sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Sauli Niinistö 2018 - "Mitä on rauhantyö"


Sauli Niinistön vaalikampanjan verkkosivut on päivitetty. Aiemmin etusivulla oli SN-logo sydämellä, mutta nyt se on vaihdettu "sopivampaan" pöllölogoon.


Sauli ja pöllölogo


(Pöllön symboliikasta enemmän kirjoituksessa Ateena ja Athene.)

S ja N ovat aakkosten 19. ja 14. kirjain. Yhteen laskettuna ne ovat 33. Pöllö on sijoitettu yläindeksiin "asteen merkiksi" (huomatkaa pöllö pään muoto) - eli "33 astetta".

Pöllö ja 33 astetta. 


Vapaamuurarisymboliikkaa: pöllö

Vapaamuurarisymboliikkaa: pöllö

Vapaamuurarisymboliikkaa: pöllö

Vapaamuurarisymboliikkaa: 33

Vapaamuurarisymboliikkaa: 33

Suomessa käytetty vapaamuurarijärjestelemä käsittää 33 astetta.


Ehkäpä myös EES:n "vaalimainos" olisi syytä päivittää tähän pöllöversioon.

Tällaista symboliikkaa ehdokkaalta, joka on julkisesti kieltänyt kuuluvansa vapaamuurareihin.

Niinistön verkkosivuille on ilmestynyt myös videomateriaalia. Vaalimainoksessa "Mitä on rauhantyö" on hyvin yleinen poliitikkojen PR:ssä käytetty tehokeino "aurinkosankari", jossa henkilö kuvataan kristusmaisesti aurinko pään takana. Tämän on tarkoitus luoda katsojan alitajuntaan mielikuva, jossa henkilö rinnastetaan jeesusmaiseen vapahtajaan, joka edustaa hyveellistä auringonjumalaa.

Videossa kohdassa 0:16.
Sauli ja aurinko pään takana

Jeesus kuvataan todella usein aurinko pään takana


Vanha kikka. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Kansan sankarit.

Toinen aurinkoviittaus tulee myöhemmin, kun kuva asemoidaan niin, että Niinistön pää on keskellä taustalla näkyvää horisonttia. Esoteerisessa symboliikassa pää on auringon symboli. Aurinko horisontissa on hyvin yleinen "Eliitin" käyttämä symboli, jonka alkuperä on Egyptissä (Akhet-symboli). Aiheesta enemmän kirjoituksessa Ilmatar ja sotka.


"Aurinko horisontissa"


Heti perään tulee toinen kuva, jossa on konkreettisesti aurinko horisontissa.


Aurinko horisontissa

Vapaamuurarisymboliikkaa: Aurinko horisontissa


Videossa huomiota herättää myös kohta, jossa lähikuva pysyy pitkään Niinistön käsissä.

Tällaisissa videoissa kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja. Mitä Niinistön kädet tekevät? Jos laitat itse kädet samaaan asentoon, voit nähdä "nuolenkärjen".

Nuolenkärkiä voi nähdä myös Kokoomuksen logossa, jossa ruiskukka muodostuu viidestä nuolenkärjestä.


Kokoomuksen ruiskukka ja viisi nuolenkärkeä


Kokoomuksen logon nuolisymboliikka tulee Rothschild-pankkiirisuvulta.


Viisi nuolta on Rothschild-suvun tunnus


Nuolisymboliikalla on myös yhteys pöllösymboliikkaan. Pöllö oli jumalatar Athenen symboli. Athenen prototyyppinä oli egyptiläinen jumalatar Neith, jonka symbolina olivat punainen kilpi ("roth schild") ja nuolet. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Kehruu ja Metsästys.

