keskiviikko 5. elokuuta 2020

Ben Swann: "Masks Make Us Slaves" Massive Protests in Germany Over C0VlD Lockdown


Koronanarratiivin uskottavuus on romahtamispisteessä.

Sillä aikaa meillä Suomessa:


https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3b821986-72a5-48e2-b6f7-6cedf96ff9c3


Ensin tarvitaan maskisuositus, joka totuttaa ihmiset ajatukseen, ja luo "maskipositiivisen ilmapiirin". Samalla luodaan sosiaalinen paine maskien käyttöön. Jos et käytä maskia, olet huono ihminen, joka vaarantaa toisten turvallisuuden! Sen jälkeen aletaan luoda ilmapiiriä, jossa media kirjoittaa jatkuvasti uutisia siitä miten maskipakko olisi tarpeellinen, koska kaikki eivät noudata suosituksia. Lopulta ihmiset suorastaan vaativat, että hallitus tekee maskien käytöstä pakollista.

Näin se toimii. Propagandaa massoille.73 kommenttia:

 1. Kuulin eilen Suomessa asuvalta kiinalaiselta, että heidän maassaan on nyt systeemi, että jos menet kauppaan tahi MIHINKÄÄN, sinun on identifioiduttava äpillä. Eli joka paikassa käymisestä jää jälki, jotta sinut voidaan tarvittaessa jäljittää, jos olet korona-altistunut. Jos äppiin syttyy tietyn värinen valo, niin toimit sen mukaan, mikä esim. tarkoittaa kahden viikon ehdotonta karanteenia. Näin on kuulemma saatu näitä yksittäisiä ryöpsähdyksiä pidettyä paikallisesti kurissa.
  En ollut tiennyt, että kiinalaiset joutuvat elämään näin kovan kontrollin alla koronan suhteen. Tuttavani mainitsi, että se on mahdollista Kiinassa, koska siellä ei ole samanlaisia ihmisoikeuksia kuin lännessä. Olen tietoinen, että täällä palstalla on kyseenalaistettu koko korona.
  Kyllä on merkillistä, miten ihminen voidaan kiinnittää tuohon puhelimeen niin, että mihinkään et pääse ilman sitä. Siis vain yksi näkökulma. Outoa, että samaan aikaan kasvojen tunnistuksen käyttö etenee ja samalla nämä maskisuositukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnassa kommunismi, lännessä fabianismi. Molemmat ovat sosialismin muotoja. Molemmat pyrkivät samaan lopputulokseen, mutta eri keinoin.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/06/truth-warrior-communisms-internal.html

   Poista
  2. Edes foliohattuisimmat salaliittoteoreetikot tuskin osasivat muutama vuosikymmen sitten miettiä, että minkä tasoista tyranniaa eliitti havittelee ”uudella maailmanjärjestyksellä”. Puhuttiin lähinnä maailmanhallituksesta ja yhdestä uskonnosta yms.

   Poista
  3. Emmehän me ole aikoihin enää voineet liikkua ilman valvontaa. 5G:n ansiosta valvonta tarkentuu vielä entisestään. Rikollisten suosima vanha teknologia poistuu ja myös harmaa talous saadaan kuriin, mikä lienee moraalisesti oikein, mutta sikäli kun puhutaan ihmisoikeuksista ja yksityisyydestä, olemme täällä lännessäkin lähellä täydellistä "thought controlia". Normaali lammas on tiedostavinaan asian ja antaa sille hiljaisen hyväksynnän sanomalla, että "eihän minulla ole mitään salattavaa, koska olen rehellinen kansalainen". Jokaisella meistä on kuitenkin oma, vapaa tahto, ja myös oma elämä elettävänä itse valitulla, omalla yksilöllisellä tavalla. Valitettavasti se ei enää tässä maailmassa ole mahdollista.

   Poista
  4. "Harmaa talous", mitä helvettiä meidän ihmisten tekemät valuutanvaihdot kuuluu mafialle joka riistää ja myrkyttää ihmisiä? Nämä "moraalisesti" oikein toimimiset on sen saman eliitin keksimää sekundaa, jotta kaikki rahat ovat heidän kontrollissa.

   Poista
 2. Näin se etenee:

  https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4299079-maskit-kasvoille-ja-pelko-kuriin

  "Samalla maski antaa mahdollisuuden pitää pelko kurissa ja hallinnassa. Monen mielessä tuleva talvi – ylipäänsä aika ennen luotettavaa koronarokotetta – näyttäytyy pelottavana siksi, että pandemian seurauksia voi vain arvailla. Kasvosuojainten hankkiminen, käytön opettelu ja totuttelu elämiseen niiden kanssa antaa mahdollisuuden karkottaa tulevaa koskevan pelon pois mielestä."

  Hyvin on propaganda hallussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä on hyvä ja helppo jatkaa

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c5ebcbd0-f1c4-44dc-a966-db4db56281cd

   "Romanian-lennon koronatestistä kieltäytyneet lähinnä ulkomaalaisia – ”Voi vetää sen johtopäätöksen”


   Seuraava lento Bukarestista Suomeen laskeutuu kohta. Avilta odotetaan lupaa pakkotestaukseen.

   Perjantai-iltana Romanian Bukarestista Helsinki-Vantaan lentokentälle saapuneet matkustajat olivat ensimmäiset, jotka ohjattiin suoraan koronavirustesteihin.

   Noin kolmasosa kieltäytyi, mikä on herättänyt hämmennystä Suomessa.

   Vantaan sosiaali- ja terveystoimesta vastaava apulaiskaupunginjohtaja Kari Aronkytö kertoo Iltalehdelle, että kieltäytyjät olivat lähinnä ulkomaan kansalaisia.

