perjantai 20. marraskuuta 2020

Uusi maailma: Rokotteet - aikakautemme kaasukammio?

 
Jälleen kerran hienoa työtä Uusi maailma -kanavalta. Tämä erittäin laadukas video kannattaa jokaisen ehdottomasti katsoa.

Vähemmän yllättävästi Youtube poisti kyseisen videon. Tässä sama Bitchuten puolelta:132 kommenttia:

 1. Median rokotepropagandaa:

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kaikki-eivat-valttamatta-suostu-ottamaan-koronarokotetta-asiantuntija-ei-kannata-verrata-sikapiikkiin-tasta-syysta-tuleva-rokote-on-eri-asia/7998560

  Luottakaa asiantuntijoihin, ja unohtakaa ne narkolepsiatapaukset!

  VastaaPoista
 2. Mutta ottaako rokote vai ei, kas siinä monelle pulma, sillä Sofien valintatalo aukeaa ehkä ihan lähiaikoina. Kyllä https://yle.fi/uutiset/3-11670413

  VastaaPoista
 3. Lääkkeiden pääsyyn markkinoille kestää 10+ vuotta ennen kuin kaikki tehon ja turvallisuuden kokeet on tehty. Jostakin syystä rokotteita pusketaan murto-osassa ajasta, joka normaaleiden lääkkeiden turvallisuusanalyysiin menee.

  VastaaPoista
 4. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8b010dc1-f731-46a6-a2cb-e208c79cb167

  Siinähän se nyt sitten tuli. Ei tarvitse enää foliohattuilla.

  VastaaPoista
 5. Rokotepropaganda etenee:

  https://tekniikanmaailma.fi/jos-kieltaytyy-ottamasta-koronarokotetta-pitaisi-silloin-maksaa-itse-oma-sairaalahoitonsa/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä jos saataisiin pää auki niin juopot,narkit,läskit, urheilijat,tupakoitsijat ja kaikki muutkin jotka omilla valinnoillaan mahdollisesti edesauttavat sairastumistaan, omasta pussista vaan latit tiskiin tai sopii mennä kotiin potemaan. Elämä kun sattuu olemaan sarja valintoja ja jokaisella on vähintään yksi huono sellainen. Voitaisiin perustaa parisenkymmentä virkaa avustajineen jotka arvioisivat kuinka paljon kunkin pitäisi kukkaronnyörejä raottaa, pätevyysvaatimuksena kirkas otsa ja ehdoton oikeassaolemisen taito😂

   Poista
 6. Tässä Bill sanoo että tarvitaan ehkä kolmaskin shotti ja sitten lisäksi jatkossa aina uutta. Ilmeisesti siis joudumme jatkuvien rokotusten tielle.

  Third shot may be needed to combat new coronavirus variants, Bill Gates says

  https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-variants-third-shot-bill-gates/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tämän ole koskaan tarkoitus loppua. Se loppuu tasan tarkkaan vasta silloin kun ihmiset kasvattaa selkärangan ja voimalla ajaa nuo psykopaatit pois vallasta.

   PS. He haluavat synteettisen ihmisen, tulevaisuudessa ei ole tarkoitus olla miehiä eikä naisia. Tästä syystä transagenda on täydessä vauhdissa, ja esim sukupuolettomat liikennemerkit tulivat tänne Suomeenkin. Sen takia rokotteita tarvitaan monia, että ne muuttavat ihmisen DNA ja RNA eliitin haluamaksi.

   Poista
 7. Propaganda kiihtyy:

  "Disinformaatio koronarokotteista nostaa päätään, mutta Supon mukaan järjestelmällistä kampanjointia ei ole havaittu"

  https://yle.fi/uutiset/3-11813064

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta uutisesta syntyi idea tähän postaukseen: https://kummajuttu.fi/2021/02/rokotusten-edistyminen-ja-oma-mielipide/

   Poista
 8. Lampaat teuraalla:

  https://tokentube.net/v/1425253540/Tilastojen-valossa-verrattuna-koronarokote-on-tappajarokote

  VastaaPoista
 9. WHO: Astra Zenecan korona­rokotteen käytön lopettamiseen ei syytä

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007856493.html

  "Astra Zenecan koronarokotteen käytön lopettamiseen ei ole mitään syytä, ilmoittaa YK:n alainen Maailman terveysjärjestö WHO. Useat maat ovat kertoneet keskeyttävänsä Astra Zenecan rokotteen käytön mahdollisen veritulppariskin vuoksi.

  WHO:n edustajan Margaret Harrisin mukaan perusteita käytön keskeyttämiseen ei ole."

  Luottakaa WHO:n asiantuntijoihin. Ei mitään syytä huoleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen itsekin hieman ihmetellyt että onko minussa jotakin vikaa kun katsoo noita Fimean tilastoja niin ei ne minusta näytä turvallisilta. Ihmisille kun tästä sanoo, niin ne vaan hymähtelee eikä reagoi mitenkään. Minusta nuo tilastot näyttää pahalle.

   Poista
  2. Ihmiset on peloteltu ja aivopesty niin perinpohjin, että faktat tai järkipuhe eivät enää merkitse joillekin mitään. Valitettavasti esimerkiksi omat keski-ikäiset vanhempani kuuluvat tähän samaan ryhmään. Käyttävät maskeja ja aikovat ottaa rokotteen heti kun saavat, vaikka eivät ole riskiryhmässä. Perustelut maskien hyödyttömyydestä ja typeryydestä menee läpi korvien. Kysyin vielä, että käytättekö maskeja kaupassa lähinnä siksi, että sopeutuisitte joukkoon, ja vastaus oli häpeilemätön ”kyllä”. Rokotteen vaaroista kertominen ei myöskään auta mitään. Sanoin vielä, että jos ette vammaudu tai kuole heti piikin ottamisen jälkeen, niin luultavasti ainakin lyhennätte elinikäänne huomattavasti. Tähän totesivat, että ”no sitten se on niin”. Niinsanottuja ”hyviä ihmisiä” molemmat, mutta lampaita pahimmasta päästä. Sääli sanoa näin omista vanhemmista, mutta totuus on totuus. Kaikkia ei näköjään voi pelastaa.

   Poista
  3. Juuri tuo Gematrian havainto on kaikkien hyvä muistaa. Kaikkia ei todellakaan voi pelastaa, joten kannattaa miettiä miten paljon tuhlaa aikaansa ja energiaansa mahdottomiin asioihin. Varsinkin vanhempien ihmisten tapauksissa heillä on taustallaan kymmenien vuosien aivopesu, josta on hyvin vaikea murtautua ulos. Tästä aivopesusta ei kukaan toinen ihminen voi heitä herättää. Ihminen herää vain jos on siihen itse valmis.

   Poista
  4. Olette oikeassa siinä että jotkut ihmiset ovat avun ulottumattomissa eikä heihin kannata paukkuja tuhlata, ikävä sinänsä jos kyseessä on omat vanhemmat.
   En pitäisi tätä kumminkaan ikäkysymyksenä, vanhemmilla jarruilla on sen aivopesun vastapainona rutkasti elämänkokemusta, lähinnä kai kysymys on siitä kuinka paljon yleensäkin käyttää aivojaan sekä nuorissa että vanhoissa on ihmisiä jotka elävät elämäänsä avoimin mielin ja pohtivat maailman ihmeitä ja kummallisuuksia toisaalta suurin osa ikään katsomatta ei edes huomaisi heille tehtyä lobotomiaa🤣

   Poista
  5. Joo olen itsekkin törmännyt näihin joita ei voi enään auttaa. Oma välitön lähipiiri onneksi näkee tämän läpi tai ei pidä vakavana asiana. Isästäni on tullut fanaattinen koronan vastustaja, kaupassakin muistaa aina mainita myyjille siitä että maskin käyttö on haitallista terveydelle.

