tiistai 20. tammikuuta 2015

Topelius ja lapset


Oletteko huomanneet miten uutisissa on viime vuosien aikana tullut enemmän ja enemmän juttuja pedofiileista, jotka toimivat "Eliitin" korkeimmilla tasoilla?

Esimerkiksi pari viikkoa sitten tuli uutinen Prinssi Andrew'n pedofiliatapauksesta, joka liittyy miljardööri Jeffrey Epsteinin pyörittämään alaikäisten lasten seksiorjarinkiin. Bill Clinton on tällä hetkellä saman pedofiliaringin epäiltyjen joukossa. Kesällä tuli uutinen Prinssi Charlesin henkilökohtaisen avustajan, Benjamin Hermanin, pedofiliaskandaalista. George Bush vanhempi on epäiltynä pedofiliaringin pyörittämisestä 80-luvulla.

Näitä vastaavia yhteiskunnan korkeimmilla tasoilla toimivien "elitistien" pedofiliatapauksia tulee ilmi koko ajan lisää ja lisää - kiihtyvällä tahdilla.


Prinssi Andrew ja Jeffrey Epstein


Vatikaanin harjoittamasta organisoidusta pedofiliasta ja tunnettujen pedofiilipappien suojelusta on tiedetty jo jonkin aikaa. Vähän aikaa sitten Paavi Fransiskus arvioi, että Kirkon papistosta 2% on pedofiileja. Tämä tarkoittaisi yli 8000 pedofiilia papin kaavussa. Ja kun tämä arvio tulee Kirkon sisältä, jokainen varmasti tajuaa tämän arvion olevan enemmän tai vähemmän alakanttiin. Todellinen Katolisen kirkon sisällä toimivien pedofiilien määrä on varmasti huomattavasti suurempi.

Fransiskuksen edeltäjän, Joseph Ratzingerin, paavin virasta eroamisen on epäilty johtuneen siitä, että hänen roolinsa pedofiilien järjestelmällisessä suojelussa Kirkon sisällä paljastui julkisuuteen. Ratzinger oli kardinaalina toimiessaan henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että pappien harjoittamasta lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä vaiettiin ja lasten hyväksikäytön annettiin jatkua.


Joseph Ratzinger


Pedofilian laajuus ja järjestetyneisyys "Eliitin" keskuudessa on vähitellen paljastumassa suurelle yleisölle. Uutisissa ilmestyy jatkuvasti lisää ja lisää pedofiliauutisia korkean profiilin liikemiehistä, poliitikoista ja julkisuudenhenkilöistä. Esimerkiksi Prinssi Charlesin hyvä ystävä, tunnettu mediapersoona Sir Jimmy Savile, paljastui muutama vuosi sitten satojen lasten hyväksikäyttäjäksi. Ja hänelle Kuningatar Elisabeth myönsi ritarin arvon?

"Nii mut ei me tiedetty!"

Että juuri hänen kohdalla ette muistaneet tehdä perusteellista taustojen tarkastusta? Jostain kumman syystä monia lasten hyväksikäytöstä kiinni jääneitä kuuluisuuksia yhdistää läheiset välit kuninkaallisiin. Kumma juttu.


Jimmy Savile ja Prinssi Charles


Ennustan, että nämä korkean profiilin pedofiliatapaukset tulevat yleistymään uutisissa huomattavissa määrin seuraavien vuosien aikana. Olemme tähän mennessä nähneet vasta jäävuoren huipun.

Lasten hyväksikäyttö on "Eliitin" sisällä systemaattista ja organisoitua toimintaa, jota on harjoitettu jo satoja vuosia. Tämän järjestäytyneen pedofiliaringin keskiössä toimii edellisessä kirjoituksessa esitelty Venus-kultti.

Tiedän, että moni haluaa ajatella Suomen olevan sellainen lintukoto, jossa ei tapahdu mitään pahaa. Kun puhutaan "Eliitin" kulissien takana tapahtuvasta toiminnasta, halutaan ajatella, että Suomi olisi jotenkin maagisesti kaiken sellaisen ulkopuolella. "Eihän nyt meillä mitään sellasta!"