   – Siellä lennolla oli todella vähän suomalaisia, ja siitä voi vetää sen johtopäätöksen, että todennäköisesti (kieltäytyjät) eivät olleet suomalaisia.

   Aronkytö muistuttaa, että suomalaiset noudattavat hyvin suosituksia.

   – Muualla viranomaiset ovat autoritäärisempiä, hallinnollisempia kuin Suomessa. Kysytään, mikä on peruste, ja kieltäydytään sen kieltäytymisen mahdollisuuden takia.

   Olivatko kieltäytyjät romanialaisia?

   – Varmaan suurin osa oli siltä alueelta tulijoita, Aronkytö vastaa.
   Matkustajat saavat käteensä koronavirusoirekyselyn ja THL:n suositukset Suomeen saapuville. Riskimaista tulevia odottaa pakkotestaus ja kahden viikon pakkokaranteeni.

   Jatkossa kieltäytyminen ei ole mahdollista. Suomi linjasi eilen, että kaikki riskialueilta tulevat voidaan ohjata tartuntatautilain nojalla pakkotesteihin ja kahdeksi viikoksi kotikaranteeniin.

   Aronkytö odotti asialle virallista vahvistusta tiistaiaamuna, kun Iltalehti oli häneen yhteydessä. Luvan pakkotestaamiseen antaa Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI).

   – Tarvitsemme vielä sieltä kuittauksen. Jos kuittia ei tule, niin sitten se testi on vapaaehtoinen.

   Seuraava lento Bukarestista Suomeen tulee Helsinki-Vantaalle tiistaina aamupäivällä. Se on romanialaisen Blue Airin lento."
   Ensimmäisiä askeleita suosituksista pakkoon.

   Ja "todennäköisesti" vain ulkomaalaiset kieltäytyvät, "koska siellä viranomaiset ovat autoritäärisempiä, hallinnollisempia kuin Suomessa." "Kieltäydytään sen kieltäytymisen mahdollisuuden takia." Pakkotestaus, eli pakottaminen ottamaan omaan kehoonsa vieraita esineitä vastentahtoisesti ja pakkokaranteeni, eli vapauden riistäminenkö ei ole autoritääristä ja hallinnollista? Onhan se kerta kaikkisen hämmentävää kun joku kieltäytyy olemasta orja. Siksi tarvitaankin suositusten sijasta pakko, jotta pakkoa voidaan tarvitaessa tukea väkivallalla.

   Tällä menolla tie pakottamaan mitä vaan lyhyt, ja pelkäänpä, että aika helppo. Sen verran kovassa ja lähes järkkymättömässä uskossa auktoriteetteihin, ja heidän keksimiinsä oikeutuksiinsa valvoa ja hallita ihmisiä, taitaa suurin osa ihmisistä olla.

   Poista
  2. Jos jokin asia on ensin vapaaehtoista, mutta muuttuu pakolliseksi siinä vaiheessa kun ihmiset eivät suostu siihen vapaaehtoisesti, oliko asia oikeasti koskaan vapaaehtoista? Vai oliko kyse vain siitä, että asian määrännyt taho ei halunnut vaikuttaa tyrannimaiselta vallankäyttäjältä?

   Poista
  3. Lainaus kirjasta The end of all evil:

   "Pattern of tyranny

   Tyranny is disguised as culture and law. Everything that evil seeks is the destruction of freedom —to destroy the value of people. The pattern of tyranny is simple. The object is to enslave the minds of a people by creating a culture of obedience. To gain the obedience of people, there is a process that must be taken. This process is the pattern of tyranny.

   War

   Before an authority can be established, war must take place. War is the implementation of violence. It is the tool that evil uses to establish authority. All of history's wars have occurred because of a desire to implement a new authority over people. On the smallest scale, this occurs via a process of threat and acquiescence. Such is the behavior of bullies, thugs, and mafias. On the largest scale, it occurs in violent multi-year battles. Such is the behavior of nations and empires.

   Enemies

   In order to offer people an escape from violence, new authorities teach people that obedience will end war. The design of authority is obedience. Authorities condition people to obedience by promising to protect them from dangerous enemies. Theocracies have used the enemy of blasphemy. The Nazis used the Jews. Communists used the rich. Many, many enemies have been created; but by far the most common is anarchy.

   Protection

   In order to engineer a culture and pervert the free thinking of men, evil must create an enemy. It is not important to tyrants who the enemy is. Tyrants offer protection from these enemies in exchange for obedience. Take careful note that they offer protection, but obedience is mandatory. Whether or not you wish to have the authority over you, you will obey or they will revert to violence. The enemies are only created to ease the burden of obedience from the minds of people. Cultural enemies are an illusion.

   Benjamin Franklin taught that those who give up liberty to gain security will soon have neither. This is not an idle observation. The pattern of tyranny clearly shows that the entire purpose of presenting you with the need for security is to convince you to yield your liberty. That is everything authority wants. The demand for security is raised by those who seek power over you. This is how they create enemies."

   Ei väliä mikä sota tai "sota" tai taistelu, tai mikä ikinä viholliseksi keksitäänkään...

   Poista
 3. Kuulin, että Saksassa on olemassa toimi, että jos sadastatuhannesta ihmisestä 50 on saanut Koronan niin he saavat rajoittaa liikkumista kaupungista ulos ja sisään. Kun lasketaan mitä se on prosentteina niin vain 0,05 % on tarvinnut saada tartunta niin voidaan jo viedä vapaata liikkumista pois. Sanoin tämän keskuteleville sukulaisille, että tämähän on ihan järjetöntä. Siitä tuli pieni väittely ja he toitottivat juuri tuota "yhteistä hyvää" ja "muiden suojelemista" pätevinä syinä tähän. Jos edes yrittää ottaa esiin mahdollisuutta että tilastoja on vääristelty monissa maissa, niin eivät ota kuuleviin korviinsa vaan torjuvat aggressiivisesti. Alkaa masentaa edes yrittää saada ketään järkiinsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kognitiivista dissonanssia ei voi murtaa järkipuheella. Ei kannata pilata sukulaissuhteitaan noilla väittelyillä. Se ei hyödytä ketään.

