perjantai 7. toukokuuta 2021

Tanja Perkkiö ja tihkuvat salaliittoteoriat


Näyttää vähän siltä, että virallisen koronanarratiivin ylläpitäminen käy yhä vain vaikeammaksi. Kiitos vinkistä Tilhi.


https://yle.fi/uutiset/3-11916442

 

Vaikka opettajan pitämällä aamunavauksella ei ollut mitään tekemistä minkään salaliittoteorian kanssa, toimittaja Tanja Perkkiön tekemän jutun otsikossa käytetään ilmaisua "salaliittoteorioita tihkuva päivänavaus". Ilmeisesti nykyään kaikki kritiikkiä esittävät ovat salaliittoteoreetikoita. Tuolla terminologialla on tasan yksi tarkoitus; mitätöidä henkilön esittämät näkemykset ilman älyllistä argumentaatiota.

Tanja, oletko tullut ajatelleeksi sellaista asiaa, että tällaiset jutut jäävät käytännössä ikuisesti talteen? Kun tämä koronakusetus lopulta paljastuu koko kansalle, siitä käydään takuuvarmasti jälkipyykki. Miltä tällaiset jutut ja niiden kirjoittajat näyttävät sen jälkeen?

19 kommenttia:

 1. Hyvä kyllä tuo "tieteen vastaisuus". Sehän on näiden monien nykyihmisten uskonto sitä itse tietämättään.

  Näistä piikeistä sen verran että itsellä nyt 3 henkilöä jotka tunnen on ottanut tuon piikin. 1 sai sisäisen verenvuodon, ja olisi kuollut ellei tuttu olisi tullut käymään ja kehottanut menemään sairaalaan. 2 viikkoa sen jälkeen pyörtyi ja on taas sairaalassa, ei tiedä vielä miten käy. Täysin terve ihminen ennen sitä. Sitten näillä kahdella muulla ei ole tietääkseni mitään oireita ainakaan vielä. Aika näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko sisäisen verenvuodon saanut niitä, jotka ehdittiin rokottaa molemmilla rokotteilla vai tuliko jo ensimmäisestä?
   Vuoden alussahan annettiin vielä molemmat, mutta porukkaa kuoli ja sairastui niin ilmeisen iso määrä, että kehitettiin tämmöinen ovela muutaman kuukauden odottelu, jotta mahdollisimman moni menisi ottamaan edes sen ekan. Ystäväni ex-kollega kuoli tuossa ekassa porukassa, pari päivää toisen piikin jälkeen, nuori ja täysin terve ihminen.

   Työpaikalla hyytävää seurattavaa, kun nyt tällä ekalla piikillä käyneet naureskelee omille myrkytysoireilleen, leveillen - kuin teinit krapulasta! En tiedä ovatko pettyneitä ne, joille mitään oireita ei ole tullut, mutta noissa tilanteissa selvästi harmistuneita, kun ei ole hyytävän hyvää stooria kerrottavana.
   Aivan väkisin näitä keskusteluja valitettavasti sivukorvalla kuulen ja ovat niitä hetkiä, jolloin toisinaan olen varma, että olen jostain kosmisesta kömmähdyksestä johtuen päätynyt aivan väärälle planeetalle.
   Onneksi töissä on myös hereillä olevia, joiden kanssa ahdinkonsa saa purkaa, muuten saattaisi väsy iskeä.
   Kyllä itseäni huolestuttaa myös se rokotetuista lähtöisin oleva piikkiproteiini, jota nyt työpaikan ilmassa pölisee jo paljon.

   Se ollaan muiden änkyröiden kanssa todettu, että syksyllä saattaa olla ihmeen hiljaista työpaikalla. Ja semmoinen työ, ettei korvaavaa henkilökuntaa haalita ihan hetkessä tilalle - mutta ilmeisesti sekin on tässä väestönharvennusprojektissa otettu huomioon.

   Poista
  2. Tämähän on siitä hyvin erikoinen tilanne, että nyt on täysin mahdotonta arvioida rokotteista tulevan haitan laajuutta. Kuolleita tulee, mutta kukaan ei tiedä varmuudella kuinka paljon ja missä ajassa. Sama juttu työkyvyttömien kanssa. Mahdollisuuksien skaala on todella leveä. Jos Kalevi Korennon kaltaiset asiantuntijat ovat oikeassa rokotteiden immuunijärjestelmää tuhoavista vaikutuksista, meillä saattaa muutaman seuraavan vuoden aikana tapahtua merkittävä väestön lukumäärän lasku.