Olen pahoillani, jos tämä rikkoo jonkun illuusion suomalaisen yhteiskunnan puhtoisuudesta. En kirjoita tästä mielelläni, mutta en voi myöskään ryhtyä itsesensuuriin vain sen takia, että aihe on ikävä ja varmasti voimakkaita kieltoreaktioita aiheuttava.

Tätä voi olla vaikea uskoa, mutta Suomessa vaikuttavan Venus-kultin harjoittamasta pedofiliasta kerrotaan julkisilla paikoilla olevassa patsastaiteessa - symboliikan tasolla.

Zachris "Sakari" Topeliuksesta on lukuisia kuvia, jossa hän poseeraa vapaamuurarien "käsi piilossa" merkin kanssa. Hänen haudallaan on Venuksen patsas, jonka teki toinen kuuluisa vapaamuurari Walter Runeberg. Piiloviestien patsaisiin kätkeminen ei ollut Runebergille ihan vieras asia, jos katsotaan esimerkiksi hänen suunnittelemaa Aleksanterin patsasta.


Zachris Topelius ja "käsi piilossa"


Jos Topeliuksen kaltainen korkean profiilin vapaamuurari tunnetaan "lasten satusetänä" ja hänen haudalleen suunnittelee Venus-patsaan toinen korkean profiilin vapaamuurari, voidaan hyvällä syyllä olettaa, että tämä Venus ei ole päätynyt Topeliuksen haudalle ihan sattumalta.


Topeliuksen hautakivi


Helsingissä on Topeliuksen muistopatsas, Topelius ja lapset, joka niin monen muun helsinkiläisen patsaan tavoin kätkee tarot-aiheista symboliikkaa. Kuvataanko tässä itse Topeliusta, vai vain yleisellä tasolla "Eliittiä" ja Venus-kulttia, siihen en ota kantaa. En myöskään aio selittää tämän patsaan symboliikkaa yksityiskohtaisesti, koska sen sisältämä viesti on niin käsittämättömän kuvottava.

Jolla on silmät, se nähköön.Topelius ja lapset


Maljojen V


Zachris Topelius


Lisätty 17.4. 2015:29 kommenttia:

 1. Patsaassa:
  - Pitkään takkiin pukeutunut mies.
  - Viisi lasta, kolme katsoo alas ja kaksi ylös "kohti satusetää".
  - Taustalla holvattu käytävä.
  - Taustall tiilestä rakennettu rakennus jossa ikkunoita
  - Pikkutyttöjä "vesi / naisellisuus linkki".

  Tarot-kortissa:
  - Pitkään kaapuun pukeutunut mies.
  - Viisi maljaa, kolme maljaa kaadettu ja kaksi vielä koskematonta maljaa.
  - Taustall silta jossa holvirakenne.
  - Taustalla rakennus "linna" jossa ikkunoita.
  - Virtaava joki.

  Tuollaiset yhteläisyydet löysin patsaasta ja kortista.

  Youtubesta löytyy hyvä video, jossa tuodaan esille, kuinka eliitti pyrkii tärvelemään nuorten, eteenkin tyttöjen mielen jokapäiväisessä elämässä. Täytyy kyllä sanoa se, että nykynuoret ja heidän mielensä ovat järkyttävässä "helvetillisessä" ristitulessa.

  Linkki videoon: http://youtu.be/hwUwchCeeI4

  VastaaPoista
 2. http://rt.com/uk/232691-abuse-cover-up-mi5/

  VastaaPoista
 3. http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/australia_pedofiili_koulu-33080

  VastaaPoista
 4. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015030919323090_ul.shtml

  VastaaPoista
 5. Erittäin hyvä James Corbettin analyysi "Eliitin" harjoittamasta pedofiliasta:
  https://www.corbettreport.com/political-pedophilia-an-open-source-investigation/

  VastaaPoista
 6. "Information released by Operation Hydrant, the group of police officers tackling the alleged ring, said that the 1,433 suspected offenders included 76 politicians, 43 musicians, and 135 from film, television and radio."

  http://rt.com/uk/260369-politicians-celebrity-sex-abuse/

  "Of the 116,000 reports of child sexual abuse this year, 52,446 are allegations of sexual abuse in the past, some involving cases going back decades. This amounts to a 166% increase in reports of non-recent abuse, said Bailey."