   Itse suosin sellaista "eikö ole kummallista, että..." -lähstymistapaa. Vähän kuin ihmettelisi ääneen, että minkähän takia ne laskee ampuma-aserikosten uhritkin koronakuolemiksi? Se on pienempi hyökkäys aivopestyn puolustusjärjestelmälle, ja saattaa ehkä kylvää jonkun siemenen.

   Poista
  2. Niinkuin Yuri Besmenov sanoi että nykyään eletään faktojen jälkeisessä maailmassa. Ei faktoilla ole nykyporukalle mitään merkitystä.

   Poista
 4. Tämä median epätoivoinen yritys ylläpitää koronahysteriaa alkaa saada jo koomisia piirteitä.

  https://yle.fi/uutiset/3-11533445

  Jännä virus kun se löytyy vain jätevettä tutkimalla.

  Sairastuneiden ja kuolleiden määrä on tilastollisesti olematon, mutta tartuntoja etsitään väkisin vaikka viemäreistä. Media puhuu jatkuvasti tartunnoista, mutta ei mitään sairastuneista tai kuolleista. Miksi? Koska luvut ovat niin alhaisia, että tyhminkin tajuasi mistä on kyse.

  VastaaPoista
 5. Nyt on siirrytty uutisoimaan vielä enemmän näistä ”altistumisista”, kun kuolemia ja tartuntoja ei juurikaan enää ole. IIK! Satoja altistumisia tapahtumassa x.

  VastaaPoista
 6. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006629665.html

  93 uutta tartuntaa ja kommenttiosiossa kansa suorastaan vaatii rajoituksia. Jos tartuntojen määrä lähtee tuosta vielä nousuun, oli syynä sitten tehostettu testaaminen tai mikä tahansa, niin loppusyksystä on tulossa kaoottinen. Kevään kaltainen massapsykoosi ja lockdownn täysin mahdollinen. Yhdessä YLEn artikkelissa parin viikon takaa puhuttiin olisiko pakko-rokottaminen koronan tapauksessa mahdollinen. Artikkelissa oltiin konsultoitu jotain alan asiantuntijaa ja hän sanoi, että ei ole. Pakko-rokotuslakia voitaisiin hänen mukaansa käyttää vain tilanteessa, jossa virusta olisi käyetty bioaseena jonkun tahon toimesta. Ihan mielenkiintoista mielestäni. Olisiko mahdollista, että covid-19 yritetään laittaa vaikkapa Venäjän syyksi ja alulle panemaksi, ja tätä kautta ajaa pakko-rokotukset läpi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jollain kierolla tavalla jopa toivon, että Suomessakin mennään lockdowniin. Mitä hullummaksi meno menee, sitä enemmän ihmiset saavat punapillereitä. Maailmalla ihmiset ovat heräämässä tähän kusetukseen suurissa massoissa, mutta meillä Suomessa ollaan vielä pahasti horkkaunessa. Tämän kusetuksen täytyy tuntua kunnolla omissa nahoissa, ennen kuin suomalaiset ovat valmiita heräämään.

   Poista
 7. Olen samoilla linjoilla. Suomessakin on kuitenkin kymmeniä tuhansia ihmisiä ”wide awake” ja vielä enemmän ihmisiä, joiden nenään haiskahtaa palaneenkäry, vaikka kokonaiskuva ei olisikaan niin hyvin selvillä.

  VastaaPoista
 8. En tiedä olenko itse noin optimistinem meidän hereiillä olevien lukumäärien suhteen täällä Suomessa. "Olemmehan kuuliaista kansaa" vai miten se meni. Ihanaa kuitenkin jos näin on että meidän määrä on lisääntymään päin. Voihan se olla että me kaikki sulaudumme joukkoon emmekä löydä toisiamme oikeassa elämässä vaikka moni hiljaa kadunkuvassa asioita kyseenalaistaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta loppupeleissä sillä ei ole niin paljon merkitystä isossa kuvassa, että moniko suomalainen on hereillä. Riittää kun maailmalla paska osuu tuulettimeen. Suomi kyllä seuraa sitten automaattisesti perässä. Kun eliitin valheet ja rikokset paljastuvat Euroopan isoissa maissa ja Amerikassa, on peli selvä. Koko heidän valheiden korttitalonsa on rakennettu hyvin hataralle pohjalle (vaikkakin se on hyvin organisoitu systeemi). Koronavirus on ensimmäisiä eliitin rikoksia joka on koskettanut suoranaisesti melkeinpä jokaista maailman kansalaista. Kun koko maailmalle paljastuu, että covid-19 on eliitin orkestroima virus, koko paletti leviää kuin jokisen eväät ja eliitin tuhansia vuosia vanhat suunnitelmat haihtuvat kuin tuhka tuuleen yhdessä päivässä.

   Poista
 9. Näin se etenee:

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/26f84bf8-6a0f-4557-bc04-73b7e66148b5

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallisesti mutta varmasti. Maaliviiva liikkuu maailman tappiin asti, jos ihmiset tietämättömyydellään ja sokealla tottelemisella antavat sen liikkua. Tätä paskapropagandaa tullaan tunkemaan ihmisten tajuntaan joka tuutista niin kauan, että jokaisen tajunnassa on taottuna lähtemättömällä tavalla hallitsijoiden hyväksymä narratiivi ja auktoriteettien tottelemisen ehdoton tärkeys.