   Poista
  6. Tämän kymmenien vuosien aivopesun varaan on rakennettu identiteetti, maailmankuva ja turvallisuuden tunne.

   Joskushan asiat ja valintansa on vaan koettava oppiakseen, oli valintojen seuraukset positiivisia tai negatiivisia ja kyse mistä tahansa. Siihenhän on ihmisellä elämässään täysi oikeus. Oppimassa ja kasvamassahan täälä ollaan, en tosin tiedä mistä ollaan tulossa ja mihin menossa...?

   Mutta juu monesti tuntuu, että useat on vaan niin kerta kaikkisesti otteessa, että kannattaako aikaa ja voimia käyttää siihen. Lähinnä huolettaa, mihin kohta jotkut saattavat kokevansa olla "oikeutettuja" ja valmiita pakottamaan toisia.

   Tosin miten sitä sitten voisi ilmentään itseään ja oppimiaan asioita tähän maailmaan, jos ei asiayhteydessä suullisesti toiselle ihmiselle?

   Poista
  7. Jep nämä muita pomottelevat korona-Karenit ja egoistiset aivopestyt kytät ovat juurikin sitä vaarallista sakkia. Onneksi suurinosa maskinaamoista on ihan kilttejä ja järkeviä ihmisiä, jotka pitävät vain huolen omista asioistaan.

   Poista
 10. Nyt näitä tuplamaskeja suositellaan Suomessakin. Tarkoituksena tietenkin vähentää ihmisten hapensaantia entisestään ja toisaalta lisätä hengitysilman hiilidioksidipitoisuutta. Näillä on nimenomaan tarkoitus tuottaa ihmisille vahinkoa ja heikentää immuunipuolustusta. Rokotteet ovat toinen tekijä tässä yhtälössä. Maskien ja rokotusten pitkäaikaisvaikutuksena ihmisiä alkaa lakoamaan erilaisiin sairauksiin. Kaikesta tietenkin syytetään koronavirusta. Ihmiset käytännössä tappavat itse itsensä tämän aivopesun seurauksena. On tämä kyllä ilkeää paskaa ei voi muuta sanoa...

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/uusi-tutkimus-kahden-maskin-kaytto-paallekkain-voi-vahentaa-koronatartunnan-riskia-jopa-96-4-/4dd5a862-8173-43a0-8079-d2274f314f75

  VastaaPoista
 11. Miksi Pfizerin toimitusjohtaja ei ole ottanut koronarokotetta?

  https://www.jpost.com/breaking-news/pfizer-ceos-israel-visit-cancelled-because-he-is-unvaccinated-report-661100

  VastaaPoista
 12. SHOCKING: World Renowned Vaccine Expert Just Blew The Whistle (Truth Warrior)

  https://rumble.com/vemb33-shocking-world-renowned-vaccine-expert-just-blew-the-whistle-truth-warrior.html

  VastaaPoista
 13. Lampaat teuraalla:

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007871299.html

  ”Oletan, että taudin sairastaminen olisi ollut paljon pahempaa. Luotan Suomen viranomaisiin.”

  Päällimmäisenä tunteena on onni siitä, että rokotus on nyt saatu.

  ”Olen onnellinen, että sain rokotteen jo nyt. Päällimmäisenä on kyllä tyytyväisyys.”

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvänenaika tätä median hyvesignaloinnin määrää tällä hetkellä. Maskien käyttäjiä kehutaan niinkuin jotain pikkulapsia, jotka jaksoivat olla hiljaa kirkossa koko jumalanpalveluksen ajan, ja rokotteen ottaneista uutisoidaan tällaisia sankaritarinalta kuulostavia tunteisiin vetoavia artikkeleita. Sitten somessa on tietysti kaikkia eri kuvafilttereitä, joita porukka käyttää moraaliposeeraus-päivityksissään. Joku ”Wearing is caring” -tarra instassa jos on kuvassa maski naamalla. Facebookissa olen nähnyt ”Minä aion ottaa koronarokotteen” -filttereitä porukalla jo joskus viime syksynä. Lampaat toimivat tietämättään ikäänkuin ilmaisina propagandisteina. *cringe*

   Poista
  2. "Itse rokotus sujui hyvin, mutta jälkiseuraukset ovat olleet rajuja. Malkavaaralle iski kova kuume jo samana iltana."

   ”Tärisin hirveästi niin, että edes kirja ei pysynyt kädessä. Sain kuumeen laskemaan lääkkeillä. Seuraavana aamuna oli vielä kuumetta, päänsärkyä ja lihaskipua pistoskädessä.”

   Tai sitten tytöt olisitta jättäneet ottamatta kokonaan niin ei olisi tarvinnut sairastua ollenkaan, ja ei tarvitsisi miettiä tämän "lääketieteellisen" testin vaikutuksia tulevaisuudessa.

   Poista
  3. Voi olla että ihan kaikki eivät ole tyytyväisiä. WHO:n käyttämän lääkehaitta-tietokannan (VigiAccessTM) mukaan Suomessakin käytössä olevasta Pfizer/BioNTech:n Comirnaty-koronarokotteesta on tehty tähän päivään mennessä yhteensä 276272 haittailmoitusta, joista 2178:n kohdalla vaikutukseksi on kirjattu kuolema. Aloin seurailla tuota lukemaa pari päivää sitten jolloin se oli rapiat 1800, joten määrä kasvaa koko ajan kun rokottaminen edistyy.

   Ja tämä on siis virallista tietoa. Tietokantaan ei ole kirjattu annettujen shottien kokonaismäärää joten prosentuaalisten osuuksien laskeminen ei onnistu. Kyseessä siis koko maailman Comirnaty-haittailmoitukset, ei varmennetut kuolinsyyt, mutta kyllähän tuo kysymyksiä kieltämättä herättää.

   Poista
  4. Aika ikävän kuuloista touhua Israelista ja noista rokotuksista

   https://www.bitchute.com/video/ypn2TqrHIzx0/

   Poista
 14. Rivit rakoilee:

  Mehiläisen lääkäri väittää somessa koronarokotteen kasvattavan syöpäriskiä – virologian professorilta täysi tyrmäys

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5f589e80-fc35-42cd-913f-43f39bab3285

  "Luottakaa asiantuntijoihin! Tai siis... niihin asiantuntijoihin, jotka tukevat virallista narratiivia. Niihin toisiin asiantuntijoihin ei pidä luottaa, tietenkään, koska eihän ne nyt voi mistään mitään tietää, kun ne on väärää mieltä."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutun loppuun kirjoitettu kyseisestä lääkäristä:

   "Pekka Timonen on ehdolla kunnallisvaaleissa perussuomalaisten listoilla."

   Hmm... Miksiköhän tämä puoluekanta piti nostaa tässä yhteydessä esiin?

   Poista
  2. Tämäpä kysymys. Olisikohan jonkun intresseissä ettei nämä epämediaseksikkäät änkyrät kuten tämä herra Timonen vaan pääsisi edes kunnanvaltuustoon laukomaan inhottavan omaperäisiä mielipiteitään.

