torstai 8. lokakuuta 2015

Suomalainen media


Päivitetty 10.10.2015.

Illuminatin virallisena perustajana ja ensimmäisenä johtajana toiminut Adam Weishaupt totesi Illuminatin strategiasta:

"Next to this, the form of a learned or literary society is best suited to our purpose, and had Free Masonry not existed, this cover would have been employed; and it may be much more than a cover, it may be a powerful engine in our hands. By establishing reading societies, and subscription libraries, and taking these under our direction, and supplying them through our labors, we may turn the public mind which way we will.
In like manner we must try to obtain an influence in the military academies (this may be of mighty consequence) the printing-houses, booksellers’ shops, chapters, and in short in all offices which have any effect, either in forming, or in managing, or even in directing the mind of man: painting and engraving are highly worth our care." -Adam Weishaupt
Suomalaisen median logoista ja tunnuksista löytyvä symboliikka kertoo paljon. Esimerkkejä suomalaisista media-alan toimijoista:

MTV:n / MTV3:n logolla on ollut paljon puhuva historia. "M niin kuin mason."

Ensimmäisissä logossa oli Illuminatin käyttämästä symboliikasta tuttu pöllö. Pöllön symboliikasta enemmän kirjoituksessa Ateena ja Athene.
Illuminati-symboliikkaa: pöllö


Myöhemmin logo muuttui (pöllön) silmäksi. Silmän symboliikasta enemmän kirjoituksessa Silmän ja käärmeen alkuperä.
Vapaamuurarisymboliikkaa: silmä


Nykyään logossa on punaisen ympyrän halki menevä teksti, eli  "aurinko horisontissa". Aiheesta enemmän kirjoituksessa Ilmatar ja sotka. Luvun kolme merkityksestä "Eliitille" enemmän kirjoituksessa Kolmio ja luku kolme.
Vapaamuurarisymboliikkaa: aurinko horisontissa


Nelosen logo oli alunperin numero neljä, jonka ympärillä oli neljä kuunsirppiä. Sirppien kerrottiin edustavan neljää elementtiä: maa, ilma, tuli ja vesi. Elementtien yhdistymistä kutsutaan termillä quintessence. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Quintessence.


Nelonen ja neljä elementtiä


Myöhemmin sirppien määrä tippui kahteen. Tässä logoversiossa sirpit on asemoitu toisiaan vasten aivan samalla tavalla kuin temppeliritarien Baphomet-kuvassa. Kyseessä on muinaisegyptiläinen eufemismi Two Ladies - kuuta edustavat kaksosjumalattaret Isis ja Neftys. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Käärme ja sauva.


Nelonen ja kaksi kuunsirppiä


Baphomet ja kaksi kuunsirppiä


YLE:n alkuperäisessä logossa oli kaksi puuta ja korkea pylväs. Muinaisten viisaiden matriarkaalisissa jumalatartraditioissa puu oli jumalatarsymboli. Egyptissä elämänpuu edusti naisen kehoa (naisen keho voi luoda uutta elämää). Tässäkin logossa on siis Two Ladies - kaksi jumalatarta. Puiden symboliikasta enemmän kirjoituksessa Pyhät puut. Pylväiden symboliikasta enemmän kirjoituksessa Pyhät pylväät.


YLE:n ensimmäinen logo


Logossa on teksti RADIO. Sen voi jakaa kahteen osaan RA ja DIO. Ra on se egyptiläinen auringonjumala, joka edelsi Atonia - eräänlainen Atonin prototyyppi. (Horus, Ammon ja Aton ovat kaikki versioita vanhemmasta Rasta.) 

Dio viittaa tässä kontekstissa joko sanaan "jumala" (italiaksi dio, espanjaksi dios, ranskaksi dieu, latinaksi deus) tai lyhenteeseen sanasta Dionysos. Dionysos oli myös auringonjumala - dualistisessa ajattelutavassa "auringon pimeä puoli". Aiheesta enemmän kirjoituksessa Dionysos-kultti.

Sanan RADIO (auringonjumala[t]) asemointi kahden puun (Two Ladies) suhteen muistuttaa egyptiläistä tapaa kuvata syntyvää aurinkoa (aurinko ja hänen kaksi äitiä). Tämä on yksi tapa kuvata "aurinko horisontissa". Aiheesta enemmän kirjoituksessa Ilmatar ja Sotka.


