lauantai 5. marraskuuta 2016

Suomen poliisi - Aton-kultin palvelijat


Tunnistatko tämän logon?

Liian helppo kysymys? Kyllä, kaikkihan sen tietää, että kyseessä on Emperador-kitaramerkin logo.


Emperador-kitara


Vai tuliko tuosta logosta jokin muu mielleyhtymä?


Suomen Poliisin logo


Ai se ei olekaan eksklusiivisesti poliisin logo? Niinpä. Vaikka poliisi käyttääkin tätä logoa, se tarkoittaa oikeasti jotain aivan muuta kuin poliisilaitosta.

Esoteerista symboliikkaa tuntevat näkevät heti, että poliisin logossa on kyse atonistisesta aurinkosymboliikasta. Leijona on yksi "Eliitin" Aton-kultin tunnetuimmista symboleista. Astrologiassa leijonan merkin hallitseva planeetta on aurinko. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Leijona.


Faarao Akhenaton leijonana - palvomassa Aton-auringonjumalaa


Jos poliisin logoa tutkii tarkemmin, siitä löytyy myös toinen aurinkosymboliikkaan viittaava taso. Tämä liittyy logon toiseen elementtiin - miekkaan.

Esoteerisessa symboliikassa suoralla miekalla voidaan (kontekstista riippuen) viitata Mars-planeettaan ja Oinaan merkkiin - astrologisen vuoden ensimmäiseen merkkiin. Helpoin tapa hahmottaa miekan yhteys Oinaaseen on katsoa tarotin korttia Oikeudenmukaisuus. Naisen toisessa kädessä on vaaka - toisessa miekka. Vaaka edustaa Vaa'an merkkiä - miekka Oinaan merkkiä. Eläinradalla nämä kaksi merkkiä ovat vastapäätä toisiaan. Oinaan hallitseva planeetta on Mars (sodanjumala --> miekka) - Vaa'an hallitseva planeetta on Venus. Vastakohdat - tasapaino. Aihetta on käsitelty myös kirjoituksessa Miekat Suoman vaakunassa.


Oikeudenmukaisuus

Eläinradalla Oinas ja vaaka ovat vastakaisilla puolilla


Kun aurinko siirtyy Vaa'an merkkiin, on syyspäiväntasaus. Kun aurinko siirtyy Oinaan merkkiin, on kevätpäiväntasaus. Miekkaa kannatteleva käsi osoittaa ylös, koska kevätpäiväntasauksessa aurinko "nousee manalasta" (vuoden valoisa puolisko pohjoisella pallonpuoliskolla). Vaakaa kannatteleva käsi osoittaa alas, koska syyspäiväntasauksessa aurinko "laskeutuu manalaan" (vuoden pimeä puolisko pohjoisella pallonpuoliskolla).

Jos samassa symbolissa on yhdistyneenä sekä miekka että aurinkoa edustava leijona, symbolin merkityksen voi kääntää muotoon "aurinko Oinaan merkissä". Toisin sanoen, "leijonamiekka" on kevätpäiväntasauksen symboli.

"Eliitille" Oinaan merkki on erityisen merkityksellinen, koska Aton-kultti syntyi Oinaan aikakaudella. Tämä näkyy mm. Raamatun Vanha Testamentissa, joka kertoo Aton-kultin syntytarinan ("koodattuna"). Mitä tälle Vanhan Testamentin Jumalalle ollaan jatkuvasti uhraamassa: Karitsoja, lampaita ja pässejä. Koko Vanha Testamentti on yhtä Oinas-symboliikan ylistystä. (Myöhemmin kun Aton-kultti päivitti itsensä Kalojen merkin uudelle aikakaudelle, he kehittivät tarinan Jeesuksesta, joka syntyi "Jumalan karitsana" ja kuoli "ihmisten kalastajana". Tämä on tarinan muotoon koodattu kertomus aikakauden siirtymästä Oinaan merkistä Kalojen merkkiin. Aikakausista enemmän kirjoituksessa Aikakausien symbolit.)

Voidaan siis sanoa, että poliisin logon "aurinko Oinaan merkissä" viestittää: "Aton-kultin palvelijat"

"Eliitin" symboliikassa kevätpäiväntasaukseen voidaan viitata useammallakin tavalla. Esimerkiksi salaseura Skull and Bonesin logossa näkyvä luku 322 viittaa kevätpäiväntasaukseen. Aurinko nousee ensimmäisen kerran Oinaan merkissä 22. maaliskuuta, eli amerikkalaisittain 3-22.


Skull and Bones -logo


Toinen tapa viitata kevätpäiväntasaukseen on symboli nimeltä Akhet, eli "aurinko horisontissa". Aihetta on käsitelty laajemmin kirjoituksessa Ilmatar ja sotka.


Akhet Nissanin logossa


Aihetta on myös sivuttu Kumma juttu -blogin erinomaisessa astrologian perusteita käsittelevässä videossa.

