Jatkoa kirjoitukselle
Fabian Society.
Valitettavasti elämme sellaisessa leimakirveiden maailmassa, että tällaisen kirjoituksen alkuun on pakko laittaa seuraava huomautus:
Tämän kirjoituksen laatija ei ole minkään puolueen tai poliittisen ideologian kannattaja. En kannata oikeistoa, en kannata vasemmistoa, enkä kannata minkään sortin puoluetoimintaa. Koska en kannata edustuksellista demokratiaa, ainoat vaalit joissa suostun äänestämään ovat suorat kansanäänestykset. (Niitä odotellessa.)
Sosialismi on aina ollut luonteeltaan "kansainvälistä" - toisin sanoen "globalistista".
SDP:n historian tutkiminen paljastaa, että
salaseurataustainen Fabian Society on vaikuttanut demarien taustalla aivan alkuvuosista saakka.
SDP perustettiin nimellä
Suomen Työväenpuolue vuonna 1899. Nimi muutettiin muotoon
Suomen Sosialidemokraattinen Puolue vuoden 1903 Forssan puoluekokouksessa. Tuossa kokouksessa puolueelle laadittiin puolueohjelma - ns.
Forssan ohjelma.
"Forssan ohjelma on Suomen Työväenpuolueen, sittemmin Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen puolueohjelma, joka oli voimassa 49 vuotta eli vuosina 1903–1952. Se hyväksyttiin Forssassa 17.–20.8.1903 järjestetyssä puoluekokouksessa.
Ohjelmaan kuului muun muassa kahdeksantuntinen työpäivä, vähimmäispalkka ja yleinen kouluvelvollisuus sekä yleinen alkoholin kieltolaki. Ohjelma sisältää myös tavoitteet yksityisen tuotannon lakkauttamisesta ja valtiollisen vaikutusvallan valloittamisesta kaikilla tarkoituksenmukaisilla keinoilla, jotta työväenluokka vapautuisi.
Forssan ohjelma on miltei suoraan peräisin Saksan sosiaalidemokraattisen puolueen vuonna 1891 hyväksymästä Erfurtin ohjelmasta sekä myös Itävallan sosiaalidemokraatisen puolueen ohjelmasta." (Wikipedia)
Eli ohjelma otettiin sellaisenaan Saksan demareiden laatimasta Erfurtin ohjelmasta, joka syntyi vuonna 1891 - seitsemän vuotta Fabian Societyn perustamisen jälkeen. Erfurtin ohjelman laatijoihin kuului Eduard Bernstein, jolla oli läheiset suhteen Fabien Societyyn.
"Eduard Bernstein was a prominent politician in the German Social
Democratic Party (SPD), which in the late nineteenth century was the
largest workers’ party in Europe. With August Bebel and Karl Kautsky, he
wrote the SPD’s official platform, the Erfurt Program (1891), and also edited the SPD’s central organ, Vorwärts. However,
he spent many years exiled in London: ties to the Fabian Society tinged
his views with English practicality and moderation. Against the
Marx-Engels party orthodoxy, which awaited the logical implosion of
capitalism, Bernstein suggested in The Prerequisites for Socialism and the Tasks of Social Democracy
(1899) that gradual changes, peacefully enacted within the existing
order, are more likely to bring about social justice. He critiqued the
theory of surplus value and argued for protectionism where Marx had
favoured free trade as catalyst for the catastrophe. His is an
evolutionary socialism, commending in all matters strategic compromise
and piecemeal reforms." (https://www.rem.routledge.com/articles/bernstein-eduard-1850-1932)
Demarit siis ottivat puolueohjelmakseen fabianistisen
gradualismin, eli hitaasti etenevän asteittaisen siirtymisen sosialismiin. Wikipedia-artikkelissa
Sosiaalidemokratia todetaan sama asia:
"Sosiaalidemokratia on poliittinen aate, joka kehittyi 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa vallinneista sosialismin suuntauksista. Sosiaalidemokratia poikkeaa marxilaisesta sosialismista etenkin korvaamalla tavoitteen yhteiskunnan muuttamisesta nopeasti vallankumouksen kautta tavoitteella muuttaa sitä vähittäisten muutosten kautta demokraattisia vaikutuskeinoja hyödyntämällä." (Wikipedia)
Vähittäisten muutosten. Suomeksi: fabianismia.
Englanninkielisessä artikkelissa puhutaan ihan suoraan Fabian Societystä ja Eduard Bernsteinistä:
"In the late 19th century and early 20th century, democratic socialism was also influenced by social democracy. The gradualist form of socialism promoted by the British Fabian Society and Eduard Bernstein's evolutionary socialism in Germany influenced the development of democratic socialism." (Wikipedia)
SDP on ollut koko historiansa ajan fabianistinen puolue. Kuinka moni suomalainen on koskaan edes kuullut nimeä
Fabian Society? Kuinka moni suomalainen tietää, että fabianismi on aina toiminut "kuin susi lampaan vaatteissa" - aivan kuten heidän logossaan kerrotaan? Onko demareita äänestävillä aavistustakaan siitä kenelle he todellisuudssa äänensä antavat?
|
Fabian Society -logo: "susi lampaan vaatteessa" |
"Sosialidemokraattinen puolue näkee sosiaalidemokratian olevan ”sorretun puolella sortajaa vastaan, vähäosaisen puolella vahvemman valtaa vastaan”." (Wikipedia)
Kuten logo kertoo, fabianistinen sosialismi on aina esiintynyt tavallisten ihmisten puolella olevana työläisten oikeuksia puolustavana aatteena. Tämä on se lampaantalja, johon miljoonat ihmiset ympäri maailman ovat uskoneet - ja haluavat edelleen uskoa. Tämän korulauseilla kuorrutetun pintakerroksen alla on se todellinen fabianismi - susi - jolla ei ole mitään tekemistä tavallisten ihmisten oikeuksien tai hyvinvoinnin kanssa. Tätä sutta kiinnostaa vain ja ainoastaan
valta. Ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi fabianistit käyttävät gradualismia - eli hidasta ja asteittaista etenemistä. Luuleeko joku oikeasti, että superrikkaat fabian-sosialistit, kuten vaikka George Soros (
London School of Economics), ovat "sorrettujen ja vähäosaisten puolella"? Naivius on vaarallinen tauti.
|
George Soros |
SDP:n alkuperäisessä Forssan ohjelmassa oli tavoitteena
suora demokratia. Mihin se unohtui? Juhlapuheet ovat juhlapuheita - todellisuus todellisuutta. Lampaannahka ja susi.
Vallan keskittäminen tarvitsee aina "kansainvälisyyttä" - eli globalismia. SDP perustettiin samana vuonna kuin ns.
Toinen internationaali, joka oli sosiaalidemokraattisten puolueiden kansainvälinen yhteistyöorganisaatio. Tämä organisaatio lakkautettiin Ensimmäisen Maailmansodan alettua 1914, mutta perustettiin uudelleen vuonna 1956 nimellä
Sosialistinen internationaali. Nyky-SDP on sen jäsen.
|
Sosialistisen internationaalin tunnus |
Ottaen huomioon sosiaalidemokratian ja SDP:n fabianistis-globalistisen taustan, uskotko todella, että nykyinen pääministerimme on "vähäosaisen puolella vahvemman valtaa vastaan"?