perjantai 20. marraskuuta 2020

Uusi maailma: Rokotteet - aikakautemme kaasukammio?

 
Jälleen kerran hienoa työtä Uusi maailma -kanavalta. Tämä erittäin laadukas video kannattaa jokaisen ehdottomasti katsoa.

Vähemmän yllättävästi Youtube poisti kyseisen videon. Tässä sama Bitchuten puolelta:190 kommenttia:

 1. Median rokotepropagandaa:

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kaikki-eivat-valttamatta-suostu-ottamaan-koronarokotetta-asiantuntija-ei-kannata-verrata-sikapiikkiin-tasta-syysta-tuleva-rokote-on-eri-asia/7998560

  Luottakaa asiantuntijoihin, ja unohtakaa ne narkolepsiatapaukset!

  VastaaPoista
 2. Mutta ottaako rokote vai ei, kas siinä monelle pulma, sillä Sofien valintatalo aukeaa ehkä ihan lähiaikoina. Kyllä https://yle.fi/uutiset/3-11670413

  VastaaPoista
 3. Lääkkeiden pääsyyn markkinoille kestää 10+ vuotta ennen kuin kaikki tehon ja turvallisuuden kokeet on tehty. Jostakin syystä rokotteita pusketaan murto-osassa ajasta, joka normaaleiden lääkkeiden turvallisuusanalyysiin menee.

  VastaaPoista
 4. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8b010dc1-f731-46a6-a2cb-e208c79cb167

  Siinähän se nyt sitten tuli. Ei tarvitse enää foliohattuilla.

  VastaaPoista
 5. Rokotepropaganda etenee:

  https://tekniikanmaailma.fi/jos-kieltaytyy-ottamasta-koronarokotetta-pitaisi-silloin-maksaa-itse-oma-sairaalahoitonsa/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä jos saataisiin pää auki niin juopot,narkit,läskit, urheilijat,tupakoitsijat ja kaikki muutkin jotka omilla valinnoillaan mahdollisesti edesauttavat sairastumistaan, omasta pussista vaan latit tiskiin tai sopii mennä kotiin potemaan. Elämä kun sattuu olemaan sarja valintoja ja jokaisella on vähintään yksi huono sellainen. Voitaisiin perustaa parisenkymmentä virkaa avustajineen jotka arvioisivat kuinka paljon kunkin pitäisi kukkaronnyörejä raottaa, pätevyysvaatimuksena kirkas otsa ja ehdoton oikeassaolemisen taito😂

   Poista
 6. Tässä Bill sanoo että tarvitaan ehkä kolmaskin shotti ja sitten lisäksi jatkossa aina uutta. Ilmeisesti siis joudumme jatkuvien rokotusten tielle.

  Third shot may be needed to combat new coronavirus variants, Bill Gates says

  https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-variants-third-shot-bill-gates/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tämän ole koskaan tarkoitus loppua. Se loppuu tasan tarkkaan vasta silloin kun ihmiset kasvattaa selkärangan ja voimalla ajaa nuo psykopaatit pois vallasta.

   PS. He haluavat synteettisen ihmisen, tulevaisuudessa ei ole tarkoitus olla miehiä eikä naisia. Tästä syystä transagenda on täydessä vauhdissa, ja esim sukupuolettomat liikennemerkit tulivat tänne Suomeenkin. Sen takia rokotteita tarvitaan monia, että ne muuttavat ihmisen DNA ja RNA eliitin haluamaksi.

   Poista
 7. Propaganda kiihtyy:

  "Disinformaatio koronarokotteista nostaa päätään, mutta Supon mukaan järjestelmällistä kampanjointia ei ole havaittu"

  https://yle.fi/uutiset/3-11813064

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta uutisesta syntyi idea tähän postaukseen: https://kummajuttu.fi/2021/02/rokotusten-edistyminen-ja-oma-mielipide/

   Poista
 8. Lampaat teuraalla:

  https://tokentube.net/v/1425253540/Tilastojen-valossa-verrattuna-koronarokote-on-tappajarokote

  VastaaPoista
 9. WHO: Astra Zenecan korona­rokotteen käytön lopettamiseen ei syytä

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007856493.html

  "Astra Zenecan koronarokotteen käytön lopettamiseen ei ole mitään syytä, ilmoittaa YK:n alainen Maailman terveysjärjestö WHO. Useat maat ovat kertoneet keskeyttävänsä Astra Zenecan rokotteen käytön mahdollisen veritulppariskin vuoksi.

  WHO:n edustajan Margaret Harrisin mukaan perusteita käytön keskeyttämiseen ei ole."

  Luottakaa WHO:n asiantuntijoihin. Ei mitään syytä huoleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen itsekin hieman ihmetellyt että onko minussa jotakin vikaa kun katsoo noita Fimean tilastoja niin ei ne minusta näytä turvallisilta. Ihmisille kun tästä sanoo, niin ne vaan hymähtelee eikä reagoi mitenkään. Minusta nuo tilastot näyttää pahalle.

   Poista
  2. Ihmiset on peloteltu ja aivopesty niin perinpohjin, että faktat tai järkipuhe eivät enää merkitse joillekin mitään. Valitettavasti esimerkiksi omat keski-ikäiset vanhempani kuuluvat tähän samaan ryhmään. Käyttävät maskeja ja aikovat ottaa rokotteen heti kun saavat, vaikka eivät ole riskiryhmässä. Perustelut maskien hyödyttömyydestä ja typeryydestä menee läpi korvien. Kysyin vielä, että käytättekö maskeja kaupassa lähinnä siksi, että sopeutuisitte joukkoon, ja vastaus oli häpeilemätön ”kyllä”. Rokotteen vaaroista kertominen ei myöskään auta mitään. Sanoin vielä, että jos ette vammaudu tai kuole heti piikin ottamisen jälkeen, niin luultavasti ainakin lyhennätte elinikäänne huomattavasti. Tähän totesivat, että ”no sitten se on niin”. Niinsanottuja ”hyviä ihmisiä” molemmat, mutta lampaita pahimmasta päästä. Sääli sanoa näin omista vanhemmista, mutta totuus on totuus. Kaikkia ei näköjään voi pelastaa.

   Poista
  3. Juuri tuo Gematrian havainto on kaikkien hyvä muistaa. Kaikkia ei todellakaan voi pelastaa, joten kannattaa miettiä miten paljon tuhlaa aikaansa ja energiaansa mahdottomiin asioihin. Varsinkin vanhempien ihmisten tapauksissa heillä on taustallaan kymmenien vuosien aivopesu, josta on hyvin vaikea murtautua ulos. Tästä aivopesusta ei kukaan toinen ihminen voi heitä herättää. Ihminen herää vain jos on siihen itse valmis.

   Poista
  4. Olette oikeassa siinä että jotkut ihmiset ovat avun ulottumattomissa eikä heihin kannata paukkuja tuhlata, ikävä sinänsä jos kyseessä on omat vanhemmat.
   En pitäisi tätä kumminkaan ikäkysymyksenä, vanhemmilla jarruilla on sen aivopesun vastapainona rutkasti elämänkokemusta, lähinnä kai kysymys on siitä kuinka paljon yleensäkin käyttää aivojaan sekä nuorissa että vanhoissa on ihmisiä jotka elävät elämäänsä avoimin mielin ja pohtivat maailman ihmeitä ja kummallisuuksia toisaalta suurin osa ikään katsomatta ei edes huomaisi heille tehtyä lobotomiaa🤣

   Poista
  5. Joo olen itsekkin törmännyt näihin joita ei voi enään auttaa. Oma välitön lähipiiri onneksi näkee tämän läpi tai ei pidä vakavana asiana. Isästäni on tullut fanaattinen koronan vastustaja, kaupassakin muistaa aina mainita myyjille siitä että maskin käyttö on haitallista terveydelle.

   Poista
  6. Tämän kymmenien vuosien aivopesun varaan on rakennettu identiteetti, maailmankuva ja turvallisuuden tunne.

   Joskushan asiat ja valintansa on vaan koettava oppiakseen, oli valintojen seuraukset positiivisia tai negatiivisia ja kyse mistä tahansa. Siihenhän on ihmisellä elämässään täysi oikeus. Oppimassa ja kasvamassahan täälä ollaan, en tosin tiedä mistä ollaan tulossa ja mihin menossa...?

   Mutta juu monesti tuntuu, että useat on vaan niin kerta kaikkisesti otteessa, että kannattaako aikaa ja voimia käyttää siihen. Lähinnä huolettaa, mihin kohta jotkut saattavat kokevansa olla "oikeutettuja" ja valmiita pakottamaan toisia.

   Tosin miten sitä sitten voisi ilmentään itseään ja oppimiaan asioita tähän maailmaan, jos ei asiayhteydessä suullisesti toiselle ihmiselle?

   Poista
  7. Jep nämä muita pomottelevat korona-Karenit ja egoistiset aivopestyt kytät ovat juurikin sitä vaarallista sakkia. Onneksi suurinosa maskinaamoista on ihan kilttejä ja järkeviä ihmisiä, jotka pitävät vain huolen omista asioistaan.

   Poista
 10. Nyt näitä tuplamaskeja suositellaan Suomessakin. Tarkoituksena tietenkin vähentää ihmisten hapensaantia entisestään ja toisaalta lisätä hengitysilman hiilidioksidipitoisuutta. Näillä on nimenomaan tarkoitus tuottaa ihmisille vahinkoa ja heikentää immuunipuolustusta. Rokotteet ovat toinen tekijä tässä yhtälössä. Maskien ja rokotusten pitkäaikaisvaikutuksena ihmisiä alkaa lakoamaan erilaisiin sairauksiin. Kaikesta tietenkin syytetään koronavirusta. Ihmiset käytännössä tappavat itse itsensä tämän aivopesun seurauksena. On tämä kyllä ilkeää paskaa ei voi muuta sanoa...

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/uusi-tutkimus-kahden-maskin-kaytto-paallekkain-voi-vahentaa-koronatartunnan-riskia-jopa-96-4-/4dd5a862-8173-43a0-8079-d2274f314f75

  VastaaPoista
 11. Miksi Pfizerin toimitusjohtaja ei ole ottanut koronarokotetta?

  https://www.jpost.com/breaking-news/pfizer-ceos-israel-visit-cancelled-because-he-is-unvaccinated-report-661100

  VastaaPoista
 12. SHOCKING: World Renowned Vaccine Expert Just Blew The Whistle (Truth Warrior)

  https://rumble.com/vemb33-shocking-world-renowned-vaccine-expert-just-blew-the-whistle-truth-warrior.html

  VastaaPoista
 13. Lampaat teuraalla:

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007871299.html

  ”Oletan, että taudin sairastaminen olisi ollut paljon pahempaa. Luotan Suomen viranomaisiin.”