   Huvitusta herätti jutun lopussa olevan kyselyn viimeinen kysymys: "Maskien käyttöön pitäisi kannustaa sakoilla" Kannustaa sakoilla? Kannustaa? Sakoilla? No joo, täytyy muistaa, että yksi "eliitin" keskeisimmistä, ja heidän suurille joukoille iskostamansa ajattelu- ja toimintatapa on asioiden päälaelleen kääntäminen. Tuossa on malliesimerkki, kannustetaan sakoilla. Tätä päälaelleen kääntöä saa todistaan, oikeastaan, lähes joka päivä elämässään.

   Poista
 10. Näin se etenee:

  "Viestinnän professori Anu Sivunen arvelee, että maskit ovat tulleet jäädäkseen myös länsimaiseen kulttuuriin. Hänestä olisikin parempi miettiä tapoja parantaa viestintää osa kasvoista peitettynä kuin olla käyttämättä maskia."

  https://yle.fi/uutiset/3-11582548

  Sopeutukaa orjat!

  Jännä että Valtioneuvoston sivuilla lukee näin:

  "Järjestelmällisen kirjallisuuskatsauksen mukaan väestön kasvosuojusten vaikuttavuudesta COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisystä yhteiskunnassa on hyvin vähän tutkimustietoa. Tutkimusnäytön perusteella kasvosuojusten käytön vaikutus hengitystieinfektioiden leviämiseen väestössä on vähäinen tai olematon. Mahdollista vaikutusta on tutkimuksissa vaikeaa erottaa muiden suojatoimien vaikutuksista."

  https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/162266

  Mitään ristiriitaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi käsky käynyt todellisilta päättäjiltä Suomenkin hallitukselle/THLlle tämän maski-asian suhteen. Maskipakko-laki on selvästi tulossa, koska kyseisen lain säätämistä on jo mediassa väläytelty. Sitten kun tällainen ensimmäinen ihmisten itsemääräämisoikeutta rikkova laki on saatu vietyä läpi, niin kynnys tämän asian suhteen on ylitetty, ja voidaan ruveta puhumaan fasistisista pakkorokotuksista. Olen tosin edelleen optimistinen sen suhteen, että paska tulee osumaan tuulettimeen ISOSTI tämän syksyn ja talven aikana. Tätä ennen kuitenkin tilanne tulee pahenemaan viikko viikolta ja rajoituksia lisätään. Nyt kuitenkin myös suomalaiset alkavat pikkuhiljaa heräämään tähän kusetukseen, kun ravintoloiden aukioloaikoja säädetään ja rättejä pakotetaan ihmisten naamoille, vaikka uusia kuolemia ilmenee viikossa yksi tai kaksi.

   Poista
 11. Näin se etenee.

  "Tuore tutkimus: Jos vähintään 80 prosenttia käyttää maskia, koronan ilmaantuvuus laskee merkittävästi"

  https://www.is.fi/tiede/art-2000006667818.html

  ”Tutkijat tuntuvat pikemmin ajattelevan niin, että maskien käyttö vahvistaa esimerkin tavoin ihmisjoukkojen suojakäyttäytymistä ja muistuttaa jaetusta vastuusta. Mutta tämän synnyttäminen vaatii sen, että niitä todella käytetään.”

  Maskit vahvistavat "suojakäyttäytymistä"? Hieman orwellmainen termi?

  "Avoimen tutkimuksen Research-julkaisu kertoi 10. elokuuta julkaistussa artikkelissa tutkimuksesta, jossa käytettiin sekä empiiristä aineistoa että matemaattista mallinnusta. Sen mukaan kasvomaskit laskevat merkittävästi taudin ilmaantuvuuskäyrää, jos käyttäjiä on vähintään 80 prosenttia väestöstä. Jos puolet väestöstä tai vähemmän käyttää maskia, menettää tämä torjuntakeino merkityksensä."

  Mitenkäs niille matemaattisille mallinnuksille kävi keväällä, kun arvioitiin, että 100 000 suomalaista kuolee koronaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkokielellä kyse on siis ihmisten ajattelun ja toiminnan hallinnasta, tai oikeammin paikallaan pidättelystä häpeän ja syyllisyyden kautta. Siksi on keksitty, että ihmiset tartuttavat viirusta, sen sijaan että viirukset tarttuvat, ja että sillä rätillä ei suojata itseä, vaan toisia --> lymytään hiljaa häpeissään pitkin seinänvieriä ja syyllisyyden painaessa harteilla alistutaan toisten määräysvaltaan.

   En ole vielä ymmärtänyt, miten se rätti toimii yhteen suuntaan, muttei toiseen suuntaan?

   Poista
 12. Näin se etenee:

  "Pyysin taksikuskia pitämään maskia – etupenkiltä kuului jäätävä kuittaus"

  https://www.iltalehti.fi/elintavat/a/05de1416-d252-4976-867f-436ff8013e7d

  Varmasti tositarina, eikö?

  Pikkuhiljaa hivuttaudutaan tilanteeseen, jossa maskisuositus ei olekaan enää suositus, jonka mukaan ihminen saa itse valita käyttääkö maskia vai ei. Siitä tulee normatiivinen pakko, jonka rikkomisesta seuraa jotain ikävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä enemmän näitä juttuja lukee, sitä vihaisemmaksi ja surullisemmaksi tulee, syystä. Jos ei, niin silloin kannattaa olla huolissaan.

   "Sanoin, että me takapenkkiläiset olemme töissä lehdessä ja että teemme työksemme juttuja koronaviruksesta ja sen leviämisestä. Jatkoin, että vaikuttaa kyllä siltä, että maskeja kannattaisi kumminkin käyttää tämänkaltaisissa pienissä ja suljetuissa tiloissa.

