sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Pedofiilisymbolit ja lastensuojelu - osa 1: Ingman ja Pelastakaa Lapset


Päivitetty 7.12.2016.

Sivujuonteena edelliselle Pizzagate-kirjoitukselle.

Pidätkö jäätelöstä? Tunnistatko tämän logon?

Wikipedia kertoo:
"Ingman on Unilever Ingman Productionin jäätelötuotemerkki. Unilever Ingman Productionin omistaa Unilever.
Ingman-jäätelöillä on pitkä historia ja yritys on aikanaan tuonut Suomen markkinoille monia uutuuksia, muun muassa ensimmäisen premium-jäätelöpuikon, pakatut jäätelötuutit, jättituutit ja soijapohjaisen jäätelön. Unileverin ostettua Ingman-jäätelöt vuonna 2011 Ingman-jäätelöiden symboliksi tuli Unileverin kansainvälisenä jäätelösymbolina toimiva pelkistetty sydänkuvio, joka oli aiemmin GB Glacen käytössä. Sydänkuvio on näkynyt Ingmanin jäätelöpakkauksissa, jäätelöaltaissa ja markkinointimateriaaleissa vuodesta 2012 alkaen."

Oletko koskaan miettinyt, mitä tämä sisäkkäisten sydänten symboliikka merkitsee?

Tässä on ote FBI:n pedofiilisymboliikkaa koskevasta dokumentista:
"The GirlLover logo (GLogo) depicted below is a small heart surrounded by a larger heart, which symbolizes a relationship between an adult male or female and minor girl."   

GirlLover-koru

GirlLover-logo


Eli siis, kahden sisäkkäisen sydämen kuvio tarkoittaa FBI:n pedofiliaa koskevien tutkimusten mukaan aikuisen ja tyttölapsen välistä suhdetta.

Katsotaanpa vielä sitä Ingman-jäätelön logoa:


Ingman-logo


Tekeekö mieli jäätelöä? Maistuisiko Kingis, Jättis, Magnum, Eskimo tai Ville Vallaton?

Symboliikka tulee emoyhtiöltä, eli Unileveriltä:


Wikipediasta


Kun logon kääntää kyljelleen, saadaan vapaamuurarisymboliikasta tuttu luku 33.


Vapaamuurarien Skottilaisessa riitissä on 33 astetta


Pedofiiliverkoston yhteyttä vapaamuurareihin korostetaan myös toisessa ilmi tulleessa pedofiilisymbolissa, jossa on vastaava viittaus lukuun 33. Boy lover -symbolissa on spiraalimaisella asemoinnilla kuvattu kaksi sisäkkäistä kolmiota. Kolme ja kolme. FBI:n dokumentissa symbolia kuvataan näin: 
"The BoyLover logo (BLogo) is a small blue spiral-shaped triangle surrounded by a larger triangle, whereby the small triangle represents a small boy and the larger triangle represents an adult man."
Vieläkö joku luulee, että pedofiilit valitsivat nämä kaksi symbolia sen takia, että "ne vain näyttivät kivoilta"? Että symboleissa ei ole mitään piilomerkitystä?

Ingmanin verkkosivuilla on välilehti "Hyvää lapsille":

Yhtiö, jonka logossa on pedofiliasymboliikkaa, haluaa auttaa sijoittamaan lapsia tukiperheisiin?

Ai kun kiva.

Näemmä Pelastakaa Lapset on  hyvinkin innoissaan yhteistyöstä Ingmanin kanssa:

Ilouutinen, että Pelastakaa Lapset tekee yhteistyötä yrityksen kanssa, jonka logossa on pedofiliasymboliikkaa? Organisaatioilla on "pitkät perinteet yhteistyöstä"?

Ja kas kummaa, Pelastakaa Lapset ry:n logoon on piilotettu vapaamuurarisymboliikasta tuttu silmä, vähän samaan tyyliin kuin Lucas Artsin logossa (pää ja kädet).


Pelastakaa Lapset -logo


Kun perehtyy Pelastakaa Lapset ry:n kansainvälisen katto-organisaatio Save the Childrenin (SCF) taustoihin, löytyy mielenkiintoisia nimiä. Järjestön rahoittajiin kuuluu esimerkiksi Goldman Sachs, jonka tiedetään rahoittavan myös Pizzagate-skandaalin keskiössä olevia Clintoneja ja Podestoja. Toinen erikoinen rahoittaja on Boston Consulting Group, jonka entisiin työntekijöihin kuuluu mm. Benjamin Netanyahu ja Mitt Romney.

Aivan oma lukunsa on SCF:n rahoittajalistalta löytyvä Disney, joka on saanut erittäin paljon kritiikkiä lapsille suunnattujen ohjelmien seksualisoinnista ja seksuaalisista piiloviittauksista. Tässä pari esimerkkiä:


Aiheesta enemmän tässä videossa.

SCF:n rahoittajiin kuuluu myös GlaxoSmithKline (lääkeyhtiö), Pfizer (lääkeyhtiö), Chevron (öljy-yhtiö), ExxonMobil (öljy-yhtiö), P&G, Bank of America, American Express, Citi Group, Wells Fargo, Facebook, Google, PayPal, Sony, HP, Walmart ja Warner Brothers.


7 kommenttia:

 1. Joo, huomasin heti numeron 33 tuossa Ingmanin logossa, ja hyvä löytö tuo Pelastaa Lapset ry:n kaikkinäkevä silmä.

  VastaaPoista
 2. Mutta eihän Pelastkaa Lapset ry:ssä voi olla mitään epäilyttävää! Siellä vaan kivasti lasten hyvinvointia ajattelevat!

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612132200039909_uu.shtml

  "Oikeuden mukaan tuomittu kavalsi noin 39 000 euroa Pelastakaa Lapset -yhdistyksen varoja toimiessaan sen puheenjohtajana ja taloudenhoitajana. Tuomittu siirsi rahat tililleen useassa erässä vuosina 2010-2015."

  VastaaPoista
 3. https://www.lotus.fi/
  Katsokaapa tuota Soft Embon pakkausta, mikäs symboli se siellä onkaan. Puhumattakaan tuosta puolipukeisesta lapsesta, sopii hyvin teemaan.

  Lisäksi: "Lotus tukee SOS-Lapsikylän toimintaa."

  VastaaPoista
 4. Ja se logo...

  http://www.como.fi/uutiset/maailman-rivoimman-niminen-jaatelo-pysynyt-ennallaan-jo-vuodesta-1959-lahtien-vastalauseista-huolimatta/

  VastaaPoista
 5. Niinpä niin.

  "A FORMER Freemason faces jail after he was caught by a police internet sting trying to incite a child into sex. "

  http://www.express.co.uk/news/uk/763257/freemason-alan-wright-grand-master

  VastaaPoista