Jatkoa kirjoitukselle Fabian Society.
Valitettavasti elämme sellaisessa leimakirveiden maailmassa, että tällaisen kirjoituksen alkuun on pakko laittaa seuraava huomautus: Tämän kirjoituksen laatija ei ole minkään puolueen tai poliittisen ideologian kannattaja. En kannata oikeistoa, en kannata vasemmistoa, enkä kannata minkään sortin puoluetoimintaa. Koska en kannata edustuksellista demokratiaa, ainoat vaalit joissa suostun äänestämään ovat suorat kansanäänestykset. (Niitä odotellessa.)
Sosialismi on aina ollut luonteeltaan "kansainvälistä" - toisin sanoen "globalistista". SDP:n historian tutkiminen paljastaa, että salaseurataustainen Fabian Society on vaikuttanut demarien taustalla aivan alkuvuosista saakka.
SDP perustettiin nimellä Suomen Työväenpuolue vuonna 1899. Nimi muutettiin muotoon Suomen Sosialidemokraattinen Puolue vuoden 1903 Forssan puoluekokouksessa. Tuossa kokouksessa puolueelle laadittiin puolueohjelma - ns. Forssan ohjelma.
"Forssan ohjelma on Suomen Työväenpuolueen, sittemmin Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen puolueohjelma, joka oli voimassa 49 vuotta eli vuosina 1903–1952. Se hyväksyttiin Forssassa 17.–20.8.1903 järjestetyssä puoluekokouksessa.
Ohjelmaan kuului muun muassa kahdeksantuntinen työpäivä, vähimmäispalkka ja yleinen kouluvelvollisuus sekä yleinen alkoholin kieltolaki. Ohjelma sisältää myös tavoitteet yksityisen tuotannon lakkauttamisesta ja valtiollisen vaikutusvallan valloittamisesta kaikilla tarkoituksenmukaisilla keinoilla, jotta työväenluokka vapautuisi.
Forssan ohjelma on miltei suoraan peräisin Saksan sosiaalidemokraattisen puolueen vuonna 1891 hyväksymästä Erfurtin ohjelmasta sekä myös Itävallan sosiaalidemokraatisen puolueen ohjelmasta." (Wikipedia)
Eli ohjelma otettiin sellaisenaan Saksan demareiden laatimasta Erfurtin ohjelmasta, joka syntyi vuonna 1891 - seitsemän vuotta Fabian Societyn perustamisen jälkeen. Erfurtin ohjelman laatijoihin kuului Eduard Bernstein, jolla oli läheiset suhteen Fabien Societyyn.
"Eduard Bernstein was a prominent politician in the German Social Democratic Party (SPD), which in the late nineteenth century was the largest workers’ party in Europe. With August Bebel and Karl Kautsky, he wrote the SPD’s official platform, the Erfurt Program (1891), and also edited the SPD’s central organ, Vorwärts. However, he spent many years exiled in London: ties to the Fabian Society tinged his views with English practicality and moderation. Against the Marx-Engels party orthodoxy, which awaited the logical implosion of capitalism, Bernstein suggested in The Prerequisites for Socialism and the Tasks of Social Democracy (1899) that gradual changes, peacefully enacted within the existing order, are more likely to bring about social justice. He critiqued the theory of surplus value and argued for protectionism where Marx had favoured free trade as catalyst for the catastrophe. His is an evolutionary socialism, commending in all matters strategic compromise and piecemeal reforms." (https://www.rem.routledge.com/articles/bernstein-eduard-1850-1932)
Demarit siis ottivat puolueohjelmakseen fabianistisen gradualismin, eli hitaasti etenevän asteittaisen siirtymisen sosialismiin. Wikipedia-artikkelissa Sosiaalidemokratia todetaan sama asia:
"Sosiaalidemokratia on poliittinen aate, joka kehittyi 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa vallinneista sosialismin suuntauksista. Sosiaalidemokratia poikkeaa marxilaisesta sosialismista etenkin korvaamalla tavoitteen yhteiskunnan muuttamisesta nopeasti vallankumouksen kautta tavoitteella muuttaa sitä vähittäisten muutosten kautta demokraattisia vaikutuskeinoja hyödyntämällä." (Wikipedia)
Vähittäisten muutosten. Suomeksi: fabianismia.