Aurinko ja Two Ladies


Myöhemmin YLE:n logo sai Saturnuksen renkaat. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Saturnus-kultti.


YLE ja Saturnuksen renkaat


Tämän jälkeen tuli ns. Tolppa YLE Tolppa -logo (YLE:n oma termi). YLE-teksti kahden pylvään välissä on toisaalta Two Ladies -viittaus (pylväät olivat jumalatarsymboleja), toisaalta vapaamuurarien Jachin ja Boaz -pylväät.


Tolppa YLE Tolppa

Vapaamuurarisymboliikkaa: Jachin ja Boaz


Nykyään YLE:n logo on neliö - square. ("Square" on myös "suorakulma".)


YLE:n nykyinen logo - "square"

Vapaamuurarisymboliikkaa: square


Huomionarvoista logossa on sen pyöristetyt kulmat. Kulmat on ikään kuin "hiottu". Tämä liittynee vapaamuurarien hiotun Ashlar-kiven symboliikkaan. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Askaisten ritaripuisto.


Vapaamuurarisymboliikkaa: Ashlar-kivet


YLE:n uutisten tunnuksessa oli aikanaan "aurinko horisontissa".


YLE-uutiset: "aurinko horisontissa"


Tunnuksena on ollut myös alkemistinen "squaring the circle" -teema. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Yrittäjäveistos.


YLE-uutiset: "squaring the circle"

Alkemiaa: "squaring the circle"


Onpa uutisten tunnuksessa joskus näkynyt myös Sfinksi ja Gizan pyramidit. Kuinka yllättävää.

Kokoelma uutistunnuksista:

YLE:n ohella toinen suomalaisten "luotettu uutistenvälittäjä" on Helsingin Sanomat, jonka omistaa Sanoma Oyj - tunnuksessaan aurinkosymboli leijona. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Leijona.


Sanoman leijona

Vapaamuurarisymboliikkaa: leijona


Sanoman suurin henkilöomistaja on suomen rikkain mies, miljardööri Antti Herlin. Sanoma-konserniin kuuluvat mm. Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Taloussanomat, It-viikko, Digitoday, Metro, Vartti, Aku Ankka, Cosmopolitan, Tiede-lehti, Me Naiset, Vauva-lehti, Kodin Kuvalehti, Nelonen, Radio Aalto, Radio Rock ja Radio Suomipop. 

Toinen suuri suomalainen mediakonserni on Alma Media. Yhtiön logossa on tyylitelty valkoiselle pohjalle mustia "neliöitä". Mustavalkoisten ruutujen ja Salomonin temppelin symboliikasta enemmän kirjoituksessa Daavid.


Alma Media - mustat "neliöt" valkoisella pohjalla

Vapaamuurarisymboliikkaa: mustavalkoinen ruutulattia


Alma Median omistukseen kuuluu mm. Iltalehti, Kauppalehti, Aamulehti, Kainuun Sanomat, Lapin Kansa, Satakunnan Kansa, Talouselämä, Arvopaperi, Tekniikka & Talous, Etuovi.com, Monster.fi ja Telkku.com.Kauppalehden tunnuksessa sininen ja punainenAlma Median historia juontaa juurensa Suomalaisen Kirjallisuuden Seuraan. Tästä "illuminoituneesta" seurasta enemmän kirjoituksessa Suomen kansan sivistäjät.


SKS-aktiivi Elias Lönnrot ja vapaamuurarien "käsi piilossa"


Keskisuomalainen-konsernin logossa on kolme V-kirjainta. V on roomalainen numero viisi. 555-symboliikasta enemmän kirjoituksessa Stubb ja 5-5-5.


Keskisuomalainen ja kolme V-kirjainta


Konserniin kuuluu mm. Keskisuomalainen, Savon Sanomat, Warkauden Lehti ja Iisalmen Sanomat.

