perjantai 9. tammikuuta 2015

Psyyken tasapaino


Päivitetty 23.11.2015.

Aiemmassa Tähdistö-kultin varhaisia vaiheita käsittelevässä kirjoituksessa puhuttiin matriarkaalisesta Egyptistä. Tuo feminiinienergiaa kunnioittanut yhteiskunta oli jotain sellaista, jota nykypäivän maailmassa elävä ihminen ei osaa edes kuvitella. Elämme aikaa, joka on globaalilla tasolla niin käsittämättömän yltiömaskuliininen, että psyykemme on jatkuvassa feminiinisen "ravinnon" puutostilassa.

Jokaisen ihmisen psyyken tulisi saada tasapainoisesti feminiinistä ja maskuliinista "mielen ravintoa" ympäristöstään. Maailma, jossa me elämme, on tämän suhteen kaikkea muuta kuin tasapainossa.

Miesten elämässä tämä yltiömaskuliinisuus näkyy niin, että heidän psyykensä janoaa mielen feminiinistä puolta ravitsevaa energiaa kuin Saharaan eksynyt vettä. Moni mies joutuu tyytymään siihen vähään mitä on tarjolla, vaikka se tarjolla oleva ei olekaan aina ihan tervettä. Onko ihme, että aikuisviihde myy niin hyvin, jos se on monelle ainoa "keidas", jonka he tietävät? Ja jos se on ainoa kanava ruokkia psykeen feminiinistä puolta, onko ihme, jos niin moni mies on psyykkisesti (ja seksuaalisesti) epätasapainoinen? Jos ihmisen seksuaalisuus kehittyy sen mukaan miten aikuisviihde seksuaalisuuden määrittää, voiko ihmiselle kehittyä terve ja tasapainoinen suhde seksuaalisuuteen?

Tehdään karkea stereotypinen yleistys: Moni nainen ihmettelee, että miksi miehet ovat niin kiinnostuneita autoista. Mikä niissä nyt voi olla niin mielenkiintoista, että niihin pitää suhtautua sellaisella intohimolla? Tai kalastus - mikä siinä nyt on niin ihmeellistä, että sinne järvelle pitää aina päästä?

Nämä ihmettelevät naiset eivät tajua, että auto (vaikka se muodoltaan onkin fallinen) edustaa voimakasta feminiinisymbolia. Autot ovat tarotin Sotavaunut, joka on feminiinisen Ravun tähtimerkin (hallitsija: kuu) kortti. Kun miehen psyyke näkee auton, se on kuin vesipullo janoiselle.

Kalastaminen on feminiinienergiaa edustavaan vesi-elementtiin yhteyden hakemista. Jokainen mies tarvitsee jonkin keinon, jolla ruokkia pysyykeensä feminiinipuolta tässä yltiömaskuliinisessa maailmassa. Jotkut löytävät siihen terveitä tapoja - toiset vähemmän terveitä.


Vesi - feminiininen elementti


Naisten elämässä yltiömaskuliininen maailma näkyy niin, että he joutuvat "sopeutumaan" pärjätäkseen maskuliinisessa maailmassa tavalla, joka on naisen psyykelle erittäin vahingollista. Naiset eivät saa olla psyykkisessä mielessä naisia, vaan heidän täytyy tukahduttaa psyykensä naisellista puolta ja korostaa maskuliinista puolta. Tällainen psyyken epätasapaino aiheuttaa valtavia määriä henkistä pahoinvointia. Ja entä jos se ainoa kanava ruokkia psyyken feminiinistä puolta on haalia epätoivoisesti itselleen tavaroita, jotka edustavat feminiinienergiaa? Onko ihme, jos materialismista tulee joillekin naisille ongelma?

Tehdään karkea stereotypinen yleistys: Moni mies ihmettelee, että miksi niin monet naiset shoppailevat. Mikä siinä nyt voi olla niin kiinnostavaa, että täytyy olla jatkuvasti ostamassa kenkiä, laukkuja tai kosmetiikkatuotteita?

Nämä ihmettelevät miehet eivät tajua millaisessa psyykkisessä feminiinisen energian puutostilassa naiset joutuvat elämään. Kengät, laukut ja meikit ovat feminiinisymboleita, jotka ovat kuin pieniä pisaroita janoisen vaeltajan vesipullon pohjalla. Onko ihme, että niin monella naisella on liiallisesta tavaran ostamisesta syntyneitä taloudellisia ongelmia? Jokainen nainen tarvitsee jonkin keinon, jolla ruokkia psyykensä feminiinipuolta tässä yltiömaskuliinisessa maailmassa. Jotkut löytävät siihen terveitä tapoja - toiset vähemmän terveitä.