"Egyptin suistoalueella", Kritias kertoi, "missä Niili jakaantuu suuhaaroihin on piirikunta nimeltä Saitikos. Alueen suurin kaupunki on Sais, josta kuningas Amasis oli kotoisin. Kaupungin suojelusjumalana oli eräs jumalatar, jota egyptiläiset kutsuivat nimellä Neith, helleenit taas Athene. Asukkaat sanoivat olevansa ateenalaisten lämpimiä ystäviä ja jollakin tavoin heidän kaltaisiaan." - Platon (Timaios)


Athene ja pöllö

Neith ja nuolet


Toisaalta nuolisymboliikka voi myös viitata Marsiin, joka on Oinaan merkin hallitseva planeetta. "Eliitti" käyttää runsaasti Oinas-symboliikkaa, koska Aton-kultti syntyi Oinaan aikakaudella. Myös aiemmin mainittu aurinko horisontissa viittaa Oinaan merkkiin. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Nissan, Mazda ja Opel.


Mars (ympyrä ja nuoli) on Oinaan merkin hallitseva planeetta


Video loppuu kuvaan, jossa SN-logon yläindeksiin on laitettu kyyhkynen oliivinoksan kanssa. Kyyhkynen on tunnetusti rauhan symboli, mutta tämä on vain symbolin eksoteerinen taso.

Kun "Eliitti" käyttää kyyhkyssymboliikkaa, kyse on jostain aivan muusta. Kyyhkynen, dove, on niin sanottu daavid-symboli. Daavid on Aton-kultin titteli, joka tarkoittaa komentajaa tai vastaavaa korkea-arvoista "Eliitin" johtajaa. Kyyhkynen löytyy esimerkiksi Iso-Britannian kuningattaren sauvasta. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Daavid.

Lue myös aiemmat Niinistön kampanjaa käsitelleet kirjoitukset:
Sauli Niinistö kuuluu Konstantinus Suuren ritarikuntaan (huomaa kaksipäinen kotka)


18 kommenttia:

 1. Jep, aivan pöllöö. Nurmoolaisista tavattiin Ylistarossa sanua, jotta "tuumakin Nurmoon puolelta on aivan pöllöö". Tässä tapauksessa sopisi "tuumakin Salosta on ihan pöllöö".

  Oletko vilkaissut Vanhasen lehdistökuvia? Ihan tuli mieleen käsien asennoista, että tällä on kova tarve miellyttää ihan muita kuin kansaa:

  http://mattivanhanen.fi/

  Olisi peittänyt oikean silmänsä, sillä kun raapaistaan vain pintakuorta. Vasemmalla sentään porataan läpi sielujen syöveriin.

  VastaaPoista
 2. Kympin uutisissa kerrottiin tänään että presidenttiehdokkaiden vaalitentit arvioi pöllöraati. Vekkulia.

  VastaaPoista
 3. Oletko kuullut "turvallisuus-laista" jota poliitikot kovasti yrittävät junailla meidän kansalaisten "turvaksi"? Kyseessä on samanlainen temppu mikä tehtiin Ranskalaisille terriori-iskujen jälkeen, sekä syyskuun 11. päivän tapahtumista seurannut "Patriot act". Vauhti kiihtyy kiihtymistään kohti täydellistä Orwellialaista yhteiskuntaa, vaikka todellisuudesssa olemme eläneet "lievemmässä versiossa" siitä jo pitkään. Historia on täynnä esimerkkejä siitä mihin "valvonta" ja "turvallisuus" todellisuudessa perustuu, mutta valitettavasti suurelta osalta ihmisistä puuttuu kokonaan kriittinen ajattelutapa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sitä "hivuttamista".

   https://funtsittavaa.blogspot.fi/2018/01/propagandan-keinot-tutuksi-hivuttaminen.html

   Poista
  2. Kyllä. Kaikki ihmiset kun tajuaisivat käyttää 1päivän elämästä näiden asioiden funtsimiseen, niin maailma olisi aivan erillainen paikka. Oletko törmännyt samaan asiaan kuin minä siinä että olet selittänyt jollekkin läheisellesi, tai muulle vastaavalle henkilölle jonkun asian juurtajaksaen, ja hän on näennäisesti tajunnut sun sinun pointtisi? (oletetaan asian olevan esim politiikka, jossa kaikki puoleet ovat loppujenlopuksi aivan samanlaisia) . Seuraavana päivänä kuitenkin henkilö jolle puhuit on kuin kasetti kelannut itsensä taas alkuun, ja toteaa esimerkiksi "voi helevetti nuita vitun vassareita, pittää äänestää Huhtasaarta vaaleissa"

   Poista
 4. Eiköhän meistä kaikki ole. Hyvin tyypillistä.