Englanninkielisessä artikkelissa puhutaan ihan suoraan Fabian Societystä ja Eduard Bernsteinistä:
"In the late 19th century and early 20th century, democratic socialism was also influenced by social democracy. The gradualist form of socialism promoted by the British Fabian Society and Eduard Bernstein's evolutionary socialism in Germany influenced the development of democratic socialism." (Wikipedia)
SDP on ollut koko historiansa ajan fabianistinen puolue. Kuinka moni suomalainen on koskaan edes kuullut nimeä Fabian Society? Kuinka moni suomalainen tietää, että fabianismi on aina toiminut "kuin susi lampaan vaatteissa" - aivan kuten heidän logossaan kerrotaan? Onko demareita äänestävillä aavistustakaan siitä kenelle he todellisuudssa äänensä antavat?
Fabian Society -logo: "susi lampaan vaatteessa" |
"Sosialidemokraattinen puolue näkee sosiaalidemokratian olevan ”sorretun puolella sortajaa vastaan, vähäosaisen puolella vahvemman valtaa vastaan”." (Wikipedia)
Kuten logo kertoo, fabianistinen sosialismi on aina esiintynyt tavallisten ihmisten puolella olevana työläisten oikeuksia puolustavana aatteena. Tämä on se lampaantalja, johon miljoonat ihmiset ympäri maailman ovat uskoneet - ja haluavat edelleen uskoa. Tämän korulauseilla kuorrutetun pintakerroksen alla on se todellinen fabianismi - susi - jolla ei ole mitään tekemistä tavallisten ihmisten oikeuksien tai hyvinvoinnin kanssa. Tätä sutta kiinnostaa vain ja ainoastaan valta. Ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi fabianistit käyttävät gradualismia - eli hidasta ja asteittaista etenemistä. Luuleeko joku oikeasti, että superrikkaat fabian-sosialistit, kuten vaikka George Soros (London School of Economics), ovat "sorrettujen ja vähäosaisten puolella"? Naivius on vaarallinen tauti.
George Soros |
SDP:n alkuperäisessä Forssan ohjelmassa oli tavoitteena suora demokratia. Mihin se unohtui? Juhlapuheet ovat juhlapuheita - todellisuus todellisuutta. Lampaannahka ja susi.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005247679.html |
Vallan keskittäminen tarvitsee aina "kansainvälisyyttä" - eli globalismia. SDP perustettiin samana vuonna kuin ns. Toinen internationaali, joka oli sosiaalidemokraattisten puolueiden kansainvälinen yhteistyöorganisaatio. Tämä organisaatio lakkautettiin Ensimmäisen Maailmansodan alettua 1914, mutta perustettiin uudelleen vuonna 1956 nimellä Sosialistinen internationaali. Nyky-SDP on sen jäsen.
Sosialistisen internationaalin tunnus |
Ottaen huomioon sosiaalidemokratian ja SDP:n fabianistis-globalistisen taustan, uskotko todella, että nykyinen pääministerimme on "vähäosaisen puolella vahvemman valtaa vastaan"?
Jotain tuttua? |
Lisätty lainaus:
VastaaPoista"In the late 19th century and early 20th century, democratic socialism was also influenced by social democracy. The gradualist form of socialism promoted by the British Fabian Society and Eduard Bernstein's evolutionary socialism in Germany influenced the development of democratic socialism."
Onko tämä yllätys, jos tietää demarien Fabian Society -taustan, ja kyseisen organisaation perustajajäsenten ideologian? ("We will kill them kindly in a humane way!")
VastaaPoistahttps://www.is.fi/kotimaa/art-2000006323261.html
Kuviossa on aika paljon samaa kuin Epsteinin tapauksessa. Jännä miten näillä molemmilla ihmiskauppiailla oli läheiset suhteet fabianisteihin. Saa nähdä tekeekö Baltzarkin kohta "itsemurhan".
SDP:n, eli fabianistipuolueen, Krista Kiuru:
VastaaPoista”Tilanne vaatii nyt jokaisen sitoutumista ohjeisiin. Tämä antaa parhaan suojan hoitohenkilökunnalle ja ikäihmisille. Linjaukset tehty koko kansankunnan parhaaksi, meillä ei ole varaa riskipeliin. Viikonlopun menoja miettiessä otettava vakavasti lähikontakti. Jos linjauksiin ei sitouduta, hallitus pohtii uusia linjauksia. Pääministeri Sanna Marin on antanut keskusteluissa ymmärtää, että liikkumisen kieltäminen keinovalikoimassa. Paljon vaatiminen perusteltua, jos me kaikki sitoudumme ohjeisiin”
Huomaatteko mikä pohjavire tässä on? Jos ette luovu yksilönvapaudestanne päättää mitä teette, koronan leviäminen on teidän syy! Ja sitten meidän on pakko ottaa kovemmat keinot käyttöön! Ettäs tiedätte!