   Kuski kuittasi, että koronasta kirjoitetaan liikaa ja että tauti ei ole vakava.

   Me takapenkkiläiset vilkaisimme toisiamme ja vaikenimme maskiemme takana. Se oli tietoinen teko: virusaerosoleja leviää ilmaan hiljaa ollessa vähemmän kuin puhuttaessa."

   Niin vai menikö sittenkin vaan jauhot suuhun ja pisto sydämeen? Hyvin näyttää myös koko vouhotuksen viestin syvin olemus menneen perille: suljit suusi, koska orjien vastalauseet omistajien ehtoihin ei ole sallittuja.

   "Emme halunneet myöhästyä sovitusta työkeikasta ja siksi pysyimme tässä taksissa."

   Ihailtavaa suoraselkäisyyttä ja periaatteiden takana seisomista!

   "Laitoin jälkeenpäin palautetta siihen yritykseen, jonka palveluksessa kuljettaja oli."

   Välitöntä sanavalmiutta puolustautua vääryyttä vastaan löytyy!

   Tämä juttu tarjosi kyllä loistavan läpileikkauksen hysteerikkojen psykologiseen tilaan. Lukekaa oikein ajatuksen kanssa.


   Poista
  2. Tälläiset jutut on tehty toisaalta luomaan pelkoa ja vahvistamaan "oikeassaolijoiden" ryhmäidentiteettiä, toisaalta aiheuttamaan surua ja vitutusta epäilijöissä, oletan että kuulut epäilijöihin joten juttu puri sinuun niinkuin aikomus oli. Vastakkainasettelu on päällä joka paikassa sekä valtavirrassa että täällä vinolla puolella. Tämän kaltaisia juttuja ei ylipäätään kannata lukea ollenkaan niinkuin 99%muustakaan valtamedian aivosyövästä, niistä ei saa mitään positiivista irti, eikä mitään oikeaa tietoa,joten miksi kiusata itseään?

   Poista
  3. Sen verran olen hankkinut pelon vastalääkettä, eli tietoa, että tiedän olevani objektiivisesti hyvin pitkälti oikeassa kommenttini kanssa. :D Myöskään mihinkään ryhmäidentiteetteihin en enää pyri, enkä tule pyrkimään.

   Kyseiset tuntemukset eivät aiheudu näistä aivo-oksennusista, vaan siitä, että jutun kaltainen ajattelu ja toiminta on ihan tosielämää yllättävän monesti, johtuen tahdonalaisesta tietämättömyydestä ja pelkuruudesta. Näitä on sitten toiseen suuntaan päästään vialla olevien helppo käyttää orjina, ja mikä kaikkein surullisinta, sen ovat omasta tahdostaan ansainneet. Me muutkin ketkä ei sitä tahdota, tullaan viemään ennemmin tai myöhemmin mukana.

   En myöskään lähtisi aliarvioimaan näiden aivo-oksennusten voimaa muokata ihmisten ajattelua ja toimintaa.

   Tällä hetkellä vallitseva tilanne ei koskaan olisi ollut mitenkään mahdollinen ilman valtavirran mediaa ja ihmisten lähes sokeaa uskoa siihen.

   Niin kauan kun pyrkii pelkkään positiiviseen, saa pahantekijät touhuta häiritsijöiltä rauhassa.

   Sitä paitsi sainhan tuosta positiivistakin irti, nimittäin hyvän syväluotaavan analyysin hysteerikkojen psykologisesta tilasta. Saamatta olisi jäänyt, jos olisin ajatellut ettei tällästä aivo-oksennusta jaksa lukea.

   Poista
  4. Know thy enemy.

   Sen takia näitä juttuja vaan pitää välillä lukea.

   Poista
  5. Se pelottelu ja ri:n vahvistus on tarkoitettu ihmisille jotka ottavat valtamedian koronatarinan todesta:
   -käyttävät maskia
   -odottavat rokotetta
   ,eli suurin osa ihmisistä, en laskenut H.O:ta siihen ryhmään, jos uutinen herättää vihaa tai surua sen toinen kärki on osunut. Surullinen tai vihainen ihminen ei kykene ajattelemaan selvästi. Yleensä kun tälläinen propaganda pläjäys rakennetaan on siinä monenlaista särmää jolla tarttua erilaisiin kohderyhmiin.
   Positiivisuus ja rakkaus ovat elämää eteenpäin vieviä voimia eikä niitä voi koskaan olla liikaa, ja en tarkoita hymyillen kaiken pahan kieltämistä. Tässä nyt on vain tämä yksi elämä ja sen eläminen hampaita kiristellen ei oikein huvita, elän omien periaatteideni mukaista elämää parhaan kykyni mukaan, en työnnä päätäni pensaaseen ja pahantekijät kohtaan silmästä silmään. Se kaveri joka sieltä peilistä katsoo on se ainut johon voit varmasti vaikuttaa, tärkein, ja kaiken alku ja loppu.
   Vihollisen tunteminen on kyllä tärkeää, mutta kyseinen juttu ei tuonut siihen mitään uutta.

