keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Symbolit satelliittikuvissa - osa 3: Obeliskit linjassa

EDIT 6.1.2015

Kun vapaamuurarit, tai "Eliitti", pystyttää esoteerisia monumenttejaan, niiden sijainti ei ole yleensä sattumanvarainen. Tämän kirjoitussarjan edellisessä osassa esiteltiin kolmen tarot-patsaan muodostama kuvio kartalla. Tässä osassa esitellään Helsingin mielenkiintoinen suora linja, joka alle jää useampikin "Eliitille" tärkeä patsas tai monumentti, joissa on aika selkeä linkki vapaamuurareihin.

Linja alkaa Suomenlinnasta, Susisaaresta. Läheltä Kustaanmiekkaa löytyy obeliski, joka on muistomerkki kuolleille sotilaille.

Suomenlinna

Susisaaren obeliski

Kun linjaa jatketaan pohjoiseen, se osuu Keisarinnan kiveen Kauppatorilla. Tämäkin on obeliskimonumentti.

Kauppatori ja Keisarinnan kivi

Keisarinnan kivi


Kauppatorilta pohjoiseen on Senaatintori, jonka keskellä on korkean obeliskijalustan päällä Aleksanteri II:n patsas. Melkoinen sattuma, että kolme obeliskia osuu täsmällisesti samalle linjalle.


Senaatintori ja Aleksanterin patsas

Linjalle osuu vielä neljäskin vapaamuurareihin viittaava veistos. Senaatintorista pohjoiseen on Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha. Puutarhassa on allas, josta löytyy Kotkia - veistos kahdesta kotkasta. Kuinka ollakaan, kaksipäinen kotka on vapaamuurarien symboli, johon tämä veistos on melko selkeä viittaus. Kotkia on suoraan seuratulla linjalla. Niin ja onhan Kauppatorin Keisarinnan kivessäkin kaksipäinen kotka.

Karttakuvan vasemmassa yläkulmassa sijaitsee Vapaamuurarin hauta, joka on noin parikymmentä metriä sivussa seuratulta linjalta. 4,5 kilometrin matkalla se on melko pieni poikkeama.

Hmm... Vapaamuurarin hauta ja kahden kotkan veistos hyvin lähellä toisiaan - "sattumat" vain kertyvät.


Kaisaniemen Kasvitieteellinen puutarha

Kotkia - kaksi kotkaa

Vapaamuurarien kaksipäinen kotka

Vapaamuurarin hauta

Keisarinnan kivi - Aleksanterin patsas - Kotkia

Susisaaren obeliski - Keisarinnan kivi - Aleksanterin patsas

Jos linjalla siirrytään vielä vähän pohjoiseen, tullaan Olympiastadionin lähellä olevaan Talvipuutarhaan. Linja menee Talvipuutarhan itäsiiven kohdalta, noin 30 metriä Talvipuutarhan edessä olevasta Julius af Lindforsin obeliskijalustaisesta rintapatsaasta. 30 metriä lähes 6000 metrin matkalla on melko pieni virhemarginaali. Taidemuseo kertoo patsaasta erikoisen tarinan:
"Veistos oli Talvipuutarhan pääsisäänkäynnin edessä, mutta puutarhan korjaustöiden yhteydessä 1990-luvun alussa siirreettiin nurmikolle rinteeseen. Vuonna 2011 veistos siirrettiin remontin yhteydessä takaisin alkuperäiselle paikalleen Talvipuutarhan pääsisäänkäynnin edustalle." 
Mielenkiintoista. Patsas oli parikymmentä vuotta väliaikaisesti eri kohdassa. Aika pitkä aika "remonttievakolle". Tarina ei kerro missä patsas tarkalleen ottaen oli. Ettei vain olisi ollut lähempänä tätä obeliskilinjaa? Ihan vain villi arvaus - mene ja tiedä.

Lindfors oli aatelinen, kenraali, erittäin tunnettu liikemies ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Hänen CV on sellainen, että ihmettelisin suuresti, jos hän ei olisi ollut vapaamuurari. Mainittakoon vielä, että hänenkin patsaansa on Walter Runebergin käsialaa, mikä kertoo myös aika paljon missä piireissä hän on liikkunut.


