olevan mahdollista.

28 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiintoista teoriaa. Mielestäni on kuitenkin selvää, että luciferilla (valontuoja) tarkoitetaan venusta, joka ikäänkuin tuo auringon taivaalle aamulla.

  Tarkistin vähän noita Albert Piken sanomisia ja sain vähän erisuuntaista käsitystä niistä, koska olet irrottanut lauseita asiayhteydestään.
  esim. Morals and Dogma teksti menee näin:
  The Apocalypse is, to those who receive the nineteenth Degree, the Apothesis of that Sublime Faith which
  aspires to God alone, and despises all the pomps and wor
  ks of Lucifer. LUCIFER, the Light-bearer! Strange and mysterious name to give to the Spirit of Darknesss! Lucifer, the Son of the Morning! Is it he who bears the Light, and with its splendors intolera
  ble blinds feeble, sensual or selfish Souls ? Doubt it not! for traditions are full of Divine Revelations and Inspirations: and In spiration is not of one Age nor of one Creed. Plato and Philo, also, were inspired.
  The Apocalypse, indeed, is a book as obscure as the Sohar. It is written hieroglyphica lly with numbers and images; and the Apostle often appeals to the intelligence of the Initiated. "Let him who hath knowledge, understand!
  let him who under-
  stands, calculate !" he often says, after an allegory or the mention of a number. Saint John, the favorite Apostle, and the Depositary of all the Secrets of the Saviour, therefore did not write to be undertood by the multitude.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucifer on maskuliini, "Son of the Morning". Aurinko on maskuliini - Venus on feminiini.

   Täytyy ymmärtää konteksti, joka on Piken tapauksessa atonistinen konteksti.

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/12/astro-teologia-osa-1-neitsyesta-syntynyt.html?showComment=1447104204692#c7496489414073827459

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/p/blog-page_2.html

   Poista
 2. Miksi niin monet puhuvat Luciferista Venuksena? Linkeissäsi on erittäin hyviä pätkiä, mutta uskon Icken ja Maxwellin olevan kontrolloitua oppositiota. Maxwell esimerkiksi keskittyy urakalla Saturnukseen, mutta sivuuttaa Luciferin ja kertoo sen olevan vain Venus, ei muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yleinen sekaannus, joka käsittääkseni johtuu termistä "morning star". Atonistisessa (kristillisessä) kontekstissa se tarkoittaa Luciferia, eli aurinkoa. Tuhansia vuosia sitten druidistisissa jumalatartraditioissa "morning star" puolestaan viittasi Venukseen. Kyse on siis terminologisesta sekaannuksesta, jossa sama termi viittaa kontekstista riippuen kahteen eri taivaankappaleeseen.

   Vähän samankaltainen sekannus liittyy kuunsirppiin. Nykyään se tunnetaan kuun symbolina, mutta ilmeisesti se oli alunperin enemmän Venuksen symboli.

   On hyvä ymmärtää, että symboleilla, nimillä ja termeillä on aina monia eri tasoja, joiden merkitys riippuu aina kontekstista.

   Poista
 3. Seinäjoella saatiin taannoin valmiiksi kävelysilta, jonka nimi on "Lakeuden aamunkoi"... Talven ja kevään aikana tuon ali tulin ajaneeksi muutaman kerran, mutta vasta lehtikuvia katsellessa hoksottimet pelasi, tuohan on "aurinko horisontissa"?

  https://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/lakeuden-aamunkoi-avataan-t%C3%A4n%C3%A4%C3%A4n-1.2333729

  VastaaPoista
 4. Löytyykö satanismia käsittelevää kirjoitusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa reunassa on hakukenttä. Kokeile sanaa "satanismi".

   Ja jos osaat lukea rivien väleistä, katso nämä:

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2016/11/kapteeninmuistikko.html

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/01/topelius-ja-lapset.html

   Poista
  2. Erittäin hyvät kirjoitukset asiasta jota suurinosa totuuden etsijöistä ei tunnu ymmärtävän.