  http://www.theguardian.com/uk-news/2015/may/20/1400-suspects-operation-hydrant-politician-and-celebrity-child-sex-abuse-inquiry

  VastaaPoista
 7. Hollywoodin pedofiliasta:

  "Seksuaalisen hyväksikäytön paljastaminen tietää myös uhrille hyvin usein uran loppua. Moni ei uskalla tai haluakaan puhua hyväksikäytöstä, koska tietää miten käy."

  http://www.iltalehti.fi/viihde/2015052719728769_vi.shtml

  VastaaPoista
 8. "Ainutlaatuinen oikeudenkäynti katolisen kirkon entisen arkkipiispan seksuaalirikossyytteistä jäi lauantaina tyngäksi, koska syytetty on sairastunut vakavasti ja joutunut tehohoitoon vain tunteja ennen oikeudenkäynnin alkamista. "

  http://yle.fi/uutiset/katolisen_kirkon_seksuaalirikosoikeudenkaynti_kesti_minuutteja__syytetty_arkkipiispa_sairastui_vakavasti/8147790

  VastaaPoista
 9. 60 Minutes Australia: Special Investigation Spies Lords and Predators

  https://www.youtube.com/watch?v=TGwTeR8Y8Qw

  VastaaPoista
 10. Government papers about the former home secretary Leon Brittan are among a fresh batch of documents which have come to light months after the conclusion of an official review into whether allegations of child abuse were covered up by the Home Office in the 1980s.

  The documents also reveal that the then director general of MI5 corresponded with the Cabinet Secretary in 1986 about an unnamed MP who was alleged to have “a penchant for small boys” but accepted the politican’s word that he did not.

  http://www.theguardian.com/politics/2015/jul/22/leon-brittan-westminster-child-abuse-files

  VastaaPoista
 11. Sivulta Tarotpuu:
  Siinä missä Pienen Arkanan neloset viittaavat aktiivisuus-passiivisuus -akselin tapahtumiin, kääntyy jokaisen viitosen kohdalla saavutettu tasapaino epätasapainoksi. Maljojen kohdalla tämä ilmenee surun muodossa. Kortin kuva on varsin yksioikoinen; kolme maljaa on kaatunut, kaksi on vielä pystyssä mutta kortin henkilö ei huomaa niitä.
  Olemme menettäneet jotain elämässämme, kenties olemme itse aiheuttaneet tämän menetyksen tai sitten asiat vain ovat tapahtuneet ilman, että olisimme itse vaikuttaneet siihen.

  Surun syy voi yhtä hyvin olla menetetty elämä kuin menetetty osa itseäkin.

  VastaaPoista
 12. Former MI6 director ‘could be to blame’ for missing child abuse dossier – Labour MP

  https://www.rt.com/uk/320928-child-abuse-mi6-dossier/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=RSS

  VastaaPoista
 13. Yhdysvaltalaisen poikakodin synkkä historia sai vahvistusta hautatutkimuksissa

  "Koulukodissa kuoli tuona aikana ainakin sata 6–18-vuotiasta poikaa, joista monet eivät päätyneet viralliselle hautausmaalle tai omaisilleen, vaan haudattiin sinne tänne koulun alueelle. Useat entiset asukkaat ovat kertoneet raaoista pahoinpitelyistä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä."

  http://yle.fi/uutiset/yhdysvaltalaisen_poikakodin_synkka_historia_sai_vahvistusta_hautatutkimuksissa/8636729

  "Virallisesti Dozierin tapahtumat katsotaan edelleen selvitetyiksi, eikä syytteitä tai rangaistuksia liene Kimberlen ryhmän tutkimustuloksista huolimatta odotettavissa. "

  Eipä tietenkään.

  VastaaPoista
 14. Wikileaksin materiaaleista:

  "With enormous gratitude to Advance Man Extraordinaire Haber, I am popping up again to share our excitement about the Reprise of Our Gang’s visit to the farm in Lovettsville. And I thought I’d share a couple more notes: We plan to heat the pool, so a swim is a possibility. Bonnie will be Uber Service to transport Ruby, Emerson, and Maeve Luzzatto (11, 9, and almost 7) so you’ll have some further entertainment, and they will be in that pool for sure."

