tiistai 1. kesäkuuta 2021

Moi ja symboliikka


Tähän aikaan vuodesta tämä hahmo esiintyy TV:ssä melko tiheään.


Moi-mörkö


Mitähän lienee ollut mainostoimistolla mielessä?


Vapaamuurarisymboliikkaa: pyramidi ja silmä


Huomatkaa myös mörön hampaat. Kolme kolmiota (33)


Vapaamuurarisymboliikkaa: 33


Liittyypä tähän pieni sanaleikkikin. "Moi" on ranskaksi sama kuin englanniksi "I", eli "minä". 

Miten "I" lausutaan?9 kommenttia:

 1. Kolmesta kolmiosta tulikin mieleen kaikkien bonuskorttiuskovaisten Mekka, kotoinen Prisma, jonka logon varmaan kaikki tuntevat.

  https://images.app.goo.gl/4GMJdYwAs2CLAW8Q9

  Mielenkiintoinen "sattuma" muuten, että ainakin Pohjois-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja Juha Kivelä ja evp. markkinointijohtaja Tuomo Moilanen ovat Hymy-lehden listauksen mukaan vapaamuurareita. Kuinkas sattuikaan. Joensuusta löytyy muuten myyntipinta-alaltaan Suomen toiseksi suurin Prisma heti Kannelmäen jälkeen, ihan vain vinkkinä jos paikalliset nähtävyydet kiinnostaa 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhani Julin kertoi osuuskaupan johdon vahvoista siteistä muurariliikkeeseen. Julinille sattui outo onnettomuus vähän TV7:n haastattelun jälkeen mökillään Posiolla ja häntä ei ole enää. Minkäköhän takia osuuskaupan kaavoituksen helppoudesta on ollut porinaa, kun kunnanvaltuustot ovat täynnä pyrkyreitä.

   Poista
 2. Tämän päivän iltasanomissa oli juttu Bidenin ja Putinin tapaamisessa, jossa kuvitus oli mielenkiintoinen: Putin vasemmalla, Biden oikealla ja keskellä kolmio, jossa valo ylhäällä. Ihan kuin joku yrittää muistuttaa meitä että Biden ja Putin ovat saman kolmion kaksi puolta.

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008059009.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vladimir ”New world order worships Satan” Putin. Kontrolloituja oppostitoita on kyllä olemassa mielinmäärin, mutta ehkä epäjohdonmukaiseen vainoharhaisuuteenkaan ei ole kovin viisasta vajota. Putinkaan ei varmasti ole mikään pyhimys - sitä en väitä. Harva maailman johtaja on, mutta mielestäni on aika selvää, että esimerkiksi Putin, Bolsonaro ja Trump ovat selvästi globalistien agendaa vastaan.

   Poista
  2. Trump ja Putin esim tunkee sitä piikkiä joka tuutista, miten he ovat mitään agendaa vastaan?

   Poista
  3. Kyse on paljon enemmästä kuin yhdestä piikistä. Mitä Venäjään tulee, länsimaalaisten tiettyjen piirien ikiaikainen haave on ollut ja on hyökätä Venäjälle ja valloittaa se. Monihan sitä on yrittänyt, Napoleonista Hitleriin, mutta epäonnistunut kerta toisensa jälkeen. Tämä valtava, luonnonrikkauksiltaankin suuri maa kiinnostaa monia.

   2000-luvun vaiheilla globalistit yrittivät saada oman miehensä Mihail Hodorkovskin Venäjän peräsimeen, vaan Putte vesitti koko hankkeen ja äijä pantiin vuosiksi telkien taakse miettimään syntyjä syviä. Vapauduttuaan hän pakeni välittömästi ulkomaille, asuu Euroopassa nykyään. Venäläisistä ja heidän edesottamuksistaan voi olla montaa mieltä, mutta se on varmaa että noin vain sitä maata ei kaapata, edes taloudellisesti.