Talvipuutarha ja Julis af Lindforsin patsas

Julius af Lindfors ja obeliskijalusta

EDIT: Veikkaukseni osui ilmeisesti oikeaan. Wikipedia on merkannut patsaan vanhan paikan näin.


Kun kaikki edellä mainitut yksityiskohdat laskee yhteen, jokainen vähänkään todennäköisyyslaskentaa ymmärtävä näkee, että tällaisen linjan muodostuminen sattuman kautta on "tähtitieteellisen" epätodennäköistä. Mutta miksi? Miksi "Eliitti" tekee tällaisia salaisia linjoja?

Kyse on energialinjoista. Jos et ole koskaan aiemmin kuullut tästä ilmiöstä, tätä voi olla vähän vaikea uskoa. Ei tarvitsekaan, riittää kun tietää, että "Eliitti" uskoo tähän. Heillä on hallussaan tuhansia vuosia vanhaa salaistietoa, joka edustaa heille jotain paljon suurempaa kuin pelkkää "uskomusta". Oikeataan he eivät usko - he tietävät.

Maan energialinjoille on monia termejä: maalinjat, lay lines, Dragon lines, Dragon paths ja niin edelleen. Maapallolla on luontaisia energiakeskuksia ja energiakanavia, ihan samalla tavalla kuin ihmiskehossakin on. Muinaiset viisaat tunsivat nämä linjat hyvin. Linjat voivat olla suuria tai pieniä. Koot vaihtelevat kaupunkien sisäisistä paikallisista linjoista suurempiin kaupunkien välisiin linjoihin, joiden pituudet voivat olla satojakin kilometrejä.


Yksi kuuluisimmista energialinjoista - Englannin St. Michael -linja.


Kaikki pyhät paikat, obeliskit, pyramidit, temppelit ja uhripaikat, rakennettiin tarkkaan harkittuihin kohtiin, jotka olivat energeettisesti merkittävillä paikoilla. Monet tuhansia vuosia vanhat pyhät paikat muodostavat kartalle suoria linjoja. Pyhiä paikkoja ei koskaan rakennettu sattumanvaraiseen paikkaan.

Suomessakin tunnetaan käsite "uhrilehto". Ei ole sattumaa, että kristinusko rakensi kirkkonsa aina näiden pyhien paikkojen päälle. Energiakeskukset piti "vallata", jos halusi voittaa pakanauskonnot. Ja kun kirkko oli rakennettu, sen ympärille rakennettiin kaupunki. "Lähdetäänkö kirkolle?" Käytännössä kaikki kaupungit on rakennettu energiakeskusten päälle.

Obeliskit ja muut "taivaisiin kohoavat tornit" (mm. kirkontornit) ovat eräänlaisia "akupunktioneuloja", joilla voi vaikuttaa Maan luonnollisiin energiakanaviin. Kun "Eliitti" tekee tällaista energeettistä "akupunktiota" (tunnetaan myös geomantiana), se tekee sitä vain ja ainoastaan ylläpitääkseen omaa valtaansa. Heillä on tietoa, miten Maan energiakenttä vaikuttaa ihmisten energiakenttiin ja tietoisuuteen. Jos hallitset Maan energioita, hallitset ihmisten energioita. Jos hallitset ihmisten energiakenttiä, hallitset ihmisiä.

Kontrollin tasoja on monia.


2 kommenttia:

  1. Jaa et kaikki kirkot energia kenttien päällä, aika jännää

    VastaaPoista
  2. THANK YOU, YOU SHOW CLEARLY WHERE THE LEY LINES ARE, THIS IS SO IMPORTANT FOR US TO KNOW. WE NEED TO RELEASE THIS ENERGY FOR HUMANITY TO FREE US FROM ENSLAVEMENT.IT IS WONDERFUL TO SEE SO MANY PEOPLE COMING TOGETHER TO FREE OURSELVES. VERONICA KEEN.

    VastaaPoista