  Mitä tarvitaan bileisiin:
  - ruokaa
  - juomaa
  - uima-allas
  - pieniä lapsia

  Että sellaiset bileet.

  https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/46736

  VastaaPoista
 15. Pizzagatesta:

  https://www.youtube.com/watch?v=D8YdSvyp89E

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3560069/The-symbols-pedophiles-use-signal-sordid-sexual-preferences-social-media.html

  https://www.youtube.com/watch?v=qKjuTv85Maw

  VastaaPoista
 16. Britanniassa on alkanut jo 60-luvun lopulla ja julkiseksi tullut 70-luvulla lobbausjärjestö Paedophile Information Exchange P.I.E :n myötä. Järjestö, joka sai valtiollista rahoitusta Margaret Thatcherin hallinnolta vuosien 1977 - 1980 aikana £70,000. PIE:n sisäpiiriläiset väittivät jopa omanneensa oman puhelinlinjan sisäministeriöön. Thatcherin oppi-isä pääministeri Ted Heath on ollut myös pedofiiliepäiltyjen joukossa. Hän on jo kuollut ja kuolleita ei tutkita, mutta useat kymmenet ulostulot briteissä antavat kyllä vakuuttavan pohjan. Britanniassa muutenkin ripakopallinen pedofiiliministerejä, kuninkaallisia, kansanedustajia, virkamiehiä ja salaisen palvelun johtaja. Pelottavinta koko sopassa on nykyaikaisen lastensuojelumallin tuonti kaikkialle länsimaihin. Tutustumalla Britannian parlamentin historiallisiin child act, child protectin act yms...., jotka johtaneet nykyaikaisen lastensuojelumallin kehittymiseen Britanniassa, ja on tuotettu Suomeen 80-luvulla, on pääasiallisesti syytettyjen pedofiiliministereiden luomia. Parlamentin lastensuojelukonsulttina toimi pedofiili Peter Righton (Director of Education at the National Institute of Social Work ja the National Children's Bureau- konsultti). Hän onnistui työllään soluttautumaan lastenkoteihin ja kouluihin koko Britanniassa ja lapsia alettiin hanakammin erottamaan heitä todellisuudessa suojelevista perheistään. Sosiaalityöntekijöille luotiin valta ottaa "huolen" perusteella huostaan, ilman todellista tutkintaa syytöksiin mitä lasten vanhemmista esitettiin. CIA ja KGB ovat tienneet tästä, mutta kiristämällä poliittisia pedofiilejä saa parempia sätkynukkeja. Viimeisin kohu Britanniassa oli kun David Cameron avustaja Patrick Rock tuomittiin joku aika sitten. Muita kokonaisuuteen liittyviä poliittisia pedofiilirinkikohuja on ollut, Belgiassa, Hollannissa, Portugalissa, Australiassa ja nyt Norjassa kun entinen kansanedustaja jäi kiinni suuressa Norjan pedofiilirinkitapauksessa... Britanniasta lapsia lennätettiin myös valtion- ja myötämielisistä lastenkodeista Belgiaan ja Hollantiin, jossa oli kevyempi lainsäädäntö aihepiirissä.

  Alankomaissa: Prinssi Claus, korkeinta laillisuusvalvojaa, IMF:n entinen presidentti yms... http://www.dutchnews.nl/news/archives/2016/04/politicians-and-officials-named-in-court-as-boy-brothel-case-begins/

  http://nltimes.nl/2016/04/18/forced-child-prostitution-case-netherlands-elite-royalty-microscope

  Belgian poliittinen pedofiilirinki, jonka oikeudenkäynnin aikana yli 20 todistajaa kuoli hämärissä olosuhteissa.
  http://www.wikileaks-forum.com/belgium/358/belgian-pedophile-trafficking-ring-and-alleged-cover-up-marc-dutroux-and-nihoul/15315/

  Portugalin Casa Pia pedofiiliskandaali.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Casa_Pia_child_sexual_abuse_scandal