Mutta miksi poliisin logoon laitettaisiin astrologista symboliikkaa? Ja miksi juuri Oinaan merkkiin viittaavaa symboliikkaa? Lainaan Kungfutsea: "Merkit ja symbolit hallitsevat maailmaa, eivät sanat eivätkä lait."

Oinaan merkki on maskuliininen merkki, joka viestittää alitajunnalle mm. teemoja hallitseminen, päätäntävalta ja voimankäyttö. Tarotin puolella Oinaan kortti on Hallitsija - auktoriteettien ja johtajien kortti.

Mikä voisi olla Oinas-symboliikkaa sopivampi vaihtoehto poliisin logoon?


Hallitsija - Oinaan kortti


8 kommenttia:

 1. Hei sattuuko joku tietämään, miten suomeksi kääntyvät nämä astrologiset termit? Esimerkiksi leijonatähtimerkin hallitseva planeetta on aurinko, mutta onko virallista käännöstermiä sanoille "detriment" (Leijonalla nämä ovat Saturnus ja Uranus -planeetat), "exaltation" (Neptunus) ja "fall" (Pluto).

  VastaaPoista
 2. https://poliisirikokset.wordpress.com/blog/
  Kuinkahan pitkään tuo blogi saa toimia? Ja miten tulee käymään? Vetääkö vain palveluntarjoaja niin sanotusti piuhat irti, vetoamalla vaikkapa liian väkivaltaisiin tapahtumakuvauksiin? Todetaanko jossakin blogin tuottavan haittaa virkavallan uskottavuudelle ja jostain korkealta taholta tulee pyyntö sulkea blogi? Vai todetaanko kirjoittajan kohdalla mielenterveyslain pakkohoitoa koskevien pykälien täyttyvän? Tällöin kannattaa kirjata diagnoosiksi ”hiipivä skitsofrenia”, niinhän aikoinaan Neuvostoliitossakin toisinajattelijoille tehtiin. Vai joutuuko kirjoittaja tekstiensä vuoksi entisten kollegoiden suorittamiin kuulusteluihin, jossa saattaa tapahtua ”valitettava ja ennustamaton sairaskohtaus, ei epäillä rikosta”?

  Toivotaan että blogi saa jatkaa toimintaansa rauhassa, vaikka valitettavasti nykypäivänä kaikki on mahdollista. Ei varmasti mikään helppo päätös lähteä kirjoittamaan tuollaista blogia, ymmärtääkseni aktiivisen uran ja blogin aloittamisen välillä on kymmenen vuotta, siinä on ehtinyt pohtia asioita useamman kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, poliisi ei todellakaan ole mikään ystävä. Ei heitä koske samat säänöt kuin muita. Sillähän se Poliisit ohjelmakin tuli telkkarista että näytetään kuinka mukavia ja avuliata he ovat.

   Journalistit ja poliisit on koko tämän pelleilyn selkäranka.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä Käpälikkö. Erittäin mielenkiintoista luettavaa. Näemmä elämme sellaista aikaa, että ihmiset ovat saaneet kaikesta ympärillä olevasta korruptiosta tarpeekseen.

   Saa nähdä syntyykö vastaavia julkaisuja lisää. Kyllähän se niin on, että kaikissa sellaisissa ammateissa, joissa henkilöllä on valtaa ilman kunnollista valvontaa, tapahtuu kaikenlaista sairasta. Minua kiinnostaisi erityisen paljon mitä kaikkea terveydenhuoltoalla tapahtuu. Nyt varsinkin kun koronapsykoosi näyttää olevan pahimmillaan. Tuskin se Sirelpuun tapaus mikään yksittäinen poikkeus ole.

   Poista
  3. Syyttäjälaitos tekee esiselvityksen poliisin epäillyistä väärinkäytöksistä – väitetyt tapahtumat tulleet ilmi blogikirjoituksissa

   https://www.aamulehti.fi/uutiset/art-2000007894752.html

   Poista
  4. Rohkea mies tuo kirjoittaja. On se aika iso asia lähtä kirjoittamaan maailman toiseksi isointa mafiaa vastaan eli poliisia. Isoin on tietenkin hallitukset/korporaatiot vaikka niiden jäsenmäärä onkin pienempi.

   Poista
 3. Huomattavaa valppautta poliisilta jälleen: https://www.virkamafia.fi/julkistamisen-vaarallisuus/

  "Jos minulle siis sattuu ”onnettomuus” tämän julkistamisen jälkeen, se ei ole onnettomuus eikä itsemurha."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta Suomihan on maailman vähiten korruptoitunut maa, eihän meillä voi mitään tällaista tapahtua. Meidän presidenttikihän on kiltti pihaansa kolaava naapurinsetä, ja poliisissa toimii punaposkisia rehellisiä Suomalaisia henkilöitä jotka tomii aina rehellisesti ja oikeuden mukaisesti.

   Kyllä meidän avoin ja vapaa media olisi jo rautaisin ja varmoin ottein paljastunut tällaiset törkeydet käyttäen journalismin kultaista periaatetta eli totuuden kertomista.

   Poista