Maa - feminiininen elementti.
Puutarhanhoito on erityisen voimakas symboli naisille, koska se edustaa elämän syntymistä ja kasvua.
Kiinalainen sananlasku: "Vain puutarhanhoito on tärkeää, eikä sekään ole niin tärkeää."


Jos matriarkaalisesta Egyptistä tuotaisiin aikakoneella ihmisiä katsomaan tämän päivän maailmaa, he toteaisivat tulleensa mielisairaiden maailmaan.

Mutta miksi? Miksi maailmasta on tullut näin yltiömaskuliininen?

Koska kontrolli.

Tehokkain tapa hallita ihmisiä on aiheuttaa heidän psyykeen epätasapaino, jossa maskuliinisuus korostuu ja feminiinisyys tukahdutetaan. Kun ihminen saadaan tällaiseen psyykkiseen tilaan, hänestä tulee tottelevainen ja auktoriteettejä kunnioittava robottimainen orja, jonka ajattelua ja toimintaa on helppo ohjata haluttuun suuntaan. Jos psyyken feminiinistä puolta ei ole tukahdutettu, ei saada sotilaita sotimaan tai poliiseja "valvomaan lakia".


Hänet on helppo tuomita. Tuomitseminen ei kuitenkaan ratkaise itse ongelmaa.
Vain ymmärrys siitä miksi tällaista tapahtuu voi auttaa ratkaisemaan ongelman.


"Eliitin" hallitsemassa maailmassa psyyken feminiinisen puolen ravintoa tarjotaan vain sen verran, että ihminen ei mene psykoosiin. Jos mielen feminiininen puoli ei saa ollenkaan ravintoa, ihminen tulee hulluksi. Hullulla orjalla ei tee mitään.

Moni muistaa armeijasta psykologisen testin. Teimme testin, mutta meille ei kerrottu mitä siinä oikeastaan testattiin. Kyseltiin omituisia kysymyksiä, joissa ei tuntunut olevan mitään logiikkaa. "Oletko koskaan halunnut kukkakauppiaaksi?"

Se mitä tuolla "pällitestillä" arvioidaan on psyykkisen tasapainon tila. Jos testin tulos näyttää, että sotilaan psyyke on voimakkaan maskuliininen, sotilas saa korkeat pisteet. Hän on psyykkisessä mielessä hyvää materiaalia, koska hän tulee tottelemaan käskyjä kyselemättä. Kun puhutaan organisaatiosta, jonka tehtävänä on tarpeen tullen saada ihmiset tappamaan toisia ihmisiä, hyvä sotilas on sellainen joka tottelee kun käsketään.

Jos testi näyttää, että psyyken feminiinistä puolta ei ole tukahdutettu, sotilas saa testistä huonot pisteet. Sotilas, joka toimii moraalinsa mukaan, eikä käskyjen mukaan, saa testistä nolla pistettä. Sotaa ei voi käydä psyykkisesti tasapainoisilla ihmisillä. Tasapainoinen ihminen ei kykene tappamaan toista ihmistä - ei edes sodassa.

"Noudatin vain käskyjä" on moraalittoman ihmisen tekosyy omalle moraalittomalle toiminnalle. "Eliitin" valtakoneisto ei pysyisi pystyssä ilman "käskyjen noudattajia". Mark Passio tiivistää tämän lauseeseen: "Order followers are the people who keep the existence of slavery in place."

Mutta mitä me sitten voimme tehdä muuttaaksemme tätä hullua yltiömaskuliinista maailmaa?

Ei auta, että väkivaltaan vastataan väkivallalla, tai agressiivisuuteen vastataan agressiivisuudella. Jos ongelma on psyykkisessä feminiinisen ja maskuliinisen tasapainon puutteessa, auttaako se mitään, jos ylläpidämme tai pahennamme tuota epätasapainotilaa tuomalla yltiömaskuliiniseen maailmaan vielä lisää maskuliinisuutta? Sammutatko tulipalon bensalla?


Tämä nainen on ymmärtänyt jotain oleellista.


Et voi muuttaa koko maailmaa, mutta voit muuttaa omilla valinnoillasi oman elämäsi olosuhteita. Maailma on yltiömaskuliininen, mutta voit pienillä valinnoilla tasapainottaa omaa ja läheistesi psyykettä tuomalla omaan elämääsi enemmän feminiinistä mielen ravintoa.

