maanantai 2. lokakuuta 2023

Rakas Kari Kanala


Rakas Kari Kanala,

Päätin ottaa sinuun yhteyttä, koska haluan kiittää sinua vapautta puolustavasta kommentistasi. Ilkeämielinen Venäjän kätyri Elon Musk esitti hiljattain Ukrainan sankaripresidentti Volodymyr Zelenskystä niin inhottavan kommentin, että vereni oikein kiehahti. Ilokseni huomasin, että sinä asetuit puolustamaan demokratian ja vapauden puolesta taistelevaa Zelenskyä, ja annoit pelkurimaisen Muskin kuulla kunniansa. Se oli miehen puhetta! Niin Jeesuskin olisi tehnyt!


https://twitter.com/karikanala/status/1708717171323334846


"Fighting for freedom." Kyllä, kuten sanoit, Zelensky on suuri vapauden puolustaja!

Moni Venäjän kätyri varmasti väittää, että kun Zelensky viime vuonna kielsi 11 oppositiopuoluetta lailla, se oli yhdistymisvapauden vastainen toimenpide. Nämä vastenmieliset trollit eivät tietenkään ymmärrä sitä, että joskus vapauden puolustaminen vaatii kovia ratkaisuja. 

Sitten on niitä putinisteja, jotka väittävät, että kun Zelensky lakkautti hänen hallintoa kritisoivia TV-kanavia, se olisi jotenkin lehdistönvapauteen puuttumista. Nämä idiootit eivät vain ymmärrä, että vapauden puolustamiseen kuuluu se, että ihmisiä täytyy suojata vääriltä mielipiteiltä.

Nämä samat aivokääpiöt väittävät, että kun Ukrainan viranomaiset pidätti Ukrainan hallinnosta kriittisesti puhuvan amerikkalaisen toimittajan, jota kidutettiin pidätyksen aikana useaan otteeseen, se olisi ollut jotenkin sananvapauden loukkaamista. Eihän nämä velliperseet voi ymmärtää sitä, että vapauden puolustamisessa kovat ajat vaativat kovat otteet!

Tuo koko juttu muistuttaa vähän sitä, kun jotkut pasifistipellet väittivät, että Ukrainan liikekannallepanoa vastustaneen journalistin heittäminen vankilaan (YK:n raportti, sivu 35) olisi jotenkin rajoittanut hänen mielipiteenvapauttaan. Saahan noilla vankilaan kuuluvilla sotaa vastustavilla maanpettureilla olla siellä sellissä ihan mitä mielipiteitä tahansa. 

Jotkut Venäjän propagandan levittäjät väittävät, että kun Ukrainassa estettiin tulitaukosopimuksen aikana ihmisten liikkuminen Donbassiin (YK:n raportti, sivu 30), se olisi ollut jotenkin liikkumisvapauden rajoittamista. Että Ukrainassa asuvien venäläisten siviilien pitäisi päästä tapaamaan sukulaisiaan Donbassissa? Kaikkea ne ryssämieliset keksii. 

Olenpa myös kuullut väitteen, että kun Ukrainassa estettiin ihmisten pääsy kirkkoon (YK:n raportti, sivu 32), se tarkoittaisi sitä, että Ukrainassa on uskonnonvapauden suhteen jotain ongelmia. Hyvähän se on ryssien huudella! Eikö ne yhtään muista mitä Neuvostoliitossa tapahtui?

Pahimmat vapauden viholliset väittävät, että kun Zelenskyn johtama hallinto pidätti, eristi ja kidutti kymmeniä Venäjä-mielisiä siviilejä (YK:n raportti, sivu 26), se olisi ollut jotenkin yksilönvapauden vastaista toimintaa. Höpsis! Ryssän vakoojien sietääkin saada selkäänsä! Sinä ja minä olemme molemmat hengen miehiä, ja tiedämme kyllä, miten Raamattukin opettaa vanhempiaan kasvattamaan kurittomia lapsiaan lyömällä. Välillä isällisen valtiovallan vaan on pakko kasvattaa lapsiaan kovilla otteilla, jotteivat ne kasvaisi kieroon.

Elämme kovia aikoja Kari, mutta onneksi meillä on Suomessa sinun kaltaisia suoraselkäisiä miehiä, jotka ovat valmiita tukemaan vapautta puolustavaa sankaripresidentti Zelenskyä! Ilman sinun kaltaisia arvojohtajia, suomalaiset eivät ymmärtäisi sitä, miten tärkeää vapauden puolesta taistelevan Ukrainan rahoittaminen ja aseistaminen on. Jos me emme yhdessä rintamassa tukisi Ukrainaa, se voisi pahimmillaan johtaa sodan loppumiseen

Slava Ukraini!

Faniterveisin,
Antero V



12 kommenttia:

  1. Elon Musk pilkkasi Zelenskyiä: "Kulunut viisi minuuttia siitä, kun viimeksi pyysit avustusta"

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/elon-musk-pilkkasi-zelenskyia-kuvottavaa-ja-noloa/8790176

    VastaaPoista
  2. Nykyään sarkasmi on vaikeasti eroitettavissa mielipiteestä. Nykyään Pahkasika ei menestyisi.

    VastaaPoista
  3. Toimittaja Jouko Luhtala tultuaan aamulla töihin: "Hmm, NYT on kirjoittanut mielenkiintoisen jutun ihmisten tappamisen hienoudesta. Tästähän saa raflaavan artikkelin, joka saa paljon klikkejä."