   Joillain aloilla paine ottaa piikki on melko suuri. Voi tulla ihan mielenkiintoinen tilanne, jos kaikki saman alan työntekijät ovatkin muutaman vuoden päästä pois pelistä.

   Poista
  3. Olen kuvitellut, että opin virheistäni edes jotain, mutta näköjään sekään ei pidä täysin kutiaan: useamman kerran olen täällä näpsäyttänyt väärää vastaa-paineketta, ovat nuo kaksi lähes vierekkäin. Seurauksena vastaus menee tuonne yleisempään osastoon, vaikka tähtään vastata tiettyyn keskusteluun ja näin kävi jälleen tässä.
   Sekavaksi menee, kun tähän vastaus löytyy tuolta ja tuohon vastaus täältä. Mutta tällä mennään.

   Pöh ja sorry.

   Poista
  4. Itse tiedän nyt kaksi tapausta, jossa koronarokote on aiheuttanut haitan, toisessa ihminen joutui verisuonitukoksen takia teholle ja toiselle verenpaineet raketoivat vaarallisen korkeiksi. Jos vertaa sitten virukseen, niin enpä tiedä ketään, joka olisi "koronaan" pahasti sairastunut. En usko, että Fimean tilastot ovat se suurin totuus.

   Poista
  5. Ensimmäisen rokotteen ovat vasta "saaneet". Saa nähdä miten käy heille sittenkö "saavat" toisen.

   Poista
 2. No tämä. Korento, Kivivuori ja useat totuudelliset tutkijat ja lääkärit ovat toistaneet saman viestin: ao. rokotteella testatuista koe-eläimistä ei ole jäänyt yhtään eloon, siis ensimmäistäkään. Ja samoin on mainittu, että kaksi vuotta on jonkunlainen raja siihen, että väkimäärässä tapahtuu romahdus. Mutta nähtäväksihän se tosiaan jää.
  Sitä ollaan ystävien kanssa arveltu, koska kokeellisesta rokotteesta kyse, että joku murto-osa saanevat placebon - joko toisen piikin tai molemmat. He jäänevät henkiin, mutta sekään ei ihan selvää tässä tapauksessa: rokotekokeissahan placebo tarkoittaa samansisältöistä shottia kuin 'oikea' piikki, vain itse virus/vaikuttava aine puuttuu. Nyt mm. Korento on kertonut, että jo kyseinen adjuvanttiseos ilman mrna:ta sisältää samat aineet kuin jenkeissä käytetään kuolemaantuomittujen teloittamiseen. Että jännän äärellä siinäkin tapauksessa sitten - mutta ei silti välttämättä vielä fataali shotti?
  Intohimoisille venäläisen ruletin ystäville on toki koittanut kultainen aikakausi. Itse en niin välittäis tästä bingosta.

  Tuota painetta olen miettinyt, että mistä osatekijöistä sitä koostetaan? Joukkopsykoosi ja pelottelu yleisellä tasolla toki ilmiselvää, mutta onko sitten vielä erikseen jotain voitelurahaa jaossa esim. isojen firmojen johtajille, jotta "kannustavat" työntekijänsä piikille? Hämmentävää tässä tapauksessa sekin, että piikille näyttää rynnistävän myös ja erityisesti ns. keskiluokkaa ja esimiesporukkaa - ei todellakaan mitään ensimmäiseksi peloteltavissa olevaa duunarisakkia. Tästä olen itse päätellyt, että ilmeisesti nyt poistetaan isolla kädellä pyramidista useita kerroksia - myös vapaamuurareiden alempia asteita. Ne ovat nyt tässä mehiläispesä-järjestyksessä tehneet nyt tehtävänsä ja aika siivota pois. Varmasti tavallaan taka-vasemmalta yllätetympää porukkaa kuin suurin joukko, joka nahoissaan on saanut vääryyden tuntea aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei todellakaan mitään ensimmäiseksi peloteltavissa olevaa duunarisakkia.
   Tästä voisin olla hieman eri mieltä, jos ei lasketa mukaan viinalla ja sportilla vapaa-aikaansa tuhlaavaa porukkaa, ainakin täällä persvako osastolla duunarit ovat suht hereillä, meidän murokuppeihin on kustu niin kauan ja niin kovalla paineella että suurin osa epäilee puhuvien päiden tarkoitusperiä heidän markkinoidessa meille kymmentä hyvää ja yhtätoista kaunista 😂

