perjantai 30. huhtikuuta 2021

Koronadenialistit ovat vaaraksi demokratialle


On mielenkiintoista seurata tätä "Eliitin" koronanarratiivia. Taktiikkana on nyt selkeästi se, että kaikki omilla aivoillaan ajatteluun kykenevät leimataan "koronadenialisteiksi". (Tämähän on tuttua ilmastonmuutosnarratiivista, jossa vallalla olevan ilmastonmuutoshysterian epätieteellisyyttä ihmettelevät leimataan "ilmastonmuutosdenialisteiksi".) Kun ihminen on leimattu vaaralliseksi denialistiksi, on helppoa väittää hänen olevan kaikkea muutakin vaarallista. 

Alla oleva uutinen on Saksasta. Sikäläinen tiedustelupalvelu väittää, että koronatoimien järjettömyyteen heränneet tavalliset kansalaiset ovat äärioikeistolaisia, jotka hyökkäävät demokratiaa vastaan. Eli jos kyseenalaistat koronapandemian varjolla toteutetut täysin turhat tyrannimaiset rajoitustoimet, jotka ovat muuttaneet yhteiskunnan poliisivaltioksi ja aiheuttavat valtavaa inhimillistä kärsimystä, olet demokratian vastustaja. Näin orwellmaiseksi uutisointi on muuttunut. Vapauden puolustajat ovat nykyään demokratiaa vastustavia natseja.

Uutisessa annetaan lukijalle myös kuva, että koronapropagandaa suoltavan median kritisointi olisi vapaan lehdistön vastustamista. Eli jos puolustat totuutta, olet uhka sananvapaudelle. 

Kauankohan menee, että Suojelupoliisi (jonka logoon on piilotettu viittaus P2-vapaamuurariorganisaatioon) alkaa toistaa tätä samaa narratiivia?


https://www.verkkouutiset.fi/salainen-poliisi-alkaa-seurata-koronadenialisteja-liitto-aarioikeiston-kanssa/


Toimittaja Ville Mäkilä, tajuatko sinä mitä sinä olet tekemässä? Katso ympärillesi. Maailma on kovaa vauhtia heräämässä tähän koronakusetukseen. Kun tämä korttitalo lopulta romahtaa, mitä ihmiset ajattelevat toimittajista, jotka osallistuivat totuuden ja vapauden puolustajien demonisointiin?

Ville, vielä ei ole myöhäistä kasvattaa selkärankaa.


Toimittaja Ville Mäkilä


61 kommenttia:

 1. Jos istuisin siinä aivoriihessä jossa maailman suuntaviivoista päätetään 😂,päästäisin lampaat kesälaitumille nauttimaan vapauden illuusiosta, syssyn ja talven tullen sitten Intian muunnosta kehiin, porukkaa putoilee ja syynä tietenkin rokotteista kieltäytyneet super levittäjät, ratkaisu olisi kaikille piikkiä ja jonkinsortin tunniste kylkeen, pullikoijat saunan taakse tai leirille. Jotenkin tämä touhu vaikuttaa hieman harjoitukselta, pili-pali taudin varjolla katsotaan hyppäävätkö lampaat käskystä, näköjään ainoa kysymys on kuinka korkealle?
  Ihmiskunnan harventaja on tulossa, onko se uusi virus vai rokotteista johtuvaa, se ei laumaa kiinnosta, ihmisten psyyke on niin solmussa kun vieressä kuollaan että mikä tahansa virallisen tahon liirumlaarum menee läpi, digitaalinen passi hiljentää kaiken narratiivin arvostelun tai sitten arvostelijat hiljennetään. Kyyti tulee olemaan kylmää muutaman vuoden sisällä 😮

  VastaaPoista
 2. Se olisi toimittajien sitten hyvä muistaa, että eliitin propagandan ajaminen ei takaa, että oma ura edistyy tai edes sitä, että työpaikka säilyy.

  Eliitti tarvitsee auttavia käsiä pitääkseen tämän järjettömän kaaoksen jota yhteiskunniksi kutsutaan yllä ja kyllä se tarvittaessa maksaa likaisen työntekijöille hyvin.

  ja joku kantaaottava hippi kitaroineen voidaan hyvinkin ostaa isolla levysopparilla ajamaan eliitin agendaa.

  Eliitti ei kuitenkaan tunne lojaalisuutta ja sut korvataan armotta jos parempi tai nopeampi löytyy tilalle, halvempi ei välttämättä tarvitse olla.

  Lisäksi jos sä kompastut tai eliitin mielestä sut kannattaa uhrta agendan takia, niin se tehdään välittömästi.

  Oma uskomukseni on se, että tän sotkun jälkipyykissä esimerkiksi kaikki lehdet eivät selviä ja varmaan osa sanomalehdistä lopetetaan kun lukijoita ei enää ole.

  Tässä on kuitenkin jokaiselle yksilölle se vaikuttamisen paikka, että kannattaako ruokkia omilla kulutus- ja nenttipäätöksillään sellaista mediaa joka ruokkii tätä vankeutta ja kauheutta eikä edes harjoita tutkivaa journalismia.