   Poista
 15. Somessa huomaa, että rokoteuskovaiset määkivät nyt rokotteen turvallisuudesta, kun kaikki eivät olekaan heti kuolleet, niinkuin konspiraatioteoreetikot HEIDÄN mukaansa väittivät. Eikai se nyt heti kaikkia tapa tai vammautakkaan. Muuttuvat muutaman vuoden sisään vihanneksiksi.

  https://youtu.be/tqYqgu43Zu0

  VastaaPoista
 16. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/il-pfizer-biontechin-rokotetta-tarvitaan-hyvin-todennakoisesti-kolmas-annos/8103400

  ... ja neljäs... ja viides... ja kuudes...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi että alkaisi porukalla hälytyskellot soimaan, kun nuo "expertitkään" tunnu tietävän mitä ne edes tekee.

   Sitten vielä tuo että valmistaja sanoo että tarvitaan 3 annos, eikä neutraalit lähteet. Eihän heillä ole mitään intressiä myydä satoja miljoonia omia tuotteitaan, eihän?

   Clown world.

   Poista
  2. "Lääkeyhtiön mukaan kaksi rokotusta ei riitä"

   https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007965945.html

   Poista
  3. "Ruotsissa pohditaan, annetaanko korona­rokotteita jopa neljä annosta – kolmatta annosta pidetään varmana"

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008112695.html

   Poista
 17. Kuvottavaa propagandaa:

  https://tekniikanmaailma.fi/pfizerin-koronarokotetta-testattiin-12-15-vuotiaihin-ja-suoja-nayttaa-olevan-100-prosenttinen/

  ”Kun valmis, vertaisarvioitu artikkeli julkaistaan tai viranomaiset saavat yritykseltä suoraa tutkimuksen tulokset, laajennetaan rokotusohjelma tähän ikäryhmään. Tämä on tärkeää, jotta saavutamme laumasuojan”, totesi Britannian lääkäriliitto The British Medical Associationin asiantuntija Peter English

  Korona on täysin vaaraton lapsille, mutta eihän sillä ole tietenkään mitään merkitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oksettavaa.

   Sterilointiin tähtäävä hpv-rokote markkinoidaan ainakin Suomessa 'lasten omana oikeutena', mitähän shaissea tämän kohdalla sitten? Robin nyt ainakin pyöräyttänee jonkun tsipaleen palan painikkeeksi: esim. 'Kesäpiikki'. Musiikkivideolla peuhataan hiekkarannalla, laastarit käsivarressa...?

   Poista
 18. Ei mene enää ihan kaikki läpi. Lukekaa kommentit:

  https://www.instagram.com/p/CNOJlnxJ5BA/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mariah Carey! Tällainen on aivan loistavaa kamaa massojen punapilleröintiin. Tuo ”rokotus” näyttää aivan absurdilta, kun sitä vähän zoomailee.

   Poista
  2. Mäkin olin huomaavinani kommenteissa ensin jonkin huomautuksen neulan katoamisesta, mutta nyt kun katsoin niin kommentteja ei enää ole siellä. Vai enkö osaa katsoa? Tulee vähän mieleen Ghislane Maxwellin feikkikuvat hampurilaisravintolassa :) Huomioni kiinnitti myös Purple Rain -paidan tarkoitukselliselta vaikuttava väläyttäminen. Jostain luin, että Prince yhdisti sinisen ja punaisen ja lauloi tuolla albumilla maailmanlopusta... En muista enää.. Pitäis palauttaa muistiin kummat asiat senkin artistin ympärillä.

   Poista
  3. Saatoin nähdä harhoja, mutta näytti siltä että piikki iskettiin olkavarteen ja se liikkui sivusuunnassa ennen ulosvetämistä, katkesiko neula käteen?
   Olisiko se liian vaikeaa piikittää julkimoita suolaliuoksella ja näyttää tarkasti pistoskohtaa?
   Minkä takia tällaisia klippejä joihin jätetään roimasti tulkinnanvaraa julkaistaan?

   Poista
  4. Voi liittyä siihen, että se sitten on sallittua kusettaa ihmisiä jos he ovat niin tyhmiä kun uskovat nämä. Samahan se on noiden tuplamaskienkin kanssa, järjissään oleva ymmärtää, että meitä viedään nyt kun litran mittaa kun tuodaan tuollaisia ihan idioottomaisia juttuja julki.

   Poista
 19. Eikös tämä show ollut identtinen toisinto Kamala Harrisin "rokotuksesta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa kuulua ”universumin” suureen suunnitelmaan tämäkin, että suurinosa rokotteen ottavista on aivopestyjä äärivasemmistolaisia sekopäisine ideologioineen. Ehkä se on heidän sielujensa kannalta parempi, että jatkavat harjoituksiaan jossain muualla. Ei sitä porukkaa saisi enää ikinä heräämään todellisuuteen. Lisäksi he vain jarruttavat tällä hetkellä ihmiskunnan henkistä kehitystä.

   Poista
 20. Tähän suuntaan tässä nyt mennään kovaa vauhtia:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9458673/Only-St-Vincent-residents-whove-Covid-jabs-evacuated-cruise-ships-PM-announces.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kohta ei saa varmaan käyttää terveydenhuollon palveluita kun ei ole shottia otettu. On tämä järjetöntä menoa ja ihmiset kannattavat tätä suuntausta.

   Poista
  2. Jäi vähän auki, jätetäänkö paikalliset änkyrät tukehtumaan tuhkaan vai evakuoidaanko jollain rupusemmalla kipolla, eli onko päätös poliitikkojen vai risteilijöiden kippareiden.

   Poista
  3. https://tekniikanmaailma.fi/pfizerin-toimitusjohtaja-koronarokotteen-ottamisesta-tulee-vuosittainen-toimenpide/

   Ja jos et suostu, olet yhteiskunnalle vaarallinen tartuttaja, jolla ei ole samoja oikeuksia kuin rokotetuilla.

   Poista
  4. Mihin on hävinnyt ihmisen oma immuniteetti? Ihan kun sitä ei olisi olemassakaan. Kuten Bili sanoi, koko maailma pitää rokottaa.

   Poista
 21. https://demokraatti.fi/sitrassa-kehitellaan-malli-jossa-koronatodistus-tai-rokotepassi-voitaisiin-kytkea-maksukortteihin

  Varmaan ei kohta toimi maksukortitkaa ilman otettua rokotetta��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi Katainen palasi Sitraan. Noin se taitaa olla mitä sanoit.

   Poista
  2. Sitten rikolliset alkaa pölliä pankkikortteja ja niillä tehdään hetki mustan pörssin kauppaa, ennen kuin aloitetaan maailmanlaajuinen sirutus, jonka ansiosta saadaan lopultakin aikaan täydellinen kontrolli.

   Poista
 22. VOI VITTU. Kun luette tätä twiittiä, niin kuvitelkaa päässäne samalla Pelle Hermannin tunnusmusiikkia🤡

  https://twitter.com/keskusta/status/1385856460547035136?s=21

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei terve. Jos tää on todellinen juttu - ja valitettavan luultavasti on - käväisee sekin ikävä ajatuksen häivähdys, että ei sittenkään liene ihan huono asia, että jotkut siellä piikillä käy.
   Noinhan ei puhu enää ihminen, eikä ehkä heräämätön idioottikaan, vaan sieluton kuori.

