tiistai 5. marraskuuta 2019

Project Veritas: Leaked ABC News Insider Recording EXPOSES #EpsteinCoverup "We had Clinton, We had Everything"


Alla oleva Project Veritasin video paljastaa, että ABC-uutistoimistolla oli jo kolme vuotta sitten hallussaan raskauttavaa materiaalia Jeffrey Epsteinin rikoksista. Jostain kumman syystä tätä juttua ei koskaan päästetty ulos.

Onko jollekin vielä epäselvää, että media on osa "Eliitin" valtaverkostoa? Yksittäiset toimittajat yrittävät toimia oikein, mutta ylimmästä johdosta sanellaan mistä saa puhua ja mistä ei.

Luuletteko, että suomalaisessa mediassa on eri tilanne? Jännityksellä jään odottamaan, miten suomalainen media tätä karmeaa median tekemää rikosten peittelyä käsittelee.


Lisäys 7.11.2019:

Tämä Project Veritasin uutispommi julkaistiin 48 tuntia sitten. Miten suomalainen media on tähän mennessä käsitellyt asiaa?

Alla kuvakaappaus kaikista asiaa käsitelleistä uutisista Ampparien listaamana:

Ei yhtään uutista siitä, että erittäin suuri amerikkalainen uutistoimisto suojeli Epsteiniä ja häneen yhdistettyjä henkilöitä - kuten vaikkapa Clintoneja - aikana jolloin käytiin kiivainta vaihetta USA:n presidentinvaaleissa. 

Tämä ei siis ole uutiskynnyksen ylittävä asia? Samaan aikaan ulkomaan uutisten kategoriassa uutiskynnyksen ylitti:

YLE:

Hesari:

Iltalehti:

Iltasanomat:

Niin paljon tärkeämpiä uutisia!

Vai voisikohan se sittenkin johtua tästä?

11 kommenttia:

 1. Hyviä kysymyksiä.

  https://www.youtube.com/watch?v=vjwf9F_v5cI

  VastaaPoista
 2. Otetaanpa uudestaan...

  Hyvää pohdintaa moraalista.

  https://www.youtube.com/watch?v=kWWWNcxeDBo

  VastaaPoista
 3. Aika hyvä tämäkin.

  https://www.youtube.com/watch?v=X3A8LhVi5MQ

  VastaaPoista
 4. Hmm tämä on nyt sitä kuuluisaa spinningiä. Kaikki focusoituvat Epsteinin pedofiliaan eikä puhuta ollenkaan siitä mitä muuta hän on tehnyt...
  Noh ihan ensiksi hän on ollut ns. valuutta treideri jonka tehtävänä on ollut pestä rahaa, isoja summia, maailman rikkaille ja vaikutusvaltaisille.
  Sitten hän ollut jonkin asteen asekauppias. Kolmanneksi hän on ollut syvällä eugeniikassa, genetiikassa ja muussa rodunjalostus toiminassa. Nljänneksi Epsteinilla on syvät ja kattavat suhteet Israelin tiedusteluelimiin, erityisesti elektrooniseen vakoiluun ja kiristämiseen liittyviin toimintatapoihin.
  Sitten kun Epsteinin ruuminavauksen tekee julkkis tohtori joka on ollut mukana kuuluisissa murhatapauksissa ruumiinavaajana aina JFK ampumisesta lähtien, myös OJ Simpsonin tapaus kuuluu hänen CVhen.
  Nyt kun otetaan tämä video niin jokin ei vaan täsmää. Miksi kukaan avautuisi omalle tuottajalleen studiossa missä on varmasti muita ihmisiä kun tietää että kenkää tulee (jos näin ei käy niin se on varma merkki siitä että tämä on fake news).
  Sen verran tätä touhua nähnyt että tässä ei nyt ole kaikki sitä miltä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noista muista Epsteinin jutuista puhuttu paljonkin. En ehkä ihan jaa ajatustasi, että tämä olisi ollut tarkoituksenmukainen spinning-operaatio. Sen voisi tehdä paljon paremminkin, ilman ABC:n maineen tuhoamista.

   Ja mitä tuohon toimittajaan tulee, niin nythän hänen irtisanomiseen on aika korkea kynnys, koska potkujen antaminen vain pahentaisi ABC:n mainetta. Potkujen myötä hänestä tulisi marttyyri ja siitähän sitä revittäisiin otsikoita viikko tolkulla. Se olisi ABC:ltä todella huono siirto.

   Mutta mistäs sitä tietää, aina on hyvä olla skeptinen.

   Poista
  2. Sieltä tulee tarjous josta ei voi kieltäytyä...tai sitten hän tekee itsemurhan jossain motellissa ampuen itseään kaksi kertaa takaraivoon, näin se vaan menee.

   Poista
 5. Se mikä tuossa haastattelussa särähtää pahasti korvaan ja juurikin sellaiselta että sanotaan sitä mitä yleisö haluaa kuulla on Ghilaine Maxwellin osuus.
  Heti "itsemurhan" jälkeen alkoi kiivas media rummutus siitä missä on Ghislaine?
  Noh meni jonkin aikaa (oisko viikko) niin NY Postin toimittaja törmää Ghislaineen Losissa pikaruokaravintolan terasilla missä Ghislaine aterioi ja lukee kirjaa ihan muina naisina. Nyt oikeesti...miettikää...NY Postin toimittaja lentää toiselle puolelle maata (ihan vaan koska mä voin) ja törmää sen hetken etsityimpään naiseen.....ding ding ding....herätyyysss soiko kellot??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne kuvat oli aika vahvasti photoshopattuja. Tuo Maxwell-osuus tässä kokonaisuudessa herättää kyllä todella paljon kysymyksiä.

   Poista
  2. Itseasiassa vanhoja kuvia väitetysti ja jos näin niin koko juttu menee vaan oudommaksi tai noh, luulenpa että Ghislaine on jossain mistä hän ei ihan heti tule otsikoihin.
   Vielä tuo kirjan nimi jota väitetysti lukee...The Book of Honor: The Secret Lives and Deaths of CIA Operatives...ding ding ding, kuka yrittää nyt kertoa viestiä jollekkin?

   Poista
 6. Hesarin hyökkäys Project Veritasia vastaan:

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008417721.html

  "Hän on James O’Keefe, 37-vuotias Project Veritas -hankkeen (PV) perustaja. Häntä luonnehditaan usein äärioikeistolaiseksi toimijaksi, joka levittää internetiin harhaanjohtavaa disinformaatiota sisältäviä videoita ja kyseenalaisin keinoin hankittuja tietoja."

  On se kamalan paha mies, kun se jatkuvasti paljastaa "Eliitin" korruptiota.

  Tällaiset valheita pullollaan olevat mustamaalausuutiset kertovat median syvästä epätoivosta. Hauska nähdä miten paljon he vielä tulevat lisäämään kierroksia koneeseen. Komediaa luvassa.

  VastaaPoista