  Minusta toimittajat eivät nykyään saisi käyttää toimittaja titteliä vaan heidän pitäsi käyttää tiedottaja titteliä.

  Jos julkaistaan vaikkapa THL:n tiedote sellaisenaan eikä selvitetä taustoja miksi se tiedote on tehty, niin minusta se on tiedottamista eikä tutkivaa journalismia.

  Valtamedian ja toimittajien ongelma on se, että he ottavat asemansa itsestään selvyytenä ja jos joku kyseenalaistaa sen, niin he suuttuvat siitä, jotkut jopa itkevät.

  Se oma asema ja arvostus pitää ansaita ja joka päivä.

  Tavallaa eliitin, poliitikkojen, poliisin ja toimittajien paniikki on hyvä asia, nimittäin se tarkoittaa että täällä päässä joku tekee jotakin oikein.

  VastaaPoista
 3. Taikasana demokratia. Itse ainakin olen demokratian vastustaja, sillä se on ryhmä ihmisiä päättämässä keskenään, mihin seuraavaksi pakotetaan kaikki. Moraalisesti täysin kestämätön toimintapa, jonka yhteyteen on onnistuttu luomaan illuusio vapaudesta, koska kaikilla on teoreettinen mahdollisuus päästä isännäksi orjan sijasta ja mahdollisuus äänestää valmiista vaihtoehdoista itselleen mieluisin isäntä.

  Ja joukkovaltaahan se sanakin käsittääkseni tarkoittaa, joukkoja on helppo ohjailla ja manipuloida, kiinnostuneita ja ajattelevia yksilöitä ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä maailman hajotessa mietin, että mikä hallintotapa olisi oikeasti paras ihmisten yksilöllisyydelle ja vapaudelle. Suora demokratia mielestäni on yksi, eikä tälläinen edustusdemokratia.

   Miten sinä näkisit asian? Mitä ehdottaisit demokratian sijasta?

   Poista
  2. Tämä on erittäin kiintoisa kysymys. En väitä, että itselläni olisi valmista vastausta ja mielellään kuulisi muiden pohdintoja ja näkemyksiä - koska ideaalissa tilanteessahan tämä kysymys konkretisoituu vastattavaksi, mieluiten jo tänään.

   Oma ajatuspolku tätä nykyä kulkee sitä rataa, että kun ensin kaikki mätä ja parasiitit (=eliitti, hallitukset ja heidän hännystelijänsä sekä valheelliset uskontojärjestelmät) poistetaan, alkaa massiivinen paranemisen aika - niin monissa elämän ja olemisen kerrostumissa, että sitä ei yhdeltä istumalta läpi edes ajatella, saati toteuteta.
   Välittömästi tulisi koostaa yhteen ne henkiset ja totuudelliset viisaat, jotka tällä hetkellä elää ja hengittää, eri puolilta maailmaa. Mukana pitäisi olla ehdottomasti sellaisia muinaisuudentuntijoita kuin Michael Tsarion.
   Tulisi koostaa heidän näkemyksiensä mukaan erilaisten yhteisöjen struktuureja, jotka jollain lailla heijastuvat muinaisuudesta, sieltä, missä ihmisyys oli vielä manipuloimaton, kokonainen, itseensä ja toisiin aidossa yhteydessä, koko universumin tasapainoa tavoitteleva.
   Uskon, että tämän kokonaisvaltaisen yhteisöjen ja ihmisen elpymissuunnitelman yksi määrittelevä piirre on, että palataan aikaan, jolloin yhteisöt sisäisine struktuureineen poikkesivat toisistaan kuin itä lännestä - kirjaimellisesti.
   Jokaisen yhteisön omia, luontaisenomaisia vahvuuksia etsittäisiin mikrotasosta makroon, jolloin löytyisi se, että jokaisella yhteisönsä jäsenellä ja ominaisuudella todellakin on se oma paikkansa ja tehtävänsä.
   Yhteisöt tekisivät tietenkin keskenään työtä, toistensa ja kokonaisuuden hyvää etsien - ei toistensa ominaispiirteitä tuhoten, vainoten ja hävittäen kuin nyt, vaan toistensa erilaisuudesta myös itselleen voimaa löytäen.
   Saattaa kuulostaa idealistiselta hömpältä, mutta lähinnä siksi, että ihmisyytemme on kokonaisvaltaista ajattelua myöten tuhottu.

   Poista
  3. Oli yhteiskunnan rakenne millainen tahansa, lopulta kysymys tulee aina siihen, että kenelle annetaan valtaa.