  Clinton ja Obama
  http://yournewswire.com/clinton-obama-child-sex-ring/

  Podestan veljeksent ja Madeline McCann
  http://truthfeed.com/breaking-bombshell-multiple-reports-tie-clintons-podesta-brothers-to-child-abduction-case/34348/

  George HW Bush
  http://humansarefree.com/2015/04/george-bush-pedophile-sex-ring-and.html?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

  Bannattu discovery dokumentti Washingtonin pedofiiliringistä
  https://www.youtube.com/watch?v=AY-F5JoHoho

  Ranskalainen europarlamentaarikko masturboi julkisesti lasten edessä. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016090722276762_ul.shtml

  VastaaPoista
 17. "On Thursday, the Vatican announced that Francis had granted a leave of absence to Cardinal George Pell, now the highest-ranking Roman Catholic prelate to be formally charged with sexual offenses, and one the pope had brought into his inner circle even as a cloud of allegations swirled over the cardinal in Australia."

  https://www.nytimes.com/2017/06/29/world/europe/cardinal-pell-charges-australia.html

  VastaaPoista
 18. "Senior Disney music executive, 58, is charged with three counts of 'lewd and lascivious acts on a child' after being arrested for molesting two girls"

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5162055/Disney-executive-charged-molesting-underage-girls.html

  VastaaPoista
 19. https://www.youtube.com/watch?v=WwfSG4gd_ss

  VastaaPoista
 20. Buckingham Palace paedophile caught with 15,000 indecent snaps and clips of kids

  https://www.thesun.co.uk/news/6459784/buckingham-palace-paedophile-caught-with-15000-indecent-snaps-and-clips-of-kids/

  VastaaPoista
 21. Ben Swann ON: Billionaire Jeffrey Epstein and His Sweetheart Deal with Prosecutors

  https://www.youtube.com/watch?v=xtU7wbr70As

  VastaaPoista
 22. 18 ihmisen epäillään aivopesseen ja myyneen lapsia Italiassa, joukossa pormestari ja terapeutteja

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006156225.html

  VastaaPoista
 23. Epstein pidätetty jälleen - alaikäisten seksikaupasta

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006166561.html

  VastaaPoista
 24. Uutinen Epsteinin ja Victoria's Secretin välisestä yhteydestä:

  https://nypost.com/2019/07/14/inside-the-victorias-secret-pipeline-to-jeffrey-epstein/

  Victoria's Secret on sinänsä mielenkiintoinen nimi. Jumalatar Victoria (myös Nike) on Athenen "tytär", tai oikeastaan saman arkkityypin toinen olemuspuoli. (Victoria kuvataan aina siipien kanssa kuten VS-mallit.) Athene puolestaan on Aton-kultin jumalatarhenkilöitymä. (Athene tulee nimestä Aten. http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/11/ateena-ja-athene.html)

  Victoria's Secret -nimi viittaa atonisteihin ja salaisuuteen. Mikä salaisuus? Tuosta uutisesta voisi joku laskea 1+1.

  VastaaPoista
 25. Berliinin viranomaiset sijoittivat lapsia pedofiileiksi todetuille sijaisvanhemmille – päätöksiä oli tekemässä psykologi: "Hänen tarkoitusperänsä eivät jääneet epäselviksi"

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/berliinin-viranomaiset-sijoittivat-lapsia-pedofiileiksi-todetuille-sijaisvanhemmille-paatoksia-oli-tekemassa-psykologi-hanen-tarkoitusperansa-eivat-jaaneet-epaselviksi/7850972#gs.8ejoif

  Mutta mitä maikkarin uutinen jättää kertomatta?

  "The report specifically pointed to the Pedagogical Centre in Berlin as the main coordinating institution of the scheme, though added that the policy was likely to have extended throughout the whole country.

  The centre was established in 1965 by then Governing Mayor of Berlin Willy Brandt of the Social Democratic Party (SDP). Brandt later served as the Chancellor of the Federal Republic of Germany (West Germany) from 1969 to 1974."

  https://www.breitbart.com/europe/2020/06/18/report-german-officials-placed-children-with-paedophiles-for-30-years/

  Ihan vaan sattumalta maikkarin jutusta jätettiin pois se tosiasia, että toimintaa pyöritti sosiaalidemokraattien perustama pulju. Fabianismi ei näköjään saa näyttäytyä ikävässä valossa. Jokainen voi miettiä sitä, että olisiko tämän pedofiliaan sekaantuneen organisaation poliittinen tausta jätetty kertomatta, jos kyseessä olisi ollut esimerkiksi AfD:n perustama pulju?