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/c72ee582-eca1-44e5-80d2-743c2b5c6783
Näin toimii fabinismi. Pikkuhiljaa totutetaan ihmiset siihen, että on aivan normaalia, että poliitikot saavat päätöksillään poistaa yksilönvapauksia. Ja kun kaikki reagoivat nykytilanteeseen pelolla ja paniikilla, ihmiset hyväksyvät ja suorastaan vaativat poliitikkoja poistamaan yksilönvapauksia.
Jos Orwell näkisi tämän kaiken, hän toteaisi, että Huxley oli oikeassa.
Fabianismia:
VastaaPoistaSanna Marin: "Hallitus on valmis toimimaan kaikin tarvittavin keinoin epidemian hillitsemiseksi, terveydenhuoltomme kantokyvyn varmistamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi. Lainsäädäntömme asettaa hallituksen toiminnalle tiukat raamit ja valmistelu vie parhaimmillaankin päiviä aikaa."
https://twitter.com/MarinSanna/status/1242024010076086273
"On selvää, että kriisin jälkeen on arvioitava tarkasti lainsäädäntömme uudistamisen tarpeet. Nyt toimimme kovassa aikapaineessa niiden välineiden varassa, joita meillä on käytössä. Tahdosta toimet eivät ole kiinni."
https://twitter.com/MarinSanna/status/1242024012047421441
Eli kriisin jälkeen lainsäädäntöä "on pakko" muuttaa, koska nykyinen lainsäädäntö ei anna valtaapitäville riittävästi valtaa.
Sammakko kiehuvassa kattilassa.
”Tämä ei tule olemaan liittovaltio. Euroopan unioni, se on aivan oman tyyppisensä järjestelmä ja todennäköisesti se antaa mallin maailmanlaatuiselle hallintajärjestelmälle, joka toivottavasti tulee ihan kahden-kolmenkymmenen vuoden aikana, viimeistään viidenkymmenen vuoden aikana voimaan.”
VastaaPoistahttps://www.suomenuutiset.fi/sdpn-kiljunen-valayttaa-maailmanlaajuista-poliittista-hallintajarjestelmaa-ja-globaalia-verotusoikeutta/
Demari - miten yllättävää. Tätä on fabianismi.
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tmalinen/suomalaisen-demokratian-kuolema/
VastaaPoistaMiten yllättävää.
Tässä video jossa näkyy mihin tyrannia ja tämä Kommunismi mitä monet ihannoi johtaa.
VastaaPoistahttps://www.youtube.com/watch?v=SCvD4RX1jJM&t=1s&ab_channel=TestoProtein
Gulagin entinen vartija on piirtänyt kuvia siitä mitä näillä leireillä todellisuudessa tapahtui.
Hyvin on edennyt vähittäinen muutos kohti sosialismia Suomessa sosialidemokraattiseen demokraattisten ja lainsäädönnöllisten keinojen tyyliin, jos miettii kuinka Suomesta on sotien jälkeen ryhdytty rakentamaan "pohjoismaista hyvinvointivaltiota", eli todellisuudessa menty kohti sosialismia. Sosialismissahan periaatteessa yksilön vapauden ylittää "yhteiskunnan", eli käytännössä sitä johtavan valtion ja sen instituutioiden etu, eli viimekädessä vallanpitäjien ja vallankäytön etu.
VastaaPoistaMuutamia poimintoja:
"Paavo Lipponen totesi vuonna 2003 ”sosialidemokraattisen sosialismin” toteutuneen tämän päivän Suomessa: ”Sosialidemokratian perusarvot, tasa-arvo ja ihmisten yhteenkuuluvaisuus eli solidaarisuus, ovat muuttuneet lihaksi tässä rakennelmassa, inhimillisen kulttuurin tähän asti suurimmassa saavutuksessa.”"
"Toisen maailmansodan jälkeen sosiaalidemokratia lakkasi vaatimasta tuotantovälineiden kansallistamista. Tavoitteeksi on sen sijaan noussut liike-elämän ja teollisuuden valtiojohtoinen sääntely ja laaja hyvinvointivaltio, joiden avulla pyritään edistämään talouskasvua ja taloudellista tasa-arvoa."
Eli tällöin on päätetty luopua sosialidemokratiassa jyrkemmästä suuntauksesta ja päätetty koittaa pehmeämmäntyyppisiä lähestymiskeinoja.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sosialismi
"Suomeen yritettiin 1920- ja 1930-luvuilla kehittää myös sosiaalivakuutusjärjestelmää, jonka suunnittelu oli alkanut niinkin varhain kuin vuonna 1888.