  Päällimmäisenä tunteena on onni siitä, että rokotus on nyt saatu.

  ”Olen onnellinen, että sain rokotteen jo nyt. Päällimmäisenä on kyllä tyytyväisyys.”

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvänenaika tätä median hyvesignaloinnin määrää tällä hetkellä. Maskien käyttäjiä kehutaan niinkuin jotain pikkulapsia, jotka jaksoivat olla hiljaa kirkossa koko jumalanpalveluksen ajan, ja rokotteen ottaneista uutisoidaan tällaisia sankaritarinalta kuulostavia tunteisiin vetoavia artikkeleita. Sitten somessa on tietysti kaikkia eri kuvafilttereitä, joita porukka käyttää moraaliposeeraus-päivityksissään. Joku ”Wearing is caring” -tarra instassa jos on kuvassa maski naamalla. Facebookissa olen nähnyt ”Minä aion ottaa koronarokotteen” -filttereitä porukalla jo joskus viime syksynä. Lampaat toimivat tietämättään ikäänkuin ilmaisina propagandisteina. *cringe*

   Poista
  2. "Itse rokotus sujui hyvin, mutta jälkiseuraukset ovat olleet rajuja. Malkavaaralle iski kova kuume jo samana iltana."

   ”Tärisin hirveästi niin, että edes kirja ei pysynyt kädessä. Sain kuumeen laskemaan lääkkeillä. Seuraavana aamuna oli vielä kuumetta, päänsärkyä ja lihaskipua pistoskädessä.”

   Tai sitten tytöt olisitta jättäneet ottamatta kokonaan niin ei olisi tarvinnut sairastua ollenkaan, ja ei tarvitsisi miettiä tämän "lääketieteellisen" testin vaikutuksia tulevaisuudessa.

   Poista
  3. Voi olla että ihan kaikki eivät ole tyytyväisiä. WHO:n käyttämän lääkehaitta-tietokannan (VigiAccessTM) mukaan Suomessakin käytössä olevasta Pfizer/BioNTech:n Comirnaty-koronarokotteesta on tehty tähän päivään mennessä yhteensä 276272 haittailmoitusta, joista 2178:n kohdalla vaikutukseksi on kirjattu kuolema. Aloin seurailla tuota lukemaa pari päivää sitten jolloin se oli rapiat 1800, joten määrä kasvaa koko ajan kun rokottaminen edistyy.

   Ja tämä on siis virallista tietoa. Tietokantaan ei ole kirjattu annettujen shottien kokonaismäärää joten prosentuaalisten osuuksien laskeminen ei onnistu. Kyseessä siis koko maailman Comirnaty-haittailmoitukset, ei varmennetut kuolinsyyt, mutta kyllähän tuo kysymyksiä kieltämättä herättää.

   Poista
  4. Aika ikävän kuuloista touhua Israelista ja noista rokotuksista

   https://www.bitchute.com/video/ypn2TqrHIzx0/

   Poista
 14. Rivit rakoilee:

  Mehiläisen lääkäri väittää somessa koronarokotteen kasvattavan syöpäriskiä – virologian professorilta täysi tyrmäys

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5f589e80-fc35-42cd-913f-43f39bab3285

  "Luottakaa asiantuntijoihin! Tai siis... niihin asiantuntijoihin, jotka tukevat virallista narratiivia. Niihin toisiin asiantuntijoihin ei pidä luottaa, tietenkään, koska eihän ne nyt voi mistään mitään tietää, kun ne on väärää mieltä."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutun loppuun kirjoitettu kyseisestä lääkäristä:

   "Pekka Timonen on ehdolla kunnallisvaaleissa perussuomalaisten listoilla."

   Hmm... Miksiköhän tämä puoluekanta piti nostaa tässä yhteydessä esiin?

   Poista
  2. Tämäpä kysymys. Olisikohan jonkun intresseissä ettei nämä epämediaseksikkäät änkyrät kuten tämä herra Timonen vaan pääsisi edes kunnanvaltuustoon laukomaan inhottavan omaperäisiä mielipiteitään.

   Poista
 15. Somessa huomaa, että rokoteuskovaiset määkivät nyt rokotteen turvallisuudesta, kun kaikki eivät olekaan heti kuolleet, niinkuin konspiraatioteoreetikot HEIDÄN mukaansa väittivät. Eikai se nyt heti kaikkia tapa tai vammautakkaan. Muuttuvat muutaman vuoden sisään vihanneksiksi.

  https://youtu.be/tqYqgu43Zu0

  VastaaPoista
 16. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/il-pfizer-biontechin-rokotetta-tarvitaan-hyvin-todennakoisesti-kolmas-annos/8103400

  ... ja neljäs... ja viides... ja kuudes...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi että alkaisi porukalla hälytyskellot soimaan, kun nuo "expertitkään" tunnu tietävän mitä ne edes tekee.

   Sitten vielä tuo että valmistaja sanoo että tarvitaan 3 annos, eikä neutraalit lähteet. Eihän heillä ole mitään intressiä myydä satoja miljoonia omia tuotteitaan, eihän?

   Clown world.

   Poista
  2. "Lääkeyhtiön mukaan kaksi rokotusta ei riitä"

   https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007965945.html

   Poista
  3. "Ruotsissa pohditaan, annetaanko korona­rokotteita jopa neljä annosta – kolmatta annosta pidetään varmana"

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008112695.html

   Poista
 17. Kuvottavaa propagandaa:

  https://tekniikanmaailma.fi/pfizerin-koronarokotetta-testattiin-12-15-vuotiaihin-ja-suoja-nayttaa-olevan-100-prosenttinen/

  ”Kun valmis, vertaisarvioitu artikkeli julkaistaan tai viranomaiset saavat yritykseltä suoraa tutkimuksen tulokset, laajennetaan rokotusohjelma tähän ikäryhmään. Tämä on tärkeää, jotta saavutamme laumasuojan”, totesi Britannian lääkäriliitto The British Medical Associationin asiantuntija Peter English

  Korona on täysin vaaraton lapsille, mutta eihän sillä ole tietenkään mitään merkitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oksettavaa.

   Sterilointiin tähtäävä hpv-rokote markkinoidaan ainakin Suomessa 'lasten omana oikeutena', mitähän shaissea tämän kohdalla sitten? Robin nyt ainakin pyöräyttänee jonkun tsipaleen palan painikkeeksi: esim. 'Kesäpiikki'. Musiikkivideolla peuhataan hiekkarannalla, laastarit käsivarressa...?

   Poista
 18. Ei mene enää ihan kaikki läpi. Lukekaa kommentit:

  https://www.instagram.com/p/CNOJlnxJ5BA/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mariah Carey! Tällainen on aivan loistavaa kamaa massojen punapilleröintiin. Tuo ”rokotus” näyttää aivan absurdilta, kun sitä vähän zoomailee.

   Poista
  2. Mäkin olin huomaavinani kommenteissa ensin jonkin huomautuksen neulan katoamisesta, mutta nyt kun katsoin niin kommentteja ei enää ole siellä. Vai enkö osaa katsoa? Tulee vähän mieleen Ghislane Maxwellin feikkikuvat hampurilaisravintolassa :) Huomioni kiinnitti myös Purple Rain -paidan tarkoitukselliselta vaikuttava väläyttäminen. Jostain luin, että Prince yhdisti sinisen ja punaisen ja lauloi tuolla albumilla maailmanlopusta... En muista enää.. Pitäis palauttaa muistiin kummat asiat senkin artistin ympärillä.

   Poista
  3. Saatoin nähdä harhoja, mutta näytti siltä että piikki iskettiin olkavarteen ja se liikkui sivusuunnassa ennen ulosvetämistä, katkesiko neula käteen?
   Olisiko se liian vaikeaa piikittää julkimoita suolaliuoksella ja näyttää tarkasti pistoskohtaa?
   Minkä takia tällaisia klippejä joihin jätetään roimasti tulkinnanvaraa julkaistaan?

   Poista
  4. Voi liittyä siihen, että se sitten on sallittua kusettaa ihmisiä jos he ovat niin tyhmiä kun uskovat nämä. Samahan se on noiden tuplamaskienkin kanssa, järjissään oleva ymmärtää, että meitä viedään nyt kun litran mittaa kun tuodaan tuollaisia ihan idioottomaisia juttuja julki.

   Poista
 19. Eikös tämä show ollut identtinen toisinto Kamala Harrisin "rokotuksesta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa kuulua ”universumin” suureen suunnitelmaan tämäkin, että suurinosa rokotteen ottavista on aivopestyjä äärivasemmistolaisia sekopäisine ideologioineen. Ehkä se on heidän sielujensa kannalta parempi, että jatkavat harjoituksiaan jossain muualla. Ei sitä porukkaa saisi enää ikinä heräämään todellisuuteen. Lisäksi he vain jarruttavat tällä hetkellä ihmiskunnan henkistä kehitystä.

   Poista
 20. Tähän suuntaan tässä nyt mennään kovaa vauhtia:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9458673/Only-St-Vincent-residents-whove-Covid-jabs-evacuated-cruise-ships-PM-announces.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kohta ei saa varmaan käyttää terveydenhuollon palveluita kun ei ole shottia otettu. On tämä järjetöntä menoa ja ihmiset kannattavat tätä suuntausta.

   Poista
  2. Jäi vähän auki, jätetäänkö paikalliset änkyrät tukehtumaan tuhkaan vai evakuoidaanko jollain rupusemmalla kipolla, eli onko päätös poliitikkojen vai risteilijöiden kippareiden.

   Poista
  3. https://tekniikanmaailma.fi/pfizerin-toimitusjohtaja-koronarokotteen-ottamisesta-tulee-vuosittainen-toimenpide/

   Ja jos et suostu, olet yhteiskunnalle vaarallinen tartuttaja, jolla ei ole samoja oikeuksia kuin rokotetuilla.

   Poista
  4. Mihin on hävinnyt ihmisen oma immuniteetti? Ihan kun sitä ei olisi olemassakaan. Kuten Bili sanoi, koko maailma pitää rokottaa.

   Poista
 21. https://demokraatti.fi/sitrassa-kehitellaan-malli-jossa-koronatodistus-tai-rokotepassi-voitaisiin-kytkea-maksukortteihin

  Varmaan ei kohta toimi maksukortitkaa ilman otettua rokotetta��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi Katainen palasi Sitraan. Noin se taitaa olla mitä sanoit.

   Poista
  2. Sitten rikolliset alkaa pölliä pankkikortteja ja niillä tehdään hetki mustan pörssin kauppaa, ennen kuin aloitetaan maailmanlaajuinen sirutus, jonka ansiosta saadaan lopultakin aikaan täydellinen kontrolli.

