sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Mustat ja valkoiset ruudut


"For Masons the black squares represent human ignorance, while the white squares represent knowledge. Those who occupy the black squares of ignorance, so to speak, are not considered fully human or alive. They are known by Masons as muggers. As far as most esoteric Masons are concerned, muggers do not deserve to exist. Only those who live for advancement, progress and knowledge, and who have given their sworn allegiance to Masonic principles, are fully alive. Only they can know the light, be of the light and rule from the obvious and hidden thrones of light - symbolized by the light and dark squares or pillars." - Michael Tsarion2 kommenttia:

 1. On näillä kyllä pokkaa. Ovat itse valloittaneet maailman välivallalla, tuhonneet alkuperäiskulttuuriit, omineet maat, tuhonneet ja piilottaneet oikean historian ja rakentaneet nykyisen yhteiskunnan, jossa vain heillä itsellään on tieto ja vauraus. Sitten haukkuvat niitä ihmisiä ”muggereiksi”, jotka on pakottamalla alistettu elämään näiden psykopaattien keksimässä skitsofrenisessa järjestelmässä. Totuus on se, että tämä demoninen, universumin lakien vastaisesti ja epäharmonisessa skitsofrenisessa tilassa elävä eliitti on se oikea parasiitti ja saasta tällä planeetalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Psykopaateilla todellakin on pokkaa kun ei ole mitään joka sitä rajottaisi.

   Ne "muggerithan" sen suorittavan ja likaisen työn väkivaltoineen on tehneet ja tekevät heidän puolestaan... Se katsotaan omaksi häpeäksi, jos harhailee ruutulattialla tietämättömänä (ajattelun murha), välinpitämättömänä (tunteiden murha), laiskana ja pelkurina (toiminnan murha), laudan näkevien pelinappulana tietämättä missä mennään milloinkin. Ei ole tarvinnuit kuin juonia, höpöttää ja käskeä, monesti vielä kerrotaankin mikä on homman nimi, siten ne lainalaisuudet kierretään.

   Siksi se moraali on niin perustavanlaatuisen tärkeä asia.

   Poista