perjantai 12. kesäkuuta 2020

Leijona löytynyt


Lue ensin: Lampaita meillä jo on

Totesin pari päivää sitten, että tämän blogin kommenteissa saa mainostaa omaa julkaisuaan, jos se käsittelee samoja aihepiirejä kuin EES. Kannustin samalla myös oman julkaisutoiminnan aloittamiseen, koska olen varma siitä, että moni tämän blogin lukija on siihen kykenevä. Ajatus lähti siitä, että Maria uskaltautui mainostamaan omaa julkaisuaan kommenteissa, jonka johdosta hänen julkaisu sai runsaasti uutta yleisöä.

Nyt kommentteihin ilmestyi tämä kommentti:

Mainitsit, että oman tuotannon mainostus sallittu täällä kommenteissa. Tässä olisi yksi video, aiheena Bill Gates, tuleva koronarokote, ID2020 ja "uusi normaali":
https://youtu.be/zqXxujvst6o
Ja kiitos mainiosta blogista! On tullut paljon uutta oppia tätä lukiessa.

Linkin video on uuden kanavan ensimmäinen julkaisu:

Ai jumalauta että oli kova avaus!

Tässä on nyt konkreettinen esimerkki siitä mistä puhuin aiemmin. Tässä on panostettu laatuun. Kun video on mietitty huolella ja tehty huolella, lopputulos näyttää tältä.

Tästä voi jokainen uusi julkaisija ottaa mallia. Toivon sydämeni pohjasta, että tämä video ei jää kyseisen kanavan viimeiseksi.

Bravo!

9 kommenttia:

 1. Kiitos paljon jakamisesta ja kannustavista sanoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Montako tuntia meni tuon tekemiseen?

   Poista
  2. Hmm. Ehkä n. 100 tuntia sen parissa vierähti.

   Poista
  3. Näin se menee. Laatu maksaa tunteja.

   Tämä on jokaisen uuden julkaisijan hyvä ymmärtää: Hyvän materiaalin laatiminen vaatii kovaa työtä ja kestäviä istumalihaksia. Hyvää ei saa helpolla. Pelkästään suunnittelu, käsikirjoittaminen, taustatyön tekeminen ja kaikki se muu työ, joka edeltää videon editointivaihetta, vie paljon aikaa. Ja se editointi on sitten ihan oma tarinansa. Siihen vasta aikaa meneekin. (Puhumattakaan suomennoksen tekstityksestä!) Toki työ alkaa nopeutua myöhemmin sitä mukaa kun saa siihen rutiinia, mutta helppoa ja nopeaa siitä tuskin koskaan tulee.

   Sama pätee kirjoitettuun materiaaliin. Kyse ei ole pelkästään kirjoittamisesta. Jos on iso tai vaikea kirjoitus, se vaatii pitkän ja perusteellisen valmistelun ennen kuin pääsee edes kirjoitusvaiheeseen. Joskus se vaati todella paljon kärsivällisyyttä. Tässäkin blogissa on joitain tekstejä, jotka ovat hautuneet takaraivossa useamman vuoden ennen kuin pääsi edes aloittamaan kirjoittamisen. Pelkästään asian tutkiminen, näkökulman valitseminen ja aiheen rajaaminen on joskus pitkä ja työläs prosessi. Jos tekstin lukee kymmenessä minuutissa, kuinka moni lukija tulee ajatelleeksi, että tekstin tekeminen on saattanut kestää taustatöineen kymmeniä tai jopa satojakin tunteja? Jos ei ole itse koskaan omistautunut millekään aikaa ja kärsivällisyyttä vaativalle työlle, sitä on mahdotonta ymmärtää.

   Kuten totesin aiemmin: Jos haluaa tehdä hyvää julkaisua, sille työlle täytyy omistautua. Valitettavasti tässä ajassa kovalle työlle omistautuminen on kovin harvinaista. Aikamme narsistishedonistisnihilistinen "mulle heti kaikki nyt" -ajattelu tuottaa vain pinnallista höttöä. Sillä voi joskus saada yleisöä ja "tykkäyksiä ja jakoja", mutta todellista laatua sillä ei saa.

   Tämä on teille kaikille: Elämme tällä hetkellä valtavan muutoksen aikakautta. Tuo muutos syntyy siitä, että tavalliset ihmiset osallistuvat kaiken sen maailmaa sairastuttavan korruption ja valheellisuuden paljastamiseen. Miettikää omaa tulevaisuuttanne: Haluatteko istua vanhuksena kiikkustuolissa ajatellen "Miksen minä tehnyt mitään? Miksi minä vain katsoin vierestä kun muut tekivät kaiken sen työn?" Miettikää sitä toista vaihtoehtoa. Että voisi olla ylpeä itsestään ja teoistaan: "Minä olin mukana, ja minä annoin oman panokseni."

   Itsensä kunnioittaminen ei tule ilmaiseksi.

   Poista
 2. Erittäin mielenkiintoinen video! Hienoa, että joku jaksaa koota tällaista :)

  VastaaPoista
 3. https://youtu.be/E3uy8PpJaeQ

  Tällä videolla Bill Gates selittää, miten rokotteella olisi mahdollista blokata ihmisessä uskonnollisuutta (tai henkisyyttä) ”aiheuttava” geeni. Uskon, että juuri tässä tulevassa RNA-rokotteessa on partikkeli joka ikäänkuin estää ihmistä saamasta yhteyttä tässäkin blogissa mainittuun ”quintessence”-tietoisuutensa. Eliitti tietää, että suuri herääminen on tulossa ja tällä rokotteella tämä olisi mahdollista estää. Saattaa ehkä kuulostaa monelle vähän liian fantastiselta. Onhan tämä teoria ihan kuin jonkun elokuva-pahiksen ilkeääkin ilkeämpi juoni. Lisäksi Microsoftin suunnitteleman digitaalisen inderifikaatio-leiman ”id2020” patenttikoodi on ”WO/2020/060606”. Kyseessä on jonkinlainen kvanttitatuointi, joka toimisi ihmisen henkilöllisyystunnuksena. Tatuointi olisi näkymätön paljaalla silmällä, mutta olisi havaittavissa esimerkiksi puhelin-apilla tai uv-valolla. Tatuoinnissa käytetyn entsyymin nimi, joka mahdollistaa tämä hohtamisen, on ”luciferase”.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

   Näyttäisi liittyvän jotenkin kryptovaluuttaan ja sen louhintaan ihmisestä. Kaiken perinteisen riiston lisäksi vielä tämäkin, ahneen mielikuvituksella ei näytä olevan mitään rajoja 😂

   Poista
  2. Kaikki tuo on totta, mutta tuo video ei ole aito. Näin itekkin ton ja selvisi että se henkilö ei ole Bill Gates vaan joku näyttelijä.

   Poista
 4. Koronahuijaus paljastumassa? Berliinin mielenosoitus 29.8.2020.

  https://www.youtube.com/watch?v=LoKaF4YE1EY

  VastaaPoista