   Poista
 22. VOI VITTU. Kun luette tätä twiittiä, niin kuvitelkaa päässäne samalla Pelle Hermannin tunnusmusiikkia🤡

  https://twitter.com/keskusta/status/1385856460547035136?s=21

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei terve. Jos tää on todellinen juttu - ja valitettavan luultavasti on - käväisee sekin ikävä ajatuksen häivähdys, että ei sittenkään liene ihan huono asia, että jotkut siellä piikillä käy.
   Noinhan ei puhu enää ihminen, eikä ehkä heräämätön idioottikaan, vaan sieluton kuori.

   'Äänestämällä ja ottamalla rokotteen olen osa jotain suurempaa'

   OK

   Poista
  2. ”Onneksi olkoon! Olet osa jotain suurta, nimittäin depopulaatioon tähtäävää ihmiskoetta!”

   Poista
  3. Kyllähän nuo tietää narut joista vetää, ja koska ihmiset eivät tunne itseään, ne roikottavat niitä naruja pitkin pituuttaan, että joku ottaisi kiinni ja veisi. Auktoriteettien ja vertaisten hyväksynnän saaminen on monille kaikki kaikessa, hylätyksi tuleminen pahin pelko. Näiltä valevanhemmilta ja laumalta hyväksynnän saaminen on elinehto omanarvontunteelle, "että on osa jotain suurempaa, on tärkeä. Kuuluu joukkoon. Että on turvassa. Että on osallinen. Että selviytyy. Että menee sumusta vauhdilla valoa kohti."

   Poista
 23. "Koronarokotteesta tunnettu Astra Zeneca tuplasi voittonsa"

  https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/ulkomaat/item/280008

  Ei paljoa ihmisten terveyden tuhoaminen kiinnosta, jos rahaa tulee ovista ja ikkunoista.

  VastaaPoista
 24. Ja sitten uhrataan vauvat ja lapset.
  Oksettaa ja raivostuttaa, mutta ei yllätä.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007973967.html

  VastaaPoista
 25. Tällaisia uutisia lukiessa tulee väkisinkin mieleen, että olisikohan ne kuolemanrangaistukset sittenkin syytä ottaa taas käyttöön?

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007973967.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hyvä jumala mitä touhua ja Suomessa. Tuo Mika Rämet pitäisi laittaa linnaan.

   Poista
  2. Tähän mennessä on kouluihin ujutettu maskit ja testit. Joissakin kouluissa on pakkotestattu koko porukka. Tai ei näennäisesti 'pakko', mutta manipuloitu tilanne niin kierosti, että käytännössä lapselle tai nuorelle ei ole jäänyt vaihtoehtoa kuin suostua testiin.

   Osallistuukohan koululaitos myös rokotteeksi naamioituun pahoinpitely- ja teloitusmuotoon?

   Poista
  3. Vaikka koronavirustauti on lapsilla usein oireeton tai hyvin vähäoireinen, vaikuttaa pandemia heihin Rämetin mukaan epäsuorasti. Haitallisia lieveilmiöitä ovat esimerkiksi karanteenit ja koulujen lähiopetuksen keskeyttäminen. Vakavan covid-19-taudin riskityhmään kuuluvia löytyy myös lapsista.

   – Myös Suomessa lapsilla on tavattu vaikeampia tautimuotoja, jotka yhdistyvät esimerkiksi vakavaan ylipainoon tai immuunipuutokseen.

   Siinä se on suoraan sanottuna, kaiken hölynpölyn keskellä, täysin turhaa ja hyödytöntä.
   Mitä ajatella ihmisistä jotka tämän luettuaan varailevat lapsilleen rokotusaikaa?

   Poista
  4. Opetushallitus on antanut virallisella mafiakielellä ohjeistukset, miten eri-ikäiset lapset manipuloidaan koulutunneilla rokotemyönteisiksi.
   Lapset siis tullaan painostamaan ja manipuloimaan rokotukseen - koulussa. Vanhempien lupaa ei kysytä, koska "alaikäisen päätöskyvyn arvioi terveydenhuollon henkilö."

   Niin raivostuttavaa, ettei sanoja löydä. V M P !!!

   https://www.oph.fi/fi/usein-kysyttya/miten-koronarokotuksia-kasitellaan-opetuksessa-ja-voiko-nuori-paattaa-itse

   Poista
  5. "Opetettavan tiedon tulee perustua tieteelliseen tietoon."

   Eli oppilaille kerrotaan, että koronarokotteista on tehty tällä hetkellä 32 kertaa enemmän vakavia haittavaikutusilmoituksia kuin vaarallisesta sikainfluenssarokotteesta, joka piti vetää pois markkinoilta?

   Poista
  6. "Antakaa minulle yhden sukupolven lapset, niin minä muutan tämän yhteiskunnan."

   - Vladimir Lenin

   Poista
  7. Lääkeyhtiöiden ja valtiojohdon muodostaman mafian kustantamissa journalistisissa hölynpölyissä, joissa otsikoihin on ympätty joko sana 'asiantuntija' tai 'tutkija' tuodaan tasaisesti esiin se, että kaikki paitsi 5-10 prosenttia (=eliitti + orjalauman etuoikeutetut?) väestöstä rokotetaan. Niinpä ihan loogisesti rokotus tuodaan kouluihin, vaikka se niin oksettavaa on, että tietoinen mieli ei meinaa mitenkään käsittää.
   https://www.verkkouutiset.fi/intian-muunnos-voi-edellyttaa-lahes-kaikkien-rokottamista/#9aa43435

   Toisaalta koulujenkin pimeä ydin ja todellinen agenda on nyt läväytetty kaikkien avoimesti ihmeteltäväksi - kuka ikinä suostuu totuutta katsomaan.

   Poista
 26. Luin Iltalehden polioartikkelin. Mielenkiintoista.... kuten myös se, että poliorokotteen kehittämisen kunniaksi julkaistiin postimerkki, jolla oli mielenkiintoinen hinta.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/19ff4e7f-f905-4deb-8ad0-396c42188bde

  VastaaPoista
 27. Suomalainen isä kertoo tyttärensä rokotekuolemasta:

  https://tokentube.net/v/3500298679/Mahdolliset-koronarokotteisiin-liittyv%C3%A4t-haittavaikutukset-Suomessa-osa-1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sami kuoli rokotteeseen.

   "Mahdolliset uusiin piikkeihin liittyvät haittavaikutukset Suomessa osa 2"

   https://www.youtube.com/watch?v=dWhTU0GAYuE

   Poista
 28. Uppo-Nalle saa rokotuksen ja rokotepassin sekä ymmärtää poliisivaltion periaatteet. Lasten aivopesussa ei jätetä kiveäkään kääntämättä.

  "Uppo-Nalle saa rokotuksen ja hän saa iki-oman rokotustodistuksen. Poliisikaan ei enää voi pidättää Uppo-Nallea."
  https://kesateatterit.fi/helsinki-kivinokan-kesateatteri/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulluus on valloillaan, ei oikein tiedä mitä sanoa.

   Poista
  2. UPDATE: Ilmeisesti jollain vanhemmalla, tavallisella teatterinkävijällä, paloi käpy huolella ao. rokotemainoksen vuoksi ja soitti teatteriin. Vastuutti heidät tekstistään - ja tadaa: briiffistä on kadonnut kuin taikaiskusta sekä rokotukset että poliisit! Jes!

   Kun jokainen toimii vastaavasti omalla paikallaan, niin rohkaisevia ja hyviä asioita tapahtuu aivan varmasti!

   Poista
  3. On kadonnut joo tai sitten vaan otettu pois kun sai julkisuutta. Mistäs sen tietää, vaikka näytelmässä on silti tuollaista.

   Poista
  4. Kas kummaa 👍, olikohan rokotusshaisse vain briiffissä? Vai onko kässärikin rustattu uusiksi?

   Poista
  5. Teatterin tiedotus: (facebookista)

   "Olemme poistaneet Uppo-Nalle näytelmästä "rohkeusrokote" -kohtauksen väärinkäsitysten välttämiseksi."

   Toivottavasti todellakin on noin, eivätkä ymppää rokote- ja poliisivaltioagendaa esim. symboliseen tai viitteelliseen muotoon.
   Ei mitenkään yllättäis, jos se sieltä muodossa tai toisessa kuitenkin löytyy, kun oli niin keskeinen juttu alkuperäisessä briiffissä.

   Poista
  6. Ainakaan lavastuksen osalta tuskin tarvitsee symboleja pelätä, tässä maassa on vain muutama lavastaja joka niistä jotain ymmärtää ja he eivät luultavasti ole näin pienissä jutuissa mukana, ellei sitten vahingossa lipsahda.
   Luultavasti kyseessä on normaali tapa missä "säästetään" eli ei ole käsikirjoitusta vaan työryhmä yhdessä sorvaa vauhdissa käsistä. Tässä porukassa on yleensä vähintään yksi jolla on "tosi hyviä ideoita" ja jos kyseinen kaveri on tarpeeksi korkealle hierarkiassa tai tunnetusti "hankala tapaus" niin hyvinkin kornit jutut päätyvät lopulliseen tuotokseen. Teatterissa onneksi kyseiset aivopierut yleensä karsiutuvat ennakoiden jälkeen.

   Poista
  7. Ilmeisesti tiedät alasta, noin se varmaan menee. Kovaääniset ja kapeakatseiset, vähän lahjoja, mutta sitäkin kovemmat kyynärpäät omaavat psykot raivaavat paikkansa aina kun mahdollisuus annetaan. Yksi vaihtoehtoisen maailman unelma onkin, että pyrkyreitten tilalla todelliset lahjakkuudet pääsisi loistamaan ihan joka alalla ja saralla, lopultakin. Sitä ei pysty edes kuvittelemaan, miten erilaiselta kaikki sitten näyttäisi.

   Mutta en siis tarkoittanut lavasteita tms., vaan ihan symbolista kieltä ja ilmaisua, jota voi käyttää sen tuhannella tavalla. Ei esim. yllättäisi, jos Uppo-Nalle ja Laulava Lintukoira peittää läiskäyttävät tassulla toisen silmän tuon tuostakin tms.
   Oikeastaan mietin, että mitenhän sinne saavat ne rokotteet ja poliisit ujutettua niin, ettei sitä heti edes tunnista, mutta joka silti on mieliä muokkaamassa toivottuun suuntaan. Edelleen uskon, että heillä on agenda siihen: mukana on kuitenkin vahvasti Helsingin kaupunki, joka on allekirjoittanut osallisuutensa rokotekokeeseen ja kuka tietää mihin muuhun.

