sunnuntai 2. toukokuuta 2021

Merirosvoradio: Erotettu lääkäri Mikael Kivivuori mielenosoituksesta PUTKAAN!

 
Mikael Kivivuoren haastattelu alkaa kohdassa 34 min. Mukana myös Ossi Tiihonen.8 kommenttia:

 1. Tässä ohjelmassa onkin tiiviissä paketissa kaikki olennainen tällä hetkellä.

  Mainitaan myös immuunipuolustuksen tuhoava piikkiproteiini, joka vaikuttaa leviävän hengityksen kautta rokotetuista rokottamattomiin. Se lienee sitten se 'itsestään leviävä rokote', jota brittijulkaisu syyskuussa -20 tiesi mainostaa? https://www.express.co.uk/news/world/1340352/coronavirus-vaccine-covid19-self-spreading-vaccine

  VastaaPoista
 2. https://nykysuomi.com/2021/05/03/nakokulma-laakari-mikael-kivivuori/

  Kivivuoren haastis osa 1
  Omasta perspektiivistä ihan kelpo kaveri, vaan miten hänet näkee normi sattumauskovainen valtamedian suurkuluttaja? Ymmärrän kyllä että kun on uskaltanut astua esiin ja avata suunsa, tarve ilmaista ajatuksiaan on valtava. Olisiko silti kannattanut keskittyä siihen omaan alaan jolloin henkilön koulutus ja työ nostaisi sanomisten arvoa tavantallaajan silmissä?
  Sitä totuuden puuroa pitäisi alkaa syöttämään aika pienellä lusikalla ihmisille jotka ovat tottuneet litkimään hapanta maitoa valtamedian tissistä, kun se alkaa maistua sitä syödään suoraan kattilasta aivan omin avuin. Kivivuori tuntuu survovan nenämaha letkua puuduttamattomaan kurkkuun ja se ei ole mielestäni oikea taktiikka. Liian helppoa leimata tinapipoksi ja täten sivuuttaa kaikki sanomiset hullun horinana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaikka murisisi alkuun, niin pelokkaimmatkin saattavat jäädä kuuntelemaan, kun karjaisee suoraan ja täysillä niin monella menee kalsarit vaihtoon ja kantapäiden persposkia takoessa kadotaan horisonttiin 😂
   Niin kuin totesin itseäni tämä ei haittaa, toivottavasti näitä tulee laumallinen karjumaan👍

   Poista
  2. No vellihousut nyt menee veteläksi jo murinastakin. Ymmärrän kyllä pointtisi, mutta näen asian hieman eri vinkkelistä. Jos on valmis kuulemaan, kestää kyllä sen karjaisun. Jos ei ole valmis, ei se kuiskailukaan mihinkään johda. Mielestäni tässä kohtaa voi jo ihan hyvin antaa palaa ja puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

   Poista
  3. Itse nostan hattua korkealle, että Kivivuori latasi kaikki tiskiin. Tiimalasin hiekkaa on jäljellä enää muutama muru, ja jos nyt ei puhuta asioista suoraan, niin sitä mahdollisuutta ei ehkä enää tule - niin karua kuin onkin.

   Pelkurit ja oman ylpeytensä kanssa kompuroivat sulkevat edelleen korvansa, muotoillaan ja tarjoillaan asiat miten tahansa. Totuudenjanoiselle, mutta edelleen hämärän rajamailla hapuilevalle suoruus on tarpeellinen, virkistävä ja herättävä aamusuihku.

   Poista
  4. Joo, itse olen kanssa sitä mieltä, että nyt on jo aika kertoa. Enää ei ole aikaa säästellä, vaikka ymmärrän Miton pointin. Onhan myös tuo vastapuolikaan tavallaan paljastanut agendansa aika selkeästi, esim. tuo Great Reset.

   Poista
 3. Mikaelilla vähän keulii. Hyvä niin.

  https://www.youtube.com/watch?v=5kg5DvzlVZo

  VastaaPoista