"Kristillinen Kirkko on esihistoriallisten kulttien tietosanakirja." - Friedrich Nietzsche
Nietzsche tiesi mistä puhui. Kristinusko on kokoelma vanhoja uskomuksia, käsitteitä, rituaaleja ja symboleja, jotka ovat kaikki lainauksia ikivanhoista kulteista. Jos kristinuskosta poistettaisiin kaikki lainattu, ei jäisi paljoa jäljelle.
Atonismin syntytarinaan liittyy kolmen vanhan kultin "fuusio" Is-Ra-El. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa kulttien välinen liittouma atonismin pitkässä historiassa. Jos katsotaan tämän päivän atonistista maailmaa (monoteistiset kulttuurit), voidaan havaita piirteitä seitsemästä ikivanhasta kultista.
Tämä seitsemän kultin liittouma ei syntynyt yhdessä hetkessä, joten kaikkia sen tarkkoja vaiheita on hyvin vaikea hahmottaa tarkasti. Miten, milloin ja miksi nämä eri kultit päätyivät yhteistyöhön on laajuudessaan useamman kirjan mittainen tarina. Satojen vuosien aikajanalle on mahtunut varmasti kaikenlaisia käänteitä. Tämän päivän maailmaa katsomalla voidaan kuitenkin nähdä, että tämän liittouman lopputulokseksi syntyi jotain todella korruptoitunutta.
Nämä seitsemän vanhaa kulttia ovat:
- Aurinko-kultti
- Tähdistö-kultti
- Kuu-kultti
- Saturnus-kultti
- Venus-kultti
- Dionysos-kultti (Sieni-kultti)
- Tuli-kultti (Tulivuori-kultti)
Aurinko-kultti on tietenkin atonismin "keihäänkärki" - johtavassa asemassa oleva kultti. Tämän päivän atonistinen maailma tulvii aurinkosymboliikkaa uskomattomalla volyymilla. Tähdistö-, Kuu- ja Saturnus-kultit tulevat heti Aurinko-kultin jälkeen. Venus-, Dionysos- ja Tuli-kulteilla on hieman pienempi rooli suhteessa neljään muuhun kulttiin.
Tässä kirjoituksessa keskitytään alkuperäiseen Tähdistö-kulttiin, muinaisten viisaiden tiedon säilyttäjiin - kulteista vanhimpaan. Tähdistö-kultti on kyllä mainittu tämän sivuston kirjoituksissa useasti aiemminkin, mutta tämä kirjoitus keskittyy sen varhaisiin vaiheisiin Egyptissä.
Tähdistö-kultin tarinaa ei voi kertoa "virallisen" historiankirjoituksen viitekehyksessä. Atonistisen "Eliitin" kontrolloima korruptoitunut historiantutkimus on saanut aikaan sen, että kokonaiset sukupolvet on saatu uskomaan täysin järjettömiä satuja muinaisesta maailmasta. Ihmisillä on tapana uskoa auktoriteetteja mielummin kuin omaa maalaisjärkeään.
Otetaan esimerkiksi Gizan pyramidit. Virallinen akateeminen historiantutkimus kertoo, että Kheopsin pyramidi rakennettiin Faarao Kheopsille haudaksi noin vuonna 2560 eaa. Rakentamiseen kului 20 - 30 vuotta.
Suuri Pyramidi |
Pyramidissa on 2 300 000 kivilohkaretta, joiden keskipaino on jossain kahden ja viiden tonnin välillä. Suurimmat lohkareet painavat yli 50 tonnia. Jos rakennusaika oli 30 vuotta, tämä tarkottaisi sitä, että ympärivuorokautisella rakentamisella lohkareet olisi saatu paikoilleen noin kuuden minuutin välein.
Historiankirjat väittävät siis aivan pokkana, että tuhansien kilojen kivolohkareita nakkailtiin paikoilleen kuuden minuutin välein. Samat kirjat väittävät, että siihen aikaan väkipyörää ei oltu vielä keksitty, joten näitä valtavia kivilohkareita siirreltiin siis pelkkien köysien ja parrunpätkien avulla. Yötäpäivää 30 vuotta kuuden minuutin välein!
Kumman uskot? Sen mitä tutkija sanoo, vai sen mitä maalaisjärkesi sanoo?
"Hei jätkät nyt on kiire! 6 minsaa aikaa saada tää lohkare omalle paikalleen!" |
Egyptiin liittyy monia kummallisia "tulkintoja".
