maanantai 4. toukokuuta 2020

Uuden ajan uutiset 26.4.2020


Uuden kanavan ensimmäinen video:

Mielenkiintoista nähdä millainen kanava tästä kehittyy.

Kuvauskentän teksti:
Uuden ajan uutisten toimituksen jäsenet ovat innokkaita tiedon etsijöitä. He ovat huolissaan tutkivan journalismin vähenemisestä ja tosi-tv:stä. Syvempää tietoa ei usein löydy pelkästään valtavirrasta tai vaihtoehtoisista teorioista, vaan jostain siltä väliltä. Omat ennakkokäsitykset voivat helposti ohjata etsijää, me pyrimme keskittymään pelkästään todisteisiin. Uutisryhmämme kokee, että olemme suurempien muutosten keskellä ja että nyt on oikea hetki alkaa tuoda esiin mahdollisimman objektiivista tietoa. Kukaan ei tiedä kaikkea ja kaikki tietävät jotain, joten kannustamme ihmisiä tutkimaan asioita itse. Oikean tiedon merkityksen tärkeys korostuu esimerkiksi siinä, että päättäjien on vaikea tehdä hyviä päätöksiä vaillinnaisen tiedon pohjalta. Ollaan kaikki yhdessä tässä mukana ja jaetaan tietoa. 
Yhteydenotot: uudenajanuutiset@protonmail.com

Jännä nähdä tuleeko kanava käsittelemään missään vaiheessa symboliikkaa.

6 kommenttia:

 1. Jos formaatti pysyy samana, eli noin 6 minuuttia per aihe, toivottavasti eivät käsittele 😂. Parin tunnin erikoislähetys vois olla paikallaan, saisi edes hieman pintaa raapaistua😂

  VastaaPoista
 2. Ei liity itse videoon, mutta näetkö rituaalin omaisia piirteitä tässä suuntauksessa, jossa ihmisiä suosituksin aletaan viemään kohti uutta normaalia, eli kasvosuojan käyttöä.

  Jotain mätää siinä on jo siksi, että se ei suojaa viruksilta millään tavalla edes tutkitusti.

  Henkilökohtaisesti en ole varma edes koko viruksen olemassaolosta. Sitä ei ole edes eristetty laboratoriossa eikä siihen ole olemassa luotettavaa testiä. Kyseessä saattaa olla aivan muut asiat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse näen tuon suojamaskien käytön enemmän psykologisena operaationa. Maskit ovat hyvin visuaalinen tehokeino. Kun ihmiset näkevät muiden käyttävän maskeja, se lisää pelkotilaa ja vahvistaa uskomusta "poikkeuksellisen vaarallisesta epidemiasta". Joukkokayttäymisen perusjuttuja, jotka jokainen propagandisti tuntee.

   Maskit toimivat myös tietynlaisena mittarina sille miten tehokkaasti propaganda on toiminut. Jokainen vapaaehtoisesti maskia käyttävä on surullinen esimerkki auktoriteettiuskovaisuudesta ja propagandaimmuniteetin puutteesta.

   Poista
 3. Laita Antero ihmeessä noille viestiä. Olisit hyvä sisällöntuottaja aivan varmasti (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menee ihan riittävästi aikaa tähän omaankin julkaisuun.

   Poista
 4. Kiitos vastauksesta. Tämä lehden etusivu saattaa olla kiinnostava?

  https://mobile.twitter.com/eppe/status/1257692750222426112/photo/1

  VastaaPoista