   Hyvä video youtubesta aiheeseen liittyen https://www.youtube.com/watch?v=cRuKmxQSPSw

   Poista
 5. Martti Haavion Suomalainen mytologia kirjassa Ruotsin Lucia on Lilith, joka oli Aatamin ensimmäinen vaimo. Wikipedian mukaan Lilith oli sittemmin naimisiin mennyt itse Saatanan kanssa. Lilithin sanotaan olevan kaikkien kärsimyksien äiti, mutta Haavion kirjassa Lilithiin liittyvä kärsimys on eritoten kiven tekemä ruhje. Kiven tekemän ruhjeen voi parantaa toisella kivellä, mutta etelässä Lilithin kivi paransi muitakin Lilithin aiheuttamia tauteja tai säikähdystiloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilithistä enemmän tässä 8 tunnin luennossa:
   https://www.youtube.com/watch?v=5YaFMKIFFFE

   Poista
  2. Taitaa olla yhden sortin orjuutus, jos pitää ostaa 12 dollarin jäsenyys videon katsoakseen. Spekulaatio on parasta ilmaisena.

   Poista
  3. Orjuutus?

   Wau... Tuo on kyllä typerintä mitä olen kuullut vähään aikaan.

   Jos joku tekee järkyttävän määrän työtä ja myy työnsä tuotoksia, millä logiikalla se on orjuutusta? Onko elokuvantekijät orjuuttajia, kun he myyvät elokuvalippuja? Onko kirjailijat orjuuttajia, kun he myyvät kirjoja? Oletko sinä orjuuttaja kun perit tekemästäsi työstä palkkaa?

   Ironista tuossa sinun aivopierussa on se että Unslaved.comin premium-jäsenyydestä on tällä hetkellä 15 päivän ilmainen kokeilutarjous. Tuon kyseisen luennon katsominen ei maksa sinulle yhtään mitään.

   Michael Tsarion on yksi aikamme merkittävimmistä tutkijoista. Ilman häntä tätä blogia ei olisi olemassa.

   Mutta mitäpä siat helmistä.

   Poista
 6. Jotenkin tästä kaksijakoisuudesta tulee mieleen myös ikoni: Christ Pantocrator Sinai.

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon Antero V ajatuksiaherättävistä kirjoituksistasi. Täytyy myöntää että niiden läpikäyminen on ollut aika henkisesti kivulias prosessi ja olen ehkä vielä "heräämiseni" vaiheissa vasta.

  Minua jäi kuitenkin mietityttmään vielä, että vaikka saatana ja saturnus hyvin todennäköisesti ovat etymologista sukua toisilleen, niin onko kuitenkaan sillä mitä me kutsumme eliittien "saatananpalvonnaksi" mitään tekemistä saturnuskultin kanssa? Tai onko se linkattu mihinkään muuhunkaan atonismin alle sulautetuista "kulteista"? Vai onko se kokonaan erillinen ja irrallinen kulttinsa?

  Se persoonallinen paha jonka nimissä tämä mahdollisesti pieni joukko tekee kuvottavia tekojaan viattomille ihmisille, niin näinköhän he itse edes kutsuvat tätä entiteettiä "saatanaksi" vaan joksikin aivan muuksi? Vai tekevätkö he näitä rituaaleja tässä ideologiassa niin että heillä ei oikeastaan edes ole mitään jumalhahmoa jolle he tekevät rituaalejaan ja joka sitten antaisi vastavuoroisesti rituaaleja suorittavalle henkilölle henk.koht hyötyä?

  Luulavasti voimme olla melko varmoja että todennäköisesti nk. eliittien "saatana" ei ole sellainen kuin mitä kiihkokristityt antavat ymmärtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä kommentti ja hyviä kysymyksiä.

   Tässä yhteydessä Saturnus on hyvä ymmärtää enemmän arkkityypiksi kuin fyysiseksi planeetaksi. Joten tietenkään "Eliitti" ei palvo Saturnusta planeettana. Kyse on enemmän siitä mitä Saturnus esoteriassa edustaa. Joten ei, Saturnus-kultti ei ole varsinaisesti mikään saatanakultti.

   Olet oikeassa, saatana on "Eliitille" jotain aivan muuta kuin mistä kiihkouskovaiset meuhkaavat.

   Mielestäni helpoin tapa selittää ns. saatananpalvonta (siis se mitä "Eliitti" harjoittaa) on kutsua sitä "pimeäksi rituaaliksi". Myös termi black magic on ihan hyvä. Eli se on sitä, että osallistutaan rituaaliin, jossa tehdään jotain kammottavaa. Lasten raiskaaminen, silpominen, tappaminen ja syöminen rituaaleissa on tästä hyvä esimerkki. Tavalliset tallaajat eivät tietenkään halua uskoa, että joku voisi sellaista tehdä, joten vielä toistaiseksi suuri yleisö lähinnä kuittaa asian mielikuvituksen tuotteeksi. (Ja ketä se palvelee?) Mutta koko ajanhan näitä paljastuksia tulee enemmän ja enemmän, joten se on vain ajan kysymys kun näistä asioista pystytään puhumaan niiden oikeilla nimillä.