   Poista
  2. Hyvä tarkennus, kiitos!
   Ilmaisin itseäni epäselvästi: siis ehdottomasti ajattelen niin, että ns. "duunarit" on kautta aikojen olleet enemmän hereillä, käyttävät maalaisjärkeään ja ovat ns. streetvice, siinä missä koulutuksella 'paremmintietävät' ja paremmalla tulotasolla porskutteleva väki leijuu tukevasti maan pinnan yläpuolella, ja on lähtökohtaisesti aivopesty ja vietävissä minne vaan.
   Tarkoitin tuolla pohdinnalla sitä, että nyt näyttää viikatemies heiluvan ja pelottelu toimivan erityisesti ns. keskiluokan kohdalla - jotenkin olen ollut näkevinäni aiemmin jonkunlaista keskinäistä suojelua heitä kohtaan, siinä missä ns. "tavallisilla ihmisillä" sellaista ei koskaan ole ollut. Kuten ei ole myöskään hyväveliverkostoja tms. suojaamassa takapuolta.
   Pyramidin alinta tasoa on aina niistetty, riistetty, lyöty ja höykytetty, jotta se on saatu jotenkin pysymään nääntyneenä, kurissa ja nuhteessa. Aivan ehdottomasti on selvää, että sieltä löytyy kyky nähdä minkä tahansa läpi - nopeasti ja tarkasti. Ja sieltä löytyy myös kyky ja vahvuus selviytyä, mistä vaan.

   Poista
  3. Itse arvostan yli kaiken ihmisiä jotka ajattelevat omilla aivoillaan ovat kiinnostuneita asioista ja käyttävät harmaata massaansa muodostaakseen omia mielipiteitään, aivan koulutustasosta tai muista seikoista riippumatta.
   Joskus vuonna miekka ja kilpi, kun koulunpenkillä mietti miksi sitä isona alkaisi, juttelin historian opettajan kanssa opiskelupolusta historijoitsijaksi, opettaja totesi että kyllä älyä ja kiinnostusta löytyy mutta akateemisessa maailmassa pärjätäkseen tarvitsee terävät kyynärpäät ja ruskean kielen ja toisaalta välttää liiallista kyseenalaistamista arkojen aiheiden suhteen, jotenkin tajusin että se maailma tulisi syömään minua rankasti, joten päädyin tänne pyramidin juureen raatamaan😂 Näitä hommia on tehnyt niin kauan että harvemmin tulee sellaista eteen että joutuu päätänsä rasittamaan, kädet tekee mitä ihmeellisempiä asioita silkalla rutiinilla ja aivot prosessoi samalla syntyjä syviä😂 tajunnan virtaa ei rajoita ulkoaopitut kiveenhakatut totuudet eikä ympäristön paine, välillä menee raskaasti metsään, mutta sitä tunnetta kun on pisteitä yhdistellen pähkäillyt jonkun jutun ihan oman pään sisällä ja huomaa että näinhän se onkin ei voi rahalla ostaa.

   Poista
  4. Yleistykset suuntaan tai toiseen on toki umpihölmöjä, erityisesti ihmisten lokerointi taustojen tai minkä tahansa mukaan.
   Selvää on, että kaikkiin valintoihin vaikuttaa, jos on hereillä ja ymmärtää mitä tässä maailmassa tapahtuu: yllättävän monta ammattia ja suuntaa karsiutuu samantien vaihtoehdoista. Haaste on oikeastaan aika hurja, jos haluaa säilyttää totaalisen vapautensa eli olla mitenkään tukematta mätää järjestelmää, sen ihmiskäsitystä ja valhetta.

   Onpas sulla ollut harvinaisen tarkkanäköinen ja rohkeasanainen opettaja, arvelen, että tuommoista suoruutta varmasti kiitollisuudella ja kunnioittaen muistelee. Ei mitään liirumlaarumia, vaan konkreettisia välineitä omien ratkaisujen tekoon - todellisen opettajan ainesta.

