torstai 30. heinäkuuta 2020

Asterix ja korona


Oletko sattumauskovainen?

Vuonna 2017 julkaistu Asterix-sarjakuva Kilpa-ajo halki Italian: Hahmo nimeltä Coronavirus, joka käyttää maskia.
Ihan vaan sattumalta Coronavirus ja maski. Sattumaa kerrakseen.

Näitä "Eliitin" luomia hysterioita suunnitellaan aina vuosia etukäteen. Kyse on rituaalista, jonka sääntöihin kuuluu, että ihmisille täytyy kertoa asiasta etukäteen. Koska asiasta ei tietenkään voi puhua suoraan, tulevat tapahtumat kerrotaan aina fiktion muodossa.

Ei ole ensimmäinen kerta:

Ja joka kerta ihmiset ihmettelevät: Olipas kummallinen sattuma! 

Kiitos vinkistä Käpälikkö.

7 kommenttia:

 1. Simpsoneista löytyy myös mielinmäärin näitä. Varsinkin 9/11-viittauksia löytyy viihdeteollisuudesta paljon. Joskus 90-luvun alkupuolella tehdystä illuminati-korttipelistä löytyy myös mielenkiintoisia kortteja (Myös epidemic-kortti, jossa lukee vielä ”guarantine”). Eliitti muuten myös uskoo, että he vähentävät omaa ”karmista kuormaansa”, kun ikäänkuin ilmoittavat tulevista suunnitelmistaan etukäteen. Karmaan uskon itsekin, ja reinkarnaatioon, mutten ole tuosta ihan varma, että pystyvätkö he oikeasti tuollaisella porsaanreiällä huijaamaan universumin lakeja, mutta ainakin kuulemma uskovat näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, että johtuuko "informointi" jostain tuollaisesta. Itse (myös tavallaan "karmaan" uskovana) olen varma, että eivät pysty.

   Poista
 2. Tämä on mielenkiintoinen aihe, myös Paluu tulevaisuuteen elokuvassa kerrotaan Trumpin presidenttiydestä.

  VastaaPoista
 3. Indiana Jones hahmo "Wu Han" jonka vanhemmat kuoli "influenssaan", ja kohta jossa tämä Wu Han kuolee nii Indiana ottaa sen "vastamyrkyn". https://indianajones.fandom.com/wiki/Wu_Han . Näitä mielenkiitoisia sattumia joissa paljon yhtäläisyyksiä tähän feikki pandemiaan.

  VastaaPoista
 4. Indiana Jones, Last Crusade: laiva uppoaa, laivan nimi on Corona

  VastaaPoista
 5. Mikäköhän video tuossa on ollut kun nyt se on poistettu/piilotettu?

  VastaaPoista
 6. We Bare Bears sarjan kaudella 4 jaksossa 31 joka julkaistiin joko 2018 tai 2019, oli mielestäni aikamoinen koronapandemiasatiirimainen viba. Siinä päähenkilönä olevat karhut menevät katsomaan "Germs"-nimistä elokuvaa, jossa jokin pöpö pääsee leviämään labrasta työntekijöihin ja lopulta peittää koko maapallon. Yksi karhuista menee aivan paniikkiin elokuvasta ja alkaa desinfioimaan kaikkea ympärillään olevaa ja lopulta hankkii kuplan, jonka sisällä kulkee koko ajan ulkona ollessaan.

  VastaaPoista