    "Ukrainan tarkka-ampujat NYT:lle: "Ei videota, ei tappoa" – tältä heidän laukauksensa näyttävät kameran läpi"

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ukrainan-tarkka-ampujat-nyt-lle-ei-videota-ei-tappoa-talta-heidan-laukauksensa-nayttavat-kameran-lapi/8790848

    Sotapsykoosilla on monet kasvot.

    VastaaPoista
  4. "Näin suomalainen Mikko päätyi erikoisjoukkojen sotilaaksi Bahmutin lihamyllyyn"

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nain-suomalainen-mikko-paatyi-erikoisjoukkojen-sotilaaksi-bahmutin-lihamyllyyn/8826314

    "Rupponen koki puolustavansa sodassa eurooppalaista demokratiaa."

    Ensin jutussa kerrotaan, että Mikko taisteli natsitunnuksia käyttävässä Azov-pataljoonassa. Sitten puhutaan demokratian puolustamisesta - maassa jossa oppositiopuolueita lakkautetaan ja vaaleja ei enää pidetä.

    Melko irvokasta.

    VastaaPoista
  5. Eikö Ukraina ollut demokratia ja Putin se joka tappaa oppositionsa?

    "Reuters: Ukraina tappoi maan entisen kansanedustajan Moskovassa"

    https://twitter.com/KivijarviH/status/1732450983731753223

    Välillä demokratian puolustaminen vaatii oppositiopoliitikkojen tappamista, vai mitä Kari?

    VastaaPoista
  6. CIA MI6 Nazis - 75 vuotta pankkiirien CIA USAID NED ym ovat rahoittaneet Kiovan natsiklaaneja ja niiden kautta salamurhia, kiihotusta, lopulta vallankaappaus aseilla ja avoin sota itäisiä kaupunkeja teurastaen 2014. Nyt media on taas hiljaa vaikka uho onkin loppu kun Venäjä etenee vauhdilla.

    Tiesittekö että "Saatana saapuu Moskovaan" kirjan teksti oli alunperin sijoitettu Kiovaan, hullun zioeliitin Kiovaan - ei Moskovaan. Ukraine

    Etsi:
    youtube Neo-Nazis Infiltrate EVERY LEVEL Of Military & Government - The Jimmy Dore Show -

    https://www.youtube.com/watch?v=KfaAyiP8Wuc

    VastaaPoista
  7. Kanala oli opiskelukaverini ja voin sanoa että teologisessa 99% tietävät olevansa urallaan eliitin valehtelija-ammattilaisia ja roomalaisia massojen rauhoittajia uskonnon huumeella. Todella skitsofreenistä: opiskeluaikana säälittäviä juoppoja, rivojen juttujen kikattajia ja seksimaanikkoja jotta voisivat sitten näytellä olevansa perhearvojen ammattilaisia koko ikänsä naurettavassa eliitin näytelmässä alamaisia hypnotisoiden "hyvästä eliitistä", "hyvästä hierarkiasta" ja moraalihegemoniasta eliitin kulissina, vallan suggestiona - rapparien diktatuurissa. Näyttelevät myös olevansa liberaaleja mutta tukevat eliitin sairasta sotakapitalismia: kirkko on armeijan kirkko - ja evlut kirkkokin teki kirjallisen sopimuksen innokkaasti natsien kanssa 1941, natsikirkko eikä ole katunut.

    Toinen eliitin hegemonian mediahuora-pappi Jaakko HEINIMÄKI uhosi törkeän limaisesti ja vaativasti esittäen naurettavasti olevansa suurin "teologi-kapinallinen" opiskeluaikana ettei ikinä mene kirkon papiksi töihin, on ollut sitten mm ammattimainen palkattu piispan takamuksen nuolija Turussa.

    Rooman elitismin valehtelun ja kulissin korkein huippu, papit joita poliitikot nyt matkivat.

    VastaaPoista
  8. Niko Kaukolta hyvä kirjoitus:

    https://twitter.com/KaukoNiko/status/1750051475663868358

    VastaaPoista
  9. "Kun toimittaja kuolee Ukrainassa, Karia ei voisi vähempää kiinnostaa"

    https://twitter.com/KatriKoo1/status/1758812622567170432

    (kuva)

    VastaaPoista
  10. "Ukraina taistelee Euroopan vapauden puolesta"

    https://www.aamulehti.fi/paakirjoitukset/art-2000010242824.html

    Irvokasta.

    VastaaPoista
  11. Alasti poseeraava ja sarjassa pettänyt Kari Kanala on kirkon näkyvin hahmo – Mitä se kertoo kirkosta?

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9b6bfba6-e188-4759-8196-c9a87bbf4d10

    VastaaPoista
  12. Ukrainan demokratian tilanne on ”synkän ironinen” – ristiriitainen laki antaa aseita Zelenskyin vastustajille

    https://suomenkuvalehti.fi/ulkomaat/ukrainan-demokratian-tilanne-on-synkan-ironinen-ristiriitainen-laki-antaa-aseita-zelenskyin-vastustajille/

    Kun se alkaa olla liian ilmeistä, että Ukraina ei ole demokratia, valtamedian propagandistit joutuvat paikkaamaan tilannetta tällaisilla valkopesuartikkeleilla.

    VastaaPoista