perjantai 14. kesäkuuta 2019

Truthstream Media: How to Have the Best YouTube Channel Evurrr!


Bravo!
Tunnistatko videon stereotyypit?

Jos julkaiset videoita tai kirjoituksia, jotka ihannoi materialistisia arvoja ("Katsokaa mitä minä juuri ostin!"), pinnallista viihdettä ("Katsokaa kun minä pelaan viedopelejä!" "Katsokaa kun minä katson ja kommentoin toisten videopelien pelaamista!" "Katsokaa kun minä kommentoin viihdemaailman ilmiöitä!"), sisällötöntä ja ajatuksetonta "kapinallisuutta" ("Katsokaa kun minä näytän kapinalliselta pukeutumalla ja meikkaamalla erikoisesti!"), todellisuuspakoista ja hyvesignaloivaa "henkisyyttä" ("Katsokaa kun minä istun lotusasennossa ja meditoin!") tai tyhjänpäiväistä sisustus/kokkaus/meikkaus/lifestyle materiaalia ("Katsokaa kun minä kokkaan ja sisustan!"), tuotat "Eliitin" hyväksymää materiaalia, jolla ei ole vaaraa joutua sensuurin kynsiin.

Mutta miten käy, jos puhut "Eliitille" kiusallisista aiheista?

On hyvin todennäköistä, että jonain päivänä Eliitin Esoteeriset Symbolit -blogi katoaa Blogger-alustalta. Onneksi materiaali on tallessa arkistossa: http://web.archive.org/web/*/http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/

Englanninkielinen EES on arkistoitu osoitteeseen: http://web.archive.org/web/*/http://elitesesotericsymbols.blogspot.com/


1 kommentti:

  1. Jep, paljon on videoita kadonnut. Jotkut kanavat ovat mainion alun jälkeen hyytyneet, tiedä sitten onko vika sisällöntuottajissa vai julkaisupolitiikassa.
    Tämän blogin osalta en olisi huolissani, vaikka kuinka osuisit pimeyden ytimeen, suurimmalta osalta normipulliaisista jutut menevät folio-osastoon.

    VastaaPoista