Vanhuus-, työkyvyttömyys- tai sairausvakuutuksen kehittäminen oli ajan ilmapiirissä hyvin vaikeaa."
"1950-luvulla alkoi varsinainen hyvinvointiyhteiskunnan rakentaminen. Köyhäinhoidosta siirryttiin huoltoapuun vuoden 1956 huoltoapulain myötä. Saman vuoden kansaneläkelain uudistus ja työeläkelain kehittäminen 1960-luvulla toivat koko ammatissa toimivan väestön sosiaaliturvan piiriin. Myös muuta sosiaalivakuutusjärjestelmää kehitettiin ja uudistettiin aktiivisesti.
Terveydenhuoltoa uudistettiin asteittain 1950-1970-luvuilla muun muassa rakentamalla sairaalaverkostoa, kehittämällä kansanterveystyötä ja työterveyshuoltoa sekä laajentamalla lääkärikoulutusta. Tärkeä edistysaskel oli vuoden 1964 sairasvakuutuslaki, jonka mukaan kansalaisille ryhdyttiin maksamaan muun muassa päivä- ja äitiysrahaa korvaukseksi ansionmenetyksistä sekä korvausta lääkemenoista ja lääkärien palkkioista."
https://stm.fi/ministerio/historiaa
"1950- ja 1960-luvuilla Suomen talous kasvoi ja valtio sai lisää verotuloja. Suomesta alettiin rakentaa Pohjoismaista hyvinvointivaltiota. Pohjoismainen hyvinvointivaltio tarkoittaa, että valtio pyrkii tasaamaan verotuksella ihmisten välisiä tuloeroja ja takaa kaikille kansalaisille riittävän toimeentulon sekä peruspalvelut. Peruspalveluita ovat esimerkiksi sairaanhoito ja koulutus.
VastaaPoista1960-luvulla tehtiin paljon uudistuksia, joista muodostui suomalaisen hyvinvointivaltion perusta. Kaikki suomalaiset saivat esimerkiksi sosiaaliturvatunnuksen ja valtion sairausvakuutuksen. 1970-luvulla tehtiin peruskoulu-uudistus, jonka seurauksena koulusta tuli maksutonta kaikilla luokka-asteilla. Lisäksi 1970-luvulla kuntien velvollisuudeksi tuli järjestää kaikille lapsille päivähoitopaikka. Sen seurauksena naisten oli helpompi osallistua työelämään."
https://www.hi3.fi/10-suomi-kylman-sodan-maailmassa/suomesta-tulee-hyvinvointivaltio/
Jos sanalla sosiaali kerran tarkoitetaan yhteiskunnallista, ja hyvinvointi- eli sosiaalivaltiossa yhteiskunnallisia palveluita tuotetaan, ja resurssit näihin kerätään valtiojohtoisesti, on kyseessä periaatteessa valtion hallinnan kasvattaminen sen alueella asuvasta ihmisyhteiskunnasta pehmeämmäntyyppisellä sosialismilla sen ottaessa hallintaan, ja alkaessa tuottamaan yhteiskunnallisia palveluita, kuten täälä mm. terveydenhuolto ja siihen tietenkin liittyvät valtavat potilastietokannat, sosiaaliturva, johon siihenkin resurssit pakko-otetaan kaikilta ensin valtiolle verotuksen ja veroluonteisten maksujen muodossa sieltä jaettavaksi eteenpäin, ja tämäkin vaati tiedonkeruuta kansalaisista, pakollinen valtiojohtoinen koulujärjestelmä (pakollisuutta muuten juuri kasvatettiin koskemaan käytännössä myös 2. asteen koultusta), jossa on helppo samalla opettaa asiat valtion ja virallisen narratiivin mukaan, siksi vanhemmat työhön tukemaan palkastaan hyvinvointivaltiota ja lapset valtioninstituutioiden hoidettavaksi.
Kaikki ihmiset Suomen valtiossa on saatu sidottua tähän järjestelmään pakollisen sosiaalivakuutuksen ja henkilötunnuksen kautta.
Näiden pehmeiden keinojen kautta on saatu kasvatettua järjestelmää ja sen roolia yhteiskunnassa, lisättyä valtion hallintaa, sekä tiedon- ja resurssienkeruuta yhteiskunnasta sen alueella, ja saatu kulttuurissa näkemään valtio hyveellisenä resurssien ja turvan tarjoajana, sen todellisuudessa hiipiessä yksilönvapauden ja valtiosta riippumattomuuden selustaan. Susi lampaan vaatteissa sanoisin.