   Minä olen tämän kysymyksen suhteen vähän samoilla linjoilla Platonin kanssa. Demokratia on ongelmallinen järjestelmä sen takia, että siinä annetaan valta massoille. Massat eivät koskaan ole rationaalisia tai moraalisia. (Suosittelen perehtymään Gustave Le Bonin joukkokäyttäytymisteoriaan, jossa asia on hyvin selitetty.) Näin ollen demokratia ei voi koskaan tuottaa järjestelmää, jossa valtaa käytettäisiin rationaalisella tai moraalisella tavalla. Massoja on myös liian helppo manipuloida ja ohjailla, kuten nyt vaikka tämä korona"pandemia" on todistanut. Tarpeeksi taitavat ja häikäilemättömät massojen manipuloijat voivat ohjata massat ajattelemaan ihan mitä tahansa. Heille on mahdollista saada massat uskomaan kaikenlaisiin valheisiin, kuten ilmastonmuutoskriisi, hiilidioksidimyrkky, tappajakorona, rehellisesti vaalit voittanut Biden, Irakin massatuhoaseet, 9/11-tapahtumat jne.

   Katsokaa nyt mitä äänestäminen on tässäkin maassa saanut aikaan. Kerta toisensa jälkeen valta luovutetaan taitavasti esiintyville ja karismaattisille poliitikoille, jotka sitten valtaan päästyään käyttävät tuota valtaa hyvin häikäilemättömällä ja moraalittomalla tavalla. Suomalaisia kustaan linssiin kerta toisensa jälkeen.

   Platonin näkemys oli, että ainoa mahdollinen keino saada rationaalisesti ja moraalisesti toimiva yhteiskunta on antaa valta niille, jotka ovat rationaalisia ja moraalisia. Hän käytti termiä filosofikuninkaat, joilla hän tarkoitti henkilöitä, joilla on riittävästi tietoa, viisautta ja ennen kaikkea moraalia. Tällaiset henkilöt ovat immuuneja massojen joukkopsykooseille, eivätkä ole lahjottavissa. Jos heille annetaan valta, heidän on mahdotonta käyttää tuota valtaa järjenvastaisella tai moraalittomalla tavalla. Vaikka valta annettaisiin vain yhdelle tällaiselle ihmiselle, yhteiskunta olisi rationaalisemmin ja moraalisemmin hallittu kuin demokratiassa.

   Ongelma tässä vain on se, että mistä tällaiset filosofikuninkaat löytyy, miten heidät saadaan valtaan, ja miten varmistetaan, että valtaan päätynyt todella on filosofikuningas.

   Poista
  4. Jos puhutaan nykyisestä ihmiskunnasta, mikä koostuu suurimmaksi osaksi ihmisistä jotka eivät halua olla todella vapaita eivätkä varsinkaan halua kantaa vastuuta, valistuneiden itsevaltiaiden pyörittämä globaali diktatuuri on paras ja ainoa vaihtoehto, tähän päin ollaan kovasti menossa, se onko nykyiset arkkitehdit valistuneita onkin kysymys sinänsä.
   Jos ihmiset yksilöinä riittävän laajassa mitassa olisivat valmiita monesti kivuliaaseen ja haastavaan prosessiin itsensä kehittämisessä, löytäisivät ihmisyytensä, uskaltaisivat olla vapaita ja olisivat valmiita kantamaan vastuuta, he olivat sinut itsensä kanssa ja tuntisivat sisäsyntyistä yhteisöllisyyttä jonka kautta voisivat tarpeen vaatiessa toimia oikeasti tarpeellisen yhteisen hyvän puolesta. Tässä tilanteessa emme tarvitse mitään "hallintoa" kaitsemaan tai paimentamaan, vaan yhteisesti sovitut pelisäännöt miten konkreettiset asiat hoidetaan ja miten ne rahoitetaan.
   Täällä maailmassa on niin paljon muutakin kuin me ihmiset, mutta meidän tekemisellämme on varmasti isompi vaikutus kokonaisuuteen kuin millään muulla lajilla ja se mitä Suomessa tai Euroopassa puuhastellaan on pitkässä juoksussa merkityksetöntä jos Kiinassa tehdäänkin päinvastaisia asioita.
   Vaikka todella kauan on yritetty iskostaa ihmisten mieliin ettei yksilö voi tehdä mitään eikä vaikuttaa mihinkään, kukaan muu kuin itse ei voi muuttaa itseään, siis todella alkaa elämään ihmisenä.
   Vaikka en ole ketään esim.tämän blogin kommentoijista henk.koht tavannut, niin kirjoituksista päätellen useampikin on itseni tavoin matkalla kohti sitä oikeaa ihmisyyttä ja jos joutuisimme tilanteeseen jossa joutuisimme toimimaan yhdessä siitä tuskin muodostuisi ongelmaa emmekä tarvitsisi "hallintoa" saadaksemme hommat hoidettua, huolimatta siitä että saatamme omata hyvinkin erilaisia maailmankatsomuksia. Loppupeleissä olemme kaikki ihmisiä ja eroavaisuutemme pitäisi olla voimavara eikä rasite.