Kuinka monta merkittävää suomalaista media-alan toimijaa tiedät, joka ei olisi osa edellä mainittuja organisaatioita? Kuten George Carlin sanoi: "They've got you by the balls!"
42 kommenttia:

 1. Tuossa YLE:n vanhassa logossa lukee "RADIO". Eikös Dio tarkoita jumalaa ja RA aurinkoa?

  VastaaPoista
 2. Ei liity meedian, mutta tuossa aamiaisvoileipää voidellessani Suomen ostetuimmalla margariinilla sattuipa sattuipa silmään jokunen symboli:

  https://www.flora.fi/wp-content/uploads/2012/12/Flora-normaalisuolainen-400g.png

  Ja kun kummajuttumies nyt sanojen taustasta huomautti niin... "Flora." Liekö jotakin "auringon virtaa?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Flora_%28deity%29

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/03/puolueiden-logot-osa-6-rkp.html

   Äiti- / hedelmällisyysjumalatarsymboliikkaa. Tarkoitus on yhdistää tuote alitajunnassa esimerkiksi teemoihin elämä, syntymä, elinvoimaisuus, ravitsevuus jne. Aika yleinen mainostoimistojen käyttämä kikka.

   Poista
 3. Jep jep.

  http://yle.fi/uutiset/paatoimittajien_kannanotto_luotettavan_median_puolesta/8709207

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta...

   http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/03/avoin-kirje-paatoimittajille.html

   Poista
 4. Mitä mieltä olet näistä vaihoehtoismedioista? M- kirjain ainakin tuntuu olevan yliedustettuna aina MV-lehdestä Magneettimediaan. Ja MV- lehden väriteema on juurikin sini-punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä voi varmuudella tietää onko oppositio aito oppositio vai "Eliitin" luoma valeoppositio?

   Ei oikein mistään. Aika näyttää - ehkä.

   Poista
 5. Ja tosiian unohdin mainita, että vaihtoehtoismedioiden vastaus valtamedioiden ammpparit.com sivustolle on murkut.org. eipä tämä sinäänsä mitään todista, mutta melkoinen yhteensattuma.

  VastaaPoista
 6. "Hallitsijat kautta aikojen ovat koettaneet etsiä keinoja saada alamaisensa tekemään mitä he haluavat. Useita eri keinoja on kokeiltu ja todettu niiden olevan resurssien tuhlausta. Järjestelmä, joka valvoo, kurittaa ja rajoittaa itse itseään ilman suurempia ulkopuolisia ponnistuksia on se nykyinen malli. Järjestelmä, johon voidaan syöttää uusia käskyjä pienellä vaivalla ja hyvin vähällä vastustuksella kuluttaa vähemmän resursseja - ihmisten tekemää työtä. Miksi pakottaa ihmisiä tekemään huonoja päätöksiä heille itselleen, kun heidät voidaan illuusion avulla saada kuvittelemaan päätöksen olevan heille itselleen hyödyllinen?"

  http://funtsittavaa.blogspot.fi/2018/02/median-luoma-illuusio.html

  VastaaPoista
 7. Kiitos Antero V funtsittavaa blogin linkistä, näitä helmiä on vaikea Internetin syövereistä löytää, tämänkin löysin jonkun toisen blogistin linkistä. Kiitos vielä kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Tuo on aika harvinaista, että samassa paketissa yhdistyy kyky ajatella, kyky kirjoittaa ja rohkeus käyttää näitä kahta kykyä. Erinomainen blogi.

   Poista
  2. Hiljaiseksi veti... Syvä kumarrus ja kiitokset.

   Poista
  3. Kyllä kiitokset Jukalle ja Anterolle blogeista. Oikeastaan ainoat blogit mitä tulee luettua siitä syystä että on aina kunnolla mietitty aihe, eikä semmoista massatuotettua sutastua tekstiä niinkuin usein tahtoo monilla olla.

   Poista
  4. suuret kiitokset Anterolle ja Jukalle todellakin. nyt kun kevät tulee, niin antakaa kaikkien ideoiden ja ajatuksien puhjeta kukkaansa kaikella rohkeudella!