Sehän tuossa onkin niin pirullista, kun tavallisen aivopestyn ihmisen näkökulmasta sosialidemokratia on tehnyt niin paljon hyvää. Aika harva kykenee näkemään mikä tuon "hyvän" hinta on ollut, ja millainen ansa se on ollut. Nyt sitten ihmetellään, että miten Suomessa on niin paljon korruptiota, miksi valtio käyttää rahaa niin holtittomasti, ja miksi suomalaiset vain kiltisti hyväksyvät kaiken tämän korruption ja tyrannian.
PoistaVähän sama kuin lammasfarmin lampaat ihmettelisivät, että miten nuo ihmiset, jotka ovat meitä niin hyvin ruokkineet ja pitäneet meistä huolta, ovatkin nyt alkaneet teurastaa meitä? Ja miksei kukaan lampaista tee mitään?
Vähitellen suomalaiset alkavat myös tajuta, että sosialidemokratia on (ja on aina ollut) kansainvälistä sosialismia. Eihän tässä miljardien Etelä-Eurooppaan kippaamisessa ole mitään yllättävää. Tämä on nyt se "hyvinvointivaltion" hinta. Tätähän te äänestitte.
Todellakin, en ihan heti muista, että olisin kuullut kenenkään todella kritisoivan "pohjoismaista hyvinvointivaltiota", etenkään sen todellisen sosialistisen luonteen takia. Kuorossa kuuluu lähinnä kulttuurin ja auktoriteettien ylistystä tästä "hyvinvointivaltiosta". No, totta kai valtio voi hyvin (hauska sanaleikki) kun yhteiskunta ja sen järjestelmät ovat valtion hallinnassa, kansa tietämättömänä ja kyseiseen järjestelmään laitostuneina lauhkeina lampaina.
PoistaSosialidemokratiahan on todellisuudessa sosialismin (joka tosiaan on aina enemmän ja vähemmän ilmeisen kansainvälistä) suuntaus, jossa muutos kohti sosialismia tehdään rauhallisesti ja asteittain, demokraattisin ja laillisin keinoin, sekä instituutioiden kautta, (juurikin sitä fabianismia siis) vastoin perinteisempää (ja ehkä kulttuurissa yleisemmin sosialismiksi tunnettua) äkkillisen (väkivaltaisen)vallankumouksen suuntausta. Ihme kun tästä ei virallisesti ns. hirveästi huudella.
Sama pyrkimys, eri tavoittelukeinotkeinot. "Yhteiskunta", eli todellisuudessa valtio instituutioineen, omistaa kaiken ja "yhteiskunta", eli valtio instituutioineen päättää kaikesta. Kaikki hoidetaan, kaikki huolehditaan, kuten kansa halusikin, tuskin lienee tarpeellista tässä vaiheessa historiaa luetella esimerkkejä, mikä se tavoitteiden esoteerinen/todellinen luonne oli/on...
Sopivaan aikaankin on aate osattu kehittää. "Sosialismi syntyi Euroopassa teollisen vallankumouksen aikana 1800-luvulla vastareaktiona tehdastyötä tekevien ihmisten huonoon asemaan." Työväestön kärsimyksestä syntynyt energia on täytynyt siis saada ohjattua haluttuun suuntaan "eliitin" eduksi.
Mielenkiintoinen projekti keskellä hyvinvointivaltion luontia täältä kotosuomesta, jossa ei koskaan tapahdu mitään pahuutta etenkään hallinnon ja viranomaisten toimesta:
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/30/uusi-tutkimus-osoitti-pirkkalan-marxilaisen-koulukokeilun-vaietut-mittasuhteet
https://seura.fi/asiat/tutkivat/pirkkalassa-tehtiin-1970-luvulla-salattu-marxilainen-koulukokeilu-josta-nousi-suuri-skandaali-nyt-puhuvat-entiset-oppilaat-olihan-se-aivopesua-eika-niin-pientakaan/
Tässä jutussa muuten huomioni kiinnitti jutun loppupuolella, kun kerrotaan materiaalin opetukseen nuorena uutena opettajana osallistuneesta henkilöstä, kuva ja kuvateksti: "Pidetty opettaja nousi myöhemmin rehtoriksi ja vaikutti vahvasti siihen, että Toivio sai Suomen ensimmäisenä kouluna oppilaitosten kestävän kehityksen sertifikaatin."
