keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Aton-kultti - osa 9: Käärme


Atonistisella "Eliitillä" on ollut tapana "kaapata" monia vanhoja symboleja ja antaa niille täysin uusi merkitys heidän käytössään. Aikanaan kotka oli faaraoihin tai jumaliin yhdistetty symboli, mutta nykyään sitä käytetään "Eliitin" symbolina. Hakaristi tunnettiin tuhansia vuosia ennen natsismia. Ainakin länsimaissa tuon symbolin maine on pilattu niin, että hyvin harva ihminen ajattelee sen edustavan aurinkoa tai jotain muuta sen lukuisista positiivisista tai neutraaleista merkityksistä.

Samanlainen "kaappaus" on tehty käärmeelle. Kun Tähdistö-kultin (Stellar cult) valta ja voima muinaisessa Egyptissä hiipui, sen symbolina ollut käärme ikään kuin periytyi valtaapitävälle luokalle. Egyptissä tapahtunut muutos matriarkaalisesta yhteiskunnasta patriarkaaliseen tapahtui ilmeisesti siinä vaiheessa, jossa meidän "virallinen historiankirjoitus" kertoo egyptiläisen korkeakulttuurin alkaneen.


Kuningas Narmer - histriankirjojen "ensimmäinen" faarao.
Kuva kertoo paljon. Patriarkaalisen kauden faaraot olivat sotaa käyviä hallitsijoita.
Matriarkaalisen kauden faaraota tuskin olisi kuvattu ase kädessä tappamassa ihmistä.


Tästä alkoi Egyptin henkinen korruptio. Jos faaraot olivat matriarkaalisella kaudella pharos nous (valaistunut mieli), tämä puoli faaraosta jäi vain muistoksi. Valta periytyi hallitsijaperheen pojalle, joten vanhan hallitsijan kuollessa uutta hallitsijaa ei valittu enää hänen henkisten kykyjensä perusteella. Millaiseksi yhteiskunta muuttuu, jos kuninkaiksi nousee vallanhimoisia ja sotaisia despootteja?

Se viisaus ja tieto, minkä muinainen Tähdistö-kultti oli hallinnut, alkoi muuttua vähitellen vain valtaapitävän luokan salaistiedoksi. Se eksoteerisen ja esoteerisen tiedon jakautuminen, joka näkyy yhä tämän päivän maailmassa, juontaa juurensa patriarkaaliseen Egyptiin. Valta korruptoi - absluuttinen valta korruptoi absoluuttisesti.

Tuhansia vuosia kului ja lopulta Egyptin valta ja voima hiipui. Mutta yksi vanha "hallitsijasuku", joka ylläpiti tuota Tähdistö-kultin muinaista viisautta omassa pienessä piirissään, onnistui selviytymään pelistä lopulta voittajana - siitäkin huolimatta, että heidät potkittiin pois Egyptistä. "Brotherhood of the Snake", Käärmeen veljeskunta säilytti muinaisten viisaiden tiedon, mutta vain itsellään. Tämä Käärmeen veljeskunta, Dragon courtlucifeerinen sukulinja, atonistinen "Eliitti", joka tämän päivän maailmaa kulissien takana hallitsee, on muinaisten Hyksos-kuninkaiden jälkeläisten sukulinja.


Jos pääset punaiselle matolle, sinun täytyy olla joku "tärkeä" henkilö.
Punainen matto on "Eliitin" sukulinjan / verilinjan (elite bloodline) symboli.

Kun katsoo "Eliitin" symboliikkaa, käärme tai lohikäärme (versio käärmeestä) putkahtelee esiin sieltä täältä. Erityisesti vapaamuurarit käyttävät käämeen symbolia paljon. He pitävät itseään Tähdistö-kultin modernina versiona. Tavallaan näin onkin, koska heidän esoteerinen tieto on peräisin muinaisesta Tähdistö-kultista. Mutta se miten he tätä esoteerista tietoa käyttävät on melko kaukana siitä arvomaailmasta, jota alkuperäinen Tähdistö-kultti edusti.

Ritarikunnista ja vapaamuurareista tuttu "In Hoc Signo Vinces" ja käärme

Illuminatin "all seeing eye" ja ouroboros-käärme (häntäänsä syövä käärme) ympärillä

Vapaamuurarisymboleja ja ouroboros-käärme

Vapaamuurarien munan ympäri kietoutunut käärme

USA:n itsenäistymissodan aikainen tunnus ja käärme. Sota oli "Eliitin" sisäinen valtataistelu. 

Vapaamuurarilogo ja kruunupäinen ouroboros-lohikäärme.

Ruusuristi ja ouroboros-käärme.

Alfa Romeo ja ihmistä syövä käärme.