   Poista
  5. Aamurusko, hallintotapa jossa yksilöt hallitsevat itseään, ottavat vastuun itse ajattelustaan, tunteistaan ja toiminnastaan ja elävät luonnollisen moraalilain mukaan, ja ulkoista hallintoa ei ole. Koska näin ei ole eikä toimita, sen ulkoinen ilmentymä on hallintojärjestelmä ja orjuus. Vapautta ei voi olla ilman moraalia ja moraalia ei voi olla ilman vastuunottoa itsestään. Ulkoinen hallinto ei voi koskaan olla toimiva ratkaisu, koska se on jo ajatuksena moraalisesti kestämätön, perustuen uskoon ihmisen määräysvaltaisuudesta toista kohtaan ja orjuuteen. Ratkaisua ei pitäisi etsiä järjestelmästä vaan siitä kuinka siitä päästäisiin eroon, koska järjestelmä perustuu aina ulkoiseen ihmisten ja heidän omaisuutensa hallintaan ja näin ruokkii itse itseään kun kuvitellusti siirtäen juuri sen vastuun joka kuuluu ihmiselle itselleen, muualle, kasvaen valtaviin mittoihin, kuten nytkin on nähtävissä, aloittaen ihmisten muokkaamisen muottiinsa jo lapsena.

   Kuten Antero V tuossa alempana sanoo, "Tämä maailmaa vaivaava korruptio ja mädännäisyys on seurausta psykologisista ongelmista. Ratkaisua on turha etsiä psykologian ulkopuolelta."

   Ollaan kaikki samassa veneessä tällä pallolla ja ulkoinen on sisäisen ilmentymä. Rakennamme itse yhteistä maailmaamme yksilöinä koko ajan. Minkälainen maailma rakentuu moraalirelativismilla, oman vastuun ulkoistamisella ja järjestelmän, jossa pahuus pesii ja käyttää vailla luonnollista perustaa olevaa valtaansa, tukemisella?

   Paljon hyviä pointteja näissä kommenteissa muutenkin.

   Poista
  6. Mielenkiintoista pohdintaa ja hyviä pointteja - kiitos kaikille jo tähän mennessä.

   Selvää tietty on, että taistelu yksilön vapauteen on oltava kaikilla tasoilla valmis tekemään itse - muuten on jo lähtökohtaisesti alisteinen sille, joka sen vapaustaistelun puolestaan tekee.
   Yksi konkreettinen askel siihen suuntaan on tietty Natural Law/ Luonnonoikeus. Siinä jälleen yksi termi, jonka pitäisi olla täysin selvä, mutta jota on aikojen saatossa ilmeisen tarkoitushakuisesti venytetty ja möyhennetty agendan tarkoituksissa niin, että tällä hetkellä se tarkoittaa lähinnä epämääräistä fiilistä siitä, että on epämääräisellä tavalla 'vapaa', eikä assosioidu mitenkään konkretiaan ja käytännön elämään.

   Melkoinen määrä juuritason työtä luonnonoikeus-polulla kyllä on. Ensimmäisiksi töikseen on selvitettävä keskeisten sanojen todellinen merkitys, karsittava kaikki kuorrutus ja shaisse, jotta tietää, mistä omien oikeuksiensa paalut rakentuu ja millä itsensä puolustaa.
   Aivan mielettömän hienoa, että jotkut ovat siihen auraan tarttuneet, osa lakimiehiä itse. Itsekin sitä kaiken keskellä opiskelen kyllä.

   Poista
  7. Ihmisen täytyisi löytää sisältään oma ihmisarvonsa, rajaton potentiaalinsa ja rohkeutensa, ja ymmärtää että on syntynyt tähän maailmaan täysin suvereenina olentona joka omistaa itse elämänsä ja luonnolliset ihmisoikeutensa. Tämä vaatii tietenkin informaation sisäistämistä, sisäistä työtä ja itsetutkiskelua, sillä traumaattiset kokemukset, sekä kulttuuri ja auktoriteetit järjestelmän pyörityksessä pyrkivät nämä ihmisestä hävittämään, jotta ihminen menettäisi yhteyden siihen, kuka ja mikä on, jotta hänestä tulee ulkoaohjautuva, ja luonnolliset totuudet voidaan korvata virallisella narratiivilla ja auktoriteettiuskolla, sillä, että oikeudet olisivat peräisin toisilta ihmisiltä.

   Itselleni ainakin luonnonoikeudet/luonnollisen lain/luonnollisen moraalilain löytäminen oli valtava palanen paikoilleen siihen, miksi maailma on sellainen kuin se on, kuinka itse edistämme omaa orjuuttamme ja kuinka siitä on mahdollista tehdä vapaampi paikka tämän todellisuuden lainalaisuuksilla. Itse olen opiskellut sitä lähinnä Mark Passion materiaalista, mielestäni opettaa asiaa hyvin perustavanlaatuisesti ja ymmärrettävästi. Jos laittaa vaikka googleen luonnonoikeus, monesti kirjoituksissa sitä yritetään ikään kuin sovittaa ihmisen järjestelmän ja auktoriteettiuskon raameihin, miten se ei toimi, koska kyseessä on luonnonoikeus, ja ihmisen toisia kohtaan kohdistuvan vallankäytön ja määräysvallan järjestelmät eivät ensinkään perustu luonnonoikeuteen.