   Poista
 13. Itsekin menin halpaan kun 2015 invaasio alkoi, luin valtamediasta juttuja kultamunista ja moniosaajista, ihmisistä jotka ponnistavat Suomen nousuun, pyyhkivät tulevaisuudessa perseeni ja työntävät velliä suuhun, vastamediasta loputtomasti juttuja kyseisten hemmojen perseilyistä.
  Jossain vaiheessa oli tosi lähellä ettei otsasuoni revennyt,stressitasot tapissa ja vitutus jatkuvasti päällä.
  Onneksi tajusin riittävän ajoissa, että äijäähän viedään kuin pässiä narussa, muutin suhtautumista ja elämä palasin uomiinsa. Nykyään luen juttuja valtamediasta lähinnä saadakseni makoisat ja tervehdyttävät naurut, perhekin välillä ihmettelee mitä se käppäukko sohvannurkassa hirnuu, luempahan vaan ilta-paskaa😂

  VastaaPoista
 14. Näin se etenee:

  https://pbs.twimg.com/media/EmNKYbgXEAAkePc?format=jpg&name=large

  VastaaPoista
 15. Näin se etenee:

  "Nuoria kannustetaan kasvomaskien käyttämiseen some-kampanjalla.

  Espoon, Vantaan ja Helsingin kaupungit yhdessä Omnian, HSL:n, Husin ja Tyksin kanssa kehottavat kaikkia nuoria käyttämään kasvomaskia julkisilla paikoilla.

  Toimijat kannustavat nuoria kokoamaan kaveriporukan yhteen ja tekemään oman version #maskigäng-videosta TikTokiin.

  – Kirjoita TikTokin hakukenttään maskigäng ja katso muiden kaveriporukoiden videoita siitä, miten julkisilla paikoilla hengailu onnistuu myös korona-aikana. Kokoa sitten oma jengisi yhteen maskit kasvoilla, ja kuvatkaa oma versionne videosta TikTokiin käyttämällä #maskigäng-ääniraitaa, kannustetaan tiedotteessa."

  https://www.mediuutiset.fi/uutiset/mu/4f4709f4-e0e4-42a5-9a88-6148f054fbfe

  Kuinka pitkälle tämä propaganda voi mennä, ennen kuin suomalaiset heräävät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa kansasta on jo aivopesty. Vaikka toisit niille faktaa pöytään niin ei auta. Ja näinhän on tehtykin, ei virus ole osoittautunut vaaralliseksi, mutta mieli kun on käännetty johonkin asentoon niin vaikea se on enää korjata. Olen itse kahden vaiheilla, kumpaan suuntaan tämä hulluus kääntyy.

   Poista
 16. https://yle.fi/uutiset/3-11654796

  Ihme ja kumma, Yle julkaisi uutisen tanskalaistutkimuksesta jonka mukaan maski ei juuri suojaa käyttäjäänsä koronatartunnalta. Ja kuten asiaan kuuluu, heti on joukko "asiantuntijoita" epäilemässä kuinka tutkimus on tehty virheellisesti. Sanoisivat edes suoraan että ainakin lopputulos on ehdottomasti virheellinen.

  VastaaPoista
 17. Seuraan parhaillaan korkeakouluopiskelijoille suunnatun Jodel-sovelluksen äänestystä siitä että aitko ottaa koronarokotteen. Tällä hetkellä jo 60% on sitä mieltä ettei ottaisi. Luulen että ihmiset on todella alkaneet herätä tähän vedätykseen ja ajatella jo hieman omilla aivoillaan. Peliä ei olla missään nimessä vielä menetetty, pitää vain jaksaa tuoda näitä asioita ihmisten tietoisuuteen. Kyllä se kääntyy kun käännetään!

  VastaaPoista
 18. Kuunnelkaa asiantuntijoita!

  https://www.zerohedge.com/medical/top-pathologist-claims-covid-19-greatest-hoax-ever-perpetrated-unsuspecting-public

  VastaaPoista
 19. katselin netflixistä minisarjan midaksen käskyläiset. M oli tietysti midaksen käskyläisten tunnus ja yhtiö josta sarja kertoo oli tietysti myuös M tunnuksellinen.

  kertoo melko peittelemättömästi, miten ylemmällä tasolla M tunnuksellisessa organisaatiossa edetään ja millaiset ihmiset siellä etenee.

  suosittelen.

  VastaaPoista
 20. Näin se etenee:

  Alma Hätönen suivaantui kauppareissulla huonokäytöksiseen perheeseen - julkaisi tiukan viestin maskien käytöstä

  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/50cafb35-07cc-4654-8abb-b5ce864acc3e

  VastaaPoista
 21. Tuosta on jo suhteellisen lyhyt matka avoimeen vihaan.

  Nyt Paavikin on liittynyt kuoroon soimatakseen meitä väärin käyttäytyviä:

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7e6e9c68-b107-4a0e-ac23-9a5891896656

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "– Jotkut ryhmät osoittivat mieltään, kieltäytyivät pitämästä etäisyyttä ja marssivat matkustusrajoituksia vastaan ikään kuin hallitusten ihmisten hyväksi tarkoittamat toimenpiteet olisivat muodostaneet jonkinlaisen poliittisen hyökkäyksen autonomialle tai henkilökohtaiselle vapaudelle, paavi kirjoittaa kummastellen kirjassaan."

   Tyrannien puhetta. Miten yllättävää.

   Poista
 22. Näin se etenee:

  Jättikysely julki: 32 prosenttia ei käytä säännöllisesti kasvo­maskia – tällaisia syitä esitettiin: ”En halua olla erilainen”

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007640461.html

  Materiaalia joukkokäyttäytymistutkijoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä mikään suuri juttu, mutta pisti epäilyttämään tuossa artikkelissa oleva pylväsdiagrammi (väliotsikon "Käytätkö säännöllisesti kasvomaskia" alla), joka mielestäni selvästi painottuu alle tarjotun 68% ("kaikki vastaajat"), mikä ymmärtääkseni pitäisi olla muiden pylväiden keskiarvo.

