sunnuntai 21. toukokuuta 2023

Ei voi olla mitään korruptiota!


Ylellä on taas suuri tarve vakuuttaa suomalaiset siitä, että vapaamuurariuteen ei liity mitään korruptiivista:

https://yle.fi/a/74-20032369"Vapaamuurareiden on epäilty myös esimerkiksi harjoittaneen niin sanottua Hyvä veli -toimintaa, eli soluttautuneen korkeisiin asemiin edistääkseen omaa etuaan.

Nylanderin mukaan tämän kaltainen toiminta ei heidän sääntöjensä mukaan ole sallittua.

– Jos ajatellaan näitä meidän opetuksia, niin kaikki tuonkaltainen toiminta on kiellettyä. Meidän näkemyksemme mukaan tällaiset luulot eivät voi pitää paikkaansa."


Alkaako olla jo vähän noloa?

Hyvä veli -toiminta on meidän säännöissä kielletty! Ei tuollaiset luulot voi pitää paikkaansa! Ei mitenkään voi! Eihän nyt kukaan voisi sääntöjä rikkoa! USKOKAA NYT, EI VOI OLLA MITÄÄN VAPAAMUURARIUTEEN LIITTYVÄÄ KORRUPTOITA!

Ja tämä valkopesupropaganda tuotetaan veronmaksajien rahoilla. 

Ylen valitsemassa otiskkokuvassa on mielenkiintoinen yksityiskohta. G-kirjaimen yläkaari muodostaa vasaran, alakaari alasimen, ja väliin jää pallo. Tämä on suora viittaus kuuluisaan taideteokseen Fabian Window, jossa on sosialistisen Fabian Societyn perustajajäsenet vasaroimassa maapalloa. He, eli Edward Pease, Sidney Webb ja George Shaw, olivat kaikki vapaamuurareita, joilla oli kytkökset Round Table -salaseuraan. Teoksessa lukee "Muokatkaa se (maailma) haluamaksenne." ("Remould it nearer to the hearts desire.") Aiheesta enemmän kirjoituksessa Fabian Society.


Fabian Window


Mainittakoon vielä sekin, että Fabian Societyn vaakunassa on susi lampaan vaatteissa.

Ei voi olla mitään korruptiota! Uskooka nyt! Ihan oikeasti!


Fabian Societyn vaakuna


Vapaamuurareihin liittyvää vasarointisymboliikkaa löytyy myös Senaatintorilta. Aleksanterin patsaan yhteen jalustapatsaaseen on piilotettu vapaamuurarilogon harppi ja vasara. Niiden keskellä on vasara. Kun patsasta katsoo paikan päällä, taustalla näkyy Helsingin yliopisto, jonka osoite on Fabianinkatu 33. Luvun 33 symboliikasta enemmän kirjoituksessa Vapaamuurariprinssit - Princes of Masonry.Aleksanterinpatsaan harppi, suorakulma ja vasara


Vapaamuurarilogo ja vasara


1 kommentti:

  1. Voisitko tehdä jotain artikkelia vähän aikaa sitten menneistä euroviisuista?
    Niistähän on tehty suorastaan julkisesti iso spektaakkeli.

    VastaaPoista