"Joo siis tää on... ööö... tota... uhrilautanen!" |
"Ja nää on sellasii... öö.. noh... sellasii niinku... No ei me oikein tiedetä." |
"Sarkofagi! Ollaan ihan varmoja!" |
Jos haluaa ymmärtää muinaisen Egyptin historiaa, ei voi ottaa lähtökohdakseen akateemisessa tutkimuksessa vallalla olevia teorioita, jotka eivät kestä minkäänlaista kriittistä tarkastelua.
Historiankirjoista on käytännössä pyyhitty kokonaan pois se vaihe, jolloin Egypti oli matriarkaalinen yhteiskunta. Väitetään, että Egyptin korkeakulttuuri olisi alkanut joskus 3000-luvulla eaa, jolloin olisi keksitty kirjoitustaito. Tämä on karkea valhe.
Tämä propaganda on vain yksi luku atonistisen "Eliitin" naisia tai naiseutta alistavassa maskuliinisen maailman agendassa. Todellisuudessa Egyptin korkeakulttuuri alkoi todella paljon aiemmin kuin mitä tutkijat meille kertovat. Tämä aikakausi on pyyhkäisty historiankirjoista pois siitä syystä, että se oli feminiininen aikakausi - maailma, jossa naisilla oli enemmän valtaa kuin miehillä.
Joidenkin arvioiden mukaan Egyptin sivilisaatio on saattanut alkaa jo niinkin aikaisin kuin 23 000 eaa. Tiedän, se kuullostaa uskomattomalta, koska se laittaa koko muinaisen Egyptin, ja toisaalta koko ihmiskunnan, historian niin uuteen valoon. On paljon helpompaa uskoa valheeseen, kuin uskoa tulleensa valehdelluksi.
Matriarkaalisella kaudella jumalhahmoista tärkeimmät olivat jumalattaria. Miespuoliset jumalat olivat näiden palvelijoita tai puolisoita. Tärkeitä jumalattaria siihen aikaan olivat esimerkiksi Taurt (tarot?), Nuith ja Ma'at.
Jumalatar Taurt kuvattiin virtahepona. |
Matriarkaalisessa Egyptissä hallitsijan valta periytyi hallitsijaperheen tyttärelle. Hänen puolisostaan tuli faarao. Niihin aikoihin faaraon käsite oli hieman erilainen kuin miten me sen tänä päivänä ymmärrämme. Faaraolla tarkoitettiin "valaistunutta". Vallan perinyt hallitsijaperheen tytär valitsi puolisokseen miehen, joka oli pharos nous, enlightened mind, valaistunut mieli.
Tämä antaa tittelille faarao aivan uuden näkökulman. Alkuperäinen faarao ei ollut kuninkaallinen vallan perinyt mies, vaan hallitsijaperheen vallan perineen tyttären puoliso, joka valittiin faaraoksi hänen henkisten ominaisuuksiensa perusteella.
Faarao, "valaistunut mieli", toimi egyptiläisen Tähdistö-kultin johtajana. Siihen roolin ei voinut valita ketä tahansa. Faaraota kutsuttiin myös paimeneksi. Tähdistö-kultin johtaja paimensi "laumaansa", eli tähtiä. Tämän takia paimensauvasta tuli faaraon symboli. Sauvan symboliikalla on myös toinen taso: armo itseä kohtaan.
Tähdistö-kultin tärkein symboli oli käärme. Kultin johtaja kantoi otsallaan käärmeen symbolia. Tämän takia myöhempienkin aikojen (historian tuntemilla) faaraoilla on kuvissa ja patsaissa käärme otsallaan, vaikka he tuskin olivat kovinkaan valaistuneita. Myös jumalia kuvattiin käärme otsalla (tai päähineessä), mikä kertoi kyseisen jumalan olevan kuvan tekohetkellä Tähdistö-kultille tärkeä jumalhahmo.
Faarao Tutankhamon - paimensauva kädessä ja käärme otsalla |
Ramses II ja käärme otsalla |
Isis ja käärme sarvissa |
Muinaiset egyptiläiset kutsuivat maataan nimellä Khem, (tai Kemet) "musta maa". Tämä on etymologinen alkuperä sanoille chemistry, kemia ja alchemy, alkemia. Muinaiset alkemistit olivat Tähdistö-kultin mysteerikoulujen mestareita.