   Se on kuin täyskäännös nykyiseen viralliseen narratiiviin, ajattelu- ja toimintatapaan, ei tapahdu ihan tuosta noin vaan, mutta jos yhtään ymmärrän kyseisten asioiden toimintaa, niin käytännössä ainut tapa mikäli todella haluamme kääntää kehityssuunnan pois kohti lisääntyvästä ja tiukentuvasta orjuudesta kohti yksilönvapautta.

   Poista
 4. Aivan. Jos jo Platonin aikaan todettiin, että demokratia ilmentyy suoraan tai välillisesti ainoastaan näennäisenä, se todellakaan ainakaan ei ole vastaus yhtään mihinkään.

  Tsarionin tutkimukset muinaisista druideista on saanut toivomaan ja kaipaamaan sellaisen johtajuuden nousua, jossa vallanpitäjillä olisi ihmisen olemuksen kaikki osa-alueet todellisesti hallussa, syvällisen viisauden lisäksi henkisyyttä, nöyryyttä, aitoa vahvuutta ja todellista luovuutta myöten.
  Eräs vuorenkokoinen kysymys todellakin on, mistä tämä filosofinen, aidon ja totuudellisen selkärangan omaava aines kaiken nitistämisen jälkeen löydetään? Kaikissa maissa ja kulttuureissa nimenomaan se ihmisyyden aines, joka tähän voisi vastata, on järjestelmällisesti tuhottu ja vaiennettu alkaen druideista ja alkuperäiskansoista, idän viisaiden kautta nykyisiin koronarealisteihin.

  Yksi mielenkiintoinen kysymys on myös, että onko massan hölmöys ja sokeus parantumaton?
  Erään sananlaskun mukaan "pahuuskin toisinaan hellittää - tyhmyys ei milloinkaan". Hajautettu valta tai se, ettei valtaa enää edes luovutettaisi kenellekään, koska valta itse rakentuisi eri osatekijöistä, kaleidoskooppimaisesti, niin että jokaisesta osa-alueesta vastaisi vain ne, jotka alansa parhaiten tuntevat, on tietenkin tällaisen kuvan valossa mahdoton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Massat eivät tule koskaan olemaan rationaalisia tai moraalisia, koska niiden toimintaa ohjaa joukkokäyttäytyminen. Mutta jos kaikki ihmiset saadaan immuuniksi joukkokäyttäytymiselle, massoja tai massaihmisiä ei enää sen jälkeen ole olemassa - on vain paljon omilla aivoillaan ajattelevia yksilöitä.

   Miten tähän immuniteettiin sitten päästään, ja onko se edes realistista, onkin aivan toinen kysymys. Mutta teoreettisesti sekään ei ole täysin mahdotonta. Entäs jos lapsia alettaisiin kasvattaa niin, että jokainen saataisiin kiinnostumaan individuaatioprosessista jo nuorella iällä? Jos jokainen suomalainen aloittaisi individuaatioprosessin jo nuorena, lopputuloksena olisi pitkällä tähtäimellä yhteiskunta, jossa olisi vain joukkokäyttäytymiselle immuuneja ihmisiä.

   Tämä maailmaa vaivaava korruptio ja mädännäisyys on seurausta psykologisista ongelmista. Ratkaisua on turha etsiä psykologian ulkopuolelta.

   Poista
  2. Mielenkiintoista. Individuaatio -prosessilla olisi varmasti paljonkin tekemistä Yuri Bezmenovin kuvaileman yhteiskunnan moralisaatio-prosessin kanssa, ehkä? Sen pituudeksi hän mainitsi 15-20 vuotta, joka mielenkiintoisella tavalla on myös aika, jossa lapsi kasvaa aikuiseksi.

   Aivan varmasti ideaaleinta on, jos vanhemmat sitoutuvat omaan aikuiseksi ja kypsäksi kasvuun, aka varjotyöskentelyyn, ja samalla kykenevät sekä rakastamaan lapsiaan ehdoitta että tukemaan heidän kasvuaan omilla aivoillaan kriittisesti ajattelevaksi yksilöiksi.

   Yksi kivenmurikka tällä tiellä on takuulla yksilön henkinen laiskuus. Mennään siitä, missä aita on matalin, eikä pelkästään rakennustyömaalla.
   Sanotaan, että narsisti ja psykopaatti on henkisesti maksimissaan 1,5 -vuotiaan tasolla ja massan narsismia on kautta aikojen ollut helppo manipuloida liekkeihin, siihen ei leipää ja sirkushuveja enempää tarvita. Narsistinen yksilö jollain syvällä tasolla tiedostaa tarvitsevansa kasvua, mutta ei tartu mahdollisuuteen, koska kukaan muukaan ei näytä tarttuvan.
   Silti uskon, että varmasti nähtäisiin hämmästyttäviä ja osittain nopeitakin positiivisia muutoksia, jos individuaatio edes ajatuksen tasolla sisäistettäisiin, vaikka käytännön toteutus vielä pitkään hakemista olisikin.

