maanantai 23. tammikuuta 2017

Pizzagate ja "tutkiva journalismi" - osa 2


Uusimmat toimittajakunnan "Pizzagate ei ole totta!" -huutelijat: Ylen Sanna Ukkola ja Suomen Kuvalehden Pasi Kivioja.

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/mielipide-kotimaa/mita-ihmetta-kayta-jarkea-ala-puhu-faktoista/?shared=953791-eadee3d6-999

http://yle.fi/uutiset/3-9417639

Sanna Ukkola kirjoittaa:
"Ihmisillä on tapana huomata uutiset ja näkemykset, jotka vahvistavat heidän omia käsityksiään. Ympäröivästä maailmasta siivilöityy tajuntaan asioita, jotka tukevat ennakko-olettamuksia. Tätä yleistä ajatusvirhettä kutsutaan vahvistusharhaksi tai vahvistusvinoumaksi."

Sanna hyvä, olet aivan oikeassa, mutta et vain näe, että puhut itsestäsi. On suorastaan kiusallista huomata miten et selkeästikään tiedä miten laajan kokonaisuuden pizzagate muodostaa. Olet ainoastaan lukenut omia käsityksiäsi ja ennakko-oletuksia vahvistavia mielipiteitä niistä medioista, jotka pyrkivät suojelemaan epäiltyjä. On jokseenkin säälittävää, että kärsit itse voimakkaasta vahvistusvinoumasta, mutta syytät siitä toisia.

Et käy kirjoituksessasi millään tasolla läpi niitä raskauttavia faktoja, joita on esitetty lukuisissa asiaa käsittelevissä kansalaisjournalistisissa julkaisuissa. Väitteesi, että todisteita ei ole, ei yksinkertaisesti ole totta. Valehteletko tahallasi, vai jätitkö vain taustatutkimuksen tekemättä?

Todistusaineistoa on runsaasti, eikä kukaan täysijärkinen ihminen voi siihen tutustuttuaan väittää, etteikö pedofiilirinkiepäilyille olisi perusteita.

Mitäpä jos Sanna perehtyisit esitettyihin todisteisiin ennen kuin huutelisit, että todisteita ei ole? Jos tosiaan olet sitä mieltä, että esitetyissä todisteissa ei ole mitään syytä epäilyihin, ole hyvä ja perustele näkemyksesi. Tässä blogissa on hyvä yhteenveto niistä lukuisista aihetodisteista, jotka yhteen kasattuna antavat vähintäänkin hyvän syyn epäillä, että Washington DC:n poliittisessa eliitissä harjoitetaan lasten hyväksikäyttöä: https://dcpizzagate.wordpress.com/

Vai onko sinulla jokin syy puolustaa pedofiileja?

Huomaatko miten syyllistyt itse juuri siihen väitteeseen, josta ylimielisesti syytät toisia? Esität väitteen, jolle et esitä perusteluja, ainoastaan ennakko-oletukseen perustuvan ja omaan henkilökohtaiseen uskomusjärjestelmääsi sopivan mielipiteen. Mielipiteesi ei ole fakta, vaikka kuinka niin väittäisit.


Sanna Ukkola

Pasi Kivioja


Lue myös:
11 kommenttia:

 1. Hienoa Samu!

  https://vastavalkea.fi/2017/01/29/salaliittoteoriat-viihdetta-vaaraa-maailmalle/

  VastaaPoista
 2. Putouksessa oli heidän uutis-sketsissä olevalla vieraalla Pizzagate paita päällä. (pizzapala jossa oli silmä, all seeing eye pyramidi)

  Eli tuo jakso 7 kausi 3
  https://www.mtv.fi/sarja/putous-33006172

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pizzan alla oli vielä teksti ”In pizza we trust”. Voi helvetin kuustoista tätä porukkaa...

   Poista
  2. Tällainen?

   https://www.amazon.com/Pizza-Trust-Illuminati-Shirt-Lover/dp/B07C8YZRZY

   Poista
  3. Melkein juurikin tuollainen. Putouksen versiossa ”In pizza we trust” vain luki yhteen putkeen logon alla. Käytännössä täysin samanlainen ja sama idea.

   Poista
  4. Hyvin samanlainen oli. Tuossa jaksossa oli myös 5G:hen liittyvä sketsi, oli paljon semmosta mikä menee suurimmalta osalta täysin ohi.

   Poista
 3. Tällainen
  https://postimg.cc/ykHvc3Sq

  VastaaPoista
 4. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007841508.html

  VastaaPoista
 5. Sanna Ukkolalta taas melkoista propagandaa:

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/339bed97-35e8-497a-94a7-845ba6eab761

  "Koronadenialistit, rokotekriitikot ja kulkutautimyönteiset hörhöt levittävät vastuuttomia valheitaan netin uumenissa ja pelottelevat tavallisia kansalaisia."

  Joku voisi kysyä Ukkolalta, onko Pfizerin entinen rokotejohtaja Michael Yeadon vastuuton valheita levittävä rokotekriitikko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika luokaton kirjoitus ja lopussa vielä:

   "Tunnin keskustelun jälkeen kaverini lupasi käydä varaamassa rokoteajan. Käy sinäkin."

   Heh, heh. Tuskin tuo edes jutellut kenenkään kanssa. Aika läpinäkyvää propagandaa.

   Poista
 6. Minkähänlaista pizzaa tämä vanha irstailija aikoo "syödä"?
  https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008098687.html

  VastaaPoista