   Voi olla, että osa näihin rituaaleihin osallistuneista käyttää termiä saatana, ja mieltävät kommunikoivansa saatanan kanssa. Mutta veikkaan, että varsinkin ylemmillä hierarkian tasoilla tätä ehkä vähän lapsellista tapaa selittää asia ei enää käytetä. Saatana on eräänlainen yksinkertaistus yksinkertaisille mielille.

   Olen sivunnut aihetta aiemmin: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/02/aton-kultti-osa-13-baphomet-ja-cernunnos.html

   Poista
  2. Tämä on hyvä blogi ja erittäin yksityiskohtaisesti selitetty ja avattu miten tätä maailmaa kontrolloidaan eri järjestöjen ja salaseurojen kautta, mutta niinsanottu ”näkymätön maailma” sivuutetaan ihan täysin. Tämän toki ymmärtää, jos ei blogin kirjoittajalla itsellään ole kokemuksia ns. ”henkisestä maailmasta”. Kyllä maailman eliitti on ihan oikeasti vuorovaikutuksessa oikeiden pimeiden voimien, mustan magian ja pahantahtoisten entiteettien kanssa. Jos haluaa oikeasti yrittää täysin ymmärtää, että mitä, miten ja miksi täällä tapahtuu, täytyy ottaa yliluonnolliset voimat huomioon. Ja myös maan ulkopuolinen elämä. Ja ylipäänsä miten tämä todellisuus toimii ja miksi saatananpalvontaa ja erilaisia rituaaleja harjoitetaan. Syy ei ole pelkästään se, että maailman eliitti on täynnä psykopaatteja. Harva ”totuudenetsijä” on vaan valmis menemään tälle yliluonnolliselle osastolle. Halutaan selittää asiat ns. järjellä.

   Poista
  3. Jos sinulla on asiasta tietoa, eikö sinun pitäisi jakaa sitä omalla sivustolla tai Youtube-kanavalla?

   Jos minulla on jotain tietoa, jonka minä näen tärkeänä ja jakamisen arvoisena, minä julkaisen sen omassa julkaisussani. Mikset sinä tee samaa?

   Selkeästi koet, että sinulla on tästä aiheesta enemmän tietoa kuin minulla tai monella muulla. Jos näin kerran on, mitäs jos käärisit hihat ylös ja rupeaisit hommiin, sen sijaan että huutelisit puskista?

   Poista
  4. Ei ollut tarkoitus vähätellä mitään tai vastaavaa :) Jaoin vaan omaa tietoa tai näkemystäni, koska olit selittänyt saatananpalvonnan tai satanismin ”lapsellisena nimikkeenä” eliitin harjoittamalle toiminnalle. Olen vaan asiasta eri mieltä. Näinhän me kaikki voidaan oppia jotain toisiltamme kun kukin avaa omia näkemyksiään tai ”tietojaan”. Ei ollut mikään hyökkäys. En ole omaa blogia tai Youtube-kanavaa perustamassa, mutta näen kuitenkin tarpeelliseksi ottaa kantaa keskusteluihin somessa ja netissä ja tätä kautta jakaa omia näkemyksiäni. Tää on kuitenkin ylivoimaisesti paras ja kattavin suomalainen blogi näistä aiheista niin täällähän näistä on mukava keskustella ja jakaa omia teorioita.

   Poista
  5. Eli sen sijaan että panostaisit asiaan ja tekisit jotain mikä on vaikeaa ja työlästä (oma julkaisu), haluat mielummin päästä helpolla ja käyttää toisten julkaisujen kommenttiosiota asiantuntijana esiintymiseen.

   Tuo on henkistä laiskuutta.

