keskiviikko 12. elokuuta 2020

Ben Swann: Yale Study To Manipulate Americans Into Taking C0VlD Vaccine


Ben Swann esittelee tulevat manipulaatiokikat, joilla koronarokote saadaan myytyä.Voidaan olla melko varmoja siitä, että näitä vastaavia manipulaatiometodeja tullaan käyttämään myös Suomessa.

Mitäs se propagandan isänä tunnettu Edward Bernays sanoikaan?
“The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country.

We are governed, our minds are molded, our tastes formed, our ideas suggested, largely by men we have never heard of. This is a logical result of the way in which our democratic society is organized.” - Edward Bernays (Propaganda, kirjan ensimmäiset lauseet)

3 kommenttia:

 1. Korjatkaa ihmeessä jos suollan nyt paskaa, tuli pohdittua että jos virus joka on yksikertainen ja erittäin muuntautumiskykyinen mutta tarvitsee kumminkin kantajan elääkseen ja levitäkseen, tarttuu "rokotettuun" jota ei kykene sairastuttamaan(levitäkseen),se pyrkii mutatoitumaan saavuttaakseen tavoitteensa.
  Kyseessähän on loputon rahasampo uuteen muunnokseen uusi piikki, uusi muutaatio ja taas uusi piikki...loputtomasti. Voiko tässä käydä niin että tarpeeksi monen mutaation jälkeen(taistellessaan "rokotuksia"vastaan) virus on vahvistunut niin että rokottamaton tartunnan saadessaan siirtyy suoraan oikosääristen osastoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oma näkemykseni on se, että koko SARS cov2 -virusta ei ole olemassa. Täten ei ole olemassa myöskään ainuttakaan väitettyä virusmuunnosta. Rokote on feikkirokote, jonka ei ole tarkoituskaan suojata miltään. Rokotteella on joku aivan toinen tarkoitus (Jotain tekemistä ihmisen geenimuuntelun, kontrollin ja depopulaatio-agendan kanssa). Rahasta tässä tuskin on myöskään kyse. Eliitillä on loputtomasti rahaa, koska ovat käytännössä keksineet rahan. Joitain eliitin juoksupoikia saattaa ehkä raha kiinnostaakin, mutta itse eliitin eliitille raha on ollut aina vain yksi hallintamekanismi.

   Poista
  2. En tarkoittanut korona virusta vaan virusta ylipäätään, kyllä joka vuosi joku virus jyllää(normiflunssa) itsekin sen viime keväänä sairastin, uudet"rokootteethan eivät ole rokotteita laisinkaan termin vanhan merkityksen mukaan.
   Kausiflunssa rokotteet eivät ilmeisesti mene niin hyvin kaupaksi kuin on oletettu, joten toimintaa on muutettu (nimi,tarina ja pelkokamppanja). Raha sinänsä ei merkitse eliitille mitään muuta kuin juuri hallintamekanismia. Myös mainitsemasi mekanismit ja tarkoitusperät jotka on ehkä liitetty kokeelliseen rokotteeseen ovat hyvinkin mahdollisia spekulaatioita. Joskus itsekin pohtinut mitä näillä"rokotteilla" halutaan saavuttaa, ei mennyt kovin kauaa ennen kuin aivot lähtivät kunnolla laukalle😂

   Poista