"Eliittisuku" House of Sforzan vaakuna ja ihmistä syövä käärme.

Vatican = "place of serpents"

Mooses ja Aaron faaraon luona. Näyttivät mahtinsa muuttamalla sauvan käärmeeksi.

USA:n merijalkaväen tunnus ja käärme

USA:n armeijan tarkka-ampujakoulun tunnus ja käärme

Dollari-symbolin yksi taso: käärme

WHO:n logo ja käärme

CNN:n logo on tyylitelty käärme. "Cann" = käärme.


Käärmeen symboliikkaa on usein hankala tulkita, koska sillä on niin monia tasoja. Toisaalta se edustaa muinaista viisautta - toisaalta korruptoitunutta "Eliittiä", joka yksin tuntee tuon muinaisten viisauden. Sitä on käytetty niin positiivisessa kuin negatiivisessakin mielessä. Symbolin tarina on niin tolkuttoman pitkä, että sen matkan varrelle on mahtunut monenlaisia käänteitä.


14 kommenttia:

 1. http://www.fmh-child.org/AA.html

  aa logo vaiko wannabe rappareita ?


  VastaaPoista
 2. Jaa-a. Vaikea sanoa.

  En ole perehtynyt AA:n historiaan niin hyvin, että voisin sanoa varmuudella mitään. Mutta kyllähän siinä aika vahva vapaamuurarituoksu on.

  AA-liikkeessä on vähän sama suhtautuminen "korkeampaan voimaan" kuin vapaamuurareilla. Ei väliä mihin uskoo, kunhan uskoo johonkin.

  "Vain Jumalan armosta"

  Vertaistuki on hieno juttu, mutta miksi siihen pitää ottaa uskonto mukaan?

  VastaaPoista
 3. Apteekkariliiton symbolina on vihreän ristin sisällä oleva käärme, jonka häntä on suun vieressä. Käärmeen kerän keskellä on malja. Mitä nämä symbolit tässä yhteydessä tarkoittavat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys. Pitää tuntea taustat aika hyvin, että symboliikka tulee ymmärrettäväksi.

   Tässäkin on monta tasoa - ja vamaan myös sellaisia tasoja joista minäkään en tiedä mitään.

   Terveydenhuoltobisneksen juuret menevät temppeliritareihin. Esimerkiksi sairaalan tunnus on punainen risti valkoisella pohjalla. Temppeliritarien virallisen lakkauttamisen jälkeen toimintaa jatkaneet johannittaritarit tunnettiin myös nimellä "Knights hospitallers" (hospital = sairaala).

   Terveydenhuolto on valtavan iso bisnes ja täydellisesti "Eliitin" hallussa. Jopa lainsäädäntö on saatu sellaiseksi, että luonnonmukaisia tapoja parantamiseen on tehty laittomaksi. Esimerkiksi lääkinnälliseen tarkoitukseen kasvatettavat yritit ovat EU:n alueella laittomia. Periaatteessa et saa kasvattaa edes persiljaa kotipihallasi, jos aiot tehdä siitä rohdoksen lääkinnälliseen tarkoitukseen.

   "Eliitti" ei halua parantaa ihmisiä, vaan pitää ne sopivasti sairaina. Sillä tehdään jäjettömät summat rahaa. Suosittelen katsomaan dokumentin "Miksi syöpää ei saa parantaa".

   Apteekkariliiton logossa oleva risti on peritty temppeliritareilta. Vihreällä värillä luodaan alitajuntaan assosiaatio tasapainosta, luonnollisuudesta ja harmoniasta. Melkoinen ironia, jos miettii miten lääkkeet ovat suurimmaksi osaksi teollisesti tuotettuja kemikaaleja.

   Logossa olevan käärmeen symboliikka on tässä yhteydessä viittaus druidismiin (Egyptissä Tähdistö-kultti), jonka viisauden atonistit varastivat itselleen ennen druidien systemaattista tuhoamista. Druidit olivat "käärmepappeja", joilla oli taito parantaa. Tässä yhteydessä käärme logossa viestittää: "parantamisen auktoriteetti".

   Druidilaisessa koulukunnassa oli kolme ryhmää, joista parantamiseen olivat erikoistuneet "vaatit" (ovates). Vaatien tunnuksena oli malja (tai pata), joka näkyy tuossa apteekkariliiton logossa. Esimerkiksi suomalainen sana "vati" tulee druidismista ja vaateista. Maljan symboliikka tulee Tuatha de Danannin - jumalten heimon - tarinasta, josta se periytyi mm. tarotiin ("maljat").