   'Äänestämällä ja ottamalla rokotteen olen osa jotain suurempaa'

   OK

   Poista
  2. ”Onneksi olkoon! Olet osa jotain suurta, nimittäin depopulaatioon tähtäävää ihmiskoetta!”

   Poista
  3. Kyllähän nuo tietää narut joista vetää, ja koska ihmiset eivät tunne itseään, ne roikottavat niitä naruja pitkin pituuttaan, että joku ottaisi kiinni ja veisi. Auktoriteettien ja vertaisten hyväksynnän saaminen on monille kaikki kaikessa, hylätyksi tuleminen pahin pelko. Näiltä valevanhemmilta ja laumalta hyväksynnän saaminen on elinehto omanarvontunteelle, "että on osa jotain suurempaa, on tärkeä. Kuuluu joukkoon. Että on turvassa. Että on osallinen. Että selviytyy. Että menee sumusta vauhdilla valoa kohti."

   Poista
 23. "Koronarokotteesta tunnettu Astra Zeneca tuplasi voittonsa"

  https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/ulkomaat/item/280008

  Ei paljoa ihmisten terveyden tuhoaminen kiinnosta, jos rahaa tulee ovista ja ikkunoista.

  VastaaPoista
 24. Ja sitten uhrataan vauvat ja lapset.
  Oksettaa ja raivostuttaa, mutta ei yllätä.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007973967.html

  VastaaPoista
 25. Tällaisia uutisia lukiessa tulee väkisinkin mieleen, että olisikohan ne kuolemanrangaistukset sittenkin syytä ottaa taas käyttöön?

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007973967.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hyvä jumala mitä touhua ja Suomessa. Tuo Mika Rämet pitäisi laittaa linnaan.

   Poista
  2. Tähän mennessä on kouluihin ujutettu maskit ja testit. Joissakin kouluissa on pakkotestattu koko porukka. Tai ei näennäisesti 'pakko', mutta manipuloitu tilanne niin kierosti, että käytännössä lapselle tai nuorelle ei ole jäänyt vaihtoehtoa kuin suostua testiin.

   Osallistuukohan koululaitos myös rokotteeksi naamioituun pahoinpitely- ja teloitusmuotoon?

   Poista
  3. Vaikka koronavirustauti on lapsilla usein oireeton tai hyvin vähäoireinen, vaikuttaa pandemia heihin Rämetin mukaan epäsuorasti. Haitallisia lieveilmiöitä ovat esimerkiksi karanteenit ja koulujen lähiopetuksen keskeyttäminen. Vakavan covid-19-taudin riskityhmään kuuluvia löytyy myös lapsista.

   – Myös Suomessa lapsilla on tavattu vaikeampia tautimuotoja, jotka yhdistyvät esimerkiksi vakavaan ylipainoon tai immuunipuutokseen.

   Siinä se on suoraan sanottuna, kaiken hölynpölyn keskellä, täysin turhaa ja hyödytöntä.
   Mitä ajatella ihmisistä jotka tämän luettuaan varailevat lapsilleen rokotusaikaa?

   Poista
  4. Opetushallitus on antanut virallisella mafiakielellä ohjeistukset, miten eri-ikäiset lapset manipuloidaan koulutunneilla rokotemyönteisiksi.
   Lapset siis tullaan painostamaan ja manipuloimaan rokotukseen - koulussa. Vanhempien lupaa ei kysytä, koska "alaikäisen päätöskyvyn arvioi terveydenhuollon henkilö."

   Niin raivostuttavaa, ettei sanoja löydä. V M P !!!

   https://www.oph.fi/fi/usein-kysyttya/miten-koronarokotuksia-kasitellaan-opetuksessa-ja-voiko-nuori-paattaa-itse

   Poista
  5. "Opetettavan tiedon tulee perustua tieteelliseen tietoon."

   Eli oppilaille kerrotaan, että koronarokotteista on tehty tällä hetkellä 32 kertaa enemmän vakavia haittavaikutusilmoituksia kuin vaarallisesta sikainfluenssarokotteesta, joka piti vetää pois markkinoilta?

   Poista
  6. "Antakaa minulle yhden sukupolven lapset, niin minä muutan tämän yhteiskunnan."

   - Vladimir Lenin

   Poista
  7. Lääkeyhtiöiden ja valtiojohdon muodostaman mafian kustantamissa journalistisissa hölynpölyissä, joissa otsikoihin on ympätty joko sana 'asiantuntija' tai 'tutkija' tuodaan tasaisesti esiin se, että kaikki paitsi 5-10 prosenttia (=eliitti + orjalauman etuoikeutetut?) väestöstä rokotetaan. Niinpä ihan loogisesti rokotus tuodaan kouluihin, vaikka se niin oksettavaa on, että tietoinen mieli ei meinaa mitenkään käsittää.
   https://www.verkkouutiset.fi/intian-muunnos-voi-edellyttaa-lahes-kaikkien-rokottamista/#9aa43435

   Toisaalta koulujenkin pimeä ydin ja todellinen agenda on nyt läväytetty kaikkien avoimesti ihmeteltäväksi - kuka ikinä suostuu totuutta katsomaan.

   Poista
 26. Luin Iltalehden polioartikkelin. Mielenkiintoista.... kuten myös se, että poliorokotteen kehittämisen kunniaksi julkaistiin postimerkki, jolla oli mielenkiintoinen hinta.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/19ff4e7f-f905-4deb-8ad0-396c42188bde

  VastaaPoista
 27. Suomalainen isä kertoo tyttärensä rokotekuolemasta:

  https://tokentube.net/v/3500298679/Mahdolliset-koronarokotteisiin-liittyv%C3%A4t-haittavaikutukset-Suomessa-osa-1

  VastaaPoista
 28. Uppo-Nalle saa rokotuksen ja rokotepassin sekä ymmärtää poliisivaltion periaatteet. Lasten aivopesussa ei jätetä kiveäkään kääntämättä.

  "Uppo-Nalle saa rokotuksen ja hän saa iki-oman rokotustodistuksen. Poliisikaan ei enää voi pidättää Uppo-Nallea."
  https://kesateatterit.fi/helsinki-kivinokan-kesateatteri/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulluus on valloillaan, ei oikein tiedä mitä sanoa.

   Poista
  2. UPDATE: Ilmeisesti jollain vanhemmalla, tavallisella teatterinkävijällä, paloi käpy huolella ao. rokotemainoksen vuoksi ja soitti teatteriin. Vastuutti heidät tekstistään - ja tadaa: briiffistä on kadonnut kuin taikaiskusta sekä rokotukset että poliisit! Jes!

   Kun jokainen toimii vastaavasti omalla paikallaan, niin rohkaisevia ja hyviä asioita tapahtuu aivan varmasti!

   Poista
  3. On kadonnut joo tai sitten vaan otettu pois kun sai julkisuutta. Mistäs sen tietää, vaikka näytelmässä on silti tuollaista.

   Poista
  4. Kas kummaa 👍, olikohan rokotusshaisse vain briiffissä? Vai onko kässärikin rustattu uusiksi?

   Poista
  5. Teatterin tiedotus: (facebookista)

   "Olemme poistaneet Uppo-Nalle näytelmästä "rohkeusrokote" -kohtauksen väärinkäsitysten välttämiseksi."