   Laskettuani yhteen muut pylväät (19 kpl) sain summan 1182, mikä jaettuna tuolla 19:llä on kuin onkin vain noin 62,2, eikä 68. Tästä seuraa, että artikkelin otsikkoa on mitä ilmeisimmin "pyöristetty" agendan suuntaisesti: tutkimuksen mukaan maskia "ei käyttäviä" on 38% (100-62), eikä 32% (100-68), kuten otsikossa tarjotaan (kas kun ei 33).

   Poista
 23. Näin se etenee:

  Valtiosääntöasiantuntija: Maskipakko saataisiin säädettyä viikossa, koska pykälät ovat olemassa – pääministeri torjui idean viimeksi keskiviikkona

  https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/5145820/Valtiosaantoasiantuntija+Maskipakko+saataisiin+saadettya+viikossa+koska+pykalat+ovat+olemassa++paaministeri+torjui+idean+viimeksi+keskiviikkona

  Olemme tämän prosessin siinä vaiheessa, jossa Marin näyttelee vastahakoista maskipakon suhteen. Seuraava vaihe on se kun media ja "hyvät ihmiset" alkavat kritisoida Marinia asiasta. Lopulta Marin "joutuu taipumaan" asiassa ja maskipakko säädetään suurten suosionosoitusten kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/04f52098-904f-49ca-96f8-d00b463e5df1

   Poista
 24. Näin se etenee:

  https://twitter.com/JanAxberg/status/1332424943695519744

  Nyt näitä maskipakkoa vaativia ihmisiä alkaa tulla. Aivan suunnitelman mukaan.

  VastaaPoista
 25. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8b010dc1-f731-46a6-a2cb-e208c79cb167

  Yllättyneet ilmoittautukaa.

  VastaaPoista
 26. Näin se etenee:

  Kysymys maski­pakosta jakaa suomalaisia: 44 prosentin mielestä pakko pitäisi säätää, 41 prosenttia päin­vastaista mieltä

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007680114.html

  VastaaPoista
 27. Tämä maskihysteria alkaa saada jo todella koomisia muotoja.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/asiantuntija-kertoo-tavan-joka-voi-tehda-kasvomaskista-entista-tehokkaamman/8036634

  Miksei sitten saman tien kolme maskia päällekäin? Varmasti tehokkaampi kuin kaksi? Tai hei, entäs jos laitettais neljä maskia päällekäin? Tai viisi? Jos logiikka on se, että mitä enemmän maskeja sitä enemmän suojaa, niin eihän sitä nyt kahteen maskiin kannata jättää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikista tehokkain tapa näille idiooteille on että liimaa pikaliimalla nenän ja suun kiinni

   Poista
 28. Jotenkin tuntuu että tuo Anteron linkkaama tuplamaskin käyttäminen on meille kettuilua, vähän sama kun se kupoli pään päällä. Ehkä ihmiset ovat niin peloissaan, että kaikki menee läpi. Ihan uskomatonta että tuollaista julkaistaan uutisissa.

  VastaaPoista
 29. Suunnitelma etenee:

  "Kauppakeskus Itis linjasi maskipakon – some tulvii kommenteista"

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a8966fd9-75d0-4d7e-93d6-24eceee724da  "Toivomme, että se muuttuu ymmärrykseksi. Tavoite on saada ihmiset kantamaan kortensa kekoon yhteisessä yhteiskunnallisessa vastuussa. Haluamme nostaa itsemme ehkä ennakkoesimerkiksi. Toivottavasti muut seuraavat perässä, hän sanoo."

  VastaaPoista
 30. Näin se etenee: "Myös HSL:n liikenteeseen maskipakko lauantaina"

  https://yle.fi/uutiset/3-11831666

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juholla hyviä pointteja:

   https://tokentube.net/view?v=1194326014

   Eli kun liikutte julkisilla, riittää kun sanoo "minulla on terveydellinen este maskin käytölle", ja se siitä.

   Sellainen "pakko" taas.

   Poista
  2. Terveydellinen syy hyvinkin nimittäin mielenterveydellinen, haluan pysyä järjissäni 🤣

   Poista
  3. Toi Gareth Icke on hyvä äijä kanssa. Joka perjantai tulee katsottua hänen ja Davidin ”dot-connector videocast”. Icken omilla nettisivuilla julkaistaan.

   Poista
  4. David Icke, Max Igan ja Jeff Berwick on kyllä tässä koronataistelussa ollut isossa äänessä.

   Poista
 31. Maskipsykoosissa ollut uhkasi veitsellä maskitonta:

  "Espoon kauppakeskus Sellossa tapahtui lauantaina uhkaava välikohtaus, kun mies huitoi veitsellä ilman maskia ruokakaupassa ollutta asiakasta. Välikohtaus tapahtui kello 21.45.

  Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen yleisjohtaja, rikoskomisario Jyrki Kallio kertoo Iltalehdelle, että henkilöt eivät olleet toisilleen entuudestaan tuttuja.

  Miehen uhkailuun veitsellä syynä oli yksinkertaisesti suivaantuminen toisen asiakkaan maskittomuudesta."

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f773ac32-bf7a-468b-b2d9-472e3a6e711a

  Tämä oli odotettavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kokoontumisrajoituksia rikottiin
   Länsi-Uudenmaan poliisia työllistivät pääsiäisviikonloppuna Espoossa myös kahdet yksityisjuhlat, joissa oli tällä hetkellä voimassa olleisiin kokoontumisrajoituksiin nähden liikaa ihmisiä.

   Espoossa yksityisissä juhlissa oli paikalla noin 40 henkilöä, jotka olivat kokoontuneet vuokrattuun tilaan ja aiheuttivat lähiseudun asukkaille häiriötä. Myös Karkkilassa juhliin oli saapunut noin 40 henkilöä.

   Poliisin mukaan juhlijat olivat enimmäkseen nuoria aikuisia. Poliisi lopetti molemmat juhlat."

