torstai 8. joulukuuta 2022

THL muuttaa koronakuolleiden määritelmää


Eilen  julkaistiin tieto, että THL muuttaa koronakuolemien tilastointitapaa. Plandemian alusta asti käytössä ollut määritelmä koronakuolemalle muuttuu. Vanhassa mallissa koronakuolemaksi luokiteltiin mikä tahansa kuolema, jossa kuolleella oli alle 30 päivää vanha koronadiagnoosi - riippumatta todellisesta kuolinsyystä. Tällä tavalla saatiin plandemian alussa vääristeltyä tilastoja, koska koronakuolleiden joukkoon päätyi valtava määrä tapauksia, joissa ensisijainen kuolinsyy oli jokin aivan muu kuin korona. Teimme Kumma Juttu! -blogin kanssa aiheesta videon jo kesällä 2020. (Video tämän kirjoituksen lopussa.)


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009249914.html


Nyt käyttöön otettavassa mallissa pyritään totuudenmukaisempaan tilastointiin, jossa katsotaan myös oikeaa kuolinsyytä. Näin ollen jatkossa tilastoihin ei päädy enää auto-onnettomuudessa kuolleita ja muita vastaavia "koronakuolemia". 

Näyttää siltä, että tilastointimenetelmä valitaan aina sen mukaan, mikä kulloinkin palvelee sen hetkistä propagandanarratiivia. Vuonna 2020 piti saada kansa panikoimaan, joten tilastointitavaksi valittiin kuolemia liioitteleva malli. Nyt kun vuonna 2022 kansan halutaan uskovan, että koronapiikit ovat olleet tehokkaita ja turvallisia, tilastointitapa muutetaan sellaiseksi, että nykyiset kuolleisuusluvut eivät näytä liian pahoilta verrattuna aikaan ennen piikkejä. Katsokaa alla olevaa kuvaajaa. Koronakuolleita tuli radikaalisti vähemmän ennen kuin ihmisiin alettiiin piikittää "tutkittua ja turvallista".


https://www.koronatilastot.fi/fi/


Jos tilastot ovat huonoa mainosta koronapiikeille, tilastointia täytyy muuttaa. Tämä vedätys tehdään täysin avoimesti, mutta joukkohypnoosin vallassa oleva kansa on täysin kykenemätön ymmärtämään, miten heitä viedään kuin pässiä narussa.2 kommenttia:

 1. "Onko vääristynyt tieto korona­taudin tappavuudesta ehtinyt vaikuttaa ihmisiin?

  Uuden tilastointitavan perusteella koronaviruskuolemia on vain 60 prosenttia siitä, mihin aiemmalla menetelmällä päädyttiin, kirjoittaa HS:n kotimaantoimittaja Tiina Rajamäki."

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009258009.html

  Kysymyksen olisi voinut muotoilla myös näin: "Olivatko koronadenialisteiksi leimatut perusoikeuksien puolustajat sittenkin oikeassa?"

  VastaaPoista
 2. "Alle 30-vuotiaille on tilastoitu 280% LIIKAA koronakuolemia!

  Ongelma on tiedetty 2,5 vuotta.
  Tilastointitapa tarkentui vasta 2 viikkoa sitten."

  https://twitter.com/HeikkiVienta/status/1604978656795037698

  (lanka)

  VastaaPoista