   Poista
 5. Poliisivaltiossa tapahtuu:

  https://twitter.com/NannaIlopaa/status/1388528244153016332

  VastaaPoista
 6. "Demokraattisessa oikeusvaltiossa ihmisten täytyy voida osoittaa mieltään eri tavoin, ja he ovat valinneet tällaisen tavan. En minä voi ministerinä määritellä sitä, että miten ihmiset voivat mieltään osoittaa oikeusvaltiossa" - Maria Ohisalo syksyllä 2020, kun Elokapina-mielenosoittajat tukkivat tien Helsingissä

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4ac82a88-3e05-423f-a477-ceaad972f224

  Viime viikkojen tapahtumien perusteella vaikuttaa siltä, että emme enää elä demokraattisessa oikeusvaltiossa.

  https://www.youtube.com/watch?v=hohvKdIh-3U

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti mikään ei ole muuttunut hutisalon avautumisen jälkeen, "oikeiden asioiden" puolesta tai"vääriä asioita" vastaan mieltänsä osoittavat yhden totuuden puuhakerhot saavat varmasti, niin nyt kuin tulevaisuudessakin toimia haluamallaan tavalla. Viime aikoina viranomaisten taholta kovia kokeneet mielenosoitukset poikkeavat edellisistä merkittävästi, osallistujat ovat tavallisia ihmisiä, edustaen moninaisia elämänkatsomuksia,rotuja, uskontoja, aatteita he ovat nähneet jonkin verran vaivaa ottaakseen asioista selvää ja päätyneet tulokseen että kaikki ei ole niin kuin pitäisi. Sekalaisen seurakunnan kokoontuessa saattaa syntyä yhteyttä ja ihmisten välille luodut esteet alkavat murenemaan.
   Nykyään on trendinä jakaa ihmiset yhä pienempiin yksiköihin kinaamaan toistensa kanssa yhä merkityksettömimmistä asioista. Kaikki toiminta joka haittaa tätä kehitystä pyritään tukahduttamaan alkuunsa.
   Vastaavasta kohtelusta saatiin jo viitteitä maahanmuuttokriittisen liikehdinnän osalta, joka toisaalta oli äärimmäisen helppo leimata rasistien ja natsien temmellyskentäksi, eivätkä muutamat puuhamiehet tilannetta helpottaneet😂
   Saa nähdä kuihtuuko liikehdintä mahdollisten rajoitusten purkamisen toteutuessa, vai kehittyisikö tästä jotain kestävämpää keltaliivien tapaan?

   Poista
 7. Ei ole helppoa olla toimittaja tänä päivänä:

  https://twitter.com/conspiracyguy10/status/1389081007442309120

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, pisteet sentään siitä että suostui keskustelemaan ja myönsi miksi maskia käyttää.

   Poista
  2. Journalistilammas grillissä :D

   Poista
  3. Eilen kävin kaupassa. 100% ihmisillä itseäni lukuunottamatta maski naamassa vaikka mitään tartuntoja ei ole koko kunnassa. Autoliikkeessä maskisuositus ja ovella maskipaketti ja käsidesi jne. Mikä noita ihmisiä vaivaa? Niin kiva käyttää tuota maskia. Aivopesu toimii.

   Poista
  4. Cm:issa täälläpäin vanhempi kassa ollut alusta asti ilman maskia tai viisiiriä, syytä en tiedä, 👍 kumminkin. Vkl asion kyseisessä kaupassa ja tietysti muiden maskittomien kanssa samaan jonoon maskittomalle kassarouvalle😂, vaikka kukaan ei puhunut toisilleen jonossa jotenkin hyvä fiilis, maskiperheen tullessa jonon jatkoksi ja huomatessa ison letkan "supertartuttajia" tuli kiire vaihtaa jonoa, aiheutti pientä hymyilya meissä muissa 😂

   Poista
  5. Eli siellä on nyt siis demokratialle vaarallinen vastarintaliike. Missä Supo?

   Poista
  6. Normaalia enemmän kopterit kyllä lähistöllä pörrää, ei kuitenkaan vielä naruja laske eikä hat-hat miehet niitä rapelleeraa😂
   Joitakin aikoja sitten kerroin ihmisestä joka tontilleen viritetyillä lakanoilla liputtaa vahvasti koronahuijausta vastaan, alkuviikosta parisenkymmentä poliisia viereisellä tiellä pitämässä torikokousta, ajattelin että nyt tuli ukolle lähtö, vaan järjästelivätkin massiivista liikenne ratsiaa😂

   Poista
  7. Ja että sillätavalla citymarketissa sitten.
   Taas on hassattu valtavat määrät verorahoja, työtunteja, verta ja hikeä massiivisen pelon lietsontaan ja joukkopsykoosin ylläpitoon - ja kaikki valuu kuin vesi hanhen selästä. Siellä vaan porukalla virnuillaan kassajonossa ilman maskeja - ja ilman pelkoa! Herranjestas.
   Antero on oikeassa: supo paikalle ja äkkiä. Joku roti tuohon on saatava - tai kohta siellä on kaikilla hyvä fiilis!