   Putin ja Bolsonaro ovat selkeästi kivenä globalistien kengässä, siksi et kuule juuri koskaan mitään positiivista uutista näiden johtajien kotimaista. Kai siellä nyt jotain hyvääkin tapahtuu?

   Suomikin on tässä mielessä puolensa valinnut, tosin ei kansalaisten tuella vaan korruptoituneiden poliitikkojen suhmuroinnilla. Natossa jo käytännössä ollaan, ja jatkuva vihanlietsonta itänaapuria kohtaan on valtamediassa käynnissä.

   Venäläisistä ei tarvitse pitää, mutta heidän kanssa olisi hyvä tulla toimeen. Minusta on suoranaista typeryyttä että suomalaiset ovat käytännössä ajaneet alas idänkaupan, kun vieressä on 140 miljoonan asukkaan maa jossa ei osata valmistaa edes kunnollisia kynsileikkureita (kerran ostin, roskiin menivät). Siinä mielessä Kekkonen oli suoranainen nero, elintaso nousi tasaisen varmasti 50-70- luvuilla pitkälti idänkaupan ansiosta.

   Pikkuhiljaa alkaa yhä suuremmalle joukolle Suomessakin valjeta, mikä katastrofi globalismia kohtaan pyllistely ja varsinkin euroon liittyminen on ollut, eritoten tavallisen ihmisen näkökulmasta. Kaikilla mittareilla mennään alaspäin, julkiset palvelut huononevat, palkat eivät nouse, työttömyys on jatkuvaa, valtionvelka kasvaa koko ajan jne jne. Kaiken lisäksi hallintokoneisto ottaa yhä tiukempaa otetta uusine veroineen, nyt puhutaan jo EU- veroista. Hyvinvointivaltiolle voidaan kohta keksiä muistovärssyjä, jos suunta ei muutu.

   Poista
  4. Ja kaikki ne, jotka eivät usko liskoihmisten olevan cabalin ytimessä, eivät ole silmissäni oikeita salaliittoteoreetikkoja, koska eivät näe koko totuutta, ja täten heidän työnsä ja teorisointinsa on täysin turhaa...

   Sama logiikka. Maailma ei ole mustavalkoinen. On myös välimaasto.

   Poista
  5. Jotenkin on vain vaikea uskoa, että henkilö joka on päästetty noinkin "korkeaan" virkaan kuten Putin tai Trump, että he olisivat oikeaa oppositiota. Miksi heistä ei olisi muka pystytty hankkiutumaan eroon jo aika päiviä sitten, jos heillä olisi aitoa motiivia vastustaa deep statea? Tai sitten heidän on täytynyt olla järjettömän hyviä näyttelemään olemaan samalla puolella, kunnes virassaan ovat uskaltaneet päästä hieman "sammakoita" eli totuuden jyviä suustaan. Deep statellä on käytännössä melkein absoluuttinen valta ihan kaikessa, niin luulisi, että he voisivat kaikessa hiljaisuudessa vetää nuo kaksi möläyttelijää pois parrasvaloista, jos he olisivat milään tavalla aidosti uhkaavia.

   Poista
  6. Tämä on hyvä esimerkki aiheesta, josta voisi väitellä loputtomiin. Meinasin tehdä "suomikaksneloset" jo ensimmäisen vastakommentin jälkeen, koska ei ollut vaikea arvata miten tässä käy.

   Aihe on sinänsä ihan mielenkiintoinen, mutta ottakaapa nyt kaikki askel taakse. Kukaan meistä ei voi vielä varmuudella tietää mikä on totuus tästä asiasta, joten mitä järkeä aloittaa sitä loputonta vääntöä? Tämä blogi on väärä paikka näille kehää kiertäville väittelyille. Sen takia tämä ketju menee nyt kiinni.

   Aika tulee näyttämään mikä on totuus. Wait and see.

   Poista