tiistai 28. huhtikuuta 2020

Ben Swann: Doctors: Data Proves That Covid Death Rate is "Very Similar to the FLU"

Tämä Ben Swannin video julkaistiin 10 tuntia sitten. Se toinen video, joka on tämän Swannin jutun aiheena, on nyt poistettu YouTuben toimesta.

Jos julkistaa informaatiota, joka paljastaa virallisen narratiivin valheellisuuden, joutuu sensuurin kohteeksi. Miten yllättävää.

Onneksi on muitakin videopalveluja kuin YouTube. Tämä video kannattaa ehdottomasti katsoa:

Näiden lääkäreiden tekemä oma tutkmus toteaa saman, mikä todettiin Los Angelesissa tehdyssä tutkimuksessa: Koronan todellinen kuolleisuusprosentti on alkuperäisistä paniikkia aiheuttaneista arvioista radikaalisti pienempi. Korona ei suinkaan tapa 3,4% tartunnan saaneista, vaan sen kuolleisuusprosentti on samaa luokkaa kuin influenssassa, eli noin 0,1%.

Tuota videota katsoessa huomaa miten herkästi toimittajien kognitiivinen dissonanssi iskee päälle. Se on ajoittain jopa kiusallisen noloa.

6 kommenttia:

 1. Löytyi lyhyt klippi suomeksi tekstitettynä:

  https://www.youtube.com/watch?v=2WXIbZKmSIc

  Mutta tuskinpa tuokaan video kauaa YouTubessa pysyy.

  VastaaPoista
 2. Ja nämähän ovat meidän "turvallisuutta" varten https://www.uusisuomi.fi/uutiset/tallainen-poliisin-panssariauto-tulee-suomen-kaduille-nakyvaa-partiointia-katukuvassa-saannollisesti/8f267c8f-e0c6-3de0-bd7e-105350e72cf5 . Meillä ei saa olla edes starttipistoolia, ja tällä eliitin yksityisarmeijalla on tälläiset vehkeet.

  VastaaPoista
 3. Ja nyt tuo Ben Swannin video on poistettu myös. Miten yllättävää.

  VastaaPoista
 4. Hyvin on propaganda purrut.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/minun-lasteni-kustannuksella-ei-leikita-venalaista-rulettia-vanhemmat-kertovat-miksi-heidan-lapsensa-jaavat-kotiin-kun-lahiopetus-taas-alkaa/7809156

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks suunnilleen kaikki ihmiset jotka oikeassa elämässä oon tavannut nii on kans sanonu että aivan typerää touhua tämä tojota korolla. Asiasta kolmanteen, monet veikkaa että esim USAssa tulee nälänhätä tämän korollan takia, lihajalostamot yms laitettu kiinni.

   Poista
 5. https://youtu.be/Xr8Dy5mnYx8

  Katsomisen arvoinen pätkä.

  VastaaPoista