Minkähänlaista agendaa palvelee kestävä kehitys ja siihen liittyvät asiat... Ja oppilaitosten sertifiointi siihen suomessa? https://koulujaymparisto.fi/
Taustalla näyttäisi puuhastelevan tälläinen säätiö: https://okka-saatio.com/
"Säätiö on arvostettu yhteistyökumppani, joka tekee yhteistyötä muun muassa ministeriöiden, Opetushallituksen, Sitran, korkeakoulujen ja oppilaitoskentän, järjestöjen ja kestävän kehityksen verkostojen kanssa. OKKA-säätiö on edustettuna Suomen kestävän kehityksen toimikunnassa OAJ:n varajäsenenä. Verkostomainen toimintatapamme mahdollistaa työmme laajan vaikuttavuuden ja osaamisen jakamisen." Ei siis ilmeisesti mitään pikkupuuhastelua.
Ainakin itselleni kestävä kehitys-agenda vaikuttaa todella paljon sosialismityyppiseltä (ja luonteeltaan kansainväliseltä) yhteiskunnan, tuotannon ja resurssien hallintaanotolta, tällä kertaa ei työlaisten takia, vaan ympäristön.
Mielenkiintoinen tapaus.
PoistaOikeastihan (moderni) sosialismi syntyi jo 1700-luvulla. Yksi varhaisista kokeiluista oli Illuminatin organisoiman Ranskan vallankumouksen synnyttäneen kaaoksen yhteydessä syntynyt "babeuvismi", joka sai nimensä François-Noël Babeufin mukaan. Hän oli Illuminatin jäsen, joka käytti Illuminatille tyypilliseen tapaan antiikin aikaan viittaavaa Illuminati-nimeä Gracchus. (Weishaupt käytti vastaavasti nimeä Spartacus.) Käytännössä hänen sosialistinen järjestelmä oli ensimmäinen versio kommunismista. Vähemmän yllättävästi se ei oikein toiminut.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fran%C3%A7ois-No%C3%ABl_Babeuf
Jos aihe kiinnostaa, suosittelen tätä kirjaa:
https://ia800304.us.archive.org/33/items/WorldRevolution/world-revolution-nesta-webster.pdf
Kirjassa käydään läpi sosialismin todellista (ja oppikirjoista sensuroitua) historiaa. Kirja näyttää sen miten Illuminati loi sosialismin, ja miten sen levittäminen eteni vaihe vaiheelta.
Yle paljasti jotain itsestään?
VastaaPoistahttps://twitter.com/JereHalttu/status/1442413556549435394
Ihan normaalia fabianistien porukoissa:
VastaaPoistahttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3536811166609190&id=100008410238509
"Jokainen ihminen on yhdenvertainen, tasa-arvoinen ja yhtä arvokas", sanoi fabianisti.
VastaaPoistahttps://twitter.com/cia_kirsikka/status/1543326944099442690
Tuleekohan siinä lampaantaljassa kuuma näin kesähelteillä?
Fabianisti-lehdessä haaveillaan yhden mielipiteen yhteiskunnasta:
VastaaPoistahttps://demokraatti.fi/mika-tepsisi-suomalaisiin-kremlin-kellokkaisiin/
Nasima Razmyar: "Malmitalolla näytettäväksi suunnitellun drag-dokumentin näyttö on peruttu. Drag on taiteen muoto, jolla ei ole mitään tekemistä pedofilian kanssa. Dokumentti ei myöskään ole lasten painostamista mihinkään. Olen pahoillani, että vähemmistötaide saa näin voimakasta vastustusta."
VastaaPoistahttps://twitter.com/NasimaRazmyar/status/1646790132152819712
Tämä fabianisti saa aika tylyä palautetta twitter-kansalta.
Kommari niinkuin hänen isäkin: "Mohammed Daud Razmyar (s. 1945 on afganistanilainen kommunistipoliitikko ja diplomaatti, joka asuu nykyään maanpaossa Suomessa". On se hyvä kun tulee Suomeen näin hienoja ihmisiä levittämään ideologiaansa
PoistaNasima ei luovuta!
Poistahttps://twitter.com/NasimaRazmyar/status/1647236330261233665
"SDP:n kansanedustaja LV:lle: Voitaisiinko jauheliha laittaa kortille?"
VastaaPoistahttps://www.verkkouutiset.fi/a/sdpn-kansanedustaja-lvlle-voitaisiinko-jauheliha-laittaa-kortille/
Fabianistien pyrkimys totalitaariseen yhteiskuntaan tapahtuu pienin askelin.
Media ja poliitikot on jo kauan ajaneet tätä lihan vastaista agendaa. Nämä markkinoi lihaa aina epäterveellisenä vaikka ihmisten ruokavaliot yleisesti koostuu suurimmaksi osaksi aivan muusta kuin lihasta (esim keittoannoksessa on prosentuaalisesti paljon enemmän muuta kuin lihaa). Tuli jotenkin mieleen se Soylent green elokuva, ihmiset syö sitä paskaa mitä tarjotaan ja herrat syö mitä haluaa.
