keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Loosi-istunto


Ylellä keskusteltiin tänään Ylen journalistisesta luottamuksesta A-Teeman ohjelmassa Ylen riippumattomuus. Ohjelmassa ruodittiin pääministeri Juha Sipilän ja Ylen vastaavan päätoimittajan Atte "Bilderberg" Jääskeläisen hyvä-veli-suhmurointeja.

Jännä lavastus:

Jotenkin tuo lattia näyttää tutulta...


2 kommenttia:

 1. Jotenkin son huvittavan näköistä, kun vahoilla ukoilla loosseissa on akkamaisesti essu puettuna päälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Siinähän nimenomaan simuloidaan naiseutta. Michael Tsarionin mukaan vapaamuurarien essu on feminiinisymboli, jonka alkuperä yltää kauas muinaisuuteen ja on jäänne ikivanhoista jumlatartraditioista. Se edustaa eräänlaista kuukautissuojaa.

   Se, että miesvaltaisessa vapaamuurariperinteessä pukeudutaan naiseksi, on hyvä esimerkki vanhojen jumalatartraditioiden "patriarkaalisesta kaappauksesta". Vanhoille jumalatarsymboleille on pyritty antamaan maskuliininen konteksti. Jopa osa symboleista on vaihdettu maskuliiniseksi, kuten astrologiassa Vesimies, joka oli aiemmin nainen.

   Kun ylipapittaret korvataan ylipapeilla, lopputulos on jotain niinkin naurettavaa kuin kristinuskon papisto mekoissaan ja vapaamuurarit essuissaan. Kristinuskossa mentiin jopa niin pitkälle, että jumalattaren paikan ottanut maskuliininen jumala piti saada "vuotamaan verta" (jumalattaren pyhä kuukautisveri: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/06/kalevala-osa-5-seitseman-munaa.html). Niinpä keksittiin tarina ristillä roikkuvasta Jeesuksesta, jonka kylkeen tehtiin haava.

   Poista