perjantai 13. syyskuuta 2019

Zbigniew Brzezinski ja Between Two Ages: The Technetronic Era


Zbigniew Brzezinski oli "Eliitin" juoksupoika, joka oli monessa mukana. Hän oli Trilateraalisen komission perustaja ja mm. CFR:n jäsen ja Bilderberg-veteraani. Voidaan sanoa, että hän oli "Eliitin" sisäpiiriläisten ytimessä.

Vuonna 1972 hän kirjoitti kirjan Between Two Ages: The Technetronic Era. Kauan ennen internettiä, sosiaalista mediaa tai älypuhelimia, hän visioi seuraavaa:

"The technotronic era involves the gradual appearance of a more controlled society. Such a society would be dominated by an elite, unrestrained by traditional values. Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most personal information about the citizen. These files will be subject to instantaneous retrieval by the authorities."

Nämä lauseet kirjoitettiin lähes 50 vuotta sitten. Miettikää miten maailma on muuttunut siinä ajassa. Onko sattumaa, että tuo Brzezinskin visio on toteutumassa? Tai oikeastaan joku voisi väittää, että se on jo toteutunut. Mutta sitä on tietenkin vaikea havaita, koska muutos on asteittainen - aivan kuten Brzezinski toteaa.

Samasta kirjasta voi lukea myös tämän kohdan:

"Unhindered by the restraints of traditional liberal values, this elite would not hesitate to achieve its political ends by using the latest modern techniques for influencing public behavior and keeping society under close surveillance and control."

Se, millaisessa yhteiskunnassa elämme, suunniteltiin "Eliitin" toimesta jo kauan sitten.
1 kommentti:

  1. OT itse postauksesta, mutta olisi mielenkiintoista kuulla ajatuksia näiden symboliikasta:
    https://yle.fi/uutiset/3-10944086

    VastaaPoista