Egyptin ulkopuolella maa tunnettiin nimellä "Puun ja käärmeen maa", jolla viitattiin Tähdistö-kulttiin ja sen mysteerikouluihin. Nämä mysteerikoulut olivat erittäin kuuluisia. Oppilaita näihin kouluihin tuli paljon ulkomailta, koska Egyptin kulttuuri oli Tähdistö-kultin suuren viisauden ansiosta ylivertainen naapureihinsa nähden. Egyptissä opiskeli esimerkiksi muuan Pythagoras, jonka nimi tarkoittaa "olen Python" (I am the Python).
Pythagoras |
Vanhoissa sumerialaisissa teksteissä Gizan Suurta Pyramidia kutsuttiin "käärmeen taloksi". Tällä tarkoitettiin Tähdistö-kulttia ja sen mestarillisia arkkitehtejä, jotka olivat pyramidien rakentajia. Väitteet siitä, että pyramidit olisivat olleet faaraoiden hautoja, ovat aika huteria. Tällä teorialla vain yritetään peitellä Tähdistö-kultin historiaa. Se miten (ja milloin) Gizan pyramidit on tehty on edelleen suuri mysteeri. Todennäköisesti Tähdistö-kultin mestarit ovat hallinneet jonkun sellaisen tekniikan, mistä tämän päivän ihmisillä ei ole harmainta aavistustakaan.
Tällainen hauta? Hmm... |
Tähdistö-kultin viisaita kutsuttiin nimellä Djedhi, "käärmepapit". Kuullostaako tutulta?
Jedit palaverissa |
Risti ja käärme tunnettiin symbolina kauan ennen ristiinnaulittua Jeesusta. Tämä on ihan ymmärrettävää, jos tuntee ristin astrologisen alkuperän.
Risti ja käärme |
Käärmeen voi löytää myös apteekkien logoista. Parantaminen oli viisaiden taito.
Apteekki ja käärme |
Erikoinen viittaus Tähdistö-kulttiin löytyy Raamatusta, kun Jeesus sanoo opetuslapsilleen: "Olkaa siis viisaita kuin käärmeet" (Matt. 10:16) Kun tuntee Tähdistö-kultin tarinan, tämä lause tulee täysin ymmärrettäväksi. Käärmeet, eli Tähdistö-kultti, olivat viisaista viisaimpia.
Mooseksen tarinassa kuvataan kohtaus, jossa Mooses ja Aaron "todistavat sanansa ihmeteolla" faaraolle. Aaron heittää sauvan faaraon eteen ja se muuttuu myrkkykäärmeeksi. Faarao kutsuu paikalle "oppineet, noidat ja loitsijat", jotka osaavat tehdä saman tempun. Mooses ja Aaron voittavat tämän nokittelun niin, että heidän käärmeensä syö faaraon noitien käärmeet. Tämä on tietenkin atonistien symbolista propagandaa, joka muistuttaa kohtausta hiekkalaatikolla. "Meidän iskä on viisaampi ku teidän iskä!"
Raamatun luomiskertomuksen tarina käärmeestä on myös aika erikoinen. Ensin Jumala väittää Aatamille ja Eevalle, että tiedon puusta syöminen tappaa heidät. Sitten käärme tulee paikalle ja kertoo Eevalle, että Jumala itseasiaa on valehdellut heille. Puun hedelmän syöminen ei suinkaan tapa heitä, vaan antaa heille tiedon. Sitten Eeva ja Aatami syövät hedelmän. Käy ilmi, että käärme puhui totta. Jumala paljastuu valehtelijaksi ja käärme totuuden puhujaksi. Jotenkin tämän tarinan lopputulokseksi kuitenkin saadaan se, että tarinan pahis on käärme, joka kertoi totuuden. Ja miten Jumala reagoi kun hän jää kiinni valheesta? Minä kiroan teidät ja karkotan teidät ikuisesti paratiisista! Hmm... Onpa kypsää... (Samanlaista kypsyyttä osoitti krapulainen Nooa kun hän tajusi poikansa löytäneen hänet munasillaan sammuneena.)
Käärmeen demonisointi jatkuu Kainin tarinassa. Kain oli paha poika ja tappoi veljensä. Yllättäen Kain tarkoittaa käärmettä.