   Poista
 8. Jukalta taas timanttia:

  https://funtsittavaa.blogspot.com/2018/06/miten-mahtavin-harhautus-oli-mahdollinen.html

  VastaaPoista
 9. https://optiongaala.kauppalehti.fi/

  G

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/06/aton-kultti-osa-28-vapaat-muurarit.html

  VastaaPoista
 10. Vaihtoehtoraportti - Uskotko uutisiin? Tämä saattaa muuttaa mielesi. Fake News no more!

  https://www.youtube.com/watch?v=h2VCbN_Disw

  VastaaPoista
 11. Seura on huolissaan salaliittoteorioihin uskovien mielenterveydestä:
  https://seura.fi/asiat/tutkivat/nain-salaliittoteoriat-myrkyttavat-ihmissuhteita-suomessa/

  Jutun olennaisimman sisällön taisinkin jo mainita, mutta jutun lukemalla ehkä ymmärtää paremmin, millaisessa maailmassa valtamedian lukijat elävät, ja tätä kautta voi ehkä ymmärtää paremmin omaa ja ehkä muidenkin sielunelämää. Kun itse aloin perehtymään erilaisiin vaihtoehtoisiin näkemyksiin syvällisemmin, niin siinä samalla skannailin omaa mielenterveyttäni kaksi vuotta. Ei, ei se ollut kovin kivaa. Mutta itse olen sitä mieltä, että jos haluaa kehittyä henkisesti, niin välillä kannattaa poistua omalta mukavuusalueeltaan.

  Valtamedialle sellaiset terveiset, että tuohon Seuran juttuun oli kyllä saatu hienosti mukaan Venäjän informaatiovaikuttajatkin, toivottiin lisää viranomaistoimia, ja erinomaisesti osattiin maalata salaliittoteoreetikoista kuvaa syrjäytymisvaarassa olevina mielenterveysongelmaisina. Ehkä kuitenkaan Uskontojen uhrit eivät ole lehden kohderyhmän mielestä (lukeeko Seuraa kukaan alle 60-vuotias?) tarpeeksi uskottava auktoriteetti, jospa seuraavaan juttuun lisäksi vaikka joku lääkäri tai vähintään psykologi kertomaan, miten mielenterveyden hoidossa on olennaisen tärkeää, että potilas ottaa lääkkeensä ajallaan ja välttää henkilöitä jotka eivät tue kuntoutumista (= eli netti pois hulluilta). Kuitenkin hieno asia että teette tämmöisiä juttuja, varmasti moni lukija innostuu tutkimaan itse asioita kun alkaa ihmetellä, että miksi noista salaliitoista tuolla tavalla lehdissäkin vouhotetaan ja miksi kirjoitetaan noin negatiiviseen sävyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielisairaassa maailmassa terveet leimataan hulluksi.

   J. Krishnamurti totesi jotenkin hienosti, että "ei ole merkki terveydestä sopeutua sairaaseen yhteiskuntaan."

   Poista
 12. Tavallaan innolla ja kauhulla odotan sitä päivää, kun kaikista unisimmillekin lampaille paljastuu, että miten tämä maailma ihan oikeasti makaa. Eikä välttämättä olla edes kovin kaukana. Silloin jos joskus alkaa mielisairaalat täyttyä, kun ihmisten onnellisuuskupla puhkeaa, eivätkä psykiatrit, psykologit, media tai muut auktoriteetit enää pysty mitenkään selittää asioita. Viimeisen puolen vuoden aikana koronan myötä on heräillyt miljoonia ja miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, mutta edelleen yli 90% maailman väestöstä uskoo kaiken propagandan mitä valtamedia kansoille syöttää. Tämä viimeinen 90% ei herää ennenkuin totuus lyö vasten kasvoja. Tälle porukalle shokki tulee tietysti olemaan kaikista suurin. Amerikassa tilanne on ehkä kaikkein paras tällä hetkellä. Puolet kansasta on edes jollain tavalla tietoisia valtamedian toiminnasta ja ”deep statesta”. Kiitos Trumpin ja Qanonin.