   Poista
  8. Ehkä jotain alasta tiedän. Sen verran pitää tarkentaa, että kyllä kaikilla taiteelliseen työryhmään kuuluvilla on ainakin perus tietämys symboliikasta omaan alaan liittyen, niitä myös ahkerasti käytetään. Sitten on ihmisiä näillä kaikilla aloilla jotka osaavat todella hyödyntää symboliikkaa, joka tukien tarinaa tai kertoakseen toisen tarinan siinä rinnalla.
   Taide ylipäätään on illuusion luomista, pyrkimystä herättämään kokijassa tunnereaktio ja sisäisen maailman avaamista muille koettavaan muotoon, leipätaiteilijat ovat sitten asia erikseen.
   Se miksi toiset pääsevät esille ja toiset taas eivät johtuu rahasta, ei juurikaan muusta, tämäkin tosin saattaa olla muuttumassa somen johdosta.
   Voihan olla että rahoitusta haaliessa on esitetty toive käsitellä ajankohtaista "teemaa" yhteistyökumppanien taholta, mistä näistä tietää 😂

   Poista
 29. Lockdown-sceptic rock star Eric Clapton blasts vaccine safety 'propaganda' and claims he had a 'disastrous reaction' to AstraZeneca Covid jab which made him fear he'd never play again

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9583109/Eric-Clapton-hits-propaganda-vaccine-safety.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus aikanaan se Erkki osasi kyllä veivata 😂

   https://youtu.be/VR90gQ-SIaY

   Poista
 30. Jeesus ja rokote pelastaa:

  https://www.youtube.com/watch?v=qAXMctpVeJE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon mukaan vain rokote pelastaa - ja ilmeisesti myös Jeesuksen? Aikoinaan vedettiin ylle paitoja, joissa luki "Jeesus pelastaa". Nyt Jeesus vetää ylleen yöpaidan, jossa lukee "Rokote pelastaa". Kai tästäkin saatananpalvojat kiksejä saa?

   Ja ilmeisesti rokotus on todellakin 'uusi Hitler'? Miksi muuten 0:30 kohdasta alkaa outoa oudompi 'hail' - palvova ja riittiä muistuttava, maskien ja eteerisen musiikin ympäröimänä käsittämättömän pervo.

   Poista
 31. https://brandnewtube.com/embed/vQi5JUAmJlbeFSp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida tuo brand new tube toimia. Itse en ainakaan pääse.

   Poista
 32. Pian aukeaa takaovi Kiinan mallille.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/126a1c9e-dd82-468e-89fb-4e76adc29ff4

  VastaaPoista
 33. Paras ja samalla vanhin kaverini kävi sitten ottamassa geeniterapiaa, kovasti yritin touhua jarruttaa (tunnen myös rouvan, joten rokottamattomuus ei ollut optio) hyvältä näytti kun ajattelivat sitten syssymmällä käydä, no ottivat nyt kun oli tarjolla.
  Kaverin kanssa monta kertaa väännetty peistä holokaustista ja häntä aina ihmetytti miten porukat saapastelivat ensin junaan ja sitten"suihkuun", enään ei ihmettele. Asuvat tämän pussinperän pääkaupungissa ja pistospaikka oli messukeskuksessa, kun astui ovesta sisään joutui aidattuun ränniin jossa siirtyi pisteeltä toiselle, ei mitään mahdollisuuksia seisoskella ja ajatella asioita, intuitio huusi dervissin lailla JUOKSE!! ruumis kieltäytyy tottelemasta ja kaveri hoippuu ulos rokote sisällään, kertoi olevan yksi elämänsä oudoimmista kokemuksista ja hänkin on nähnyt yhtä ja toista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää kuin jotain hidastettua painajaista katselis. Kaksi ihmistä, jotka ovat olleet vähintään jotenkin kartalla, mitä tässä tapahtuu, ovat nyt alkaneet sanoa, että "eivät tiedä, mihin uskoisivat" ja ovat valmiita menemään piikille, kunhan aikaa kuluu tarpeeksi. (Eivät tunne toisiaan, enkä tarkalleen tajua, mitä tuolla odottelulla tarkoittavat. Että onko tullut läjittäin ruumiita, ehkä?)
   Yksi, joka on monin tavoin hyvin tiedostava ihminen, jonka en missään nimessä ajatellut menevän, on varannut maanantaille piikin.
   Mitenköhän tää kaikki pitäisi ymmärtää? Sen tajuan, että joku on unessa ja sitten herää - mutta että toisinpäin? Wtf?

   Poista
  2. Ei tällaiset tyypit ole olleet missään vaiheessa oikeasti hereillä. Ihmiset voi puhua mitä vain, mutta teot ratkaisevat.

   Joku voi olla jossain määrin kartalla jonkin asian suhteen, mutta se ei vielä tarkoita mitään. Tämä rokotteen ottaminen on asia, joka erottelee jyvät akanoista.

   Poista
  3. Ympäristön paine luultavasti horjuttaa, itsellekin varmaan kohta temnarin kuva perseeseen kun ei paljon geeniterapia nappaa, töissä paine kasvaa päivä päivältä, siis konsernin johdon taholta (tai heidän käskijöiden), tänään cittarin Alkosta rommeli pulloa noutaessa vitutus oli aika tapissa (kaverin piikistä johtuen) maskipäät antoivat pahaa silmää ja oikein odotin avautumista johon voisi vastata, sitten vanhempi maskiton patu tokaisi kohdatessa: on näköjään toinenkin vapaa mies uskaltautunut kauppaan, meinas tulla kyyneleet silmiin, äijä pelasti päivän, viimeiset paskat fiilikset hävisi koiran halaukseen ja nyt sauna lämpenee grilli odottaa ribsejä ja cuba-libre kolisee mukissa😂
   Kyllä tää vielä iloksi muuttuu, hankalat ajat karsii jyvät akanoista 😂

   Poista
  4. Niin se varmasti on, vaikka vaikea käsittää.
   Ovat mm. seuranneet vaihtoehtomediaa, tuoneet esiin hyviä pointteja jne. Näistä kukaan ei mm. luota länsimaiseen lääketieteeseen.
   Mutta ehkä sitten joukkopaine ja -psykoosi, ja ties mikä kohdennettu hokkus pokkus on vaan yksinkertaisesti joillekin liikaa :/

   Poista
  5. Sen verran pitää vetää sanojaan takaisin että ryhmäpaine tekee helpommaksi kieltäytyä katsomasta totuutta silmiin, Antero hyvin muistutti että kyllä se on ihminen joka itsestään vastaa. Niin kliseeltä kun se kuulostaa, matrixin punainen pilleri kuvaa sitä tilaa jossa ns.herännyt aikaansa viettää, arkielämän sovittaminen tähän todellisuuteen on suhteellisen haastavaa kasvaen potenssiin x jälkikasvun ilmaantuessa. En tiedä miten itse kukin on tämän asian hoitanut, mutta näin vanhemmiten on tullut hieman varovaisemmaksi kenelle näistä avautuu,on ollut ihmisiä joille on avannut " maailmaa maailman takana" ja jotka eivät ole sitä kestäneet silti niin syvällä käyneinä etteivät pysty enään palaamaan entiseen. Dilemmana pyörii tällä hetkellä pitäisikö potkia perseelle seurauksista välittämättä vai pitäisikö vaan antaa typerimpien karsiutua pois 🤔

   Poista
  6. Itse olen ottanut sen asenteen, että joka tapauksessa x määrä tuttuja tulee joko saamaan vakavia terveyshaittoja tai kuolemaan. Aikuisista minä en murehdi, koska he tekevät omat valintansa ja ovat itse vastuussa niistä. Jos horkkauniset haluaa pelata venäläistä rulettia, en minä pysty sitä estämään.

   Mutta lasten kohtalo tässä näytelmässä kieltämättä vähän hirvittää. Minä teen lasten ja nuorten parissa vapaaehtoistyötä, ja olen sitä kautta tutustunut kymmeniin alle kaksikymppisiin. Jos joku näistä tutuiksi tulleista nuorista päätyisi hautaan rokotteiden takia, sitä olisi todennäköisesti jo vähän vaikeampi sulattaa.

   Poista
  7. Oman lähipiirini reagointi lumitöihin, joulukuusiin, liialliseen vapauteen ja ilmastonmuutokseen tähän mennessä:
   vuosi sitten tammikuussa varoitin neljää iäkästä sukulaista henk. koht. puheluilla. Heistä kaksi terveintä uskoivat ystäviään sekä uutisia ja menivät piikeille: toinen kuoli marraskuun alussa, toinen hengissä, mutta edelleen umpiunessa ja käynyt jo kolmannella. Kaksi lähtökohtaisesti heikommassa kunnossa ollutta puolestaan kuuntelivat varoitustani, ovat hengissä ja vointi ennallaan.
   Neljällä töiden kautta tutulla, jotka varoituksestani huolimatta piikille menivät, on nyt parhaillaan 'korona'. Kaikkien oireet on välillä kevyt flunssa - hieman erikoisempi influenssa, muista oireista ja terveysongelmista eivät ole kertoneet.
   Kahdella kaksi kertaa piikillä käyneellä puolestaan on silmäongelmia: molemmilla näkö hävinnyt kokonaan toisesta silmästä, toisesta osittain. Toiselta löytyi silmän takaa verenpurkaumia.
   Erään pulssi ja verenpaine ovat piikin jälkeen menneet vuoristorataa ylösalas. Kun terveyskeskuksesta tilanteeseen hoitosuositusta kyseli, kirjaimellinen ohje kuului: "Lopeta mittaaminen". Tämä ohjeistus lopulta herätti hänet niin, että on päättänyt jättää seuraavat piikit ottamatta.

   Osa on nyt siis palannut keskusteluun kanssani, ilmaisseet harmiaan, etteivät uskoneet varoitteluani ja kyselleet josko tietäisin mitä nyt sitten olisi tehtävissä. Olen jakanut heille mm. tuntemiani kehon puhdistukseen liittyviä perusasioita sekä ohjannut sivulle: https://andreaskalcker.com/en/

   Olisikohan jollain vinkata kattavaa, selkeää koostetta tai sivustoa kusetukseen heränneille piikilläKÄYNEILLE?
   Joku piikki-survival, josta löytyy neuvoja mitä tehdä ja jättää tekemättä. Kiitos!

