maanantai 26. lokakuuta 2020

Bidenin rikokset paljastumassa - valtamedia vaikenee täysin

Joe Bidenin ympärillä on viimeiset pari viikkoa vellonut valtava poliittinen skandaali, jota demokraattipuoluetta suojeleva media (mukaan lukien koko suomalainen valtamedia) ei suostu käsittelemään. Yksikään suomalainen valtamediaa edustava taho ei ole käsitellyt tätä korruptiovyytiä, joka alkoi paljastua Hunter Bidenin (Joen poika) läppäriltä löytyneestä sisällöstä. 

Median täydellinen vaikeneminen aiheesta paljastaa valtamedian puolueellisuuden ja epärehellisyyden todella selkeästi. Jos tarina koskisi Trumpia ja hänen poikaansa, median toiminta olisi takuuvarmasti täysin päinvastaistaista. Kaava on selkeä: Trumpista kaivetaan väkisin kaikkea negatiivista, mutta Bidenin ilmiselvästä korruptiosta ollaan täysin hiljaa.

Koska valtamedia ei aihetta käsittele, se on jäänyt muiden harteille. Olen jo pitkään pitänyt yhtenä Suomen parhaana journalistina Riikka Söyringiä, joka kirjoitti Avoin Media -sivustolle pitkän, hyvin lähteistetyn ja laadukkaasti laaditun raportin tästä hyvin laajasta ja monimutkaisesta Bidenin perheen ympärille syntyneestä kuviosta. 

Suosittelen perehtymään huolella:

https://avoin.media/2020/10/24/bidengate-politiikan-harmaa-talous/

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, miten kauan valtamedian täydellinen radiohiljaisuus tästä aiheesta jatkuu. 

Söyringin raportti käsittelee vain Bidenin korruptiota. Toinen täysin oma lukunsa on Hunter Bidenin läppäriltä löytyneet kuvat ja videot seksistä alaikäisten kanssa. Moni materiaalin nähnyt toimittaja on kuvannut sisältöä kuvottavaksi. FBI:llä on ollut tämä sama materiaali vuoden, mutta jostain syystä asialle ei ole tehty mitään. 


4 kommenttia:

 1. Hiljaisuus jatkuu tappiin asti, nyt on liian myöhäistä kääntää kelkkaa.
  Riikasta et voisi olla enempää oikeassa, yksi tämän hetken parhaimpia journalisteja, valtava työmäärä jokaisen jutun takia, ymmärrettävää tekstiä, lähteet esillä, ei voi kuin vuosia hänen juttujaan lukeneena ihmetellä miten hän jaksaa kerta toisensa jälkeen ryhtyä kaivelemaan paskakasoja joihin ns.palkkaa nauttivat toimittelijat eivät suostu koskemaan.

  VastaaPoista
 2. No nyt ilmestyi toinen hyvä juttu aiheesta:

  https://www.suomenuutiset.fi/liikekumppani-vahvistaa-joe-biden-oli-mukana-poikansa-kiina-diileissa/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkoa jutulle, josta muu suomalainen media ei halua puhua:

   https://www.suomenuutiset.fi/vaalit-ovella-bobulinski-kohu-kiihtyy-bidenin-perheen-kiina-suhteet-paivanvaloon-pulizer-voittajaa-vaadittiin-poistamaan-jutustaan-biden-kritiikki-irtisanoutui/

   Poista
 3. Sentään jotain löytyy tästä aiheesta:

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lasse-karkkainen/maailman-suurin-poliittinen-skandaali/

  VastaaPoista