  Olen myös törmännyt siihen ilmiöön kun "järjestelmä kaatuu". Se on yksi kognitiivisen dissonanssin muoto, jossa ihminen hetkellisesti "nukahtaa". Silmät painuvat kiinni ja on suuria vaikeuksia pysyä hereillä. Heti kun vaihdetaan puheenaihetta johonkin helpompaan, palataan normaaliin vireystasoon ja "väsymys" on poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mielenkiintoista, onko kyseiselle ilmiölle omaa nimitystä? Itse olen törmännyt ilmiöön jossa kun kerrot jollekkin jotain totuutta, tieto otetaan vastaan kummallisen kuuloisena hermostuneena nauruna. Muistan kun näytin Pizzagate videota yhdelle tuttavalleni, hän aluksi reagoi juuri tällä kummalliselle naurulla. Jonkin ajan kuluttua kuitenkin "nauru" oli poissa, ja tilalle tuli huonovointisuuden ja epäuskon yhdisteinen olemus ja ilme.

   Poista
  2. En tiedä. Ihmisillä on erilaisia tapoja reagoida kognitiivisen dissonanssin aiheuttamaan epämiellyttävään tunteeseen. Ei kai se sen kummempaa ole.

   Poista
 5. "Näin äänestät presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella – 8 kohdan muistilista"

  https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005542025.html

  Ihan vain vähän ohjaileva otsikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuallakin ovat pohtineet piilovaikuttamisen mahdollisuutta:
   https://www.nykysuomi.com/2018/01/28/harrastaako-valtamedia-piilomainontaa-vaalien-alla/

   Kummallisia äänestäjiä ollut liikkeellä:
   https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005544024.html

   "Myös muita numeroita, esimerkiksi numero 33, toistui äänestyslipukkeissa usein. Myös tämä oli Hillille täysin uutta. Lautakunta selvitti hieman asiaa, ja numero liittyy ilmeisesti jonkinlaiseen uskonnolliseen tapahtumaan. Toistaiseksi ei lautakunnalla ole tarkempaa tietoa numeron merkityksestä.

   Lukujen 88 ja 33 lisäksi muutaman kerran toistuivat luvut 30 ja 80."

   Poista
 6. Vaalilautakunta on joutunut perehtymään numerologiaan:

  https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005544024.html

  VastaaPoista
 7. https://twitter.com/niinisto/status/1443220314083766281?s=19

  Sattumoisin 33min

  VastaaPoista
 8. "Suomalaiset tuntevat syvää huolta ilmastonmuutoksesta" No en tunne. Ennemmin tunnen syvää huolta maamme, varallisuutemme ja perusoikeutemme myyneiden rikollispoliitikoiden, kuten herra Niinistö, tekemisistä ja siitä ettei heitä saada vastuuseen teoistaan.

  "Suomessa arvostetaan suuresti laillista järjestystä ja sen ylläpitäjiä" Sinäpä sen sanoit. Juuri tuon sanomasi vuoksi en pystyisi koskaan arvostamaan sinua parahin Sauli, sen verran laajalla kulmalla olet lakia tulkinnut.

  VastaaPoista
 9. Sattumalta helsinkiläinen poliisi makasi koronan takia teho-osastolla nukutettuna 33 päivää

  https://yle.fi/uutiset/3-12210866

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutussa muistutettiin myös rokottamattomat 33 kertaisesta riskistä joutua sairaalaan 😂 ja poliisi oli kiikutettu sairaalaan 3päivä maaliskuuta 😂, muutenkin helvetisti numeroita koko jutussa, joku asiasta ymmärtävä löytää ehkä lisää jännää.

   Poista
  2. Se on vain sattumaa, senkin folioliittodenialisti!

   Poista