lauantai 30. tammikuuta 2021

Kurjat syntiset!


Hyi te kamalat syntiset! Hävetkää!Kyllä, koronapropagandan taso on löytänyt jälleen uudet pohjalukemat. Tätä Hesarin naurettavan lapsellista aivopierua puretaan tarkemmin Myytinkertojien uudella videolla:10 kommenttia:

 1. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1345aefb-2d22-4959-bc59-c71525f332a7

  Tälläisten uutisten tarkoitus on luoda illuusio että rokotteita on vähän, ja että ihmisillä tulee hirveä hinku saada myrkkypiikki nopeasti.

  Muuten hyvä että nämä typerykset saisivat myrkkynsä mahdollisimman nopeasti. Ainoa ongelma on vain että meidän pitää elää näiden lampaitten kanssa, ja he vetävät meidät ankkureina mukanaan sinne minne eliitti tahtoo.

  VastaaPoista
 2. Ossi Tiihonen vaikuttaa olevan yksi harvoista järjen äänistä tässä "pandemiassa":

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1356898332799627264

  Nykyään sairaanhoitopiireissä on "kiihtymisvaihe", jos positiivisia testituloksia on 0-3 per päivä, ja sairaalahoidossa 0-5 ihmistä.

  Kauanko tämä kusetus vielä menee läpi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on end game menossa. Joko meille koittaa vapaus, tai ikuinen teknogialla ajettu tyrannia.

   Ennen täta luulin että nämä tekee tätä vallan ja sairaiden huvien takia, mutta eliitissä on kyse jostain muusta. Heillä on pakottava tarve yhdistää ihminen ja teknologia, sekä perversoida kaikki luonnollinen.

   Poista
  2. Totta. Tämä maailmaa sairastuttava tyrannia on ennen kaikkea psykologinen ongelma. Unslaved-podcastin vanhat jaksot ovat täynnä tätä aihetta käsittelevää materiaalia.

   Poista
  3. Jos on onnistunut haalimaan kaiken vallan ja vaurauden mitä maailmalla on tarjota, mikä on se seuraava tavoite? Ehkä halu muuttua Jumalaksi itsekin ,luoda elämää ja saavuttaa kuolemattomuus, tämä porukka on karannut niin kauaksi ihmisyydestä etten yhtään ihmettelisi heidän haluaan hypätä Jumalan saappaisiin.

   Poista
 3. Tämä ei ole vitsi.

  https://www.youtube.com/watch?v=wB9RSffVys4

  Olenko ainoa, jolle tulee mieleen sana "epätoivo"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, mitä roskaa. Katsokaa videon peukutuksia, moni on samaa mieltä. Minusta tällainen kääntyy nyt vähän itseään vastaan.

   Poista
 4. Korona on saanut salaliittoteoriat kukoistamaan – näin koulutettukin voi haksahtaa

  https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/ff9f78ea-50cf-4e23-9ae2-bc3128ca178a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Propaganda menee jatkuvasti epätoivoisemmaksi. Se on hyvä merkki.

   Huvittava tämä kohta:

   "– Videolla pääteltiin, että myös WHO:n merkittävänä rahoittajana tunnettu Gates tekee bisnestä koronarokotteilla, ja siksi sekä WHO että Gates liioittelevat koronan vaarallisuutta.

   Muun muassa uutistoimisto Reuters on kumonnut tämän sosiaalisessa mediassa kansainvälisestikin levinneen väärän tiedon."

   Eli siis väittääkö Iltalehti, että Bill Gates ei tee bisnestä koronarokotteilla?

   Tai kun viime keväänä arvioitiin, että 99 000 suomalaista kuolee koronaan, se ei ollut liioittelua?

   Poista
  2. Juu ja tämä

   "Kuvitellaan, että jokainen ihminen osaa tulkita tietoa. Näin jokainen voi luoda oman todellisuutensa, johon valikoi vain sellaisia palasia, jotka tukevat omaa ajattelua."

   Eikö me kansalaiset osata ajatella ollenkaan itse? Meidän pitää uskoa sokeasti vaan median meille tarjoamia "asiantuntijoita", jotka ovat muuten koko ajan väärässä esim. koronan suhteen.

   Poista