maanantai 25. tammikuuta 2016

Sara Forsberg

No niin, Sara Forsberg... Nyt kun olet tullut tänne Los Angelesiin luomaan uraa, on syytä käydä läpi vähän tähän paikkaan ja alaan liittyviä tiettyjä lainalaisuuksia. Täällä Los Angelesissa menestyminen ei ole helppoa. Tiedätkös sinä Sara mikä on tärkein ominaisuus, jota menestykseen vaaditaan?

Ei, se ei ole lahjakkuus. Toki lahjakkuudesta voi olla hyötyä, mutta se ei ole mitenkään välttämätöntä. Maailma on täynnä todella lahjakkaita laulajia ja näyttelijöitä, jotka eivät koskaan menesty täällä Los Angelesissa. Vastaavasti täällä on paljon keskinkertaisuuksia, jotka ovat tehneet menestyksekkään uran. Ei Sara, lahjakkuudella ei ole juuri mitään tekemistä menestyksen kanssa.

Persoonallisuus? Voi Sara... Maailma on täynnä mielenkiintoisia persoonallisuuksia, jotka eivät ole menestyneet Los Angelesissa kovasta yrityksestä huolimatta.

Silikonirinnat? Niin, sinähän oletkin jo ottanut sellaiset. Sanoisin ehkä niin, että silikonirinnat itsessään eivät ole mikään menestyksen takuu, mutta niiden puute saattaa muodostua ongelmalliseksi. Ihan hyvä, että olet tämän asian hoitanut asianmukaisella tavalla, mutta ei silikonirinnatkaan ole se menestyksen kannalta tärkein ominaisuus.

Niin, Sara... Me tuotantoyhtiöiden johtajat teemme sen päätöksen kuka menestyy ja kuka ei. Meillä on valta luoda tai olla luomatta tähtiä. Jos haluaa menestyä tällä alalla, menestykseen vaaditaan yhtä asiaa: tottelevaisuutta. Sara, oletkos sinä tottelevainen?

Hienoa! Siinä tapauksessa sinä tulet menestymään tällä alalla erinomaisesti! Tottelet vain meitä tuotantoyhtiöiden edustajia kaikessa, ja menestys on taattu.

Tässä vaiheessa sinut olisi syytä perehdyttää tottelevaisuuden ulkoisiin merkkeihin. Tiedätkö mistä puhun?

Et tietenkään, miten voisitkaan. Katsos, täällä Los Angelesissa on erityisen tärkeää, että menestyvät näyttelijät ja laulajat osoittavat julkisissa esiintymisissään tiettyjä eleitä, joilla he ilmaisevat lojaaliuttaan tuotantoyhtiöille. Sinun ei tarvitse tietää mitä ne tarkalleen ottaen tarkoittavat - sinun tarvitsee vain näyttää sellaisia yksinkertaisia käsimerkkejä, jotka kertovat sinun olevan meidän leirissä ja sitoutunut tottelemaan meidän leirin pelisääntöjä.

Ai mikä leiri? Nooh... Se selviää sinulle aikanaan. Kaikki aikanaan. Tällä hetkellä tärkeintä on, että opit poseeraamaan kameralle oikealla tavalla. Tänään opettelemme sellaisen "silmä kolmiossa" -merkin. Katsotaanpä vähän esimerkkejä.

Tässä on Michael Jackson silloin kun hän oli uransa alkutaipaleella:

Tässä Rihanna ja Jessie J:


Ymmärrätkö mitä tarkoitan? Hyvä, kokeillaanpa sitten miten se sinulta onnistuu.

Ei ei ei... Noh, ihan hyvä yritys, mutta se meni vähän pieleen. Annapa kun selitän.

Idea on se, että etusormi, keskisormi ja nenän varsi muodostavat kolmion, jonka sisällä on avonainen silmä. Ymmärrätkö? Jos haluat iskeä silmää samalla, sinun tulee käyttää siihen toista silmääsi, sitä joka ei ole kolmion keskellä. Kokeillaanpa uudelleen.

Hyvä! Nyt meni paremmin. Kokeillaanko vielä toinenkin kerta?

Joo, saat väännellä samalla naamaasi, kunhan vain pidät huolen siitä, että avonainen silmä on kolmion keskellä. Vielä kerran.

Hyvä! Nyt se sujuu.

Ensi kerralla opettelemme muutamia muita samankaltaisia tapoja poseerata kameralle. Voit katsoa tästä vähän esimakua:

Ai niin, olikos sinulla tatuointeja? Hmm... Minusta tuntuu, että tarvitset nyt yhden uuden. Sinähän lupasit olla tottelevainen, eikö? No niin, toivottavasti pidät leijonista.

6 kommenttia:

 1. Tästä Halpa-Hallin kassalta ylös nousseesta voisi sanoa, "sen lauluja laulat kenen leipää syöt". Iso-isä on HH:n perustaja ja omistaja, äiti kuuluu sen hallitukseen sekä perhe on aktiivinen baptistiseurakunnan toiminnassa... vai onko? Ainakin Kurikan HH on arkkitehtuuriltaan pikkasen erikoinen, varsinkin kun sen katolla on suuri pyramidi kärkikolmioineen.

  http://www.hhnet.fi/Halpa-Halli.aspx?m=2&title=Kurikka

  http://www.iltalehti.fi/viihde/2014040118174067_vi.shtml

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän se sujuu. (video)

  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1455024018594.html

  VastaaPoista
 3. https://www.youtube.com/watch?v=IP0wuwJBdMI

  VastaaPoista
 4. Oletko perehtynyt paljon Yhdysvaltalaiseen mediaan? Tuntuu että kaikilla niillä on yhteistä se, että niillä on juutalainen omistaja.

  VastaaPoista
 5. Hauska.

  https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201805302200980515_tw.shtml

  VastaaPoista
 6. Kun katsoo Saara Forsberg'n kanavan banneria, niin en tiedä olenko ainut jonka mielestä se näyttää vähän Tarotin narrin asulta, johon on kuviointiin lisätty samannäköinen valkoinen kukka, jota narri pitelee käsissä? (ainakin hetkellä 24.10.19) Lisäksi jossakin vaiheessa kun hän oli mennyt Yhdysvaltoihin, niin hänen videoillaan alkoi pyöriä mukana hetkittäin valkoinen koira.

  VastaaPoista