   Jos haluat esiintyä asiantuntijana, tee se työ, joka näyttää sinun olevan asiantuntija. Some-huutelijoita tässä maailmassa on jo ihan riittävästi, mutta vakavasti otettaville julkaisijoille olisi tarvetta.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/06/lampaita-meilla-jo-on.html

   Poista
 8. Lisää Saturnuksesta: https://youtu.be/NwmvM-sUep4?t=1260

  Tuohon videoon liittyen viime kesänä sattui muuten outo juttu: Miettiessäni että olisikohan sopivaa linkata tuo video tänne, katselin mitä muita videoita tuolla kanavalla on. Aika mielenkiintoista tavaraa, tosin viime aikoina sinne on tullut lähinnä musiikkivideoita. Väsymystä? Mutta kannattaa laittaa videot järjestykseen suosion mukaan ja tutustua kanavan materiaaliin avoimin mielin.

  Mutta sitten alkoi tapahtua kummia. Huomasin samoihin aikoihin kun NASA valmistautui viettämään 50 -vuotisjuhliaan, etten päässyt lähettämään tänne viestejä mitenkään. Olikohan Antero hermostunut juttuihini ja laittanut banniin? Mutta miksi en päässyt kirjoittelemaan muihinkaan Blogspot -alustoille, kuten Funtsittavaa -blogiin?

  Entä minkä vuoksi Youtube näytti menneen sekaisin, ainakin kun olin kirjautuneena niin joskus etusivu oli tyhjää täynnä, ei mitään ehdotettuja videoita?

  Toki voi olla että tietokoneeni vain temppuili. Kumma juttu vain, etten päässyt edes kirjaston tietokoneelta kommentoimaan, ihmettelin että pääseeköhän kukaan muukaan mutta alkoi niitä uusia kommentteja pikkuhiljaa näkyä, itse vaikutin olleen jonkinlaisessa varjobannissa. Miksi?

  Olipa ainakin aikaa tutustua muihinkin omituisiin kanaviin, ja myöskin pohtia asioita. Aivan kuin jossakin joku olisi saanut paniikkikohtauksen. Miksi? Mitä siinä on niin kamalaa että tutustuu vaikkapa astronomisten taivaankappaleiden liikkeisiin sekä fysiikkaan?

  Voisiko paniikki johtua tämänkaltaisista videoista? https://www.youtube.com/watch?v=nS0VN056d68
  Pelkäsikö joku, että NASA:n juhlavuosi menee pilalle jos tuollainen disinformaatio leviää?

  Oma suosikkini tässä ns. "Moon Landing Hoax" -skenessä on tämä: https://www.youtube.com/watch?v=Ft8YdXKGVeo eli Kuussa käytiin tuunatulla pahvilaatikolla :D

  Onneksi Youtube haluaa auttaa minua pois tuollaisesta psykoottisesta valheinformaatiosta, ja edelleen innokkaasti ehdottaa seuraavaksi katsottaviksi kaikenlaisia oikeaa avaruustutkimusta käsitteleviä videoita, joita ovat tuottaneet avaruustutkimuksen ammattilaiset ja jopa astronautit: https://www.youtube.com/watch?v=Q-mrvYHxsPE

  Miten teillä muilla muuten Youtube toimii, ainakin kun itse syötän hakukenttään sanat "moon hoax" niin se tuntuu löytävän vain sitä teoriaa tyrmäävää materiaalia?

  Kuujuttuja ihmetellessä tutustuin myös ns. Flat Earth -teoriaan, jota Kumma Juttu saakoon luvan esitellä: https://www.youtube.com/watch?v=hyVliDAGKHs
  Kumma Juttu taitaa pitää nyt hieman taukoa, mikä onkin ymmärrettävää äskeisen mainion juttusarjan jälkeen, varmasti rasittava urakka ja nyt tarvitaan lepoa. Kiitos vaan juttusarjastasi jos luet tätä!

  Eikös muuten astrologiassa tähdet ole melko tärkeitä? Kiinnostaisiko katsella hieman tähtiä? https://www.youtube.com/watch?v=z8p5Dk-Aof4 ja https://www.youtube.com/watch?v=QEimvWm7CT8
  Kanavalla joku on kuvaillut paikkoja Nikon P1000 -kameralla ja saanut kiinnostavia videoita. Mutta tokihan tähänkin voi olla täysin luonnollinen selitys, ehkäpä hän ei vain osaa käyttää kameraansa ja säädöt ovat aivan pielessä?