   Poista
  8. Ei nyt ihan kansanliikkeestä voi puhua, yhden käden sormilla laskettava määrä änkyröitä valtavassa marketissa 😂, loput 99% kiltisti maskit naamalla ja pelko silmissään.

   Poista
 8. Putin soitti. Sanoi että kohta tulee ovelle rahalähetys ja toimintaohjeet. Vedin kättä lippaan ja jäin odottamaan. Ovikello soi, käteen annettiin rahasalkku ja lappu jossa luki:

  "Jaa tämä linkki: https://twitter.com/conspiracyguy10/status/1389925876050108422"

  Toivottavasti Jessikka ei saa mitään vihiä.

  VastaaPoista
 9. Antti Heikkilältä hyvä kirjoitus, jossa paljon asiaa:

  https://www.anttiheikkila.com/terveysklubi/blogi/pandemia/

  VastaaPoista
 10. Haha! Kun journalisti kuulee totuutta, hän on kiehtovan, mutta ah, niin valitettavan kielletyn hedelmän äärellä - miten muuten on mahdollista, että aamunavaus "tihkuu" salaliittoteorioita...? :D
  https://yle.fi/uutiset/3-11916442

  Eniveis, hatunnosto kyseiselle opettajalle, kuka ja missä ikinä onkaan! Mahtava tempaus, näitä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikea, kerrankin joku opetettaja uskaltaa. Aivan mahtavaa.

   Poista
 11. Ja minä kun ehdin jo luulla, että Stasi lakkautti toimintansa jo vuonna 1989.

  VastaaPoista
 12. WHO: Seuraavaksi saattaa alkaa poikkeuksellisen raju influenssaepidemia

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007969615.html

  Katsokaas mitä Hanna sanoo.

  "Jos suojatoimista pidetään tiukasti kiinni vielä ensi talvena, oletusarvo on se, että kausi voi olla taas lievempi."

  Ihmisiä valmistellaan taas uusiin lockdowneihin. Mitä tässä taas onkaan luvassa syksyllä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nyt spekuloidaan: syssyllä ja alkutalvesta iskee flunssaa (niin kuin aina), rokotettujen ontuva immuunipuolustus ei toimi ja porukkaa alkaa putoilemaan, useampi taho kiinnittää huomiota siihen että suurin osa vakavasti sairastuneista on rokotettu, kesällä harjoiteltava cyber hyökkäys realisoituu, internet pimenee ja sähköverkot pykii, syynä tietenkin anonyymit hakkerit (Putlerin rahoittamat), ratkaisuna digitaalinen identiteetti (vahva tunnistautumimen verkon käyttäjille), päästään siivoamaan KAIKKI agendan vastainen sisältö (Kiinan malliin), sitten luodaan kuvaa rokottamattomista supertartuttajina jotka omalla itsekkyydellään vaarantavat koko yhteiskunnan ja maailman, pakkorokotukset, mahdolliset leirit pahimmille änkyröille ja saattaapa joku päätyä saunan taakse. Suurin osa ihmisistä on luisumassa joukkomielen valtaan ja odottavat sitä kipinää joka sytyttää roihun, vihan ja purkautumisen kohdetta rakennetaan parasta aikaa rokotteista kieltäytyvistä, kun paska lentää tuulettimen, kannattaa ennemmin varoa naapureitaan kuin poliisia.

   Poista
  2. Voisi olla ihan realistinen skenaario. Olisi hauska tietää kuinka monta prosenttia ihmisistä tuon piikin ottaa. Jos kaikki maskinaamat sen ottaa, niin sitten prosentti on aika kova.

   Poista
  3. Anon twiitti,

   https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1391810851242450946

   voisi olla kyllä noinkin. Ei tosiaan tiedä mitä nuo piikit tekee ihmisille.

   Poista
  4. Jossain sivustolla olikin porinaa että jos Bill onkin meidän puolella 😂 putsaa tyhmät pois kuleksimasta, eipä kai kukaan ollut tosissaan mutta mistä sen tietää ennen kuin pöly on laskeutunut 🤔

   Poista
  5. Voisiko tässä olla syy tai seuraus kuinka moni sen rokotteen ottaa?https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Sivut/HE_73+2021.aspx

   Eli eihän tässä päästä heinäkuuhun mennessä 70% rokote kattavuuteen mitenkään. Tänään oli 2 miljoonaa saanut ekan piikin eli baltiarallaa 35 %.En tiedä ketään kellä olisi korona ollut.Viimeviikolla tätini 63v sai piikin .Sai sydän oireita ja ollut tarkkailussa siitä asti.

   Poista
  6. Koko ajan kuulee näistä koronarokotehaitoista, no ei kaikilla ole, mutta jos nyt vaikka vertaa johonkin muuhun rokotteeseen, niin ollaan ihan eri tasolla. Tämä on aivan karmeaa mitä tapahtuu.

   Poista
 13. https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000007977013.html

  Ei ihan kaikki järjestelmät kaatuneet 😂🤣😂🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuinkas sattuikaan. Kaikista, juuri tuo nyt jäi onneksi toimintaan.