  VastaaPoista
 13. Kertoo aika paljon tästä nykymeiningistä että tällainen on normaalia. Kengät jotka on aivoimesti saatana kengät joissa on ihmisenverta sisällä.

  https://edition.cnn.com/style/article/lil-nas-x-mschf-satan-nike-shoes/index.html

  VastaaPoista
 14. Jonkinlainen kummajainen maakuntalehtien joukossa lienee Sanomalehti Karjalainen, jonka omistaa PunaMusta- konsernin kautta joensuulainen Laakkosten mahtisuku. Heidän rappariyhteyksistään en tiedä, mutta varsin kiinnostavan uutisen lehti kertoi aiheeseen liittyen vuonna 2014:

  https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/42399

  VastaaPoista
 15. Noniin mediamaksun lisäksi pitäisi maksaa vielä lisää omasta aivopesusta. Olen sanonut tämän aikaisemminkin, mutta "journalistit" on alinta paskaa mitä on koko maan päällä.

  VastaaPoista
 16. Propaganda ei enää myy:

  "Sanoma kasvoi, mutta tulos painui yli 20 miljoonaa euroa tappiolle"

  https://www.hs.fi/talous/art-2000007950194.html

  VastaaPoista
 17. Päivän vitsi:

  "Iltalehti käynnistää tutkivan journalismin koulutusohjelman"

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7f4a80f6-37dd-4da3-a2d7-d68566afeebe

  Nyt sitten jännityksellä odotetaan, että milloin Iltalehti ryhtyy harjoittamaan sitä tutkivaa journalismia.

  VastaaPoista
 18. -"Voiko enää alemmas vajota?"
  -"Voi. Yle voi."

  https://yle.fi/uutiset/3-12240607

  VastaaPoista
 19. "Mediapooliin kuuluva @iltalehti_fi on huolissaan siitä, että joku saattaa kyseenalaistaa valtamedian jatkuvan ja tehokkaan propagandan. IL juttu on törkeää leimaamista ja valehtelua. PosiTV ei ole 'Venäjä-mielinen' tai 'rokotevastainen'."

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1525738099753598976

  Valtamedialla on paskat housussa, kun joku uskaltaa haastaa heidän valheet. Saa nähdä millaisen hyökkäyksen kohteeksi PosiTV vielä joutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Salaliittoteorioihin keskittyvä ja Kremlin propagandaa ajava tv-kanava sai toimiluvan – pitäisikö lakia muuttaa?"

   https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000008812311.html

   Erkko-media vihaa sananvapautta. Miten yllättävää.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/01/aatos-erkko-ja-viisaiden-kerho.html

   Poista
 20. Kovin on ollut hiljaa suomalainen media näistä Hollannin protesteista.

  https://twitter.com/Apar_maker/status/1544568817212395523

  VastaaPoista
 21. Alma Medialta hauska huumoripäivitys:

  "Haluatko olla mukana tarjoamassa ihmisille rakennusaineet oman maailmankuvan ja mielipiteen muodostamiseen? Journalistiemme työtä ajaa uteliaisuus, avoimuus sekä rohkeus paljastaa myös yhteiskuntamme epäkohtia. Jo vuodesta 1847."

  https://twitter.com/AlmaMedia_FI/status/1591022930057535489

  VastaaPoista
 22. "Suomalaisten luottamus Ylen uutisiin on kasvanut entisestään"

  https://twitter.com/yleuutiset/status/1615998500184932354

  Twitter-kansa ei ihan osta.

  VastaaPoista
 23. Asian Ydin: Suomi on kansallisessa mielenhäiriössä – Journalisti Mauno Saari, maaliskuu 2023

  https://www.youtube.com/watch?v=v5ULuW93b-M

  VastaaPoista
 24. Puopolo: "Vasemmiston salaliittoteoriat kelpaavat medialle, mutta sitä ei saa sanoa!"

  https://www.youtube.com/watch?v=NwVZ6PMnsK4

  "Tää on tällainen ihmeellinen median ja vallanpitäjien liittouma!"

  You don't say?

  VastaaPoista
 25. Sami kävi Ylen Hyvin sanottu -festivaaleilla:

  https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1708084983322054787

  Pakko sanoa, että tämä Samin tyyli on aika toimiva. Tykkään.

  VastaaPoista
 26. "MEDIAN SUORITTAMA DEMOCIDE

  Minun pääni on rakentunut niin, että minun on pakko ottaa selvää siitä mikä on epäselvää ja sanoa mahdollisimman selvästi se mikä on todellista.

  Jos en tee niin, kärsin pahasti.