  Laitetaan nyt vielä ThePottersClay -kanava lopuksi, niin eipähän lopu höpöhöpö -materiaali kesken: https://www.youtube.com/channel/UCpEdOLvL6olNghR-BWghUQA/videos

  Anterolle pahoittelut että postaan blogiisi tämmöisiä, mutta ajattelin että ehkäpä tämän blogin lukijoissa voisi olla henkilöitä joita oudot videot voisivat kiinnostaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moon landing on omasta mielestä ihan päivänselvä huijaus. Kubrickin ohjaama ”elokuva” jossain studiossa tai lokaatiossa. Kuusta tuli mieleen, että ”hollow moon”-teoria on aika mielenkiintoinen. Kuun synnyn virallinen teoria on, että joskus miljardeja vuosia sitten maahan törmäsi toinen planeetta (ok) ja tämän toisen planeetan ytimestä irtosi pala avaruuteen ja sen ympärille muodostui miljoonien vuosien saatossa kivestä ja muusta pölystä tämä meidän kuu. Tottakai tämä kuu sattui jäädä juuri sellaiselle etäisyydelle maasta, että liikkuessaan auringon eteen se peittää auringon kokonaan. Kuu on myös täysin pyöreä, jollaisia ei ole muita tässä aurinkokunnassa. Kuu myöskin rikkoo fysiikanlakeja, sillä jos kuun massa olisi se, joka on virallisesti ilmoitettu, pitäisi kuun olla ihan toisella etäisyydellä maasta, jolla se nyt on. ”Vuorovesisidonnaisuus” on myöskin melko outo ilmiö (ei nähdä ikinä maasta käsin kuun pimeää puolta). Kraaterit kuun pinnalla ovat myöskin aina leveitä, mutta eivät ikinä syviä. NASA pudotti kuun pinnalle (muistaakseni 70-luvulla) kaksi pommia. Ensimmäisen pommin jälkeen kuu oli ikäänkuin ”soinut tai pirissyt” kuin kello tunnin ajan. Toinen pommi taisi olla kymmenen kertaa voimakkaampi, ja tämän pommin seurauksena kuu oli soinut kuin kongi kolmen tunnin ajan. Vaikuttaisi, että kuun ulkokuori on jonkinlaista metallia, ja, että kuu on sisältä ontto. Pinnalla on vain suhteellisen ohut kerros kiveä, hiekkaa ja muuta pölyä. Mikä kuu sitten on? Vaikea arvuutella, mutta ehkä jonkinlainen ikivanha avaruusalus tai joku muu vastaava. Jos kuu on avaruusalus: Ketkä sillä on tullut tänne? Milloin? Miksi? Miten? Ja missä he ovat nyt? David Ickellä oli tästäkin ennen Youtubessa hyvä video: ”who built the moon?”. Jotain tietoa kuitenkin löytyy netistä kaivelemalla. ”Hollow moon” tai ”artificial moon” yms.

   Poista
 9. Mullakin on ollut ongelmia välillä tänne EES-blogiin kommentoinnissa. En tiedä mistä johtuu. Nytkin jouduin avaamaan toisen selaimen että sain lähetettyä. Olen myös joutunut luomaan uudet tunnaritkin joskus. Ehkä johtuu ongelmista täällä päässä, tai sitten jostain muusta.

  VastaaPoista
 10. Ja mainittakoon vielä, että viime aikoina julkaisematta jääneet kommentit ovat pääasiallisesti olleet uskonnollista julistamista tai vastaavaa. Eli en ole Käpäliköltä blokannut mitään.

  VastaaPoista
 11. Todelliset satanistit kulkevat kalliissa puvuissa, heillä on omat autonkuljettajat ja palvelusväki. He ovat suursijoittajia, pankkiireja, meklareita, huippupoliitikkoja, kuninkaallisia, aatelisia, kulttuurialan kermaa jne.

  He kaatavat tai nostavat yrityksiä, pankkeja tai jopa valtioita. He eskaloivat sotia, vallanvaihdoksia, ohjailevat ns. yleistä mielipidettä, ostokäyttäytymistä, kulttuuria, seksuaalisuutta tai mitä tahansa ihmiselämän osa-aluetta täysin omien intressiensä mukaisesti

  He saavat toiminnallaan paljon mutta myös maksavat hinnan. Heitä kuvataan tekemässä kauheuksiaan, kiristetään, ohjaillaan ja varmistetaan pysymään verkoston jäsenenä, pysymään narratiivissa ja uskollisena valitsemallaan pimeyden tiellä. Jos joku lipsuu tieltä, hänet tuhotaan armottomasti tavalla tai toisella. Tätä on todellinen satanismi, äärimmilleen vietyä itsekkyyttä.

  VastaaPoista