   Poista
 34. Uskossa olevan kaverin kanssa palloteltiin männä viikolla ajatusta että olisiko rokote ns. Pedon merkki, aika moni asia kyllä natsasi, pitäisi kyllä pysyä vapaaehtoisena loppuun asti. Seuraavaksi sitten odotellaan "pelastajaa" joka tekee "ihmetekoja", tätä spekuloitiin kanssa, nouseeko ihmisten joukosta vai onko kyseessä "hyvä Alien" joka ylivertaisella tiedollaan ratkaisee maailman ongelmat. Jotenkin tässä ajassa on paljon samaa mitä Ilmestyskirjassa kerrotaan, pitäisi kai olla peloissaan ja ahdistunut, mutta ennemminkin odottelen tulevaisuutta jotenkin ihmeissäni, tuntuu että iso pyörä on lähtenyt pyörimään ja se ei pysähdy eikä muuta suuntaansa, perverssillä tavalla tuntee itsensä etuoikeutetuksi että sattuu elämään tämän murroksen keskellä. Maailman valtiaille ei riittänyt kaiken mammonan ja maallisen vallan kahmiminen vaan he pyrkivät Jumalan asemaan luodessaan"uutta" elämää ja pyrkiessään hallitsemaan luontoa, tähän ylimielisyyteen sisältyy tuhon siemen joka tulee sortamaan vallasväen ja heihin luottavat ihmiset maan tomuun. Tulevat vuodet/vuosikymmenet eivät varmasti ole ilon ja auvon aikaa vaan ennemminkin itkun ja hammasten kiristelyn, jotain kumminkin tapahtuu, kortit ovat pöydällä ja kaikki laitetaan likoon, pölyn laskeuduttua katsotaan kuka korjaa potin. En hetkeäkään epäile etteikö kaltaiseni ihmiset selviydy voittajina (moni kyllä tulee matkalla sortumaan), se mitä me sillä voitolla teemme se on sitten asia erikseen, toivottavasti emme aloita samaa paskaa jälleen kerran uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ajattelen, että rokote voi hyvin olla se pedon merkki, joka laitetaan käteen. Testi puolestaan se, joka laitetaan 'otsaan'. Koineen kreikkaan perehtynyt osaisi kertoa, mikä sana alkuperäisissä teksteissä on tuon 'otsan' kohdalla, mutta eikös testillä tarpeeksi lähelle otsaa, vaikkakin kallon sisäpuolelle, kuitenkin päästä?
   Eliittihän saatananpalvojina välillä kirjoittavat, välillä lukevat ja toisinaan toteuttavat Raamattua. Erityisesti näyttäisi olevan joku psykopaattinen pakkomielle toteuttaa juuri se luonnon maksimaalinen tuho, joka ilmestyskirjassa lukee. Siellä esim. kerrotaan, kuinka yksi enkeli lensi saastuttamaan veden, yksi ilman jne. Ja tätä on toteutettu chemtraileilla, ydinkokeilla, kaivoslouhoksilla jne. - siis ihan tarkoitushakuista saastuttamista saastuttamisen ja tuhon itsensä vuoksi.

   Mielestäni puolestaan Trump sopii oikein hyvin pakkomielteiseen kuvaan 'antikristuksesta, joka johtaa valitutkin harhaan'. Massan alitajuntaan on huolella painettu sellainen stereotypia, että antikristus karauttaa paikalle sarvet päässä uhkaavia möristen, pimeä pilvi ympärillä kuin Raparipalla Tenavissa.
   Todellisuudessa hän voisi hyvin olla juuri tuollainen 'yksinäinen ja väärinymmärretty totuustaistelija', joka tarpeentullen vetoaa Raamattuun, tai ainakin Raamattuun uskoviin ihmisiin. Lisäksi antikristukseen liitetään 'valheellinen rauhan aika' - Trumphan ei aloittanut yhtään sotaa ja pyrki tekemään rauhaa kaikkien maiden kanssa, erityisesti Lähi-Idässä. Erittäin vetoava ja rakastettava hahmo siis - jos vaan olisi totta.

   Poista
  2. Onhan Trumpetille sitä Antikristuksen viittaa soviteltu suunnalta jos toiseltakin, mielestäni kumminkin turhan köykäinen kaveri niitä saappaita täyttämään, kyseessä pitäisi olla hahmo joka saisi käytännössä lähes kaikki globaalisti itseään kumartamaan, riippumatta uskonnoista jota sattuvat harrastamaan. Myös se "valheellinen rauhan aika" antaa odottaa itseään, Trumpelon lätinöistä huolimatta hänenkin presidenttiyden aikana maailmassa käytiin jatkuvasti niin isoa kuin pientäkin kähinää. En usko että kyseinen veijari saapuu sarvet päässä rikinkatkun saattelemana vaan ennemminkin gandhimaisena "rauhan" lähettiläänä.

   Poista
  3. Joo, mielenkiintoinen kysymys. En ole seurannut keskustelua Trumpista, tuo nyt on vain omaa päätelmäni mm. siihen liittyen, että eliitillä tuntuu olevan nyt kiirettä puntissa 'täyttää kaikki kirjoitukset'. Enkä usko, että heille on niin nuukaa, toteutuuko kirjoitus ihan oikeasti vai ei - kunhan sinnepäin mennään. Ja ovat nyt kaikenkaikkiaan niin valheellista ja falskia jengiä, että mielestäni just loistavasti tuollainen teatterinomainen plöräys täyttäisi sen kriteerin mennen tullen. Mutta tästä varmasti voidaan ja saadaan olla monta mieltä?

   Itse olen pitkällä taipaleellani sen verran kyynistynyt, 'pessimisti ei pety', että aluksi en pitkiin aikoihin en korvaa lotkauttanut tuolle Trump - qanon -kuviolle. Sitten yritin urheasti kaikkeni uskoa aikani, että siinä olisi jonkunlainen ratkaisu tähän helvettiin. Pakko oli kuitenkin suht pian luovuttaa - ei kertakaikkiaan pysty uskomaan, kun näytöt puuttuu täysin. "Liian hyvää ollakseen totta."

   (Just a note: on muuten hemmetin vaikeaa saada nyt kommenttia läpi. Välillä näyttö hyytyy, välillä häviää teksti. Aiemminkin vähän joskus temppuillut, mutta ei mitään tällaista. Silloin on auttanut, kun sulkee sivun, nyt ei sekään. Mutta mä en nyt luovuta - hähähä! - ja jossain vaiheessa tämäkin tulee läpi! Just watch me! :D)

   Poista
 35. Uusi suositus: raskaana oleva voi ottaa rokotteen

  https://www.mediuutiset.fi/uutiset/mu/7e6353df-800f-4cdc-82f9-f3090b8a8341

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sen toki ottaa, seuraamukset tosin voivat olla karmeita. Ja lisää tulee

   "Pfizerin uusi tuotanto­linja hyväksyttiin – näin se lisää korona­rokotteen tuotantoa: ”Merkittävä ja välitön vaikutus”

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008019263.html

   Poista
 36. Rokotevastustajat pyörittävät isoa bisnestä – kassa kilisee miljoonien edestä https://www.is.fi/digitoday/art-2000008019604.html

  Isoa bisnestä? Verrattuna mihin? Rokotusjättien voittoihin? Alakoululaisten mehukiskan tuottoihin?
  😂😂😂

  VastaaPoista
 37. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008022808.html
  Mutkat suoristaen,
  Intian variantti=rokotetut sairastuu rokotteista🤔

  VastaaPoista
 38. Olen rokotevastainen, mutta kassani on edelleen lähinnä miinusmerkkinen ahkerasta työssäkäynnistä huolimatta. Missä vika? Mitä teen väärin? 😁

  VastaaPoista
 39. Pakkorokotuksia kannattavat kansanedustajat:

  https://avoin.media/2021/02/04/pakkorokottaja-galleria/

  VastaaPoista
 40. Juho Lyytikäinen:

  https://tokentube.net/v/2586586642/Nyt-se-alkaa---V%C3%A4%C3%A4rin-tilastoidut-koronarokotekuolemat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä esimerkki:

   https://twitter.com/DJcalligraphy/status/1399027860480745475

   Poista
  2. Mitenkä kauan tätä rokotepelleilyä jatketaan? Itse oletin, että kun ihmiset huomaavat, että rokotehaittoja tulee, niin homma muuttuisi. No, ihmiset ovat niin psykoosissa, että aina löytyy selitys, kuten "hyödyt ovat suuremmat kuin haitat" tai "Fimean tilastoihin voi kuka tahansa lähettää haittailmoituksen esimerkiksi pikku kivusta kädessä" jne jne.

   6kk lapsia aletaan piikittämään eikä tämäkään avaa ihmisten silmiä.

   Poista
  3. Todennäköisesti vielä hyvinkin kauan. Horkkauniset uskoo mitä vain uutisten kertomia satuja, ja joukkoitsemurha vain jatkuu jatkumistaan.

   Tämä pelleily loppuu sitten kun pellet loppuu. Siihen voi mennä pitkään.

   Poista
  4. "Tämä pelleily loppuu sitten kun pellet loppuu. Siihen voi mennä pitkään."

   Niin se valitettavasti on.

   Poista
 41. Mielenkiintoista.

  https://www.ossitiihonen.com/2021/06/19/magneettista-ihmista-etsimassa/

  Onneksi maailmasta löytyy vielä niitä, jotka arvostavat tiedettä ja tieteellisiä metodeja.

  VastaaPoista
 42. Alkaa käydä tämä narratiivin ylläpitäminen hieman koomiseksi:

  https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eivät ne rokotteet nyt autakaan ja poista rajoituksia. Fiksuimmat tämän tiesi kaan sitten, koska kyseessä ei ole mikään virus vaan totalitarismi. Tedros sanoo että tämä on uusi normaali

   https://www.cnbc.com/2020/06/29/who-warns-coronavirus-pandemic-is-speeding-up-as-countries-ease-lockdown-rules.html

   Poista
 43. Se toinen Antero:

  https://anteronblogi.wordpress.com/2021/07/01/thl-epaonnistuu-jatkuvasti-ennusteissaan-ajaa-nyt-lapsia-koronapiikille/

  Eli lapset pitää rokottaa, koska se edesauttaa rajoituksista luopumista, ja sitä kautta parantaa lasten terveyttä. On ne propagandistit taitavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä rajoitus- ja rajoitusten purkujutuissa käytetään hyvin usein tyypillistä päälaelleen kääntöä, kuten esimerkiksi rokotepassitkin "vapauttavat" matkailua ja yhteiskuntaa, vaikka todellisuudessahan kyse rangaistuksesta, tai sen uhasta, mikä ei toteuta auktoriteettien tahtoa, ja sen rangaistuksen välttämisestä tottelemalla.. :D

   Poista
  2. "War Is Peace, Freedom Is Slavery, and Ignorance Is Strength"

   Poista
 44. Ihmisten erottelu ja pakkorokotukset voidaan nyt sitten varmaan oikeuttaa tällä:

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008100949.html

  Tuo on täysi valhe. Virologien ja immunologien mukaan juuri nuo rokotteet aiheuttavat varianttien synnyn valintapaineen takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://twitter.com/dwtruthwarrior/status/1411462578992128002

   Poista
  2. Nyt eliitin ongelma on, että niin moni jättää rokotukset ottamatta. Veikkaan, että tämä menee aika rumaksi. Tässäkin käännetään asia ihan ylösalaisin.

