torstai 5. maaliskuuta 2020

Hullabalu ja Boy Lover


Nimimerkki Ledimman vinkistä:

Lapsille interaktiivisia pelisatuja tuottava Hullabalu on tehnyt maailmalla suosiota saavuttaneen Pan-sarjan, jossa seikkailee panda nimeltä Pan.

Hullabalun verkkosivujen etusivulla on kuva, joka kiinnittää symboliikkaa tuntevan huomion.


Boy Lover symboli repussa


Reppuun on jostain kumman syystä ilmestynyt Boy Lover -symboli, joka löytyy FBI:n pedofiilisymbolien listalta:


Pedofiilisymbolit esiteltynä Ylen uutisessa


Eikä tämä Boy Loverin käyttö ole jäänyt vain yhteen pieneen reppumerkkiin.


Boy Lover taustakuvassa

Boy Loverit "tarjoiltuna lautasella" (*Vink vink*)

Boy Loverit puussa ja lyhdyissä

Boy Lover kaulakorussa

Boy Lover kirjan kannessa

Boy Lover kaulakorussa


Tarinan päähenkilön nimi on Pan. Liittyisikö jotenkin kreikkalaiseen Pan-jumalaan?

Pan is famous for his sexual powers, and is often depicted with a phallus. Diogenes of Sinope, speaking in jest, related a myth of Pan learning masturbation from his father, Hermes, and teaching the habit to shepherds.

Women who had had sexual relations with several men were referred to as "Pan girls." [Wikipedia]

Pan

Pan

Pan


Hullabalun perustaja on Suzanne Xie. Ihan mielenkiintoista, että hänen CV:n mukaan hän on entinen Goldman & Sachs ja USB -pankkien työntekijä.

Lisää esimerkkejä pedofiilisymboliikasta:

https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/search/label/pedofilia


6 kommenttia:

 1. Puu on vieläpä muotoiltu vastaamaan lapsen kehoa takaapäin. Kuvottavaa lasten halveerausta ja välineellistämistä lapsille suunnatussa materiaalissa.

  VastaaPoista
 2. Joitain vuosia sitten oltiin vaimon kanssa eräässä kaakkois aasian banaanistaniassa reppureissulla, yhdellä luonnonkauniilla saarella toimi länkkäreiden pitämä matkailuyritys, osallistuttiin näiden järjästämään saarikierrokseen, helvetin mukava reissu, yrityksellä oli paikallisten(erityisesti lasten ja nuorten) auttaminen sydämmen asiana. Kaikesta kivasta huolimatta jostain alitajunnasta nousi pahoja viboja kyseistä porukkaa kohtaan. No, saatiin reissusta muistoksi T-paidat, kävin vaatekaapilla tarkistamassa, siinähän se boy-lover logo seisoo yrityksen nimen vieressä. Tuli pari uutta öljyrättiä ja vitunmoinen häpeä että sitäkin puljua tuli tuettua ja vielä pidettyä mokomaa paitaa päällänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko kertoa mikä yritys? Minun mielestä nämä on aina syytä tuoda julki. Tai voitko edes ottaa kuvan näistä uusista öljyräteistäsi?

   Poista
  2. Jätin tarkoituksella firman nimen kertomatta, kyseessä kumminkin omat fiilikset, kaverit voivat olla täysin viattomia. Kaksiosaisessa nimessä on myös a:t alkukirjaimina joten logo voi olla myös tahaton virhe. Muutaman nuoren miehen firma joka on keskittynyt turistien elämyksiin. Maa itsessään näytti pedareiden paratiisista ehkäpä rankasta historiastaan johtuen. Käytännössä yksi saari jossa turisti infraa nykyään jo kiinalaisten raiskaamana, siellä voi käydä paikanpäällä tutustumassa toimintaan. Itselleni jäi hieman kalanhajua nenään, mutta en haluaisi pilata bisnestä vain omien arvailujen takia, olivat nimittäin saaneet jotain hyvääkin yhteisössään aikaan. Jos kyseessä olisi korporaatio tai lahjoitus rahoilla pyörivä pulju en epäröisi kertoa nimeä. Henk.koht.en vaan voi enään paitaa päälleni laittaa.

   Poista
 3. Hei,

  huomasin tässä taannoin jotain häiritsevää, kun eksyin Youtuben puolella vilkaisemaan Justin Bieberin tuoreinta musiikkivideota biisiin nimeltä "Yummy". Videota ei tarvitse edes pitkälle vilkaista, kun mieleen linkittyy väkeviä mielikuvia pizzagatesta. Lisäksi laulajan faniksi tunnustautunut siskoni osasi kertoa, että ennen biisin julkaisua JB oli markkinoinnut sometileillään kyseistä veisua julkaisemalla netistä otettuja vauvojen kuvia merkitsemällä alle #yummy.

  VastaaPoista
 4. https://www.jatkoaika.com/Uutiset/Stanley-Cup-voittaja-Dustin-Penner-sekoilee-somessa-%E2%80%93-Homofobiaa-salaliittoteorioita-ja-yleist%C3%A4-t%C3%B6ykeytt%C3%A4/221020 Mitäs mieltä tuosta? Kirjoitin palautetta artikkelista kirjoittajalle ja vaadin perusteluja esittämiään syytöksiä kohtaan. Lisäksi sanoin suoraan että melko laadutonta journalismia. Vastaukseksi tuli:"Korkki kiinni." Vastasin tähän että asiallinen vastaus laatu journalistilta. Hyvin pyyhkii. Tämän jälkeen kysyin vielä niiden kaipaamieni vastausten perään, kun en niihin mitään vastausta saanut. Ja vaadin perusteluja väitteille, joita artikkelissa esitettiin. Noh, vastausta on varmaan turha odotella.

  VastaaPoista