Käärme on demonisoitu Kirkon toimesta kahdesta syystä: Kirkko pyrkii peittelemään astro-teologista taustaansa, joten parempi tuomita käärmeet pahoiksi samalla tavalla kuin luku 666 on tuomittu. Toinen syy liittyy atonismin harjoittamaan feminiinienergian tukahduttamiseen. Alkuperäinen Tähdistö-kultti kunnioitti naiseutta ja feminiinienergiaa.
http://www.ancient-code.com/the-ancient-egyptian-civilization-thousands-of-years-older-than-previously-thought/
VastaaPoista"Samanlaista kypsyyttä osoitti krapulainen Nooa"
VastaaPoistahttp://www.evl.fi/raamattu/1992/1Moos.9.htm
Mielenkiintoisesti linkki vei virheilmoitus virteen "404" (273, 411b, 506)... eli kirkko jekkuilee ja sivua ei löydy?
Ei sentään. Oli virhe linkissä. Nyt toimii.
PoistaTervehdys Antero V. Kiitos kirjoittamista infoistasi kaikenkaikkiaan, rikastuttavat näkemystäni Egyptin ja muunkin alun historiasta. Olisin kiinnostunut tietämään mistä muualta voisin lukea Egyptin matriarkkaalisesta kaudesta. En epäile asiaa koska se tuntuu loogiselta ja viittaa myös siihen todelliseen siniverisyyten, siihen mitä se todellisuudessa tarkoittaa. Myös siksi koska liittyy Akhnatonin aikakaudelle eli 18 dynastian aikaiseen Aton ja Amon vaiheiden mietteisiin. Yksi asia tuon aikakauden perillisen valinnassa mietityttää, entä jos tytärtä ei syntynyt ? Vaan poikia? Ja kun syntyi tyttö ja poika niin voiko se olla alku siihen että veli nai sisaren että valta pysyi perheellä, silloin tai myöhemmällä aikakaudella.. Tuolla veli nai sisaren on kyllä toisenlainenkin selkeä selitys. Olisi hienoa kuulla vastaus noihin kysymiini..
VastaaPoistaSuosittelen perehtymään laaja-alaisesti Michael Tsarionin tuotantoon, erityisesti hänen laadukkaisiin videoluentoihin, mm. Female Illuminati, Divination and the Goddess Tradition, Astro-Theology, Atlantis and Alien visitation ja Irish Origins of Civilization.
Poistahttps://unslaved.com/category/unslaved/premium-videos/
Naisen roolista ja sisarusten avioliitoista egyptiläisessä yhteiskunnassa on kirjoittanut myös Moustafa Gadalla kirjassaan Historical Deception.
Mitä tulee 18. dynastiaan, niin se ei edusta tuota kirjoituksessa mainittua matriarkaalista kautta, vaikka toki silloinkin valta saattoi periytyä tyttären kautta hänen puolisolleen. Tuohon aikaan valta siirtyi ensisijaisesti kuninkaallisen vaimon lapsille. Faaraon jalkavaimojen lapset olivat toissijaisia. Esimerkiksi Akhenaton oli faaraon poika, mutta hän ei ollut kuninkaallisen puolison lapsi. Hän ei perinyt faaraon titteliä itse, vaan hankki sen naimalla sisarpuolensta Nefertitin, joka oli kuninkaallisen puolison lapsi ja se todellinen vallan perijä. Tämä kikkailu oli osa Akhenatonin isoisän Yuyan (Egyptin rikkain mies, Hyksos-kuninkaiden jälkeläinen ja Akhenatonin äidin isä) suhmurointia, jolla Yuya onnistui palauttamaan Hyksos-kuninkaiden perillisen takaisin Egyptin hallitsijaksi.
Asiasta enemmän Tsarionin kirjassa ja videoluennossa Irish Origins of Civilization.
Valitettavasti Michael Tsarionin tuotanto on pääosin maksullista nykyisin. Löytyy kyllä luentoa ilman maksuakin osittain. David Icken luennot sentään vielä löytyvät youtubesta ilman erillistä maksua. Ymmärrän kyllä miksi Michaelin tuotanto maksullista mutta tässä lähdetään taas sille linjalle, että toiset saavat "TIETOA" ja toiset eivät.
VastaaPoistaOletko perehtynyt Bosnian pyramideihin? Itse juuri kävin siellä ja voin sanoa, että se on aivan huikea paikka. Pyramidejä on yhteensä viisi ja isoin "Auringon pyramidi" on lähes 300 metriä korkea. Laaksossa pyramidien alla on laaja tunneliverkosto. Vanhin radiohiiliajoitus pyramideille on yli 30000 vuotta.
VastaaPoistahttp://www.bosnianpyramidit.fi/
Tuolta löytyy suomeksi lisätietoa!