   Poista
  5. Paras opettaja johon on törmännyt, innostava avarakatseinen ja todella hyvä ihmistuntija. Muistaakseni ensimmäiselle tunnilla sanoi historian olevan ennenkaikkea voittajien tulkintaa menneistä. Lähes jokaiseen aiheeseen liittyen antoi lukusuosituksia sekä virallisen että "tulkinnanvaraisen" kirjallisuuden osalta. Todella levoton luokka otti hänen tunneillaan aktiivisesti osaa opetukseen,läksynä kirjasta luettiin joku aihe ja tunnilla teksti käytiin vartissa läpi, loput tunnista opettaja syvensi aihetta unohtamatta myöskään tulkintoja jotka poikkesivat "tarinasta", keskustelu oli vapaata ja kiellettyjä kysymyksiä ei ollut.
   Vallankumoukset,maailmansodat ja varsinkin Suomen historian tyhjä aukko (kivikaudesta ruotsinvaltaan) olivat aiheita joista syntyi pulinaa😂
   Viimeisen kurssin päätteeksi kehotti oppimaan historiasta, ei niinkään sitä mitä sillä yritetään opettaa vaan sitä mitä siitä voi oppia, kehotti käyttämään omaa päätään ja katsomaan asioita monesta kulmasta tutustumaan myös näkökulmiin joita vierastaa. Lopuksi kertoi historian olevan alati muuttuvaa ja sitä kirjoitettavan uusiksi sopimaan kulloiseenkin aikaan.
   Pakko myöntää että kyseiseltä opettajalta sai parhaat eväät elämään mitä koululaitos pystyi tarjoamaan, toisaalta se saattoi olla se kevyt tönäisy olkapäässä joka muutamien vuosien päästä tipautti syvälle kaninkoloon😂

   Poista
  6. Tuollaisia opettajia kun olisi enemmän, niin maailma olisi erilainen paikka.

   Minua muuten kiinnosti nuorena historia niin paljon, että ihan tosissani pohdin historian tutkijan ammattia. Noh, ammatiksi tuli lopulta jotain ihan muuta, mutta ei se kiinnostus historiaan koskaan mihinkään kadonnut. Taisi olla vain hyvä asia, että ryhdyin valtavirran ulkopuoliseksi itsenäiseksi tutkijaksi.

   Poista
 3. Perkiön jutussa sekä rehtori että hallintojohtaja vetävät itseään solmuun, pitäisi kasvattaa lapsosia kriittiseen ajatteluun mutta ei kumminkaan liian kriittiseen 😂 ainoastaan myötäkarvaan silittävän toimittelijan jatkokysymyksen puute
  pelastaa poloiset täydelliseltä umpisolmulta😂 luulisi jopa osan yle uskovaisista havahtuvan ihmettelemään mitä vittua sitä tulikaan luettua, olettaen että on vielä jonkinlaista aivotoimintaa😂
  Voitaisiin lanseerata tälläinen"kevytkriittisyys" jossa oltaisiin kriittisiä hallinnon osoittamia asioita kohtaan hallinnon neuvomilla ja hyväksymillä tavoilla... Piru vie, sehän on taidettu keksiä jo ajat sitten 🤣

  VastaaPoista
 4. Kristallipuoluelainen tämä opettaja. Kannattaa katsoa Kristallipuolue. Ensimmäinen poliittinen puolue jolla on koronakriittinen enemmistö.

  VastaaPoista
 5. The Telegraph: Ihmisiä pelotellaan psykologisin keinoin perusteetta

  https://koronarealistit.com/the-telegraph-ihmisia-pelotellaan-psykologisin-keinoin-perusteetta/

  VastaaPoista
 6. Onneksi opettajien päivänavauksissa ei levitellä tällaisia salaliittoteorioita tihkuvia tosiasioita:

  https://www.facebook.com/julius.kivi/posts/10226811188411708

  VastaaPoista
 7. "Ihmisryhmät, joiden pitäisi hävetä"

  https://yle.fi/uutiset/3-12532695

  Kyllä nyt hävettää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi jutun lopussa oli vinkki, kuinka häpeästä voi päästä eroon ja saan olla riittävän hyvä juuri tällaisena kuin olen <3

   Poista