   Toivottavasti todellakin on noin, eivätkä ymppää rokote- ja poliisivaltioagendaa esim. symboliseen tai viitteelliseen muotoon.
   Ei mitenkään yllättäis, jos se sieltä muodossa tai toisessa kuitenkin löytyy, kun oli niin keskeinen juttu alkuperäisessä briiffissä.

   Poista
  6. Ainakaan lavastuksen osalta tuskin tarvitsee symboleja pelätä, tässä maassa on vain muutama lavastaja joka niistä jotain ymmärtää ja he eivät luultavasti ole näin pienissä jutuissa mukana, ellei sitten vahingossa lipsahda.
   Luultavasti kyseessä on normaali tapa missä "säästetään" eli ei ole käsikirjoitusta vaan työryhmä yhdessä sorvaa vauhdissa käsistä. Tässä porukassa on yleensä vähintään yksi jolla on "tosi hyviä ideoita" ja jos kyseinen kaveri on tarpeeksi korkealle hierarkiassa tai tunnetusti "hankala tapaus" niin hyvinkin kornit jutut päätyvät lopulliseen tuotokseen. Teatterissa onneksi kyseiset aivopierut yleensä karsiutuvat ennakoiden jälkeen.

   Poista
  7. Ilmeisesti tiedät alasta, noin se varmaan menee. Kovaääniset ja kapeakatseiset, vähän lahjoja, mutta sitäkin kovemmat kyynärpäät omaavat psykot raivaavat paikkansa aina kun mahdollisuus annetaan. Yksi vaihtoehtoisen maailman unelma onkin, että pyrkyreitten tilalla todelliset lahjakkuudet pääsisi loistamaan ihan joka alalla ja saralla, lopultakin. Sitä ei pysty edes kuvittelemaan, miten erilaiselta kaikki sitten näyttäisi.

   Mutta en siis tarkoittanut lavasteita tms., vaan ihan symbolista kieltä ja ilmaisua, jota voi käyttää sen tuhannella tavalla. Ei esim. yllättäisi, jos Uppo-Nalle ja Laulava Lintukoira peittää läiskäyttävät tassulla toisen silmän tuon tuostakin tms.
   Oikeastaan mietin, että mitenhän sinne saavat ne rokotteet ja poliisit ujutettua niin, ettei sitä heti edes tunnista, mutta joka silti on mieliä muokkaamassa toivottuun suuntaan. Edelleen uskon, että heillä on agenda siihen: mukana on kuitenkin vahvasti Helsingin kaupunki, joka on allekirjoittanut osallisuutensa rokotekokeeseen ja kuka tietää mihin muuhun.

   Poista
  8. Ehkä jotain alasta tiedän. Sen verran pitää tarkentaa, että kyllä kaikilla taiteelliseen työryhmään kuuluvilla on ainakin perus tietämys symboliikasta omaan alaan liittyen, niitä myös ahkerasti käytetään. Sitten on ihmisiä näillä kaikilla aloilla jotka osaavat todella hyödyntää symboliikkaa, joka tukien tarinaa tai kertoakseen toisen tarinan siinä rinnalla.
   Taide ylipäätään on illuusion luomista, pyrkimystä herättämään kokijassa tunnereaktio ja sisäisen maailman avaamista muille koettavaan muotoon, leipätaiteilijat ovat sitten asia erikseen.
   Se miksi toiset pääsevät esille ja toiset taas eivät johtuu rahasta, ei juurikaan muusta, tämäkin tosin saattaa olla muuttumassa somen johdosta.
   Voihan olla että rahoitusta haaliessa on esitetty toive käsitellä ajankohtaista "teemaa" yhteistyökumppanien taholta, mistä näistä tietää 😂

   Poista
 29. Lockdown-sceptic rock star Eric Clapton blasts vaccine safety 'propaganda' and claims he had a 'disastrous reaction' to AstraZeneca Covid jab which made him fear he'd never play again

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9583109/Eric-Clapton-hits-propaganda-vaccine-safety.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus aikanaan se Erkki osasi kyllä veivata 😂

   https://youtu.be/VR90gQ-SIaY

   Poista
 30. Jeesus ja rokote pelastaa:

  https://www.youtube.com/watch?v=qAXMctpVeJE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon mukaan vain rokote pelastaa - ja ilmeisesti myös Jeesuksen? Aikoinaan vedettiin ylle paitoja, joissa luki "Jeesus pelastaa". Nyt Jeesus vetää ylleen yöpaidan, jossa lukee "Rokote pelastaa". Kai tästäkin saatananpalvojat kiksejä saa?

   Ja ilmeisesti rokotus on todellakin 'uusi Hitler'? Miksi muuten 0:30 kohdasta alkaa outoa oudompi 'hail' - palvova ja riittiä muistuttava, maskien ja eteerisen musiikin ympäröimänä käsittämättömän pervo.

   Poista
 31. https://brandnewtube.com/embed/vQi5JUAmJlbeFSp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida tuo brand new tube toimia. Itse en ainakaan pääse.

   Poista
 32. Pian aukeaa takaovi Kiinan mallille.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/126a1c9e-dd82-468e-89fb-4e76adc29ff4

  VastaaPoista
 33. Paras ja samalla vanhin kaverini kävi sitten ottamassa geeniterapiaa, kovasti yritin touhua jarruttaa (tunnen myös rouvan, joten rokottamattomuus ei ollut optio) hyvältä näytti kun ajattelivat sitten syssymmällä käydä, no ottivat nyt kun oli tarjolla.
  Kaverin kanssa monta kertaa väännetty peistä holokaustista ja häntä aina ihmetytti miten porukat saapastelivat ensin junaan ja sitten"suihkuun", enään ei ihmettele. Asuvat tämän pussinperän pääkaupungissa ja pistospaikka oli messukeskuksessa, kun astui ovesta sisään joutui aidattuun ränniin jossa siirtyi pisteeltä toiselle, ei mitään mahdollisuuksia seisoskella ja ajatella asioita, intuitio huusi dervissin lailla JUOKSE!! ruumis kieltäytyy tottelemasta ja kaveri hoippuu ulos rokote sisällään, kertoi olevan yksi elämänsä oudoimmista kokemuksista ja hänkin on nähnyt yhtä ja toista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää kuin jotain hidastettua painajaista katselis. Kaksi ihmistä, jotka ovat olleet vähintään jotenkin kartalla, mitä tässä tapahtuu, ovat nyt alkaneet sanoa, että "eivät tiedä, mihin uskoisivat" ja ovat valmiita menemään piikille, kunhan aikaa kuluu tarpeeksi. (Eivät tunne toisiaan, enkä tarkalleen tajua, mitä tuolla odottelulla tarkoittavat. Että onko tullut läjittäin ruumiita, ehkä?)
   Yksi, joka on monin tavoin hyvin tiedostava ihminen, jonka en missään nimessä ajatellut menevän, on varannut maanantaille piikin.
   Mitenköhän tää kaikki pitäisi ymmärtää? Sen tajuan, että joku on unessa ja sitten herää - mutta että toisinpäin? Wtf?

   Poista
  2. Ei tällaiset tyypit ole olleet missään vaiheessa oikeasti hereillä. Ihmiset voi puhua mitä vain, mutta teot ratkaisevat.

   Joku voi olla jossain määrin kartalla jonkin asian suhteen, mutta se ei vielä tarkoita mitään. Tämä rokotteen ottaminen on asia, joka erottelee jyvät akanoista.

