tiistai 11. toukokuuta 2021

Take the shot!

 


4 kommenttia:

 1. Venäjällä heräsi ajatus pakollisista koronarokotuksista – Medvedev: ”Jos on kyse väestön enemmistön suojelemisesta...”

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007988811.html

  Näin aletaan kansaa valmistelemaan pakollisiin injektioihin. Joku voi sanoa, että heh heh Venäjällä,mutta samaa on luvassa tännekin, koska samat voimat ohjaavat Venäjää kuin muitakin maita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin aletaan kansaa valmistelemaan vallankaappausta varten. Tästä erityisen häiritsevän tekee se, että otsikko tuntuu niin väkinäiseltä itse tekstin aiheeseen liittyen.

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0809cb5a-365b-4ca3-840b-614045c3a64c

   Poista
 2. CDC keksi miten rokotteet saadaan näyttämään tehokkailta:

  https://www.zerohedge.com/covid-19/caught-red-handed-cdc-changes-test-thresholds-virtually-eliminate-new-covid-cases-among

  Eli nyt rokotettujen ihmisten PCR-testien monistuskerrat lasketaan alemmalle tasolle kuin rokottamattomien. Näin saadaan vähennettyä rokotettujen vääriä positiivisia, ja luotua argumentti: "Katsokaa, rokotteet toimii!"

  Lisäksi, jos rokotetulla on positiivinen PCR-testi, mutta on oireeton tai vähäoireinen, häntä ei tilastoida koronatapaukseksi - toisin kuin tähän asti on toimittu. Tilastoihin päätyy vain jos joutuu sairaalaan. Rokottamattomien kohdalla kuitenkin toimitaan vanhalla tavalla, eli terveet oireettomat ihmiset "diagnosoidaan" sairaiksi vain äärimmäisen epäluotettavan PCR-testin perusteella.

  Nyt on siis eri säännöt rokotettujen ja rokottamattomien tilastointiin. On ne aika epeleitä keksimään uusia kusetuskeinoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Briteissä ilmeisesti vähän samaa suuntausta, ennen koronaan kuolleiksi merkittiin kaikki joilla oli ollut korona 28 päivää ennen, ihan sama miten sitten kuoli, nykyään vain korona ainoana kuolinsyynä, rokotukset tehoaa😂

   Poista