   Suosittelen lukemaan:
   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/02/muinaiset-viisaat-osa-7-druidismi-ja.html

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/03/aton-kultti-osa-15-maltan-ritarikunta.html

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/03/aton-kultti-osa-14-temppeliritarien.html


   Poista
 4. Käärmekuvio... tämä on sikäli mielenkiintoinen että muinaisessa Kainuussa oli Nenättömänkylä jossa oli Nenättömänjärvi. Nimeä "nenättömälle" on veikattu nenättömästä miehestä alkaen Nenättömänluoman ja Kyrönjoen yhtymäkohtaan. 1755 jälkeen tehtiin isojako ja Nenättömänjärven nimi muuttui Kalajaisjärveksi. Siitä oli tuolloin erkaantunut mm. vedenjakajana toiminut Vuorusjärvi ja Vitiäinen sekä 136 metrin korkeudella merenpinnasta oleva Rajalammi. 1960 luvulla klopit olivat olleet uimassa Rajalammessa ja soutaneet veneen keskelle lampea. Palomäen Tanee oli hypännyt veneestä ja nirhaisuut vatsansa kyljen veden alla olevaan, noin 80 metriä korkeaan kivipaasiin. Pyloni löytyi tuolloin ja sen "nenä" jää vajaan metrin verran veden alle, josta mahdollisesti aikaisempi nimi "nenätön" on peräisin. Noin 10 800 vuotta sitten Nenättömänjärvi oli osa Ancylusjärveä ja seuraavaksi Litorianmereä, vesi huuhtoi tuolloin, nykyisin noin 150 metrin korkeudella olevan sataman valleja ja sen veneramppia sekä reunoja:

  https://www.youtube.com/watch?v=pvaggShexYE#t=270

  Paikkaa kutsutaan myös kärmeskallioksi, kuten kuulin myös Kokonmäkeä kutsuttun ja joka on n. 2,5 km päässä Kalajaisjärven vieressä. Kokonmäellä on satamavallien ja portaiden lisäksi jättiläisenkirkko.

  https://www.youtube.com/watch?v=Dp7eTdMovxo

  Rajalammin venerampissa on mielenkiintoinen ja selkeä yksityiskohta "ormasta"...

  http://www.sinikivi.com/media/kunena/attachments/473/maanmatonen_01.jpg

  Myös Hiivanaasen heksagrammin yksi sakarakivistä omaa käärmeenpään muodon:

  http://www.sinikivi.com/media/kunena/attachments/473/madonkuono.jpg

  VastaaPoista
 5. Dollarista tuli meleen, että tutustuin tässä muutamaan Michael Tsarionin videoon. Yhdessä todettiin Dollarin olevan muinainen symboli, joka kuvaisi ruoskaa tai orjuutta.

  https://www.youtube.com/watch?v=mvhETSfpoME

  VastaaPoista
 6. Käsittääkseni Ramses I, Seth I ja Ramses II olivat suomalaista geenilinjaa.

  Muumioilla on selkeä originaalinen eurooppalainen-suomalainen kasvojenmuoto ja vaalea tukka. Egyptin hallitus on kieltänyt geenitutkimuksien julkistamisen, yritän selvittää tilannetta egyptologin kautta.

  Egyptin esteettinen ja harmoninen huippukausi oli Seth I:sen aikana.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin mielenkiintoista, etenkin koska vuosikymmeniä sitten en tiennyt mitä ajatella, kun täysin täyspäinen insinööri ystävä tokaisi kahvipöydässä: 'muuten hei, olen Ramses II:n jälkeläinen'. Mies oli valtavan pitkä, sinisilmäinen ja vaaleahiuksinen, joten ihmettelin mistä kaveri oikein kaivaa juttunsa, hän kun ei koskaan pilaile, on sen verran vakava heppu? Vai vielä egyptiläinen?!

   Ystävä puhui kyllä usein Suomen "voimapaikoista", tätäkään en ymmärtänyt enkä siksi kysellyt enempiä. Nyt harmittaa.

   Joka tapauksessa ystävä otti sen jälkeen itse selvää kuka Ramses II oikein oli ja seuraavalla kerralla hän tokaisi: 'En tiennytkään että Ramses II oli julma'. Eikä hän puhunut asiasta sen jälkeen.

   Mitä egyptologi on saanut selville? Olisi mielenkiintoista tietää.

   Mika Waltari, siinä toinen heppu joka tiesi ällistyttävän paljon Sinuhesta ja faaraoista. Ihmettelin sitä kun luin Sinuhe, Egyptiläinen -kirjan, mietin miten romaanikirjailija edes osaa kirjoittaa muinaisesta Egyptistä. Kunnes luin otteita Waltarin elämänkerrasta:

   "EgyptiIäiset ovat alkaneet vainota minua ja ne tunkevat väkisin ajatuksiini ja öisin ne tunkeutuvat uniini, niin ettei minulla ole siunaaman rauhaa enää heistä, vaikka he ovat ammoin sitten kuolleita egyptiläisiä ja pahin heistä on muuan Sinuhe, perin ikävä ja harmillinen mies, joka lakkaamatta ahdistelee minua, jotta kirjoittaisin hänestä kirjan.”

