lauantai 12. joulukuuta 2015

Linkkejä


Blogiin on lisätty uusi välilehti Linkkejä. Sivulle on kerätty kokoelma videolinkkejä, joissa käsiteltävät aihealueet ovat tutustumisen arvoisia. Monet linkeistä ovat vain videosarjan ensimmäiseen osaan. Yhteensä tutkittavaa materiaalia löytyy kymmeniä tunteja.

Erityisesti suosittelen Michael Tsarionin materiaalia. Tsarion käsittelee erittäin laaja-alaisesti symboliikkaa, Aton-kulttia, astro-teologiaa, tarotia, astrologiaa ja psykologiaa.

Näkökulmia on monia. Tutki, ole kriittinen ja muodosta oma mielipiteesi.


3 kommenttia:

 1. Kiitos tästä sekä myös "uusi lukija" välilehdestä. Helpompi saada läheiset innostumaan, kun asiat löytyy selkeämmin.
  Monesti piti itse perustaa vastaavanlainen blogi jakamaan suomeksi informaatiota, mutta luoja kiitos, Antero Vipunen ilmaantui.

  ps. Kaveri heitti mielenkiintoisen käsitteen nimeltä Psycho Cybernetics "Self Image" ( https://youtu.be/0lmY0a1rT0E 13min)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavasta palautteesta.

   Ei näitä tämän aihealueen blogeja liikaa ole. Ala vain kirjoittaa, jos yhtään siltä tuntuu.

   Poista
 2. Varsinkaan ei ole liikaa tämän aihealueen kirjoitusta, joka puhuttelee selvää järkeä, kuten oheinen blogi. Salaliittoihin uskomisen ja niiden kieltämisen välillä ei ole mitään kultaista keskitietä. Asiat voi vain yrittää tehdä niin objektiivisiksi kuin mahdollista. Tyyli, jolla asiat esitetään, on kaikista tärkein. Kiitän oheisen blogin uutteraa rautalangasta vääntämistä, konkreettista ja runsasta kuvitusta.

  VastaaPoista