   Poista
 45. Sitran selvitys valmistui, ei ongelmaa liittää koronatodistusta ja maksukorttia yhteen. Tosi yllättävä tulos.

  https://www.sitra.fi/uutiset/sitran-selvitys-maksukorttien-kaytosta-koronapasseina-valmistui/

  VastaaPoista
 46. Teletapit propagandavälineenä:

  https://twitter.com/TeletubbiesHQ/status/1412790031530475524

  VastaaPoista
 47. No niin, sieltä Kanadasta alkaa nyt sitten rokottamattomien syrjintä oikein kunnolla. Tämä on kun seuraisi kauhuelokuvaa.


  https://westphaliantimes.com/quebec-will-implement-vaccine-passports-to-limit-non-vaccinated-peoples-access-to-non-essential-services-if-situation-worsens-in-the-fall/

  VastaaPoista
 48. Biden Sending Fed Agents Door To Door To Push Vaccinations

  https://www.youtube.com/watch?v=SR3mempPPPc

  VastaaPoista
 49. Ranskassakin alkaa tapahtua:

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/acd3c18d-09e6-454e-8a20-ce481aa97827

  Jännä kuinka nykyään ollaan huolissaan kaikkien muiden vähemmistöjen oikeuksista ja syrjinnästä, mutta rokotekriittiset ovat näköjään vapaata riistaa, hallinnon siunauksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta samaa yritetään Suomessa argumentilla "Ranskassa on saatu hyviä kokemuksia..."

   Poista
  2. Onneksi Ranskassa on jalkauduttu eri puolilla maata. Ei siitä kuule mediasta mutta asiaa voi seurata esim tägillä #PassDeLaHonte

   Poista
  3. Briteissä, Kiinassa, Ranskassa ja kohta Suomessa. Tottakai, koska tämä on globaali juttu. Tuo mitä Jauhottaja sanoi on kyllä kummallista, ei Suomi nyt huuda Ranskalle oikeusvaltioperiaatteen rikkomisesta kuten Unkarille jne. Missä Sannan ja Saulin ylevät kommentit? Ihan hiljaa ovat.

   Poista
  4. Harkimo:

   "Nyt pitää alkaa tehdä samantyylisesti kuin Ranskassa on tehty. Jos ihmiset eivät suostu menemään rokotuksiin, silloin niiden menemisiä pitää rajoittaa. Silloin he eivät pääse tapahtumiin tai ravintoloihin. On pakko ottaa käyttöön samanlaiset kovemmat toimet."

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-4811-987b-0b7a67cfd4f4

   "Pakko." Miten yllättävää.

   Poista
  5. "Henriksson lupasi keväällä selvittää koronapassin ”oikeudelliset edellytykset”.

   – Oikeudellisilla edellytyksillä tarkoitetaan sitä, ettei se olisi vastoin perustuslakia. Minä en ymmärrä, miten se edes voisi olla vastoin perustuslakia, kun ei se ole muissakaan Euroopan maissa, joissa yhdenvertaisuus on voimassa, Ben Zyskowicz ihmettelee Verkkouutisten BenTV:ssä."

   https://www.verkkouutiset.fi/ben-zyskowicz-sosialistinen-tasa-arvokasitys-ei-sovi-nykypaivan-suomeen/

   Kunnon kaasuvalotusta. Miten yllättävää.

   Poista
  6. Ainut mitä historiasta on opittu on, että historiasta ei olla opittu mitään.

   Ihmisten jaottelu valtiojohtoisesti eriarvoisiksi onkin oikein, kunhan se tehdään näennäisesti eri perusteilla kuin ennen (jotta mitään yhteyttä ei muka ole), ja jonkin asian takia jota MINUT on saatu pelkäämään, eikä siinä silloin voi olla mitään negatiivista seurausta tai vaikutusta ihmisoikeuksiin. Puhuuhan auktoriteetitkin siitä niin, että se on turvallisuutta, turvaa oikeuksia, kuten esim elinkeinovapautta joka ensin valtiovallan toimesta otettiin pois, ja että se tuo vapautta, joka sekin vietiin pois, ja nyt sille laitetaan auktoriteettien toimesta perustavanlaatuisiin vapauksiin ja oikeuksiin kajoavat ehdot, mitä tottelemalla saa "vapauden" takaisin.

   Poista
  7. Vastaisivat viranomaiset ensin siihen kysymykseen, onko meneillään kaksoissokkokoe eli saavatko puolet "rokotetuista" suolaliuosta?
   Jos näin on, koko "vapauspassi" alkaa näyttää aika absurdilta, ellei sitten kyseessä ole samaan aikaan käynnissä oleva käyttäytymistieteen koe.

   Poista
 50. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/e4c9b51d-75a4-4f6e-993a-4c3123c6fb71

  Maaliviivaa siirrellään taas.

  Jännä muuten kun tästä koko hommasta ja narratiivista on kokonaan pudonnut pois, sitten viime kesän, kaikenlaiset itse tehtävät toimenpiteet vakavampien oireiden tai tartunnan välttämiseksi, esim. tupakoinnin lopettaminen, liikunta, ylipainon välttäminen, stressin (ja pelon) välttäminen jne, tai lääkehoitojen löytäminen tautiin. Nyt rokotteet onkin ainoa toivo nyt ja aina, kuin mikäkin pyhä kaste joka pelastaa.

  VastaaPoista
 51. Sanoma media pistämässä parastaan:

  https://www.aamulehti.fi/paakirjoitukset/art-2000008145050.html

  Älä ota rokotetta, olet automaattisesti yleisesti rokotevastainen, tämä vain ja ainoastaan johtuu hurahtamisesta salaliittoteorioihin, joka vaarantaa hengen ja terveyden, litteä maa ja kultit mainuttu, rokotevastaisuus lokeroitu samaksi. Sananvapautta pitää olla, mutta vain auktoriteettien hyväksymistä aiheista, muu pitää sensuroida vaarallisena disinformaationa, etenkin internetin suurilta alustoilta. Kriittisestikkin pitää ajatella, mutta vain auktoriteettien ja lauman hyväksymistä aiheista. Sitten otetaan "vastapuolen" keinot käyttöön sitä itseään vastaan, yleissivistystä pitää kehittää lukemalla, opiskelemalla ja järjen käytöllä, ilmeisesti kuitenkin vain virallista narratiivia tukevasti, kaunokirjallisuuttakin pitää lukea, kun se kehittää tarinallista havainnointikykyä, kun rokotevastaisuus ja salaliittoteoriat on vahingollisella tavalla onnistunutta tarinallistamista. Lopuksi tietenkin muistutus kuinka ainut oikea tapa toimia on tehdä juuri niinkuin media, hallitus ja viranomaiset sanovat.

  Näin sitä todellisuutta luodaan siitä raportoinnin sijasta. Ei ihme miten ihmiset yhä enenevissä määrin ajattelevat kaikesta virallisen narratiivin ulkopuolisesta. Alkaa kohta aikansa neuvostopropagandakin kalpenemaan.

  VastaaPoista
 52. Biden lupaa satasen jokaiselle joka ottaa rokotteen:

  https://twitter.com/Breaking911/status/1420848670489075722

  Ei yhtään epätoivoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppohan se on kansan omista rahoista lupailla. Hei jos teet niinkuin käsken nii ostan sulle auton. Mää maksan sen muuten sitten sun omalta pankkitilitä, tai jos sulla ei oo varaa niin lainaan sen hämäriltä pankkiireilta.

   Poista
 53. Miten propaganda toimii, kun haittailmoituksia tulee valtava määrä:

  https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4241500

  Puhutaan kuukautishäiriöistä ja käsikivusta. Mitäs sitä nyt mainitsemaan sitä tosiasiaa, että kuolleita ja sairaalahoitoa vaativia tapauksia on enemmän kuin yhdessäkään aiemmassa rokotekampanjassa.

  Miten propaganda toimii, kun kuolemantapauksia on jo hälyttävän paljon:

  https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4241499

  "Eeeei ne mitään oikeita rokotekuolemia ole. Tuskin liittyvät mitenkään rokotteeseen. Ne nyt on vaan jostain syystä tilastoitu rokotekuolemina, mutta ei ne varmaan oikeasti siihen kuolleet."

  Melkoiset kaksoisstandardit, kun miettii miten "koronaan liittyviä kuolemia" tilastoidaan.

  VastaaPoista
 54. Kansanedustaja toivoo pakkorokotuksia:

  https://twitter.com/KarnaMikko/status/1421815114425044998

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä Kärnä on haaveillut niistä ennekin.

   "Kansanedustaja sorvaa lakialoitetta: Lapsilisät pois vanhemmilta, jotka kieltävät lastensa rokotukset"

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001223324.html


   Ihme fiksaatio noihin rokotteiisiin ja halu piikittää kaikkia. Miten joku äänestää tuollaista pelleä?

   Poista
 55. Animaatisarja South Parkin jaksossa E23 S3 ”Shots!” (suom. Piikkejä!) kaikkien on otettava rokote saadakseen käydä koulua. Cartmanin rokotekriittinen äiti mainitsee rokotteiden tutkitusti sisältävän haitallisia myrkkyjä, kuten formaldehydiä, alumiinia ja elohopeaa.

  Jakson ensiesitys lokakuussa 2019.

  https://www.southparkstudios.nu/episodes/o2ma0w/south-park-shots-season-23-ep-3

  VastaaPoista
 56. Vaikka välillä tuntuu että lyö päätään seinään kerta toisensa jälkeen, joskus sitä saattaa onnistuakin, appiukko ja anoppipuoli olivat aivan hysteerisiä plandemian alussa hamstrasivat vessapaperia ja makaroonia, eristäytyivät ja odottivat rokotetta pelastamaan(molemmat riskiryhmää painonsa ja ikänsä perusteella), puhelimessa lätistessä eivät meinanneet millään sulattaa meikäläisen kantaa tähän vouhotukseen, no vähän ajan kuluttua kiinnostuivat kuulemaan mihin ajatukseni perustuvat, pistin kattavan linkkilistan jonka ajattelin heidän pystyvän sulattelemaan.
  Tällä hetkellä kumpikaan ei aio ottaa piikkiä, pitävät koko touhua isoimpana kusetuksena koskaan, ehkä tähän vaikuttaa myös apen kahden vanhemman siskon siirtyminen oikosääristen valtakuntaan pian piikin jälkeen.
  Viikonloppuna soiteltiin ja molemmat valitteli pientä köhää ja nokan vuotamista, kysäisin meinaavatko mennä testaamaan koronaa, vastaus oli ei helvetissä, mitä hyötyä siitä on, juodaan kuumaa ja lepäillään niin sitä flunssaa hoidetaan 😂 terveyskeskukseen mennään jos tarve vaatii. Ei voi kun hattua nostaa vanhoille kävyille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno tarina. Itsellä ei ole vastaavaa kokemusta, mutta onko muilla?