   Poista
 14. Henna Maria kommentoi Suomen Kuvalehden hänestä tekemää juttua:

  https://www.youtube.com/watch?v=Sj_lP-EN_d4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt vaivaudu lukemaan ao. lehden höpinöitä, mutta Mahtavaa Henna Maria! Ja Mikko Kemppe!
   Keep up the good work! :)

   Poista
  2. Funtsittavaa aiheesta:

   https://www.youtube.com/watch?v=yqX3l9I0zho

   Poista
 15. Katsokaas tätä:

  https://www.bitchute.com/video/bkfii8jpw2V2/

  Täytyypi lähteä magneettikaupoille ja vierailla parin tutun luona.

  VastaaPoista
 16. Antti lataa järeää tekstiä:
  https://avoin.media/2021/05/15/pandemia/
  Tämä kaveri on karjunut leijonana jo hetken👍

  VastaaPoista
 17. Pieniä merkkejä auktoriteettiuskon horjumisesta:

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007988896.html

  Aurinkomatkat hylkäsi ministeriön matkustus­suositukset – ”Emme me niitä voi enää noudattaa”

  VastaaPoista
 18. Funtsittavaa: Disinformaatiolla disinformaatiota vastaan

  https://www.youtube.com/watch?v=Yl-fqkyZU0o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TÄmä on kyllä aika koomista jo. Ei helkutti, miten epätoivoista propagandaa.

   Poista
  2. Kesti vähän aikaa tottua Jukan ääneen, nyt kyllä maistuu, nää olis loistavia turinoita radioon tyhjänpäiväisen lässytyksen sijaan.

   Poista
 19. "Suomessa aletaan testata koronarokotusta alle 12-vuotiailla lapsilla"

  https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/1ca9a78c-1a7a-47e3-9456-ec8e78e50eb9

  Tämähän oli täällä jo, mutta katsokaa nyt mitä Rämet sanoo tuosta Uppo-Nalle jutusta:

  "Ei näin saisi tapahtua, että pieni ryhmä pystyy näin vaikuttamaan teatteriesitykseen. Nyt pitäisi lainvalvojan kiinnostuksen herätä siihen, millainen uhkailu on jo rangaistavaa, Rämet toivoo."

  Siis rokotejamppa alkaa toivomaan poliisin väliintuloa. En kannata mitään uhkailuja, mutta tuo Uppo-Nalle oli kyllä törkeää rokotepropagandaa.

  VastaaPoista
 20. "Ei näin saisi tapahtua, että pieni ryhmä pystyy näin vaikuttamaan....yhtään mihinkään. Aivan samaa mieltä 😂😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan löydy yhtään valemediaa, jossa Kivinokan kesäteatteri ei olisi käynyt uhriutumassa. Lastenteatteri on kuin kuin poliisi vappumielenosoituksessa: tehdään jotain laitonta, törkeää ja väärää - ja ammutaan otsikoihin uhriutumaan.

   No, mitäpä sitä strategioita vaihtamaan, kun vanhat temput toimii aina vaan.

   Poista
 21. Näin se narratiivi tuli Suomeenkin. Ossi tykittää taas:

  https://www.ossitiihonen.com/2021/05/31/pandemiankieltajat-ylen-valheellinen-propagandaohjelma/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo kannattaa katsoa jos vaan pystyy. Aivan 100% puhdasta propagandaa. Tämän ne kieltämättä osaa hyvin.

   Poista
  2. Ei kai kenelläkään tullut üllatyksenä😂, eniten tässä nyppii että itsekin verovaroin osallistuu mokoman kuonan tuottamiseen.

   Poista
 22. Pienin askelin:

  https://www.verkkouutiset.fi/asiantuntija-epailee-krista-kiurun-keksineen-symbolisia-rajoitustoimia/

  VastaaPoista
 23. Hullummaksi vain menee:

  https://twitter.com/TanyaRo58329998/status/1409029497052139520

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tuollainen voi olla mahdollista? Ihan rikollista toimintaa.

   Poista
 24. Tilastoja median lietsomasta delta-variantista:

  https://twitter.com/JordanSchachtel/status/1408441203402678277

  Tapauskuolleisuus deltalla on jopa alkuperäistä varianttia pienempi. Miksi paniikki?

  https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/994997/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_16.pdf

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Sehän on yleinen totuus, että virukset varioituvat vähemmän tappavaksi, mutta tartuttavammaksi.
   Tämä siitä syystä, että evoluution ja selviämisen kannalta on järkevää:
   1. Levitä mahdollisimman laajalle
   2. Vähentää tappavuutta, jotta ei tartutettu kuolisi. Virus itse kuolee sukupuuttoon, jos se tappaa kaikki uhrinsa.

   Poista
 25. Saksassa koronamielenosoitukset kielletty viruksen takia - keskellä kesää.

  "Berliini kieltää korona­kriittisten mielen­osoituksia – kymmenien­tuhansien pelätään saapuvan joka tapauksessa"

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008163052.html

  Nyt on taas demokratia vaarassa näiden kamalien denialistien takia.

  VastaaPoista