PoistaSuomalaiset fabianistit näyttävät tekopyhyytensä:
VastaaPoistahttps://twitter.com/MatsUotila/status/1683484487294828545
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009739022.html
"Ainoa asia, mitä Modig joutui osallistumisessaan pohtimaan, oli ilmastoasiat ja eettisyys. Amazing Race -ohjelmaa kuvataan ympäri maailmaa ja osa matkoista tapahtuu lentäen.
PoistaLopulta vaakakupissa painoi enemmän kokemus kuin ilmastoasiat.
– Se oli ainoa asia, missä joutui pohtimaan, että onko tämä järkevää. Tämä on kuitenkin kerran elämässä -elämys ja mahdollisuus ja sen lisäksi Aino-Kaisa minua pyytää ja saan rakkaan ystävän kanssa lähteä tällaiseen seikkailuun, jota ei voisi järjestää itselle, vaikka haluaisi. Sen takia tänne lähdettiin, Modig perustelee Iltalehdelle ohjelman pressitilaisuudessa."
https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/4dfd6e79-422c-41a4-be79-f6db15c9aec4
Meneekö nämä fabianistien säännöt nyt niin, että lentäminen on paha asia, paitsi silloin kun haluaa kokea jotain fantsua?
Mikkel Näkkäläjärven valinta sai X:n kuhisemaan – Mika Aaltolan Elisa-sisko: ”Sanon tämän harvoin, mutta WTF”
VastaaPoistahttps://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8fe22706-a42f-44f6-9c63-3384be6ecb82
Fabianistit valitsi puoluesihteeriksi sadistin. Miten yllättävää.
"- He ruiskuttivat spraymaalia nukkuvien kissanpentujen silmiin ja juoksivat niiden perässä metsään. Sitten he teloivat kissat kituviksi. Sen jälkeen he sytyttivät risuilla nuotion ja ryhtyivät polttamaan pentuja. Lopulta he heittivät spraymaalipulloja tuleen, niin että kissat räjähtivät. "
https://www.seiska.fi/kotimaa/tapaus-mikkel-nakkalajarvi-nyt-puhuu-kissansa-menettanyt-demarimummo-elaimet-rajaytettiin-syntymapaivasta-tuli-surujuhla/438460
YLE, Elokuvasäätiö ja DEI - Näitä elokuvia EI SAA tehdä Suomessa
VastaaPoistahttps://www.youtube.com/watch?v=fdSc7nNxxaY
Fabianismia tämäkin.
RIKOS mielikuvitusta vastaan - Suomalaiset elokuvat
Poistahttps://www.youtube.com/watch?v=caxujW0hJZ8
Puopolo: Uskomaton laskelma paljastaa pöyristyttävän totuuden verotuksesta – saa sinut haukkomaan henkeäsi!
VastaaPoistahttps://www.youtube.com/watch?v=bq7OrxtQJ2M
Tätä on fabianismi.
Tiesitkö tämän Yleisradiosta (YLE) ja sen pääjohtajista?
VastaaPoistahttps://www.youtube.com/watch?v=2nUZyRXV4dg
Uutuuskirjan mukaan Marinin sisäpiirin "Projekti Nipsun" oli tarkoitus taivutella SDP Nato-jäsenyyteen jo ennen Ukrainan sodan alkamista
VastaaPoistahttps://www.kaleva.fi/uutuuskirjan-mukaan-marinin-sisapiirin-projekti-ni/11361893
"Uutuuskirjan mukaan SDP:n sisäpiiriin oli tarkoitus jo ennen Ukrainan sodan alkamista taivuttaa puolue Nato-jäsenyyden taakse. Pääministeri Sanna Marinin (sd.) kerrotaan todenneen kesäkuussa 2021, että Suomesta pitäisi tehdä Naton jäsen, mutta se ei tulisi tapahtumaan kovin helposti tai nopeasti.
Kirjan mukaan Marinin tuolloinen erityisavustaja luonnosteli Projekti Nipsu -nimen saaneeseen tiedostoon askelia siitä, miten kannanmuutos tehtäisiin.
Toimittaja Salla Vuorikosken kirjan mukaan nimi tuli siitä, että pääministerin esikunnassa oli tuohon aikaan huviteltu jakamalla muumimeemejä.
– Siitä maailmasta poimittiin samalla kirjaimella Naton kanssa alkava nimi.