   Poista
  2. Täytyy vielä lisätä että niin tällä pariskunnalla kuin lähes kaikilla muillakin joita on saanut tuupattua ottamaan itse asioista selvää, on pohjilla kriittinen suhtautuminen maahanmuuton auvoisuuteen, eli uutisointi moniosaajista, kestävyysvajeen paikkaajista, kaarnalaivoista, naisista ja lapsista olivat jo valmiiksi horjuttaneet uskoa valtamediaan, poliitikkoihin ja viranomaisiin.

   Poista
 57. "En väitä, että ihmiset olisi vitun tyhmiä, mutta."

  https://kummajuttu.fi/2021/08/rokotteet-heti-koulun-alkaessa/

  VastaaPoista
 58. Mutta uskokaa, ne toimii kyllä ne rokotteet toimii. Eikös tämä nyt vie hieman pohjaa siltä koronapassilta? No on se saatava koska....  "Yli 90 prosenttia aikuis­väestöstään kertaalleen rokottanut Islanti teki huolestuttavan havainnon lauma­suojasta"


  https://www.is.fi/uutiset/art-2000008180367.html

  VastaaPoista
 59. Jos tämä plandemia ja rokotteet ovat eliitin suunnittelemia ja levittämiä eikö tuntuisi loogiselta, että kohde ei olisi uskollisimmat kannattajat vaan siltikin omaan ajatteluun pystyvät viimeiset vastarannankiisket ? Eli, jos maailma on niin paha kuin se voisi olla, niin olisiko mahdollista, että sen jälkeen kun lapsillekin on annettu täysi suoja, päästettäisiin leviämään oikea maailmanlopun variantti joka niittäisi nämä viimeiset mohikaanit ? Miksi muuten kehitettäisiin sellainen rokote, joka ei estä tartuntaa ja levittämistä, mutta lievittää oireita ? En sinänsä sano, etteikö rokotteessakin voisi olla jotain eliitin kannalta hyödyllisiä sivuvaikutuksia jotka voisivat liittyä esimerkiksi Eugeniikkaan... En kyllä tiedä haluaisinko elää tälläisessä maailmassa. Eli en ole suinpäin ryntäämässä piikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piikitetään suurin osa ihmisistä riippuvaisiksi tulevista piikeistä=kaikkeen suostuva orjalauma joiden elämä on piikittäjien varassa. Piikitetyt kyllä hoitavat jäljelle jääneet änkyrät pois elävien kirjoista, muistuttavat muuten heitä väärästä valinnastaan.

   Poista
 60. katsokaa nyt tätä touhua,

  "Asiantuntijalta tyly viesti Britannian parlamentille: Deltamuunnos osoitti laumasuojan myytiksi"

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bccf1c8e-6ac5-423e-9fdc-05c04e985e89

  Eli siis "Deltamuunnos tarttuu ihmisiin, jotka ovat rokotettuja", mutta mites tämähän oli ihan foliojuttuja? Noista rokotteista ei ole mitään hyötyä. Niistä on vaan haittaa. Miten ne perustelee sen koronapassin nyt?

  VastaaPoista
 61. "THL suosittelee raskaana olevia ottamaan koronavirusrokotuksen – deltamuunnos voi aiheuttaa vaikeamman taudin kuin viruksen aiemmat muunnokset"

  https://demokraatti.fi/thl-suosittelee-raskaana-olevia-ottamaan-koronavirusrokotuksen-deltamuunnos-voi-aiheuttaa-vaikeamman-taudin-kuin-viruksen-aiemmat-muunnokset/

  Sairasta.

  VastaaPoista
 62. Rokotepropaganda kiihtyy:

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b68b73ca-b311-408d-91e1-43e1a4f99c5d

  Tämä Sanna Ukkola on kyllä melkoinen propagandisti:

  "Me tunnemme jo varsin hyvin koronarokotteen jälkiseuraukset, mutta me emme vielä tunne koronan jälkiseurauksia.

  Lääkärit, valtiot ja tartuntatautiviranomaiset eivät ikinä suosittelisi koronarokotetta, elleivät ne katsoisi, että hyödyt selvästi ylittävät haitat. Niillä on asiasta paras mahdollinen tieto ja myös kyky tulkita dataa.

  Luin erittäin hyvän ja selväsanaisen artikkelin australialaisesta lehdestä, jossa pohdittiin yksityiskohtaisesti, miten pika-aikataululla tehtyjen rokotteiden turvallisuudesta voi mennä takuuseen."

  Jos Ukkola on niin kovasti huolissaan ystävänsä terveydestä, niin miksi hän ei suosittele ystävälleen D-vitamiinia? Sen sijaan hän käyttää kunnon propagandistin tavoin "kaikki muutkin!" -kortin:

  "Moni minulle läheinen ihminen on sinun tavallasi ollut varsin skeptinen koronarokotteen suhteen. Mutta asiaa perusteellisesti harkittuaan ja monia eri lähteitä tutkittuaan kaikki sinua lukuun ottamatta ovat nyt käyneet ottamassa rokotteen. Sinä olet ainoa, joka ei ole vielä näin tehnyt."

  Viime päivien uutisoinnista päätellen olemme uuden psykoosiaallon kynnyksellä. Kohta panikoidaan taas kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janus Putkoselta osuva vastaus:

   https://mvlehti.net/2021/08/12/avoin-kirje-rokotetta-harkitsevalle-ystavalleni-kolumni/

   Poista
 63. Erehdyin taas jatkamaan keskustelua tieteellisesti orientoituneen työkaverini kanssa. Tästä lähtien lupaan ja vannon pysyväni hiljaa, vaikka kuka yrittäisi keskustella mitä tahansa mistään ja koskaan. Mutta tiivistän huippukohdat tähän, kun täytyy saada purettua se pois mielestä, oli nimittäin sen verran raskas parin tunnin keskustelu.

  Vastasin kysymykseen miksi en ota rokotetta ja että luotan omaan fiksuun elimistöön ja panostan sen tasapainossa pitämiseen: "Tuo on just tuota newage hihhulointia ja whataboutismia. Eihän millään liikunnalla ja elintavoilla ole mitään tekemistä viruksen kanssa. Aivan naurettavaa alkaa puhumaan mistään vitamiineista, kun herkästi leviävä tauti jyllää koko maailmassa."

  Mainitsin, että Fimean sivuilla on jo n. 100 haittailmoitusta kuolemasta: "Eihän se ole paljon. Jos vertaa, että koronaan on kuollut jo lähes tuhat, huomattavasti turvallisempaa on siis ottaa rokote, yksinkertaisempikin osaa laskea hyötysuhteen. Jos rokotteesta olisi jotain haittoja, siitä tulisi iso meteli, koska lääkäreillä on kuitenkin etiikka, eivätkä voisi olla siitä hiljaa."
  Minä: "Tuhansia lääkäreitä ympäri maailman yrittää kyllä tietoa levittää, että rokote on vaarallinen, mutta se sensuroidaan".
  Hän: "Tottakai höpöpuheet sensuroidaan. Eihän mikään itseäänkunnioittava media julkaise epätieteellisiä, yksittäisiä väitteitä. Ja onhan maailmassa useita riippumattomia tahoja, jotka asiaa tutkivat ja sitä kautta tieto kyllä leviäisi, jos jotain hälyyttävää ilmenisi".
  Minä: "Hetkinen, siis mitä riippumattomia tahoja?"
  Hän: "Esimerkiksi WHO ja ..."
  Minä: O.o "Jos ottaisit selvää, kuka rahottaa ja ketä, ymmärtäisit kuvion vähän paremmin."
  Hän: "Tuo on taas tuota salaliittoteoriointia. Ei millään isoilla firmoilla ole mitään intressiä puuhastella jonku rokotteen kans, ei siinä ole mitään järkeä. Jos ajattelet järjellä, ymmärrät, että mikään maailmanlaajuinen salaliitto ei vain ole mahdollista, koska aina on joku joka vuotaa asioita, kuten esim. Snowden."
  Minä: "Mutta esim. Afrikassa on jo useampi rokotevastainen presidentti päässyt hengestään lyhyen ajan sisällä ja heti kuoleman jälkeen on kansa saanut uuden johtajan ja piikkinsä. Eikö sekin ole vähän erikoista."
  Hän: "No ei, Afrikka nyt on muutenkin semmonen paikka, jossa tapahtuu erikoisia. Vähän niinku Venäjällä, jossa ihmisiä vaan tippuu parvekkeilta. Mutta ei ne nyt sentään mihinkään rokotteeseen liity."


  Hän: "Mutta miksi pitää muka kapinoida jotain rokotteita ja maskeja vastaan. Sehän on täysin vapaaehtoista."
  Minä: "Periaatteessa kyllä, koska pakottaminen on lainvastaista, vielä. Mutta muualla ollaan jo paljon pitemmällä painostamisen tiellä. Ja valtavia mielenosoituksia järjestetään vähän väliä, Ranskassakin mellakoivat ihan kunnolla."
  Hän: "No mutta se on niitten maitten ongelma, ei Suomessa olla semmosia."
  Minä: "Ei niin, suomalaiset on huonoja osottamaan mieltä."
  Hän: "Ei meillä ole mitään tarvetta osottaa mieltä, eihän nyt ole edes mitään kovin kummosia rajotteita edes annettu. Ehkä joku matkustelu ulkomaille on hankalampaa kuin ennen, mutta ei se ole kuin ottaa tikun nenään ja tuloksen jälkeen on taas vapaa liikkumaan."

  Minä: "Kyllä tässä ollaan natsien tiellä, kohti saippulinjastoa."
  Hän: "30-luvun sotatilaa ei mitenkään voi verrata nykypäivään. Silloin oli aivan eri tilanne ja ihmiset käyttäytyivät sodan takia poikkeuksellisesti ja pakotetusti."
  Minä: "Joooooop....".

  Usko parempaan tulevaisuuteen sai taas pienen kolauksen. Mutta tuosta sai aika hyvän käsityksen, miten kierosti ja kahtiajakautuneesti ihmismieli toimii; vaikka henkilö on hyvin kriittinen, looginen ja omaa laajan yleissivistyksen, sokeutuu kaikki tuo ymmärrys heti kun pitäisi kyseenalaistaa perusturvallisuutta horjuttavia oppeja. Eikä edes itse huomaa sitä ristiriitaa puheissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan perus kognitiivinen dissonanssi. Se on ihan sama millaiset todisteet lyöt pöytään, mikään ei mene läpi.

   Näillä ihmisillä voi olla vähän raskasta sitten kun he lopulta joutuvat kohtaamaan totuuden.

   Poista
 64. Hienosti ne keksivät uusi tapoja kaasuvalottaa ihmisiä. Persujen puheenjohtajapaneelin vetänyt toimittaja Matti Virtanen tietää kertoa ihmisille, että George Orwell olisi todennäköisesti ottanut koronarokotteen:

  https://www.talouselama.fi/uutiset/te/06232cca-46c2-4c6f-b9aa-c208cc2b368e

  Olen sanaton.