  Eli sanotaan niin kuin asia on:

  Tällä hetkellä Suomessa ihmisiä hiljaisesti murhataan teollisessa mittakaavassa.

  Näin on tehty jo kolme vuotta.

  Tämä tapahtuu sallimalla jo moneen kertaan todistetusti haitallisten ja vaarallisten koronainjektioiden jakamista ihmisille, ilman että he tästä tietävät.

  Democide on tapahtumalle hyvä sana. Yhteiskunnan itse itselleen viranomaisten tuottama ja sallima kansanmurha. Tästä on todellakin kyse.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Democide

  Todisteita on mm. tässä.
  Arviolta 17 miljoonaa kuollutta ympäri maailman. Pyöreästi kolmen holokaustin verran, tähän saakka.
  https://x.com/denisrancourt/status/1703408078836699646?s=20

  Yksilötasolla ihmiset eivät tätä näe, osa ehkä vaistoaa, kasvava osa tietää. Suomen ulkopuolella democide on jo varsin pitkälti tiedossa.
  Onneksi enää harva ottaa näitä injektioita. Lopuille median pitäisi kertoa.

  Democidea on myös se, että injektiosta vamman saaneille löytyisi apua, jos yhteiskunta tunnustaisi tapahtuneen ja ryhtyisi toimiin. Sen sijaan edelleen valitaan kuvottava, häpeällinen ja rikollinen median hiljaisuus.

  Selviä syyllisiä löytyy kansainvälisen viranomaiskoneiston huipulta mm. WHO:sta mutta siitä alaspäin syyllisyys hajoaa ja hälvenee, sitä on myös lainsäädännöllisin keinoin hälvennetty.
  Tästä kaikesta olisi helppo ottaa selvää ja kirjoittaa siitä. Mutta rikollinen hiljaisuus jatkuu.

  On mahdotonta sanoa kuka tietää ja kuka ei, tietämättömyyden verhon ja instituutionsa sääntöjen taakse vastuutaan on helppo paeta.

  Media ja median toimittajat ovat kuitenkin Suomessakin päävastuullisia. Heitä eivät oikeasti pidättele säännöt ja ohjeistukset. Todellisen toimittajan kuuluu ohittaa sellaiset, milloin hän näkee jossain palaneen käryä ja tosiasioita sekä painostaa pomojaan. Erota tehtävistään jos toden kertomista ei sallita ja jatkaa muuten.

  Häveliäisyys tai ”poliittinen korrektius” ei saisi olla este.

  Suomalaisen valtamedian otsikkoja selatessa ei näy todellisuus vaan keinotodellisuus sekä paistaa toimittajien pelko todellisuutta kohtaan, ehkäpä jopa silkka typeryys, tietämättömyys ja vastuun välttely.

  Toimittajien vastuulla on tuottaa yhteiskunnalle kuva todellisuudesta. Ilman sitä päättäjätkään eivät tiedä mitä todella tapahtuu tai uskalla reagoida todellisuuteen koska pelkäävät median rankaisua lapsellisen ja todellisuuspakoisen lällätyksen muodossa –salaliittoteoreetikko, antivakseri, denialisti...

  Minä ja monet muut ihmiset ovat yrittäneet saada toimittajia kirjoittamaan democidesta. Heille on tarjottu tietoa tarjottimella. Edelleenkään he eivät siitä kirjoita.

  Suomalainen media on täydessä vastuussa democidesta sekä tuhansien suomalaisten turhasta kuolemasta ja kärsimyksestä.

  Onneksi valtamedian tarina Suomessa ja maailmalla ei jatku enää kauan."

  https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1742148486093541799

  VastaaPoista
 27. "Jouko Jokinen arvostelee Aamu­lehden päätöstä poistaa palkitun toimittajan juttuja"

  https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010314408.html

  Onhan tämä melkoisen koomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylen sisällä kuohuu: Työn­tekijät ja pomot ryöpyttivät pää­toimittajaa tämän lausunnoista sepite­kohussa

   https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010317611.html

   Poista
  2. Helsingin Sanomat on julkaissut sepitettä, lehti kertoo

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/98724764-22c8-4667-ac9f-cb29e7c14dc8

   Mitäs jos seuraavaksi katsottaisiin korona-ajan uutisointia?

   Poista