perjantai 8. heinäkuuta 2022

Sakari Peltola: Manipulaation ja joukkohysterian historiaLue myös: Joukkohysteria ennen ja nyt

5 kommenttia:

 1. Demokratiaa uhkaava kuuliaisuus

  https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008938256.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden tällaisen kolumnin kun julkaisee ja 99 sellaista juttua jotka vaativat kuuliaisuutta, pysymään ruodussa ja demonisoivat toistamieltä olevia, voidaan kai puhua moniäänisestä julkaisusta😂

   Poista
 2. Toinen mielenkiintoinen luento Sakarilta:

  "Ravitsemussuositusten hämärä historia"

  https://www.youtube.com/watch?v=beNuQUzHobY

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä vinkistä. Musta tuli ihan Sakarin fani. Tää mies on kultaa. Parhaat höpinät tulee traktorin hytissä maailmaa pohtien. Hänen lähestymis tapansa asioihin on niin maanläheinen ja maalaisjärkinen, että kyllä monen tutun matrix kuplat on puhjenneet, kun näitä videoita on laittanut jakoon.

  Samoin Antero V sinun blogisi on todellinen totuuden torvi. Vuosia jo fanittaneena. Kiitos. Mikään ei kiukuta vastapuolta kunnon väittelyssä, kuin linkata sun sivuille linkki, et "Katsoppa ystävä tuolta vähän asiaa!"
  Sitten sieltä tulee vastapallona se tyypillinen salaliitto syyttely itkuvirsi ja silloin tietää, että väittely on voitettu. EES putsasi jälleen pöydän. (Drop the mic)

  EES on legendaarinen ja niin hyvin tehty. Täällä on kaikkea ja loogisesti järjestyksessä. Edelleen niin ajan hermolla. Hyvää työtä. Symbolibingot on mun suosikit. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miettisin tuota fanittamista vielä uudelleen.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/09/rokotettujen-immuunipuute.html?showComment=1631258551106#c3197016115547318886

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/05/michael-tsarion-sotureista-suurin.html

   Arvostamisessa, kunnioittamisessa tai vaikka toisen kykyjen tai työn ihailemisessa ei ole tietenkään mitään väärää. Mutta fanittaminen on eri asia. Sitä minä en suosittele.

   Poista