Psyyken tasapainon kannalta on erityisen tärkeää, että omasta kodista löytyy jotain sellaista, joka ravitsee psyyken feminiinistä puolta. Onko feminiininen vesi-elementti kodissasi millään tavalla läsnä? Onko feminiininen maa-elementti läsnä? Näkyykö tarotin maljat sisustuksessasi? Tai lantit? Mitä seinilläsi roikkuu? Onko symboliikka feminiinistä vai maskuliinista? Löytyykö kuu käyttämistäsi koruista? Tarvitseeko ruusujen ostaminen jonkun erityisen syyn tai merkkipäivän? Löytyykö kodistasi ruukuissa (maljat) olevia (multa = maa) huonekasveja, joita kastellaan (vesi, tarotin Tähti) säännöllisesti?


Käsin tiskaaminen on erinomainen tapa ruokkia psyyken feminiinistä puolta.
Kupit ja lasit ovat tarotin maljat - lautaset ovat tarotin lantit. Vesi on feminiininen elementti.


Kyse ei ole maskuliinienergian tukahduttamisesta. Kyse on tasapainon löytämisestä. Tarvitsemme molempia puolia. Mutta koska maailma on niin yltiömaskuliininen, kukaan tuskin tarvitsee kotiinsa vielä lisää maskuliinisuutta. Pelkästään television katsomisella saat annettua psyykellesi maskuliinienergiaa reilusti yli tarpeen. Mitä sieltä tulee? Kilpailua, väkivaltaa, agressiivisuutta, aseita, toimintaa...

Huomiota voi kiinnittää myös harrastustensa symboliseen tasoon. Kaikki harrastukset, jossa vesi tai maa on jotenkin läsnä, tarjoavat psyykelle feminiinistä ravintoa. Luonnolla on maaginen kyky tasapainottaa ihmisen mieltä. Mikä tahansa harrastus luonnossa tekee ihmeitä mielen tasapainolle.


Miksi frisbeegolf on niin suosittua? Se on luonnossa liikkumista ja "kiekkojen kantamista". Kiekko edustaa tarotin lantteja, joka on feminiininen maa. Kiekko heitetään "sisälle koriin", mikä on hedelmöittymisen symboli.


Jos emme tunne symboliikkaa, emme osaa ruokkia mieltämme tasapainoisesti. Nykyään lähes kaikki hyvinvointiin liittyvä keskustelu keskittyy vain kehoon. Toki sekin on tärkeää, mutta mikään määrä kuntoilua tai terveellistä ravintoa ei voi saada ihmistä hyvinvoivaksi, jos mielelle tarjottava ravinto ei ole tasapainossa.


3 kommenttia:

 1. Hienoja tekstejä. Aloitin ekasta 2014 vuoden jutusta ja nyt olen menossa tässä. Tästä kyseisestä jutusta tuli mieleen "cremation of care". Onko siinä kyseessä juuri messu tälle femiinienergian alistamiselle? Toinen mikä tuli mieleen tosta sun tulipalon sammutus-vertauksesta oli "Äijänsuon oraakkeli". https://www.youtube.com/watch?v=A2RhtOsiP5w

  VastaaPoista
 2. Toi on tosi hyvä kysymys. En ole tuohon rituaaliin niin syvällisesti perehtynyt, että voisin siitä varmuudella mitään sanoa. Mutta en ehkä ihan feminiinienergian alistamiseksi sitä luokittelisi. Rituaalissahan uhrataan juuri jumalattarelle. (pöllö= minerva=athene)

  Käsittääkseni siinä on enemmän kyse osallistujien "puhdistautumisesta". Tämän teorian mukaan "cremation of care" on välittämisen/empatian pois polttaminen. Rituaaliin osallistuvat ovat sellaisissa asemissa, että joutuvat tekemään kaikenlaista moraalisesti ja eettisesti kyseenalaista. "Eliitillä" on tapana ajatella, että empatia ja inhimillenen toisista välittäminen on heikkoutta. Psykopaattien maailmassa se on ominaisuus, josta täytyy päästä eroon.

  Mutta tuo on vain yksi teoria. Varmasti tähänkin rituaaliin liittyy monia tasoja. Ehkäpä asiaa pitäisi kysyä Äijänsuon oraakkelilita? :D

  Omissa rituaaleissaan "Eliitti" kyllä kunnioittaa feminiinienergiaa, koska he tietävät, että sitä tarvitaan "maagisten voimien valjastamiseen". Vähän sama kuin tämä pentagrammin käyttö. Todelliset satanistit tietävät, että käyttääksen "mustaa magiaa" pentagrammin tulee olla oikein päin, koska se edustaa quintessence-tietoisuutta. Pentagrammi kärki alaspäin edustaisi nimenomaan taantumusta ja olisi rituaalin kannalta enemmän haitallinen kuin hyödyllinen symboli. Täytyy muistaa, että symbolit ovat työkaluja - ja aina neutraaleja. Vain käyttötarkoitus voi olla positiivinen tai negatiivinen.

  VastaaPoista