   Poista
  3. Ympäristön paine luultavasti horjuttaa, itsellekin varmaan kohta temnarin kuva perseeseen kun ei paljon geeniterapia nappaa, töissä paine kasvaa päivä päivältä, siis konsernin johdon taholta (tai heidän käskijöiden), tänään cittarin Alkosta rommeli pulloa noutaessa vitutus oli aika tapissa (kaverin piikistä johtuen) maskipäät antoivat pahaa silmää ja oikein odotin avautumista johon voisi vastata, sitten vanhempi maskiton patu tokaisi kohdatessa: on näköjään toinenkin vapaa mies uskaltautunut kauppaan, meinas tulla kyyneleet silmiin, äijä pelasti päivän, viimeiset paskat fiilikset hävisi koiran halaukseen ja nyt sauna lämpenee grilli odottaa ribsejä ja cuba-libre kolisee mukissa😂
   Kyllä tää vielä iloksi muuttuu, hankalat ajat karsii jyvät akanoista 😂

   Poista
  4. Niin se varmasti on, vaikka vaikea käsittää.
   Ovat mm. seuranneet vaihtoehtomediaa, tuoneet esiin hyviä pointteja jne. Näistä kukaan ei mm. luota länsimaiseen lääketieteeseen.
   Mutta ehkä sitten joukkopaine ja -psykoosi, ja ties mikä kohdennettu hokkus pokkus on vaan yksinkertaisesti joillekin liikaa :/

   Poista
  5. Sen verran pitää vetää sanojaan takaisin että ryhmäpaine tekee helpommaksi kieltäytyä katsomasta totuutta silmiin, Antero hyvin muistutti että kyllä se on ihminen joka itsestään vastaa. Niin kliseeltä kun se kuulostaa, matrixin punainen pilleri kuvaa sitä tilaa jossa ns.herännyt aikaansa viettää, arkielämän sovittaminen tähän todellisuuteen on suhteellisen haastavaa kasvaen potenssiin x jälkikasvun ilmaantuessa. En tiedä miten itse kukin on tämän asian hoitanut, mutta näin vanhemmiten on tullut hieman varovaisemmaksi kenelle näistä avautuu,on ollut ihmisiä joille on avannut " maailmaa maailman takana" ja jotka eivät ole sitä kestäneet silti niin syvällä käyneinä etteivät pysty enään palaamaan entiseen. Dilemmana pyörii tällä hetkellä pitäisikö potkia perseelle seurauksista välittämättä vai pitäisikö vaan antaa typerimpien karsiutua pois 🤔

   Poista
  6. Itse olen ottanut sen asenteen, että joka tapauksessa x määrä tuttuja tulee joko saamaan vakavia terveyshaittoja tai kuolemaan. Aikuisista minä en murehdi, koska he tekevät omat valintansa ja ovat itse vastuussa niistä. Jos horkkauniset haluaa pelata venäläistä rulettia, en minä pysty sitä estämään.

   Mutta lasten kohtalo tässä näytelmässä kieltämättä vähän hirvittää. Minä teen lasten ja nuorten parissa vapaaehtoistyötä, ja olen sitä kautta tutustunut kymmeniin alle kaksikymppisiin. Jos joku näistä tutuiksi tulleista nuorista päätyisi hautaan rokotteiden takia, sitä olisi todennäköisesti jo vähän vaikeampi sulattaa.

   Poista
 34. Uskossa olevan kaverin kanssa palloteltiin männä viikolla ajatusta että olisiko rokote ns. Pedon merkki, aika moni asia kyllä natsasi, pitäisi kyllä pysyä vapaaehtoisena loppuun asti. Seuraavaksi sitten odotellaan "pelastajaa" joka tekee "ihmetekoja", tätä spekuloitiin kanssa, nouseeko ihmisten joukosta vai onko kyseessä "hyvä Alien" joka ylivertaisella tiedollaan ratkaisee maailman ongelmat. Jotenkin tässä ajassa on paljon samaa mitä Ilmestyskirjassa kerrotaan, pitäisi kai olla peloissaan ja ahdistunut, mutta ennemminkin odottelen tulevaisuutta jotenkin ihmeissäni, tuntuu että iso pyörä on lähtenyt pyörimään ja se ei pysähdy eikä muuta suuntaansa, perverssillä tavalla tuntee itsensä etuoikeutetuksi että sattuu elämään tämän murroksen keskellä. Maailman valtiaille ei riittänyt kaiken mammonan ja maallisen vallan kahmiminen vaan he pyrkivät Jumalan asemaan luodessaan"uutta" elämää ja pyrkiessään hallitsemaan luontoa, tähän ylimielisyyteen sisältyy tuhon siemen joka tulee sortamaan vallasväen ja heihin luottavat ihmiset maan tomuun. Tulevat vuodet/vuosikymmenet eivät varmasti ole ilon ja auvon aikaa vaan ennemminkin itkun ja hammasten kiristelyn, jotain kumminkin tapahtuu, kortit ovat pöydällä ja kaikki laitetaan likoon, pölyn laskeuduttua katsotaan kuka korjaa potin. En hetkeäkään epäile etteikö kaltaiseni ihmiset selviydy voittajina (moni kyllä tulee matkalla sortumaan), se mitä me sillä voitolla teemme se on sitten asia erikseen, toivottavasti emme aloita samaa paskaa jälleen kerran uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ajattelen, että rokote voi hyvin olla se pedon merkki, joka laitetaan käteen. Testi puolestaan se, joka laitetaan 'otsaan'. Koineen kreikkaan perehtynyt osaisi kertoa, mikä sana alkuperäisissä teksteissä on tuon 'otsan' kohdalla, mutta eikös testillä tarpeeksi lähelle otsaa, vaikkakin kallon sisäpuolelle, kuitenkin päästä?
   Eliittihän saatananpalvojina välillä kirjoittavat, välillä lukevat ja toisinaan toteuttavat Raamattua. Erityisesti näyttäisi olevan joku psykopaattinen pakkomielle toteuttaa juuri se luonnon maksimaalinen tuho, joka ilmestyskirjassa lukee. Siellä esim. kerrotaan, kuinka yksi enkeli lensi saastuttamaan veden, yksi ilman jne. Ja tätä on toteutettu chemtraileilla, ydinkokeilla, kaivoslouhoksilla jne. - siis ihan tarkoitushakuista saastuttamista saastuttamisen ja tuhon itsensä vuoksi.

   Mielestäni puolestaan Trump sopii oikein hyvin pakkomielteiseen kuvaan 'antikristuksesta, joka johtaa valitutkin harhaan'. Massan alitajuntaan on huolella painettu sellainen stereotypia, että antikristus karauttaa paikalle sarvet päässä uhkaavia möristen, pimeä pilvi ympärillä kuin Raparipalla Tenavissa.
   Todellisuudessa hän voisi hyvin olla juuri tuollainen 'yksinäinen ja väärinymmärretty totuustaistelija', joka tarpeentullen vetoaa Raamattuun, tai ainakin Raamattuun uskoviin ihmisiin. Lisäksi antikristukseen liitetään 'valheellinen rauhan aika' - Trumphan ei aloittanut yhtään sotaa ja pyrki tekemään rauhaa kaikkien maiden kanssa, erityisesti Lähi-Idässä. Erittäin vetoava ja rakastettava hahmo siis - jos vaan olisi totta.