  VastaaPoista
 65. Mielenkiintoista, kuinka välillä väitetään, että akateeminen väki on kaikkein rokotemyönteisintä, ja taas välillä aivan päinvastaista, kuten "tohtorit kieltäytyvät eniten rokotteista". Yritin etsiä tähän liitteeksi tästä asiasta hiljattain lukemaani artikkelia, niin kas kummaa, löysinkin tällaisen:
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005970706.html
  Ilta-Sanomat päätti näköjään kirjoittaa rokotevastaisuudesta jo hieman etukäteen, eli 20.1.2019.
  Mitenkäs sitä sanotaankaan, että ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen...

  VastaaPoista
 66. https://rapsodia.fi/totuus-rokotteista-lipsahti-ohi-suun-2/

  No nyt on päässyt aika muikea freudilainen lipsahdus professorilta 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään meillä on kryptomiljonäärejä. Onkohan meillä tulevaisuudessa spermamiljonäärejä?

   Poista
  2. Ilmeisesti on:

   https://twitter.com/Kwikfit4uTim/status/1438353571351650308

   Poista
  3. AAP Fact Check yrittää kovasti peitellä professorin lipsahdusta:

   https://www.aap.com.au/professors-vaccine-sterilisation-comment-used-out-of-context-to-mislead/

   Poista
 67. Traileri julkaistu:

  https://cultofthemedics.com/

  Odotan suurella mielenkiinnolla tulevia jaksoja.

  VastaaPoista
 68. "Hattivatti sanoo lerpunlerpun"

  https://tokentube.net/view?v=1446898947

  VastaaPoista
 69. Miten yllättävää.

  https://www.ossitiihonen.com/2021/09/01/eiko-fimean-johto-tunne-omia-jarjestelmiaan/

  VastaaPoista
 70. Piikki tai potkut.

  http://haittakaappaus.com/albums/Poimintoja/IMG_0062.mp4

  VastaaPoista
 71. https://www.youtube.com/watch?v=4bOHYZhL0WQ

  VastaaPoista
 72. Pakko lisätä propagandaa, kun piikit ei mene enää kaupaksi:

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1440288278121365517

  VastaaPoista
 73. Mihin tässä oikeasti varaudutaan?

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008281796.html

  VastaaPoista
 74. Näin käy lääkäreille Suomessa, jos ei mene virran mukana:

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=289582182980227&id=107497041188743

  VastaaPoista
 75. Nyt on Hesarilta aika sakeaa propagandaa:

  "EHKÄ yleisin koronarokotteita kohtaan esitetty epäilys on, että rokotteet on kehitetty liian nopeasti ja niiden testaaminen olisi vielä kesken. Sosiaalisen median rokotekeskustelussa kiertää väitteitä, joiden mukaan koronarokotteet olisivat kokeellisia.

  Väite ei ole totta.

  Suomessa käytössä olevat rokotteet ovat Euroopan lääkeviraston (Ema) hyväksymiä, ja ennen hyväksyntää niitä on tutkittu samalla tavoin kuin muitakin lääkkeitä ja rokotteita.

  Rokotteet on kehitetty nopeasti, ja niiden myyntiluvat ovat toistaiseksi ehdollisia, mutta se ei tarkoita sitä, että niiden tutkimuksessa olisi oikaistu."

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008283814.html

  Samassa jutussa kuitenkin puhutaan myös siitä tosiasiasta, että pitkäaikaistutkimuksia ei ole tehty. Jotenkin Hesari onnistuu spinnaamaan tämän niin, että koronapiikit eivät ole kokeellisia. Aikamoinen mentaaliakrobaattinen suoritus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sitä faktantarkastus-saivartelua. Kerran viranomaistahot sanovat että se ei ole kokeellinen, vaan ehdollisen myyntiluvan saanut (eli siis tutkimukset jatkuvat, ehdolliseen myyntilupaan tarvittavat tutkimukset tehty), niin silloihan fakta on että se ei ole kokeellinen, kun auktoriteetit instituutioineen näin sanovat, vaikka se käytännössä tosiasiallisesti olisikin.

   Syystähän se on faktantarkastusta, ei totuudentarkastusta.

   Poista
 76. Valtamedia ihmettelee mysteeristä sydänkohtausten lisääntymistä.

  https://www.thetimes.co.uk/article/mystery-rise-in-heart-attacks-from-blocked-arteries-m253drrnf

  Tämä aika on täynnä mysteerejä. Vähän niin kuin se viime talven influenssan mysteerikatoaminen.

  VastaaPoista
 77. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008303944.html

  Äärimmäiset keinot käyttöön 😂🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikolla juuri meninkin, ehkä jopa vähän vitsinä, sanomaan, että viimeisenä keinona ne varmaan keksii ämpärit, saadaan loputkin änkyrät hakemaan piikki. Ja (rokotettu) työkaverikin jo kommentoi, että ei nyt kukaan niin idiootti ole :'D

   Poista
  2. Tähän se kiteytyy:

   https://twitter.com/MadetojaStig/status/1443958458626285569

   Poista
 78. Miten sydänlihastulehdukset spinnataan mediassa:

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008310839.html

  "Ihan odotettua, hyvin harvinaista ja kyllähän ne rokottamattomatkin sitä saa. Ottakaa se rokote."

  VastaaPoista
 79. Markkinatalous saattaa joskus paljastaa jotain:

  https://twitter.com/Lenabellalou/status/1444889539336675332

  Mitä pitäisi päätellä siitä, että yritykset panostavat tuotekehitykseen, joka tuo markkinoille uusia hoitomenetelmiä rokotekuolemien ehkäisemiseksi?

  Joku haistoi rahan.

  VastaaPoista
 80. Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä tarjoaa seuraavan tietoiskun:

  "Tuplarokotetut menettävät immuniteettinsa 2022 vuoden maaliskuuhun mennessä"

  http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/10/tuplarokotetut-menettavat.html

  VastaaPoista
 81. Amisheilla laumaimmuniteetti ilman piikkejä. Miten yllättävää.

  https://www.youtube.com/watch?v=O1DgWYdukZU

  VastaaPoista
 82. *facepalm*: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/italiassa-pelkalla-koronapassillakaan-ei-paase-enaa-kaikkialle-kayttoon-superkoronapassi-mita-se-kaytannossa-tarkoittaa/8299958

  Tänään myöskin rapussa kuultu kahden iäkkään naisen keskustelu:
  "Moi! Pidän sulle ovea auki, kun on niin raskas kauppakassi."
  "Moi! Kiitos, käydään vain kerran viikossa kaupassa tän koronan takia. Ja nyt ollaan menossa kolmannelle rokotukselle. Flunssapiikki otettiin viimeviikolla."
  Melkoinen piikkitykitys keskustelunavauksessa. Ei tule tekstistä läpi, mutta geez, se tuli tosi voimakkaalla syötöllä :D Tosin, olisihan hän saattanut löytää turvallisuudentunteensa ja alitajunnan kaavan auktoriteetin vaikka jostakin henkisestä liikkeestä ja yhtälailla laput silmillä syöttänyt ulos sen, mitä isä on laittanut lusikalla suuhun. Kiehuttaa ihan kaikki pureksimatta nieleminen ja ajattelemattomuus.

  VastaaPoista
 83. "Voiko mRNA-injektio vaikuttaa perimään?"

  https://tokentube.net/l/2309129017/9-8-2022-klo-19-00-Voiko-mRNA-injektio-vaikuttaa-perim%C3%A4%C3%A4n-

  VastaaPoista

 84. Safe and Effective: A Second Opinion

  https://www.oraclefilms.com/safeandeffective

  Katsomisen arvoinen dokumentti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Safe and Effective: A Second Opinion - suomenkielinen teksti.

   https://www.youtube.com/watch?v=9lKAFAr-TYA

   https://rumble.com/v1ndyx0-safe-and-effective-a-second-opinion-suomenkielinen-teksti.html

   Poista
 85. Propagandisteilta meinasi vahingossa lipsahtaa totuus otsikkoon. Onneksi mediapoolin hätäpäivystys huomasi asian, ja otsikko saatiin korjattua narratiivin mukaiseen muotoon.

  https://twitter.com/heliramax/status/1582737655171010560

  VastaaPoista
 86. Britanniassa kuoli huhti–elokuussa 22 500 ihmistä normaalia enemmän, eikä kukaan tiedä tarkalleen, miksi

  https://tekniikanmaailma.fi/britanniassa-kuoli-huhti-elokuussa-22-500-ihmista-normaalia-enemman-eika-kukaan-tieda-tarkalleen-miksi/

  Kukaan ei tiedä? Onkohan totta? Vähän luulen, että aika moni tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä uutinen saa aika tylyä palautetta Twitterissä.

   https://twitter.com/TM_testaa/status/1583409134673661952

   Paine kasvaa koko ajan. Valtamedia tuhoaa tällä hetkellä omaa uskottavuuttaan aikamoisella vauhdilla. Hyvä niin.

   Poista
 87. They CAN'T hide this anymore, it's all starting to unravel | Redacted with Clayton Morris

  https://www.youtube.com/watch?v=KHFua_tnWvI

  VastaaPoista
 88. Ossi Tiihonen: "Hei @fimea @THLorg @STM_Uutiset!
  Australian hallinnolle osoitetulla tietopyynnöllä on selvinnyt, että Pfizerin työntekijöille on tehty sinne omia k-injektioeriä. Onko näin Suomessa? Ja jos on, niin miksi?"

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1609538174891573249

  VastaaPoista
 89. Rokote koronaa vastaan oli ennalta suunniteltu

  https://ossitiihonen.com/2023/01/18/rokote-koronaa-vastaan-oli-ennalta-suunniteltu/

  VastaaPoista
 90. 4 syytä miksi rokotteet meni niin hyvin kaupaksi kansalle (suomeksi):

  https://youtu.be/HSTeNqvlk7A

  VastaaPoista
 91. Uusi maailma: Tulevaisuudessa "pistospakko"?

  https://www.youtube.com/watch?v=eFqhMqD1Cx0

  VastaaPoista
 92. Mielenkiintoinen episodi menossa twitterissä. Paine kasvaa.

  Joe Rogan DESTROYS Woke Doctor After He Attacked His Jab Stance.. Tim Pool and Elon Musk Pile On

  https://www.youtube.com/watch?v=ybNEohy-bMc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoinen veijari tämä Hotez:

   https://twitter.com/goddeketal/status/1670437750552625158

   (ketju)

   Poista
 93. Lee Fang: Moderna is SPYING On Your Vaccine Discussions Online

  https://www.youtube.com/watch?v=bQjmNoIXs_I

  VastaaPoista