   Aika paljon on tosiaan vapauksista jäljellä kun hauskapitokin on kielletty.

   Poista
  2. Sen takia ne maskit, turvavälit, sosiaalinen(huomaatkaa sana, siinä se jo kerrotaan)eristäytyminen, kokoontumiskiellot, entenkin tanssi- ja laulukielto kaikessa naurettavuudessaan on niin tärkeitä tyranneille, koska yksinolo (etenkin jatkuvassa pelkopropagandapommituksessa) ilman positiivista vuorovaikutusta ja yhteisiä muiden kanssa koettuja positiivisia kokemuksia murskaa ihmisyyden ja ilon, ihmistä eteenpäin vievän elinvoiman ja ihmisen rajattoman potentiaalin. Hauskanpito ja vuorovaikutus on elintärkeä osa ihmisyyttä.

   Yksinkertaisesti tehdään ihmisestä yksinäinen, heikko, arvoton, tahdoton ja alistuvainen pelkuri, kun se ei saa olla mitä se on.

   Poista
  3. Hyvä huomio. Lisäksi kokoontumisrajoituksilla pyritään nitistämään yksi valtakoneiston pelkäämä peikko, laajamittaisen vastarinnan syntyminen mm. mielenosoitusten muodossa.

   Poista
 32. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kasvomaski-alakoululaisille-lastentautien-ylilaakari-tyrmaa-hus-johdon-kummallisen-suosituksen-emme-kannata-tata-missaan-tapauksessa/8109110

  VastaaPoista
 33. Melko epätoivoista:

  https://www.bitchute.com/video/FjuSjGC7weLP/

  VastaaPoista
 34. Totuus tulee esiin pala palalta:

  https://www.verkkouutiset.fi/emeritusprofessori-visiirien-kaytto-on-huijausta/

  VastaaPoista
 35. Kamalan vaarallisia koronadenialisteja nuo ahvenanmaalaiset. Vähän niin kuin ruotsalaiset ja tanskalaisetkin.

  "Ahvenanmaa poisti maskisuosituksen – muualle Suomeen ei edes suunnitelmaa"

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/184f88d1-0294-4187-ba87-817c09ce0185

  VastaaPoista
 36. Ivan puki sanoiksi juuri sen mitä itsekin ajattelin:

  https://twitter.com/ivanpuopolo/status/1443811214048604160

  "Tähän saakka Suomessa on ollut maskisuositus, mutta tästä eteenpäin maskin käyttö on kuulemma kansalaisten oman harkinnan varassa.

  Ok."

  VastaaPoista
 37. Hyvin on propaganda purrut:

  "Moni käyttää edelleen kasvo­maskia, vaikka THL:n suositus muuttui – ”Maskista on tullut automaatio”"

  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008309162.html

  Joten absurdi uutinen, kun lukee yksityiskohtia:

  "Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) muutti suositustaan viime torstaina niin, että maskin käyttö perustuu nyt pääosin ihmisten omaan tilannekohtaiseen harkintaan."

  Niin mitenkäs se sitten oli aiemmin?

  Tai sitten tämä:

  "VR:N henkilökunnan havaintojen mukaan maskien käyttö junissa vähentyi viikonlopun aikana jonkin verran.

  ”Tarkkaa mittausta asiasta ei ole, mutta tämä on henkilökunnan arvio. Vaikutus on ollut nähtävissä THL:n viime viikon linjauksen jälkeen”, Julia Stolp VR:n viestinnästä sanoo.

  VR:n junissa on silti edelleen maskipakko, ja asiasta muistutetaan junissa.

  ”Toivomme, että maskipakkoa voisi lieventää jossain vaiheessa suositukseksi. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja myös asiakkaiden toiveita toki”, kertoo Stolp."

  Että mitenkä? Toivovat, että maskipakko, joka ei oikeasti ole pakko vaan suositus, voitaisiin lieventää suositukseksi? Varsinainen viestinnän multitalentti tämä Stolp.

  VastaaPoista
 38. "Koronarajoitukset helpottavat, mutta Krista Pärmäkoski ei luovu maskista – aikoo jatkaa käyttöä uransa loppuun asti"

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronarajoitukset-helpottavat-mutta-krista-parmakoski-ei-luovu-maskista-aikoo-jatkaa-kayttoa-uransa-loppuun-asti/8253988

  "Krista Pärmäkoski aikoo pitää maskia koko urheilu-uransa loppuun asti. 30-vuotias hiihtotähti haluaa vältellä yleiskuntoa heikentäviä virustauteja."

  Pitäisiköhän Kristan katsoa siihen maskipaketin kylkeen?

  https://pbs.twimg.com/media/EcuNfaCWkAAxzb5.jpg

  Tekee varmaan tosi hyvää kestävyysurheilijalle rajoittaa jatkuvasti hapen saantia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se vastaa korkeanpaikanleiriä ja EPOa kun ei saa happea? ':D Tosin ne muoviretaleen oheisaineet voi ehkä häiritä, mutta ei se varmaan haittaa, kun on löytynyt halpa ja kätevä alppimajan korvike naamalle.

   Poista
  2. Myöskään presidentti Niinistö ei tiedä, että maskit eivät suojaa käyttäjäänsä.

   https://twitter.com/orwells_cat/status/1446880910176043009

   Poista
 39. https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/877d0cf8-6bad-4e8a-869e-633e07b3cba3

  Näähän piti olla jotain toissijaista kulkutautimyönteisten tiedevastaisten epätieteellistä mutuilua joka kalpenee tieteellispoliittisen rationaalisen faktan rinnalla?

  Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuo citizenshield-hanke. Aika ilmiselvää yhteiskuntasuunnittelua.

  VastaaPoista