   Poista
  2. Onhan Trumpetille sitä Antikristuksen viittaa soviteltu suunnalta jos toiseltakin, mielestäni kumminkin turhan köykäinen kaveri niitä saappaita täyttämään, kyseessä pitäisi olla hahmo joka saisi käytännössä lähes kaikki globaalisti itseään kumartamaan, riippumatta uskonnoista jota sattuvat harrastamaan. Myös se "valheellinen rauhan aika" antaa odottaa itseään, Trumpelon lätinöistä huolimatta hänenkin presidenttiyden aikana maailmassa käytiin jatkuvasti niin isoa kuin pientäkin kähinää. En usko että kyseinen veijari saapuu sarvet päässä rikinkatkun saattelemana vaan ennemminkin gandhimaisena "rauhan" lähettiläänä.

   Poista
  3. Joo, mielenkiintoinen kysymys. En ole seurannut keskustelua Trumpista, tuo nyt on vain omaa päätelmäni mm. siihen liittyen, että eliitillä tuntuu olevan nyt kiirettä puntissa 'täyttää kaikki kirjoitukset'. Enkä usko, että heille on niin nuukaa, toteutuuko kirjoitus ihan oikeasti vai ei - kunhan sinnepäin mennään. Ja ovat nyt kaikenkaikkiaan niin valheellista ja falskia jengiä, että mielestäni just loistavasti tuollainen teatterinomainen plöräys täyttäisi sen kriteerin mennen tullen. Mutta tästä varmasti voidaan ja saadaan olla monta mieltä?

   Itse olen pitkällä taipaleellani sen verran kyynistynyt, 'pessimisti ei pety', että aluksi en pitkiin aikoihin en korvaa lotkauttanut tuolle Trump - qanon -kuviolle. Sitten yritin urheasti kaikkeni uskoa aikani, että siinä olisi jonkunlainen ratkaisu tähän helvettiin. Pakko oli kuitenkin suht pian luovuttaa - ei kertakaikkiaan pysty uskomaan, kun näytöt puuttuu täysin. "Liian hyvää ollakseen totta."

   (Just a note: on muuten hemmetin vaikeaa saada nyt kommenttia läpi. Välillä näyttö hyytyy, välillä häviää teksti. Aiemminkin vähän joskus temppuillut, mutta ei mitään tällaista. Silloin on auttanut, kun sulkee sivun, nyt ei sekään. Mutta mä en nyt luovuta - hähähä! - ja jossain vaiheessa tämäkin tulee läpi! Just watch me! :D)

   Poista
 35. Uusi suositus: raskaana oleva voi ottaa rokotteen

  https://www.mediuutiset.fi/uutiset/mu/7e6353df-800f-4cdc-82f9-f3090b8a8341

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sen toki ottaa, seuraamukset tosin voivat olla karmeita. Ja lisää tulee

   "Pfizerin uusi tuotanto­linja hyväksyttiin – näin se lisää korona­rokotteen tuotantoa: ”Merkittävä ja välitön vaikutus”

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008019263.html

   Poista
 36. Rokotevastustajat pyörittävät isoa bisnestä – kassa kilisee miljoonien edestä https://www.is.fi/digitoday/art-2000008019604.html

  Isoa bisnestä? Verrattuna mihin? Rokotusjättien voittoihin? Alakoululaisten mehukiskan tuottoihin?
  😂😂😂

  VastaaPoista
 37. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008022808.html
  Mutkat suoristaen,
  Intian variantti=rokotetut sairastuu rokotteista🤔

  VastaaPoista
 38. Olen rokotevastainen, mutta kassani on edelleen lähinnä miinusmerkkinen ahkerasta työssäkäynnistä huolimatta. Missä vika? Mitä teen väärin? 😁

  VastaaPoista
 39. Pakkorokotuksia kannattavat kansanedustajat:

  https://avoin.media/2021/02/04/pakkorokottaja-galleria/

  VastaaPoista
 40. Juho Lyytikäinen:

  https://tokentube.net/v/2586586642/Nyt-se-alkaa---V%C3%A4%C3%A4rin-tilastoidut-koronarokotekuolemat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä esimerkki:

   https://twitter.com/DJcalligraphy/status/1399027860480745475

   Poista
  2. Mitenkä kauan tätä rokotepelleilyä jatketaan? Itse oletin, että kun ihmiset huomaavat, että rokotehaittoja tulee, niin homma muuttuisi. No, ihmiset ovat niin psykoosissa, että aina löytyy selitys, kuten "hyödyt ovat suuremmat kuin haitat" tai "Fimean tilastoihin voi kuka tahansa lähettää haittailmoituksen esimerkiksi pikku kivusta kädessä" jne jne.

   6kk lapsia aletaan piikittämään eikä tämäkään avaa ihmisten silmiä.

   Poista
  3. Todennäköisesti vielä hyvinkin kauan. Horkkauniset uskoo mitä vain uutisten kertomia satuja, ja joukkoitsemurha vain jatkuu jatkumistaan.

   Tämä pelleily loppuu sitten kun pellet loppuu. Siihen voi mennä pitkään.

   Poista
  4. "Tämä pelleily loppuu sitten kun pellet loppuu. Siihen voi mennä pitkään."

   Niin se valitettavasti on.

   Poista
 41. Mielenkiintoista.

  https://www.ossitiihonen.com/2021/06/19/magneettista-ihmista-etsimassa/

  Onneksi maailmasta löytyy vielä niitä, jotka arvostavat tiedettä ja tieteellisiä metodeja.

  VastaaPoista
 42. Alkaa käydä tämä narratiivin ylläpitäminen hieman koomiseksi:

  https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eivät ne rokotteet nyt autakaan ja poista rajoituksia. Fiksuimmat tämän tiesi kaan sitten, koska kyseessä ei ole mikään virus vaan totalitarismi. Tedros sanoo että tämä on uusi normaali

   https://www.cnbc.com/2020/06/29/who-warns-coronavirus-pandemic-is-speeding-up-as-countries-ease-lockdown-rules.html

   Poista
 43. Se toinen Antero:

  https://anteronblogi.wordpress.com/2021/07/01/thl-epaonnistuu-jatkuvasti-ennusteissaan-ajaa-nyt-lapsia-koronapiikille/

  Eli lapset pitää rokottaa, koska se edesauttaa rajoituksista luopumista, ja sitä kautta parantaa lasten terveyttä. On ne propagandistit taitavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä rajoitus- ja rajoitusten purkujutuissa käytetään hyvin usein tyypillistä päälaelleen kääntöä, kuten esimerkiksi rokotepassitkin "vapauttavat" matkailua ja yhteiskuntaa, vaikka todellisuudessahan kyse rangaistuksesta, tai sen uhasta, mikä ei toteuta auktoriteettien tahtoa, ja sen rangaistuksen välttämisestä tottelemalla.. :D

   Poista
  2. "War Is Peace, Freedom Is Slavery, and Ignorance Is Strength"

   Poista
 44. Ihmisten erottelu ja pakkorokotukset voidaan nyt sitten varmaan oikeuttaa tällä:

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008100949.html

  Tuo on täysi valhe. Virologien ja immunologien mukaan juuri nuo rokotteet aiheuttavat varianttien synnyn valintapaineen takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://twitter.com/dwtruthwarrior/status/1411462578992128002

   Poista
  2. Nyt eliitin ongelma on, että niin moni jättää rokotukset ottamatta. Veikkaan, että tämä menee aika rumaksi. Tässäkin käännetään asia ihan ylösalaisin.