  Moraalisen kauhistelun säännöt eivät olet samat kaikille.

  Tämän sosisaalidemokraattien perustaman organisaation johdossa toimi Helmut Kentler, jonka mielestä lasten ja aikuisten välinen seksi oli tärkeä osa terveen seksuaalisuuden kehittymisessä.

  "The director of adult education at Pedagogical Centre was Helmut Kentler (1928-2008), a social scientist, who argued that sex between adults and children was a crucial part to healthy sexual development, saying that “in some cases almost something like a gentler form of social work”.

  A popular figure in Germany’s sexual revolution in the 1960s, Kentler often authored ‘expert’ reports for the Berlin Senate and his books on ‘sexual liberation’ were bestsellers at the time. Indeed, Deutsche Welle notes how the change in attitudes towards child sexuality in Germany at this time was part of the 1968 revolution that swept Europe and worked to throw aside all tradition and conventional wisdom, including the idea that children should not have sex with adults.

  Deutsche Welle notes the era, which spawned these ideas, was a “dark legacy of all that 1968 stood for.”

  In the 1960s, there was a large population of homeless children in West Berlin. Kentler argued that the children should be placed with paedophile foster fathers, as they would be more loving towards the children. The so-called ‘Kentler experiment’ lasted for some 30 years, with the approval of the government in Berlin.

  According to the Hildesheim researchers, Kentler used his prominent position as director and his public reputation to shield the abuse carried out by paedophiles such as Fritz H.

  The report also stressed that there are still some 1,000 files that the University was denied access to, meaning that many names of victims and those involved in the paedophile network remain unknown.

  “In the basement of the education administration there are still around 1,000 files that have not yet been processed,” said Wolfgang Schröer, a member of the research team at Hildesheim.

  The report did point to three former Social Democrat Berlin senators — the Senator for School and Education Carl-Heinz Evers, the Senator for Youth and Sports Kurt Neubauer, and the Senator for Labour and Social Affairs Kurt Exner — for having a particular “hand” in the scheme."

  Vieläkö joku uskoo, että pedofilia ei ole systemaattista ja organisoitua toimintaa, jota vallassa olevat pyörittävät?

  VastaaPoista
 26. "Kölnin lähellä viime lokakuussa tehty ensimmäinen pidätys on johtanut Saksan poliisin lapsipornoon ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön keskittyneen rikollisliigan jäljille. Tutkinnassa on nyt jopa 30 000 henkilöä, jotka ovat jollain tavalla osallistuneet joko laittoman materiaalin levittämiseen tai itse suoranaiseen pedofiliaan.

  – Emme missään tapauksessa odottaneet löytävämme näin laajaa lasten hyväksikäyttörinkiä internetistä, Nordrhein-Westfalen-osavaltion oikeusministeri Peter Beisenbach sanoi maanantaina."

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/accfc34b-115b-4f36-906d-d372605d1535

  VastaaPoista
 27. Seksuaali­rikos­säännösten uudistusta kuvataan taantumukselliseksi, lapsi­uhrien aseman pelätään heikentyvän: ”Viimeksi tämän tyyppisiä kannan­ottoja esiintyi noin 100 vuotta sitten”

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006671029.html

  "Ehdotukset ovat herättäneet huolta ja jopa tyrmistystä. Uudistuksen jälkeen rangaistukset erityisesti 12–15-vuotiaisiin lapsiin kohdistuvista vakavista seksuaalirikoksista lievenisivät."

  Kuka on yllättynyt?

  VastaaPoista
 28. The FBI ‘hung up on me’: Epstein victim

  https://www.youtube.com/watch?v=vi_d0ZW_k7M

  VastaaPoista
 29. Tutkimus: Saksan evankelisessa kirkossa hyväksikäytettiin tuhansia lapsia

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkimus-saksan-evankelisessa-kirkossa-hyvaksikaytettiin-tuhansia-lapsia/8865142

  VastaaPoista