   "Ne hiiviskelivät päivisinkin huoneissani, niin että koirani alkoi murista. Koirani näet näki ne, vaikka perheeni ei niitä nähnyt, sillä koirat näkevät paljon sellaista mitä ihmiset eivät näe, ja ennen kaikkea koirat haistavat paljon sellaista mitä ihminen ei pysty haistamaan. Siksi koiramme haistoi kodissamme egyptiläisten hajun ja kävi levottomaksi ja alkoi murista.”


   ”Egyptiläiseni leiriytyivät ympärilleni ullakkohuoneessani, ja Sinuhe isuti kirjavalla matollaan luonani leuka käden varassa, ja hänen kasvonsa olivat myrtyneet iän ja kokemusten ahdistuksesta, kun hän alkoi kertoa minulle elämänsä tarinoita.”

   ”Kuta pitemmälle työni edistyi, sitä enemmän se valtasi minut ja luulen, että näiden viikkojen aikana elin enemmän muinaisten egyptiläisteni kanssa kuin perheeni seurassa.”

   ”Jossakin mieleni salassa oli minulla näet tunne, ettei Sinuhen karvas viisaus tehnyt hyvää minulle, vaan että yhä oli olemassa jotakin, mitä Sinuhe ei ollut löytänyt ja mikä minun oli löydettävä ennen kuin olisi vaImis.”

   Waltarin mukaan hän kirjoitti suoraan mitä Sinuhe kertoi hänelle, eivätkä egyptologit ole löytäneet kuin korkeintaan kaksi seikkaa jotka ovat ajallisesti ristiritaisia.

   Ja sitten kirjasta tehtiin Hollywood-elokuva, elokuva oli niin pinnallinen että tuntui kuin Waltarin kirja olisi ra*iskattu.

   Luin aivan äskeittäin mitä yksi amerikkalainen genetiikan professori väitti kivenkovaan: Egyptissä tummaihoinen sudanilainen heimo tappoi siellä hallitsevat suomalaiset.

   Mikä selittäisi miksi suomalaiset lähtivät taas maanpakoon, siirtyen Suomeen, perustettuaan sitä ennen Egyptin korkeakulttuurin.

   Mitä vanhemmaksi ihminen kasvaa, sitä avoimempi hänen tulisi olla uusille vaikutteille - tämän piirteen olen huomannut itsessäni.

   Kiitos Arhi Kuittinen, nyt ymmärrän paremmin ystävääni.


   Poista
  2. Tuo ei ole Mika Waltarin elämänkerta, vaan metafiktiivinen romaani Neljä Päivänlaskua, jota voi tavallaan ajatella Sinuhen spin-offina. Luulisi tulleen selväksi että kyse on fiktiivisestä tarinasta jos olet sen lukenut, koska sen alaotsikko on "Romaani romaanista", ja kirjan tapahtumat menevät vielä lainaamiasikin kohtia lennokkaammaksi.

   Poista
 7. Nyt tulikin ihan uusi näkökulma tähän koronakusetukseen. Verrattain suosittu dokumentti. Tämän ehkäpä voisi laittaa omaksi postauksekseen?

  https://rumble.com/v10miez-world-premiere-watch-the-water.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos argumentaatio kuorrutetaan noin paksulla uskonnollisella retoriikalla, minun on vähän vaikea ottaa argumentin esittäjää vakavasti.

   Poista
  2. Ymmärrän. Se tuntuu olevan pääsääntö, että jos amerikkalainen vastustaa samoja asioita, joita mekin vastustamme, niin hän on uskovainen. Ironista kyllä. Vauvaa ei kuitenkaan kannata heittää kylpyveden mukana pois.

   Poista
  3. Se on totta. Kyllä kaikenlaisia näkemyksiä on hyvä kuunnella. Eihän sitä koskaan tiedä, jos siellä on jotain totuuksia joukossa.

   Se on vain nähty liian monta kertaa, että näillä uskovaisilla on taipumus katsoa maailmaa niin värittyneiden linssien läpi, että rationaalinen ajattelu ei oikein enää toimi. Jos uskomusjärjestelmään on integroitu ajatus paholaisesta, joka vaanii joka nurkalla, sitä helposti näkee paholaisen joka nurkalla. Näiden ihmisten jutut menevät liian usein liian sakeiksi.

   Poista