maanantai 29. tammikuuta 2018

Pyhä Sauli


Mietitäänpä hetki mitä eilen tapahtui.

"Eliitin" ykkösehdokas, joka käytti kampanjansa logoissa huomiotaherättävän selkeää vapaamuurarisymboliikkaa, voitti vaalit ylivoimaisesti. Mikä yllätys!

Katsotaanpa millaisia uutiskuvia "Eliitin" omistama media julkaisi näiden näytösvaalien ratkaisuhetkistä:


YLE

Suomen Kuvalehti

Ilkka

Kaleva

Svenska YLE

Hämeen Sanomat

Pohjalainen


Pyhä Sauli! Messias! 

Jos ihmettelet miksi Niinistöstä julkaistuissa kuvissa toistuu niin usein sama kristillisestä taiteesta tuttu pään takana (tai yläpuolella) oleva auringonkehä, suosittelen lukemaan kirjoituksen Kansan sankarit. Samaa alitajuntaa puhuttelevaa kikkaa käytettiin myös Niinistön vaalimainoksessa.


Jeesus ja auringonkehä pään takana


Toisaalta tuo Niinistön pään takana oleva valaisin on myös kruunu (myös ihan kirjaimellisesti - kristallikruunu). Kruunua käyttää kuningas. Ja mikä on "sen pöllösymboliikkaa käyttävän salaseuran" korkeimman asteen nimi?

Vaalipäivän teatterista mainittakoon vielä se hetki jolloin Niinistö piti voittopuhettaan koko kansalle. Jostain kumman syystä TV-kuviin oli pakko saada se kuuluisa pöllö.

Sellaiset vaalit tällä kertaa. Seuraavalla kerralla sitten jonossa seuraavana olevan vuoro.


10 kommenttia:

 1. Saukin perhekin on niin suloinen!

  Iltalehden paperiversio uutisoi 1.2.2018 tärkeästä asiasta:

  "Lennu-koira palasi videolla julkisuuteen -Lennun pää pyörii kuin pöllöllä Sauli Niinistön julkaisemalla videolla"

  VastaaPoista
 2. Huomasitko että lapsi syntyi vuoden 33.päivänä ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea Suomi!

  http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/02/neo-fasistinen-suomi-on-taalla.html

  VastaaPoista
 4. Sauli niinistöllä ”leijonien” kultajuhlissa yllätteän pelipaita jossa 33

  VastaaPoista
 5. Mihinkä kategoriian liittyy se, että ihmiset hullaantuu massoittain tekemään jotain. Tuli vaan kultajuhlista mieleen muutamaakin vallankumousta unohtamatta. Siis ilmiönä aika hurjaa, kun porukka lähtee liikkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kategoria on varmaan psykologia. Aihealueen pioneerityötä teki Gustave Le Bon, joka tutki joukkokäyttäytymistä. Kirjastoista löytyy suomennettuna hänen merkkiteos "Joukkosielu", joka ilmestyi jo vuonna 1895. Siitä voi aloittaa, jos haluaa ymmärtää joukkokäyttäytymisen mekaniikkaa.

   Mutta jos pohtii sitä, että mikä toimii sytykkeenä tuolle joukkoliikehdinnälle, niin sitten mennään arkkityyppien puolelle. Kaikki suuret tarinat ovat sankaritarinoita. Siis tarinoita, joissa sankari kasvaa altavastaajasta sankariksi vastoin kaikkia ennakko-odotuksia. Tämähän oli Leijonien tarinan kaari. Kukaan ei odottanut mitään, heidän teilattiin jo ennen turnausta, ja vastoin kaikkia odotuksia he kasvoivat joukkueena sankarin tarinan kaaren mukaisesti tehden mahdottomasta totta. Vastaan tuli ylivoimaisia NHL-joukkueita, jotka kuitenkin voitettiin. Aivan kuin Perseus voitti Medusan. Aivan kuin Lugh voitti Balorin. Aivan kuin Horus voitti Sethin. Aivan kuin Gandalf voitti Balrogin. Aivan kuin Frodo voitti Sauronin. Aivan kuin Rocky voitti Apollon. Tällaiset tarinat puhuttelevat erittäin voimakkaasti alitajuntaa, joten ei ihme, että reaktiot ovat olleet mitä ovat olleet.

   Erityisen mielenkiintoinen yksityiskohta Leijonien tarinassa on turnauksen ratkaisupeleissä sankarin rooliin astunut Marko Anttila. Häneen henkilöityy koko joukkueen tarina - altavastaajasta voittajaksi. Ja kas kummaa, hänen lempinimi "Mörkö" on nyt kaikkien huulilla. Muumien Mörkö edustaa arkkityyppiä "varjo". Sankarin tarinaan kuuluu olennaisesti varjon integrointi. Juuri varjon integrointi on se, mikä erottaa sankarin tavallisista ihmisistä. Sankarista tulee sankari vasta kun hän kohtaa oman varjonsa, ja integroi sen osaksi itseään. Todella mielenkiintoinen sattuma, joka tekee Leijonien ja Anttilan tarinan vielä entistä enemmän arkkityyppiseksi.

   Varjon integroinnista enemmän kirjoituksessa Helvetti.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2018/01/astro-teologia-osa-35-helvetti.html

   Poista
 6. Urheilugaalassa vuoden 2020 paras joukkue, jo toisen kerran peräkkäin oli miesten jalkapallomaajoukkue Huuhkajat. Olipa yllätys. Hieman erikoistahan on tietenkin se, että ko. joukkue ei ole koskaan voittanut mitään arvokisoissa. Myös vuoden valmentaja- pystin pokkasi Huuhkajien valmentaja Markku Kanerva, kolmatta kertaa peräkkäin!

  Myös Vuoden Urheilija- pysti meni Huuhkajien maalivahti Lukas Hradeckylle...alkaa jo naurattaa tämä.

  https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/09015792-694d-4a5f-b35e-e7de7a4f0c89

  VastaaPoista
 7. En tiedä kuinka paljon 'pyhää saulia' tuutataan tänään eetteriin, mutta tämähän voisi olla hyvä päivä katsahtaa myös tuleviin presidentteihin?
  Pari vuotta sitten eräässä keskustelussa totesin, että Nasima Razmyarilla näyttäisi pyörivän taustalla presidenttikone: hän on kaikessa yhtäaikaa sopivasti sivussa ja läsnä, lähellä ja kaukana, juhlava ja arkinen. Eikä meno näytä muuttuneen - päinvastoin.

  Hänen sivustollaan https://nasima.fi/ tämän hetken suuressa profiilikuvassa on löydettävissä maailmanpyörällä muodostettu kehä pään ympärillä - se on vielä heikko ja horisontissa, mutta eiköhän se siitä ajan myöten selvene ja kirkastu, viimeistään siinä vaiheessa, kun Nasima tekee 'Suomen Obamat' ja hänet valitaan presidentiksi.

  Näin itsenäisyyspäivän ajankuluksi voikin makustella millaisia tekstejä päästään hänestä aikanaan lukemaan: 'Nainen, joka teki historiaa! Kaatoi kaikki ennakkoluulot ja raja-aidat etnisesti erilaisena, sukupuoleltaan presidenttiedustuksen vähemmistönä!'. Hän tulee olemaan 'raikas, ihana, lähestyttävä, valloittava - koko kansan Nasima!'

  Sivustolla tämän hetken profiilikuvassa toistuu myös naismuurareiden tapa muodostaa kolmioita käsillä ja jaloilla - mutta sehän ei haittaa ketään, koska hän nyt vaan on niin raikas ja ihana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2017/12/pekka-haavisto-2018.html

   Poista