Sanna Marin – Poikkeuksellinen pääministeri -kirjan mukaan tähtäimessä oli vuoden 2023 puoluekokous. Mietittävänä oli, ketkä olisivat keskeisiä henkilöitä puolueessa viemään asiaa eteenpäin.
– Siellä SDP olisi voinut hyväksyä Natosta sellaisen myönteisen kannan, joka olisi mahdollistanut puolueen osallistumisen jäsenyyteen myönteisesti suhtautuvaan hallitukseen. Kyse oli siis Nato-jäsenyyden edistämisestä pienin askelin, kirjassa kerrotaan."
Huomatkaa: "pienin askelin" = fabianistinen malli
Aki Nummelin: "DCA-sopimus on Suomen ja USA:n liittolaissopimus, joka hyväksyttiin kesä-heinäkuussa jättämällä kertomatta julkisuuteen sopimuksen tosiasiallinen sisältö. Tein sopimuksesta kirjan ja toin esille, että sopimuksessa taattiin USA:lle oikeus ilmoittaa Suomen viranomaisille, ketkä USA:n armeijan toimintamahdollisuuksia haittaavat henkilöt pitää/voidaan ottaa säilöön (putkaan).
VastaaPoistaKerroin tästä myös eräälle tuttavalleni, Kirjailijaliiton entiselle puheenjohtajalle Kari Levolalle, joka kysyi heti, onko tästä esimerkkejä muista maista. Levolan kysymys osoittaa, mikä on yleinen tapa ajatella sopimuksista, joten otan siihen tässä kantaa.
Lakien ja kansainvälisten sopimusten osalta yksi keskeinen kysymys on: missä yhteydessä lait ja sopimukset syntyvät? Tehdäänkö ne silloin, kun tilanne on ns. päällä vai tehdäänkö ne tulevaisuuden tarpeisiin?
Vastaus tietysti on, että molemmat tapaukset soveltuvat eli lakeja tehdään ns. kiireessä (kuten koronalait) ja sitten niitä tehdään tulevaa ennakoiden (kuten DCA-sopimuksen artikla, millä mahdollistetaan USA:n armeijaa haittaavien suomalaisten säilöönotto).
DCA-sopimus pitää sisällään sekä juuri tällä hetkellä ajankohtaisia asioita (kuten USA:n armeijan oikeus kuljettaa tarvikkeita Suomeen ilman, että Suomella olisi oikeus tarkistaa kuljetusten sisältöjä) että myös mahdollisesti tulevaisuudessa tarpeellisia asioita.
Tällä hetkellä laajamittaista vastarintaa USA:n armeijan läsnäoloa vastaan ei Suomessa ole. Tilanne voi kuitenkin muuttua monestakin eri syystä (sotilaat voivat aiheuttaa häiriötä maassamme, eikä heitä saada DCA-sopimuksen vuoksi mihinkään vastuuseen; USA:n armeija aiheuttaa kuluja tai USA:n sotilastukikohdista aletaan esimerkiksi lähettää drooneja, ellei peräti ohjuksia Venäjälle; USA:n toiminta muissa maissa, kuten laittomat hyökkäykset muihin maihin, aiheuttaa suomalaisissa halun lopettaa liittosuhde USA:han) ja vastarinta USA:n armeijan läsnäoloa vastaan alkaisi nousta.
Tällaisessa tilanteessa DCA-sopimuksen kohta, missä USA:n armeijaa häiritsevät tahot voitaisiin pidättää, astuisi voimaan. Jokainen ymmärtää, että suomalaisten pidätykset USA:n armeijan käskystä nostaisivat suurta ärtymystä ja niitä pidettäisiin hyvin epäoikeudenmukaisina tekoina. Siksi onkin hämmästyttävää, että eduskunta ei millään tavalla puuttunut tähän DCA-sopimuksen kohtaan, kun se kuluvana vuonna kesäkuussa - sopivasti ennen juhannusta - "käsitteli" DCA-sopimusta."
https://x.com/Aki_Nummelin/status/1861444367900430689
Yksi hyvä esimerkki siitä, miten fabianistit hivuttavat totalitarismia yhteiskuntaan vähitellen pienin askelin.
Maria Ohisalo:
VastaaPoista"Hyvästi X.
Alustalla levitettävä vihapuhe, disinformaatio, avoin rasismi ja naisviha sekä täysi haluttomuus puuttua näihin ongelmiin ovat suoria uhkia demokratialle.
Löydät minut jatkossa muista somekanavista, mm. Blueskysta ja Threadsista. Kuulemisiin!"
https://x.com/MariaOhisalo/status/1878814022403039531
Sosialistit ei voi sietää sananvapautta.