   Poista
 45. Sitran selvitys valmistui, ei ongelmaa liittää koronatodistusta ja maksukorttia yhteen. Tosi yllättävä tulos.

  https://www.sitra.fi/uutiset/sitran-selvitys-maksukorttien-kaytosta-koronapasseina-valmistui/

  VastaaPoista
 46. Teletapit propagandavälineenä:

  https://twitter.com/TeletubbiesHQ/status/1412790031530475524

  VastaaPoista
 47. No niin, sieltä Kanadasta alkaa nyt sitten rokottamattomien syrjintä oikein kunnolla. Tämä on kun seuraisi kauhuelokuvaa.


  https://westphaliantimes.com/quebec-will-implement-vaccine-passports-to-limit-non-vaccinated-peoples-access-to-non-essential-services-if-situation-worsens-in-the-fall/

  VastaaPoista
 48. Biden Sending Fed Agents Door To Door To Push Vaccinations

  https://www.youtube.com/watch?v=SR3mempPPPc

  VastaaPoista
 49. Ranskassakin alkaa tapahtua:

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/acd3c18d-09e6-454e-8a20-ce481aa97827

  Jännä kuinka nykyään ollaan huolissaan kaikkien muiden vähemmistöjen oikeuksista ja syrjinnästä, mutta rokotekriittiset ovat näköjään vapaata riistaa, hallinnon siunauksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta samaa yritetään Suomessa argumentilla "Ranskassa on saatu hyviä kokemuksia..."

   Poista
  2. Onneksi Ranskassa on jalkauduttu eri puolilla maata. Ei siitä kuule mediasta mutta asiaa voi seurata esim tägillä #PassDeLaHonte

   Poista
  3. Briteissä, Kiinassa, Ranskassa ja kohta Suomessa. Tottakai, koska tämä on globaali juttu. Tuo mitä Jauhottaja sanoi on kyllä kummallista, ei Suomi nyt huuda Ranskalle oikeusvaltioperiaatteen rikkomisesta kuten Unkarille jne. Missä Sannan ja Saulin ylevät kommentit? Ihan hiljaa ovat.

   Poista
  4. Harkimo:

   "Nyt pitää alkaa tehdä samantyylisesti kuin Ranskassa on tehty. Jos ihmiset eivät suostu menemään rokotuksiin, silloin niiden menemisiä pitää rajoittaa. Silloin he eivät pääse tapahtumiin tai ravintoloihin. On pakko ottaa käyttöön samanlaiset kovemmat toimet."

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-4811-987b-0b7a67cfd4f4

   "Pakko." Miten yllättävää.

   Poista
  5. "Henriksson lupasi keväällä selvittää koronapassin ”oikeudelliset edellytykset”.

   – Oikeudellisilla edellytyksillä tarkoitetaan sitä, ettei se olisi vastoin perustuslakia. Minä en ymmärrä, miten se edes voisi olla vastoin perustuslakia, kun ei se ole muissakaan Euroopan maissa, joissa yhdenvertaisuus on voimassa, Ben Zyskowicz ihmettelee Verkkouutisten BenTV:ssä."

   https://www.verkkouutiset.fi/ben-zyskowicz-sosialistinen-tasa-arvokasitys-ei-sovi-nykypaivan-suomeen/

   Kunnon kaasuvalotusta. Miten yllättävää.

   Poista
  6. Ainut mitä historiasta on opittu on, että historiasta ei olla opittu mitään.

   Ihmisten jaottelu valtiojohtoisesti eriarvoisiksi onkin oikein, kunhan se tehdään näennäisesti eri perusteilla kuin ennen (jotta mitään yhteyttä ei muka ole), ja jonkin asian takia jota MINUT on saatu pelkäämään, eikä siinä silloin voi olla mitään negatiivista seurausta tai vaikutusta ihmisoikeuksiin. Puhuuhan auktoriteetitkin siitä niin, että se on turvallisuutta, turvaa oikeuksia, kuten esim elinkeinovapautta joka ensin valtiovallan toimesta otettiin pois, ja että se tuo vapautta, joka sekin vietiin pois, ja nyt sille laitetaan auktoriteettien toimesta perustavanlaatuisiin vapauksiin ja oikeuksiin kajoavat ehdot, mitä tottelemalla saa "vapauden" takaisin.

   Poista
  7. Vastaisivat viranomaiset ensin siihen kysymykseen, onko meneillään kaksoissokkokoe eli saavatko puolet "rokotetuista" suolaliuosta?
   Jos näin on, koko "vapauspassi" alkaa näyttää aika absurdilta, ellei sitten kyseessä ole samaan aikaan käynnissä oleva käyttäytymistieteen koe.

   Poista
 50. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/e4c9b51d-75a4-4f6e-993a-4c3123c6fb71

  Maaliviivaa siirrellään taas.

  Jännä muuten kun tästä koko hommasta ja narratiivista on kokonaan pudonnut pois, sitten viime kesän, kaikenlaiset itse tehtävät toimenpiteet vakavampien oireiden tai tartunnan välttämiseksi, esim. tupakoinnin lopettaminen, liikunta, ylipainon välttäminen, stressin (ja pelon) välttäminen jne, tai lääkehoitojen löytäminen tautiin. Nyt rokotteet onkin ainoa toivo nyt ja aina, kuin mikäkin pyhä kaste joka pelastaa.

  VastaaPoista
 51. Sanoma media pistämässä parastaan:

  https://www.aamulehti.fi/paakirjoitukset/art-2000008145050.html

  Älä ota rokotetta, olet automaattisesti yleisesti rokotevastainen, tämä vain ja ainoastaan johtuu hurahtamisesta salaliittoteorioihin, joka vaarantaa hengen ja terveyden, litteä maa ja kultit mainuttu, rokotevastaisuus lokeroitu samaksi. Sananvapautta pitää olla, mutta vain auktoriteettien hyväksymistä aiheista, muu pitää sensuroida vaarallisena disinformaationa, etenkin internetin suurilta alustoilta. Kriittisestikkin pitää ajatella, mutta vain auktoriteettien ja lauman hyväksymistä aiheista. Sitten otetaan "vastapuolen" keinot käyttöön sitä itseään vastaan, yleissivistystä pitää kehittää lukemalla, opiskelemalla ja järjen käytöllä, ilmeisesti kuitenkin vain virallista narratiivia tukevasti, kaunokirjallisuuttakin pitää lukea, kun se kehittää tarinallista havainnointikykyä, kun rokotevastaisuus ja salaliittoteoriat on vahingollisella tavalla onnistunutta tarinallistamista. Lopuksi tietenkin muistutus kuinka ainut oikea tapa toimia on tehdä juuri niinkuin media, hallitus ja viranomaiset sanovat.

  Näin sitä todellisuutta luodaan siitä raportoinnin sijasta. Ei ihme miten ihmiset yhä enenevissä määrin ajattelevat kaikesta virallisen narratiivin ulkopuolisesta. Alkaa kohta aikansa neuvostopropagandakin kalpenemaan.

  VastaaPoista
 52. Biden lupaa satasen jokaiselle joka ottaa rokotteen:

  https://twitter.com/Breaking911/status/1420848670489075722

  Ei yhtään epätoivoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppohan se on kansan omista rahoista lupailla. Hei jos teet niinkuin käsken nii ostan sulle auton. Mää maksan sen muuten sitten sun omalta pankkitilitä, tai jos sulla ei oo varaa niin lainaan sen hämäriltä pankkiireilta.

   Poista